Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 23, 2015 1:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Buna fetelor,mi-am vazut si eu gogosica ieri,are deja 4cm si era foarte agitata dadea de zor din manute,cred ca nu ii place sa fie deranjataras a fost foarte emotionant si a fost prima data cand am realizat ca dupa atata timp in care am asteptat, minunea asta chiar e la mine in burticaconfeti Doamne ajuta sa fie bine pana la final!Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 23, 2015 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Roxyfoxy wrote:
Buna fetelor,mi-am vazut si eu gogosica ieri,are deja 4cm si era foarte agitata dadea de zor din manute,cred ca nu ii place sa fie deranjataras a fost foarte emotionant si a fost prima data cand am realizat ca dupa atata timp in care am asteptat, minunea asta chiar e la mine in burticaconfeti Doamne ajuta sa fie bine pana la final!Cheek Kiss

majoreta majoreta majoreta majoreta

De care eco ti-a facut? Ca ma duc si eu pe 09.07 la 10 sapt si putin si sunt curioasa dc face transvaginala sau abdominala
ingerash
Scris: Tuesday, June 23, 2015 2:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sarcini usoare burticute coeur coeur coeur

misha,nu se face clisma.De unde cumperi crema chinezeasca? Cheek Kiss
MARIUKA
Scris: Tuesday, June 23, 2015 3:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dragele mele nu am mai scris demult se pare ca a fost mare activitate pe aici hearts LauraMihaela felicitari draga mea ai o gogosica superba, sa fiti sanatoase mancacioase,si sa ai laptic va pupam dulceLove Nanny felicitari pentru baietel sa fiti sanatosi sa cresteti mari si sa ai laptic din belsug computerlove pupice
Bun venit tuturor burticutelor noi ma bucur tare pt voi sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare. . .Noi suntem marisoare dam din ce in ce mai tare din picioruse,sau dansam nu stie mami ce face ea pe acolohohot e super senzatia, tati e asa entuziasmat tot pune mana si fata sa.i dea cu picioru sa simta si el, e asa bucuros imi tot explica :"am simtit.,am simtit ce tare a dat" ne.a schimbat mult relatia noastra buburuza, in fiecare seara (atunci avem momente de liniste dupa o zi grea de munca) vb cu ea o alintam o iubim,de abia asteptam sa vina pe lume.
Pupam toate burticutele si bebei care au venit pe lume sarcina usoara tuturor din grupul acesta, multa sanatate tuturor. O zi frumoasacomputerlove campfire DistanceKiss DistanceKiss
misha
Scris: Tuesday, June 23, 2015 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Ingeras, eu folosesc Tiger balm ( cel alb, ca mai e si unul in cutie rosie), cumparat de la farmacie. Mai sunt si stick-urile cu levomentol (4head) daca nu o gasesti pe cea de care spun eu...

Roxyfoxy, felicitari pentru micuta buburuza!

Mariuka, bucura-te din plin de tot ceea ce simti acum! Iti va fi dor de burtica!

Aaa, fetelor gravidute informati-va cat mai bine despre ecografiile prea multe in sarcina! Se pare ca n-ar fi totusi asa de sigure pe cat spun ei! Daca este absoluta nevoie si sunt probleme de sanatate la mama sau chiar la bb, merita riscul. Daca nu,cat mai putine, nu la fiecare vizita la medic cum se face in Romania. Dr Mendhelson( renumit pediatru din America) vorbeste foarte bine pe aceasta tema...
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 23, 2015 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
AndreiutzaEu wrote:

De care eco ti-a facut? Ca ma duc si eu pe 09.07 la 10 sapt si putin si sunt curioasa dc face transvaginala sau abdominala

Transvaginala am facut,dar mi-a zis dr. ca e ultima cand o sa ma duc cam peste trei sapt.(cam in aceeasi perioada cu tineLol ) o sa imi faca abdominala si s-ar putea sa aflu si daca e fetita sau baietel..iuhuuuu.Abia astept sa povestesti cum a fost o sa fie foarte frumos si emotionant.Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:09 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:

Transvaginala am facut,dar mi-a zis dr. ca e ultima cand o sa ma duc cam peste trei sapt.(cam in aceeasi perioada cu tineLol ) o sa imi faca abdominala si s-ar putea sa aflu si daca e fetita sau baietel..iuhuuuu.Abia astept sa povestesti cum a fost o sa fie foarte frumos si emotionant.Cheek Kiss

Lol Lol Lol Deabia astept sa aflu si eu ce e.... Dar eu mai am de asteptatBravoo

Pana la urma fie ce o fi, sanatos/ sanatoasa sa fie
cookie
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
AndreiutzaEu wrote:

Mie mi-a facut abdominala de la 8 saptamani. Eu incepusem sa dau jos din haine si medicul a inceput sa rada ...a zis ca de acum il putem vedea si pe sus, nu e nevoie sa ma dezbrac :))
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:29 PM
Nivel

cookie wrote:

Mie mi-a facut abdominala de la 8 saptamani. Eu incepusem sa dau jos din haine si medicul a inceput sa rada ...a zis ca de acum il putem vedea si pe sus, nu e nevoie sa ma dezbrac :))

hohot
cookie
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:51 PM
Nivel

Mamici noi, Laura, Nanny, cum e viata de proaspete mamici? DistanceKiss
cookie
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:55 PM
Nivel

Anesia wrote:

Nko, felicitari si sa fiti sanatoase!
Asa cum a sesizat si Andreiutza, cat de mult creste bebe si cat de repede! Ce diferenta este intre ecografia mea de 7 saptamani cand era un mormoloc si ecografia ta de 12 saptamani cand arata a bebe! coeur computerlove

Anesia, tu cate saptamani ai?
MARIUKA
Scris: Tuesday, June 23, 2015 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/17/2015
Misha chiar asta fac e nemaipomenit mai ales ca sunt la prima sarcina si avem o buburuza exact ceea ce ne'am dorit noi
In legatura cu ecografele sh eu am auzit la fel eu pana acuma mi.am facut unul vaginal si 3 abdominale si astea le.am facut fiecare la diferente mai mari de timp si nah era necesar sa vad cum se dezvolta bebe, ultimul a fost in mai iar urmatorul il mai am la sfarsitul lui iulie. Sper sa nu fie nimic . .pup pe toate computerlove computerlove
inna19
Scris: Tuesday, June 23, 2015 6:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Mariuka ma bucur ca sunteti bine, si ai o bebelina tare activa !Si eu il simt, in special seara, dar nu asa des ... suntem putin mai mititei de cat voi pupici Burtica cum e la tine, maricica ?

Cheek Kiss
dia27
Scris: Tuesday, June 23, 2015 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Cookie m ai facut sa rad tare cu vizita ta la doctor :))) chiar haios cum ai povestit.
Misha - uite cum am stat eu ca orbetele pana la 11 sapt pentru o ecografie..si asta programata de mine cu plata. A doua o am pe 28 august, data de ei gratuit. Eu sper sa fie totul in regula, nici asa ca aici nu mi se pare ok...numai o ecografie..dar nici prea multe ca in Ro.
Eu incep sa ma tot gandesc la nastere..aici e natural totul :)))) eu am o cezariana deja..cu Dumnezeu inainte :)))
cookie
Scris: Tuesday, June 23, 2015 8:49 PM
Nivel

dia27 wrote:
Cookie m ai facut sa rad tare cu vizita ta la doctor :))) chiar haios cum ai povestit.
alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.