Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
biancaanamaria
Scris: Wednesday, June 17, 2015 5:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
AndreiutzaEu wrote:
Fetelor la cate sapt iti poate spune cu aproximatie ce este?

Cand am fost insarcinata cu David la 17 saptamani mi-a zis 100% ca e baiat !coeur
inna19
Scris: Wednesday, June 17, 2015 5:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Andreiutza mie mi- zis acum la ultimul control . Aveam 16 saptamani coeur
Nanny
Scris: Wednesday, June 17, 2015 9:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Cristynamyes yes yes Wooow acum ceva timp iti faceam galerie pt bebe 1dance Sa iti fie de bine,Welcome back!!dance
Andreiutza de la 13-14 sapt daca are aparatura si ochi bun,dar si o pozi?ie vizibila.Heeei eu mâine aflu ce estenewclap
inna19
Scris: Wednesday, June 17, 2015 10:01 PM
Nivel

Nanny o noapte linistita, si nastere usoara pe maine bebic Doamne ajuta sa fie totul bine, si sa te recuperezi rapid !
Cheek Kiss

dia27
Scris: Thursday, June 18, 2015 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Nastere usoara Nanny si recuperare rapida!! Si noi suntem curioasa ce ascunde burtica ta hihi pupici. computerlove hearts
LauraMihaella
Scris: Thursday, June 18, 2015 6:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Neata burticilor,

Love Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acoloBlushing Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator.

Nanny succeeeeeesCheek Kiss
Burticilor sarcina usoara Cheek Kiss

LauraMihaella attached the following image(s):
image.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Thursday, June 18, 2015 7:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
kali wrote:

Vaaaai, ce nostalgie!coeur Si eu i-am spus Neghinita primului meu copil, pana sa aflu ca-i o preafrumoasa printesa!!

SimplyLove
crystynam
Scris: Thursday, June 18, 2015 8:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
LauraMihaella , felicitari!!!!! Sa fie sanatoasa si sa ai mult laptic pentru ea.
Multumesc Nannycomputerlove , eram speriata de bombe atunci,din prima am fugit la medic:))) Acum sunt foarte calma,mai astept pana la sfarsitul lunii si merg la eco,cand ma gandesc ca trebuie sa incep sa fac Clexane iar,ma cam doare capul dar ce nu facem noi pentru bebelasii nostri?
O curiozitate,v-am spus ca nu mai tin minte nimic de la prima sarcina, cand incep sa apara greturile?Sa ma pregatesc:)))
La primul bebe am aflat ce este 100% la 14 saptamani,bine,avea si o pozitie perfecta,statea cracanici domnisorulHilar
La bebe 2 mi-as dori pe la 12-13 saptamani sa aflu,voi fi nasa la jumatatea lui septembrie si as vrea sa ii fac o surpriza frumoasa sotului.
Acum sa vedem daca va fi timid/a
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, June 18, 2015 9:11 AM
Nivel

Nanny wrote:
Cristynamyes yes yes Wooow acum ceva timp iti faceam galerie pt bebe 1dance Sa iti fie de bine,Welcome back!!dance
Andreiutza de la 13-14 sapt daca are aparatura si ochi bun,dar si o pozi?ie vizibila.Heeei eu mâine aflu ce estenewclap

Nastere usoara!!!1 Sa vii cu vesti despre bebe Bravoo majoreta majoreta majoreta
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, June 18, 2015 9:12 AM
Nivel

LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Love Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acoloBlushing Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator.

Felicitari!!!! Sa iti traiasca!!!1 Sa va bucurati de ea sa fie sanatoasa si mancaciasa si tu sa ai laptic mullllt!!!!dance
crissy84
Scris: Thursday, June 18, 2015 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Felicitariiiiiii!!!Recuperare rapida si bebe sanatos!!!

Nanny sa ne dai rapid vesti.
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara sa aveti!!!
Pup toate burticile computerlove
nko
Scris: Thursday, June 18, 2015 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Off..ce minunatie de copil! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!Cheek Kiss
Asteptam impresii despre nasterea cu epidurala.A fost ok?

Nanny asteptam cu sufleteul la gura vesti de la tine!AngelNot Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, June 18, 2015 12:46 PM
Nivel

Nko ziceai zilele trecute ca te-ai ingrasat....

Tu macar esti mai avansata cu bebe ca mine....

Eu deja am pus 2kg-2 kg si un pic si intru luni in luna a 2 a ( 8 saptamani) Haha Hilar Hilar

Aveam apr 52 kg acum am 54 si un picalcool

Am pantaloni care se inchid fortat si nu-i mai port evident sa nu-i fac ceva lui "Neghinita"

Deci o sa ma duc sa iau pantaloni scurti ca cei scurti erau toti mulati hohot si cu siguranta nu mai vin o sa iau 2 perechi una cu un nr mai mare decat purtam si una cu 2 ca sa mearga si peste 1 luna

Bebe i-a proprtiidance dance dance gravida gravida gravida essen
Roxyfoxy
Scris: Thursday, June 18, 2015 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Ce frumos!! Felicitari sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa si sa intri sa ne spui mai multe despre nastere si anestezia epidurala.Sunt foarte curioasa mai ales ca am citit pe net o groaza de povesti despre nasterea naturala(cum as vrea si eu).Cheek Kiss
inna19
Scris: Thursday, June 18, 2015 4:20 PM
Nivel

Laura felicitariiiiiii pt bebelina ta newclap newclap newclap ! Doamne ce scumpicaaaa eeeeee love pupici Multa sanatate, recuperare rapida si mult laptic Cheek Kiss ! Asteptam sa ne spui mai multe cum a fost cu epidurala ! Multi pupici Cheek Kiss !

Nanny asteptam vesti de la tine ! majoreta majoreta majoreta

Mi-am scos si eu rezultatul de la triplu test, si sunt ok, la toate e cu risc scazut Angel !

Mi-am luat ieri unt de shea, unt de cacao si ulei de migdale toate organice, pt a preveni vergeturile care pot sa apara in sarcina. Eu incerc sa ma hidratez pe interior cat de mult, dar sper sa isi faca si ele treaba si sa faca pielea mai moale ca sa se poata intinde, pt ca incepe sa creasca incetisor Haha Ati mai folosit careva aceste produse ? Am vrut sa imi iau bio oil ... dar numai bio nu este, ci are ditamai lista lunga de ingrediente nu stiu de care uff !!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.