Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
)(Marina)(
Scris: Saturday, July 4, 2015 8:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Buna fetelor!
Dupa calculele mele, dupa ultimul ciclu, sapt asta as fi in sapt a 7 de sarcina... Eu sunt in Anglia si aici m-au programat pe 21 iulie la control. Am zis ca vreau mai devreme, dar mi-a zis ca moasa nu are ce sa vada fiind sarcina atat de mica. Ca dupa reguli, moasa te vede abia dupa 8 sapt de sarcina. Deci mai am de aspteptat :( Nu este ca in Ro, cand ai vrut te-ai si dus la cotrol. Pana atunci incerc sa mananc binisor, ca nu prea am pofta de mancare...Mananc cam putin, ceea ce ma sperie.
Cat despre durerile de cap si burtica( ca am vz ca s-a vb pe aici), si pe mine ma doare burta uneori, ft putin ma ia apoi imi trece, si ovarele la fel ma mai inteapa. Capul ma doare si el din cand in cand. Ma simt obosita incontinuu...
Abia astept sa merg si eu la control.
Va pup, fetelor! computerlove
corina_elena50
Scris: Monday, July 6, 2015 10:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
Fetelor daca nu ma mai dor sanii ca acum 2 zile ce inseamna?eu ma gandeam ca trebuie sa ramana durerosi ca sa fie semn ca evolueaza bine sarcina.Marina eu diseara la 6 am programare si dupa calculele mele am 5 sapt si cateva zile.Stiu ca la 6 sapt ii poti auzi inimioara.Stiu ca in alte tari e altfel
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 10:58 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai nascut...
Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat.
AndreiutzaEu
Scris: Monday, July 6, 2015 11:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza burtici

Ce faceti? Eu miercuri dimineata am intalnire cu "Neghinita"

Deabia astepttopai topai topai topai
biancaanamaria
Scris: Monday, July 6, 2015 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
kali wrote:

Buna kali eu sunt noua de fapt noua la gravidute si veche la aspirante, ma poti trece in listuta de gravidute pupiciCheek Kiss

Corina_elena50 pe mine sanii ma dor ma lasa nu este constanta durerea si era totul bine cand am fost la control , vreau sa iti spun ca la primul copil ma dureau foarte tare sanii , am vomitat f mult a fost o sarcina grea din punctul de vedere al simptomelor dar acum nu ma dor sanii f tare decât asa din cand in cand de vomitat nu am vomitat deloc doar greturi am dar suportabile in schimb dorm super mult as dormi si in picioare hohot deci eu zic sa stai relaxata ca nu toate avem aceleasi simtompe o sa vezi ca totul este bine Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 11:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
kali wrote:

Si eu sunt noua la gravidute newclap hearts
corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 11:27 AM
Nivel

corina_elena50 wrote:
Fetelor daca nu ma mai dor sanii ca acum 2 zile ce inseamna?eu ma gandeam ca trebuie sa ramana durerosi ca sa fie semn ca evolueaza bine sarcina.Marina eu diseara la 6 am programare si dupa calculele mele am 5 sapt si cateva zile.Stiu ca la 6 sapt ii poti auzi inimioara.Stiu ca in alte tari e altfel

Exact cu spune biancaanamaria nu e o durere constanta pe mine acum nu ma mai dor dar s.au dublat in dimensiuni.incarca sa fi optimista si o sa vezi ca totul e bine.pupici
AndreiutzaEu bafta miercuri la intalnirea cu bebica tau o sa vezi ce mare s.a facut.pupici la toate burticile computerlove
inna19
Scris: Monday, July 6, 2015 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Neata dragelor Cheek Kiss Eu nu ma simt asa bine de la caldura asta, azi iar am lesinat la servici Big Surprise E aerul inchis si simt ca nu am oxigen! Am fost la medic si mi-a dat concediu 2 sapt. L-am vazut si pe bebica, se uita direct la noi, are 308g si dupa masuratori 19 sapt. si 2 zile love !Acum inchisa in casa la racoare. Nu prea imi convine sa stau in casa sa nu fac nimic, dar pentru binele lui bebica cu placere!

Corina pe mine sanii m-au durut doar la inceput cat timp am avut greturi, iar acum nu mai simt absolut nici o durere, doar ca ii simt mai plini ! Sa ne zici cum a fost la eco !

Mariuka tare frumos povestesti cum se misca bebelina ta love . Si la mine se misca tare frumos, iar sentimentul atunci cand il simt e unic coeur !

corinaalexandra
Scris: Monday, July 6, 2015 12:03 PM
Nivel

[quote=inna19]Neata dragelor Cheek Kiss Eu nu ma simt asa bine de la caldura asta, azi iar am lesinat la servici Big Surprise E aerul inchis si simt ca nu am oxigen! Am fost la medic si mi-a dat concediu 2 sapt. L-am vazut si pe bebica, se uita direct la noi, are 308g si dupa masuratori 19 sapt. si 2 zile love !Acum inchisa in casa la racoare. Nu prea imi convine sa stau in casa sa nu fac nimic, dar pentru binele lui bebica cu placere!
Imi pare rau ca nu iti e bine uff cel mai bine e ca acum sunteti bine si ca tu si bebe sunteti sanatosi sanatosi.odihna placuta si linistita computerlove pupici
corina_elena50
Scris: Monday, July 6, 2015 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
kali wrote:

Buna kali!si eu sunt noua la gravidute!inna19 sa stai cuminte in pat,sa te odihnesti! Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, July 6, 2015 12:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:

Exact cu spune biancaanamaria nu e o durere constanta pe mine acum nu ma mai dor dar s.au dublat in dimensiuni.incarca sa fi optimista si o sa vezi ca totul e bine.pupici
AndreiutzaEu bafta miercuri la intalnirea cu bebica tau o sa vezi ce mare s.a facut.pupici la toate burticile computerlove

sA FIE

Doamne ajuta la toate sa avem bebici sanatosiCheek Kiss
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 2:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
corina_elena50 wrote:

Buna kali!si eu sunt noua la gravidute!inna19 sa stai cuminte in pat,sa te odihnesti! Cheek Kiss

Fa-ti ticker, te rog, pentru ca altfel nu am cum sa te trec in listuta.

Multumesc, fetele!

Casuta noua!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.