Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Buna fetelor! Dupa calculele mele, dupa ultimul ciclu, sapt asta as fi in sapt a 7 de sarcina... Eu sunt in Anglia si aici m-au programat pe 21 iulie la control. Am zis ca vreau mai devreme, dar mi-a zis ca moasa nu are ce sa vada fiind sarcina atat de mica. Ca dupa reguli, moasa te vede abia dupa 8 sapt de sarcina. Deci mai am de aspteptat :( Nu este ca in Ro, cand ai vrut te-ai si dus la cotrol. Pana atunci incerc sa mananc binisor, ca nu prea am pofta de mancare...Mananc cam putin, ceea ce ma sperie. Cat despre durerile de cap si burtica( ca am vz ca s-a vb pe aici), si pe mine ma doare burta uneori, ft putin ma ia apoi imi trece, si ovarele la fel ma mai inteapa. Capul ma doare si el din cand in cand. Ma simt obosita incontinuu... Abia astept sa merg si eu la control. Va pup, fetelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Fetelor daca nu ma mai dor sanii ca acum 2 zile ce inseamna?eu ma gandeam ca trebuie sa ramana durerosi ca sa fie semn ca evolueaza bine sarcina.Marina eu diseara la 6 am programare si dupa calculele mele am 5 sapt si cateva zile.Stiu ca la 6 sapt ii poti auzi inimioara.Stiu ca in alte tari e altfel |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai nascut... Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza burtici
Ce faceti? Eu miercuri dimineata am intalnire cu "Neghinita"
Deabia astept |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| kali wrote:Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai nascut... Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat.
Buna kali eu sunt noua de fapt noua la gravidute si veche la aspirante, ma poti trece in listuta de gravidute pupici
Corina_elena50 pe mine sanii ma dor ma lasa nu este constanta durerea si era totul bine cand am fost la control , vreau sa iti spun ca la primul copil ma dureau foarte tare sanii , am vomitat f mult a fost o sarcina grea din punctul de vedere al simptomelor dar acum nu ma dor sanii f tare decât asa din cand in cand de vomitat nu am vomitat deloc doar greturi am dar suportabile in schimb dorm super mult as dormi si in picioare deci eu zic sa stai relaxata ca nu toate avem aceleasi simtompe o sa vezi ca totul este bine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| kali wrote:Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai nascut... Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat.
Si eu sunt noua la gravidute |
|
| corina_elena50 wrote:Fetelor daca nu ma mai dor sanii ca acum 2 zile ce inseamna?eu ma gandeam ca trebuie sa ramana durerosi ca sa fie semn ca evolueaza bine sarcina.Marina eu diseara la 6 am programare si dupa calculele mele am 5 sapt si cateva zile.Stiu ca la 6 sapt ii poti auzi inimioara.Stiu ca in alte tari e altfel Exact cu spune biancaanamaria nu e o durere constanta pe mine acum nu ma mai dor dar s.au dublat in dimensiuni.incarca sa fi optimista si o sa vezi ca totul e bine.pupici AndreiutzaEu bafta miercuri la intalnirea cu bebica tau o sa vezi ce mare s.a facut.pupici la toate burticile |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Neata dragelor Eu nu ma simt asa bine de la caldura asta, azi iar am lesinat la servici E aerul inchis si simt ca nu am oxigen! Am fost la medic si mi-a dat concediu 2 sapt. L-am vazut si pe bebica, se uita direct la noi, are 308g si dupa masuratori 19 sapt. si 2 zile !Acum inchisa in casa la racoare. Nu prea imi convine sa stau in casa sa nu fac nimic, dar pentru binele lui bebica cu placere!
Corina pe mine sanii m-au durut doar la inceput cat timp am avut greturi, iar acum nu mai simt absolut nici o durere, doar ca ii simt mai plini ! Sa ne zici cum a fost la eco !
Mariuka tare frumos povestesti cum se misca bebelina ta . Si la mine se misca tare frumos, iar sentimentul atunci cand il simt e unic !
|
|
| [quote=inna19]Neata dragelor Eu nu ma simt asa bine de la caldura asta, azi iar am lesinat la servici E aerul inchis si simt ca nu am oxigen! Am fost la medic si mi-a dat concediu 2 sapt. L-am vazut si pe bebica, se uita direct la noi, are 308g si dupa masuratori 19 sapt. si 2 zile !Acum inchisa in casa la racoare. Nu prea imi convine sa stau in casa sa nu fac nimic, dar pentru binele lui bebica cu placere! Imi pare rau ca nu iti e bine cel mai bine e ca acum sunteti bine si ca tu si bebe sunteti sanatosi sanatosi.odihna placuta si linistita pupici |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
Buna kali!si eu sunt noua la gravidute!inna19 sa stai cuminte in pat,sa te odihnesti! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| corinaalexandra wrote:Exact cu spune biancaanamaria nu e o durere constanta pe mine acum nu ma mai dor dar s.au dublat in dimensiuni.incarca sa fi optimista si o sa vezi ca totul e bine.pupici AndreiutzaEu bafta miercuri la intalnirea cu bebica tau o sa vezi ce mare s.a facut.pupici la toate burticile
sA FIE
Doamne ajuta la toate sa avem bebici sanatosi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| corina_elena50 wrote:Buna kali!si eu sunt noua la gravidute!inna19 sa stai cuminte in pat,sa te odihnesti!
Fa-ti ticker, te rog, pentru ca altfel nu am cum sa te trec in listuta.
Multumesc, fetele!
Casuta noua! |
|
|