Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Josefina
Scris: Thursday, July 2, 2015 1:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
aurishta wrote:
Adica platesti sa intri intr-o statistica! Crazy Crazy Si intr-un stres, in caz ca nu iese bine!sic

Ce sa nu iasa bine,copiii??

Doamne-ajuta la toata lumea copiii sanatosi,dupa cum isi doreste orice parinte!DistanceKiss
crissy84
Scris: Thursday, July 2, 2015 7:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Inna ce burticuta frumi ai Angel nu pari sa fi pus multe kg ras
Bianca felicitari pt bobita si sarcina usoara in continuare Bravoo
Diaaaaa bafta azi la eco si astept poza cu nerabdareeeee computerlove
Corina nu stiu cum iti doresti tu eco dar eu una pot zice ca la Filantropia mi am luat "teapa".Asteptam cu nerabdare sa fac acea eco sa vad si eu bebele dar a fost o mare dezamagire in sensul ca fac eco 2D.M am bucurat ca a fost bebele ok dar cum am venit acasa mi am facut programare la o clinica privata pt 4D.Deci daca vreti morfologia fetala gratis cum a zis si Corina este de ajuns sa aveti :trimitere de la doc de familie,adeverinta de salariat si C.I ul cu voi.Eu am facut programarea cand avem 10 saptamani ca sa prind un loc de abia la 23 de saptamani.
Va pup burtici SimplyLove
corinaalexandra
Scris: Thursday, July 2, 2015 9:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
crissy84 wrote:
Inna ce burticuta frumi ai Angel nu pari sa fi pus multe kg ras
Bianca felicitari pt bobita si sarcina usoara in continuare Bravoo
Diaaaaa bafta azi la eco si astept poza cu nerabdareeeee computerlove
Corina nu stiu cum iti doresti tu eco dar eu una pot zice ca la Filantropia mi am luat "teapa".Asteptam cu nerabdare sa fac acea eco sa vad si eu bebele dar a fost o mare dezamagire in sensul ca fac eco 2D.M am bucurat ca a fost bebele ok dar cum am venit acasa mi am facut programare la o clinica privata pt 4D.Deci daca vreti morfologia fetala gratis cum a zis si Corina este de ajuns sa aveti :trimitere de la doc de familie,adeverinta de salariat si C.I ul cu voi.Eu am facut programarea cand avem 10 saptamani ca sa prind un loc de abia la 23 de saptamani.
Va pup burtici SimplyLove

Imi pare rau am spus ca pe cea din primul trimestru am facuto la privat si ca nu am stiut deci nu e vina mea...pana la urma inainte eram numai 2 d iar daca sunt viitoare mamici care nu stau f bn cu banii e ok si 2 d ca tot la fel il masuara doar ca nu e color si important e ca iti spune cum e bebe si ca e sanatos iar pt trimestru 3 cand deja vizitele la doctor se inmultesc si se apropie nasterea care si aia costa dupa cum stim si necesitatile pt bebe ce o sa vina sunt mai mare eu zic ca e o economie.nu am vrut sa dau un sfat prost...chiar imi cer scuze.o zi.buna tuturor
dia27
Scris: Thursday, July 2, 2015 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Buna fetelor, am fost si eu si l am vazut pe bobel, este bine, in grafic, mai mare cu 2-4 zile fata de varsta dupa ultimul cm...se zbenguia de mama focului :))) aici nu se face dublu test..mi a masurat trans nucala si e ok asa ca nu ma agit..mi a mai gasit o formatiune gen chist cu lichid pe uter, a zis ca nu e grav si ca pana la eco urmator s ar putea sa dispara..cam atat. Acum sunt mai linistita si ma pot gandi la concediu pt ca pe 29 luna asta vin in tara :x va pup!

dia27 attached the following image(s):
image.jpgimage.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Thursday, July 2, 2015 12:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
dia27 wrote:
Buna fetelor, am fost si eu si l am vazut pe bobel, este bine, in grafic, mai mare cu 2-4 zile fata de varsta dupa ultimul cm...se zbenguia de mama focului :))) aici nu se face dublu test..mi a masurat trans nucala si e ok asa ca nu ma agit..mi a mai gasit o formatiune gen chist cu lichid pe uter, a zis ca nu e grav si ca pana la eco urmator s ar putea sa dispara..cam atat. Acum sunt mai linistita si ma pot gandi la concediu pt ca pe 29 luna asta vin in tara :x va pup!

Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Ce frumos!!!!
biancaanamaria
Scris: Thursday, July 2, 2015 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
dia27 wrote:

ce frumusete ai in burtica coeur computerlove
crissy84
Scris: Thursday, July 2, 2015 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
corinaalexandra wrote:

Imi pare rau am spus ca pe cea din primul trimestru am facuto la privat si ca nu am stiut deci nu e vina mea...pana la urma inainte eram numai 2 d iar daca sunt viitoare mamici care nu stau f bn cu banii e ok si 2 d ca tot la fel il masuara doar ca nu e color si important e ca iti spune cum e bebe si ca e sanatos iar pt trimestru 3 cand deja vizitele la doctor se inmultesc si se apropie nasterea care si aia costa dupa cum stim si necesitatile pt bebe ce o sa vina sunt mai mare eu zic ca e o economie.nu am vrut sa dau un sfat prost...chiar imi cer scuze.o zi.buna tuturor

Corina nu o lua sub forma de rautate raspunsul meu sau ca te am certat.Ti am spus ce se inatampla la Filantropia ca sa nu fii dezamagita si tu sau altcineva cum am fost eu.Nu stau nici eu cel mai roz cu banii mai ales ca mai am un copil,sambata cunun si viata e cum e.Putini isi permit multe in ziua de azi.Eu doar am spus cum este.Pt o persoana care nu are multe posibilitati financiare si asteapta morfofetala gandidu se ca e 4 D si o sa si vada puiutul cum e in realitate si se trezesc acolo cu 2 D e o dezamagire.Cel putin eu de abia asteptam sa imi vad puiutul cum am vazut la multe prietene si fete de pe forum.Nu am facut niciun 4D pana acum si imi doream si eu unul.

Diaaaaa ce ma bucur pt voi dance dance dance sarcina usoara in contnuare. Cheek Kiss
dia27
Scris: Thursday, July 2, 2015 2:42 PM
Nivel

Multumesc fetelor computerlove
maryella77
Scris: Thursday, July 2, 2015 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Dya 27, bianca feicitari pentru vestile bune! Sarcina usoara in continuare!
Mie morfologiile mi se par f importante, dar testele la sange si faptul ca se introduc datele intr-un computer sa ma bage ala intr-o statistica zic pas.Aurishta tot ca tine gandesc si eu.
)(Marina)(
Scris: Thursday, July 2, 2015 4:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Nanny wrote:
Hei gagici...cu burtici ce faceti??
Eu muuult mai bine, ma lupt cu tatzeleras cu alaptatul adica! Doare ca la balamuc, ,dar suport, imi dau si lacrimile, dar incet, incet ma obisnuiesc!
Hei Crissy84...ai o burtica funnkyras pupici Vei fi o mamica la moda!
Marina Buddy1 ...n-ai ce sa faci...si mi-e mi-a fost rau mai tot timpul, vomitam fiere, suc gastric...nu mancam mai nimic...asta e! SI cu toate ca am slabit vreo 4-5 kg in prima perioada, per total am luat doar 13 kg...bebelusul meu a avut 4,450 g la nastere! Incearca sa vezi ce alimente tolerezi, poate daca iti face vreo perfuzie sa te mai puna pe picioare. Imi aduc fff bine aminte ca si atunci cand respiram mai adanc imi venea sa vomit! Asta e ...bucara-te ca ti-e rau, inseamana ca e bine!
Dia, Inna, Corina... va pooop....va urmaresc din umbra!

Multumesc Nanny pentru raspuns, si eu la fel daca respir mai adanc imi vine sa vomit. Asta e, incerc sa ma conformez. Conteaza sa fie bine bebele. Si eu dupa ce ca si asa sunt slaba, acum am ajuns la 48 kg :(( Nu pot sa mananc mai nimic. As fi preferat sa am pofte si sa ma fac cat casa :)) Dar, trebuie sa vina ea pofta de mancare...
Felicitari pentru puiut! Sa creasca sanatos, iar voi sa va bucurati de puiutul vostru.
DistanceKiss

inna19
Scris: Thursday, July 2, 2015 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
dia27 wrote:

love love Uuuuuu iata si minunea ta ! Multa sanatate, si ma bucur pt tine ca e totul ok Cheek Kiss !

Corinaalexandra ms Cheek Kiss , kg nu am pus mult pana acum, vreo 2-2,5 , am timp pana in Luna a 9 ras
nko
Scris: Thursday, July 2, 2015 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015

dia27 superb bobel al tau coeur
inna19 ai o burtica minunata.Si a mea creste pe zi ce trece si sunt din ce in ce mai indragostita de ea si de gargarita mea.Angel
dia27
Scris: Thursday, July 2, 2015 5:40 PM
Nivel

Eu si bobel va multumim frumos :))
Nko - vrem o poza si cu burtica ta!!

Azi la eco doctorul a pus o pe fii mea sa apese cu degetul pe burtica sa vada cum reactioneaza bobitza si asa dragut a fost, era tare impresionata...nu stiu daca v am mai spus ca am avut o fiscutie cu ea in care i am explicat cum vine pe lume bebele, prin burtica sau prin .. Pasarica :))))) s a stricat de ras dar a zis ca ea nu vrea sa fie mama :)))))))
corina_elena50
Scris: Thursday, July 2, 2015 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
Buna fetelor!la 4 saptamani de sarcina avea cineva dureri de cap?in rest nimic...Cheek Kiss
dia27 super bebe!felicitari!
carmenalina
Scris: Thursday, July 2, 2015 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
E din cauza cresterii progesteronului datorita sarcinii, incearca sa dormi mai mult si poate si in timpul zilei si va trece....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.