Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 2:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am plecat de aici! DistanceKiss

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Gazela

2. Elenya

3. Crissy84

4.Mariuka

5. BiancaR

6. Inna19

7. Nko

8. Corinaalexandra

9. Cookie

10. Dia27

11. Roxyfoxy

12. AndreiutzaEu

13. Biancaanamaria
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 06.07.2015
AndreiutzaEu
Scris: Monday, July 6, 2015 2:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Multumim pt casuta Cheek Kiss

Gazela mai ai unpicutHilar ..... Cum esti?
corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Multumim kali computerlove yes
AndreiutzaEu
Scris: Monday, July 6, 2015 3:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:
Multumim kali computerlove yes

Tu ce ai Corina ca nu mai stiu? Fetita sau baietel? E frumosel foc bebe in eco oricum computerlove
Andreea-Alina
Scris: Monday, July 6, 2015 3:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/24/2015
Buna fetelor, n-am mai scris de ceva timp pe-aici, ce faceti? Bun venit noilor burtici si sarcina usoara tuturor. Eu astazi am facut morfologia fetala de trim 2 si este totul ok, va pup Cheek Kiss
inna19
Scris: Monday, July 6, 2015 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Bravoo

Kali multumim de casuta Cheek Kiss

Gazela, Elenya cum sunteti ? Acus vine momentul sa va tineti minunile in brate coeur !

Pfuuu si eu sunt pe locul 6 ! Asa repede au trecut astea 3 luni ... si iata maine suntem in saptamana 20, ajunsi la jumatea drumului Angel !

Andreea-alina ma bucur ca sunteti bine . Si la mine urmeaza morfologia, cred ca pe 24 o sa merg ! Cate saptamani ai, cat e trecut pe ticker ? DistanceKiss

Corina-elena50, Corinaalexandra va Cheek Kiss ! M am uitat si eu la minunea din poza ta de profile, asa frumos se vede coeur Crestere mare si multa sanatate !

Nanny ce mai face oare ? Cheek Kiss
Andreea-Alina
Scris: Monday, July 6, 2015 4:53 PM
Nivel

computerlove buna inna, da exact cat este la ticker am, maine fac 24 de sapt. Mai avem umpic si gata o sa ne tinem puiutii in brate
corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 4:54 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Tu ce ai Corina ca nu mai stiu? Fetita sau baietel? E frumosel foc bebe in eco oricum computerlove

Eu nu stiu ce am pana la inceputul lu august ca bebe a stat into.o pozitie ce nu se arata Cray asa ca mai am de asteptat.
Multumesc frumos inna19 si AndreiutzaEu crestem si ne facem mari si mai am un pic si aflu si ce e abia astept computerlove computerlove pupici multi
Andreea-Alina
Scris: Monday, July 6, 2015 4:59 PM
Nivel

Ai facut ecografie 3d\4d corina? Eu am aflat de la 13 sapt.
MARIUKA
Scris: Monday, July 6, 2015 5:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dragele mele. Cum sunteti azi?computerlove draga Inna ai grijuca si sa fiti bine computerlove si da e o senzatie unica cand simti puiutu in burtica hearts
Multumim kali pt listuta locul 4 pff nu imi vine sa cred ce repede trece timpul mai o saptamana si noi avem 6 luni. Azi am facut analizele alea pt glicemie a fost cam greutCray mi.a luat prima data putin sange din deget dupa ma pus sa beau un pahar cu o apa extra dulce blahh mi sa si facut rau, .dupa mi.a luat un tubulet de sange dupa inca o ora inca un tubulet de sange si dupa inca o ora inca un tubulet total 3 Cray am ajuns acolo l 8jumate si am terminat la 11. . Bine ca am scapat maine vin si rezultatele. . Bebitza mea e tot activa si acuma danseaza de numa prin burtica ras in rest suntem bine putin obosite si putin cam ametite de la caldura asta mare uff pupici tuturor sarcina usoara tuturor sh numai bine computerlove computerlove
corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 5:40 PM
Nivel

Andreea-Alina wrote:
Ai facut ecografie 3d\4d corina? Eu am aflat de la 13 sapt.

Da am facuto dar la 3d nu a vrut sa zic pt ca nu vroia sa greseasca cica...uff e asta e macar aflu 100% ce e hearts .Pupici
Roxyfoxy
Scris: Monday, July 6, 2015 7:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
diama bucur ca bebitul tau e sanatos si creste mare si frumos,am intrat special sa vad ce ai facut la eco.Apropo daca tot vii in Romania peste cateva saptamani iti poti face o eco si aici sa vezi ce mai face bebelu.Va pup pe toate!!!!computerlove computerlove
crissy84
Scris: Monday, July 6, 2015 11:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Kali multumim de casuta!!!Pfoaaa acum cateva luni eram pe lista aspirantelor pe locul 30 si ceva,acum am ajuns pe locul 3 in lista de asteptare sa mi cunoasc bebelul yes
Fetelor aveti grija cu caldura asta.Hidratati va bine si sa aveti o bucatica de ciocolata cu voi si apa tot timpul.Cel putin asa m a invatat dr. meu.Va pup si va doresc o saptamana ninunata!!!computerlove
cookie
Scris: Tuesday, July 7, 2015 8:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Buna fetelor! Am fost si eu plecata in vacanta o saptamana si m-am intors fara greturi si cu bebele miscand usorcoeur.

Ma cam enerveaza prietenele mele sau chiar prietenii care au deja copii..orice as spune e intors si oarecum desfiintat. De ex. eu l-am simtit pe la inceputul sapt. 14, chiar inainte sa plecam in vacanta..iar reactiile au fost "aa, e prea devreme acum, sigur sunt gaze!". Si i-am crezut, dar zilnic simteam din ce in ce mai des si acum am inceput sa il simt si mai sus, pe burtica. Par niste zvacniri de pestisor, e o senzatie asa frumoasaaa ..imi trece orice cand o simt AngelNot Sau o alta prietena careia i-am zis a inceput sa rada, ca si cand vorbesc prostii si a zis "mai ai mult pana acolo" NuStiu.

Si alte aspecte sunt mereu intoarse, am senzatia ca e o lupta de convingere mereu, de ce oare sunt asa rautaciosi? :( la fel si unele colege de munca "aaa, tu versi doar dimineata si seara?? Eu stateam numai in baie toata ziua!" Sau "cum iti e greata, vad ca mananci??!!". Crazy

Stiu ca nu ar trebui sa le bag in seama, dar imi strica un pic buna dispozitie cand tot timpul trebuie sa bag placa cu 'fiecare femeie e diferita si reactioneaza, simte diferit". Nu mai spun de "nu mai tine mana pe burta ca pierzi copilul!" Crazy Voi ati trecut prin asta?

Later edit:
Am uitat sa va spun de gazda la care am stat in vacanta, careia m-am plans ca miroase urat la baie si nici macar nu se inchide usa ca sa nu mai vina mirosul in camera...si s-a comportat ca si cand eram nebuna..ii intreba pe cei din jur daca ei simt ceva si imi spunea sa nu ma stresez ca iese bebele stresat pale . Adica mie mi se parea doar, iar ea nu vedea nicio problema in faptul ca usa nu statea inchisa. De data asta macar si ceilalti simteau mirosul.
BiancaR
Scris: Tuesday, July 7, 2015 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
cookie wrote:

Stiu ca nu ar trebui sa le bag in seama, dar imi strica un pic buna dispozitie cand tot timpul trebuie sa bag placa cu 'fiecare femeie e diferita si reactioneaza, simte diferit". Nu mai spun de "nu mai tine mana pe burta ca pierzi copilul!" Crazy Voi ati trecut prin asta?

Nu te stresa, cookie! si eu tot pe la 14 saptamani am simtit bebele pentru prima data. Iar cat despre oamenii din jurul tau, selecteaza ce vrei sa auzi :) Mie mi-a spus ieri doamna de la curatenie de la serviciu sa nu cumva sa dau cu piciorul la pisica sau sa pun pana pe ea, ca imi va creste parul pe copil ca pe pisica :))) si ce crezi, eu chiar am pisica acasa :) Se spun multe prostii si rautati...tu trebuie sa iti vezi de ale tale ca oricum tot ce conteaza este ca tu si bebe sa fiti bine. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.