Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| AndreiutzaEu wrote:Fetelor la cate sapt iti poate spune cu aproximatie ce este? Cand am fost insarcinata cu David la 17 saptamani mi-a zis 100% ca e baiat ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Andreiutza mie mi- zis acum la ultimul control . Aveam 16 saptamani |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Cristynam Wooow acum ceva timp iti faceam galerie pt bebe 1 Sa iti fie de bine,Welcome back!! Andreiutza de la 13-14 sapt daca are aparatura si ochi bun,dar si o pozi?ie vizibila.Heeei eu mâine aflu ce este |
|
| Nanny o noapte linistita, si nastere usoara pe maine Doamne ajuta sa fie totul bine, si sa te recuperezi rapid !
|
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Nastere usoara Nanny si recuperare rapida!! Si noi suntem curioasa ce ascunde burtica ta hihi pupici. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Neata burticilor,
Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator.
Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara LauraMihaella attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| kali wrote:Vaaaai, ce nostalgie! Si eu i-am spus Neghinita primului meu copil, pana sa aflu ca-i o preafrumoasa printesa!!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| LauraMihaella , felicitari!!!!! Sa fie sanatoasa si sa ai mult laptic pentru ea. Multumesc Nanny , eram speriata de bombe atunci,din prima am fugit la medic:))) Acum sunt foarte calma,mai astept pana la sfarsitul lunii si merg la eco,cand ma gandesc ca trebuie sa incep sa fac Clexane iar,ma cam doare capul dar ce nu facem noi pentru bebelasii nostri? O curiozitate,v-am spus ca nu mai tin minte nimic de la prima sarcina, cand incep sa apara greturile?Sa ma pregatesc:))) La primul bebe am aflat ce este 100% la 14 saptamani,bine,avea si o pozitie perfecta,statea cracanici domnisorul La bebe 2 mi-as dori pe la 12-13 saptamani sa aflu,voi fi nasa la jumatatea lui septembrie si as vrea sa ii fac o surpriza frumoasa sotului. Acum sa vedem daca va fi timid/a |
|
| Nanny wrote:Cristynam Wooow acum ceva timp iti faceam galerie pt bebe 1 Sa iti fie de bine,Welcome back!! Andreiutza de la 13-14 sapt daca are aparatura si ochi bun,dar si o pozi?ie vizibila.Heeei eu mâine aflu ce este
Nastere usoara!!!1 Sa vii cu vesti despre bebe |
|
| LauraMihaella wrote:Neata burticilor, Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator. Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara
Felicitari!!!! Sa iti traiasca!!!1 Sa va bucurati de ea sa fie sanatoasa si mancaciasa si tu sa ai laptic mullllt!!!! |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| LauraMihaella wrote:Neata burticilor, Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator. Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara Felicitariiiiiii!!!Recuperare rapida si bebe sanatos!!!
Nanny sa ne dai rapid vesti. Bun venit noilor burtici si sarcina usoara sa aveti!!! Pup toate burticile |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| LauraMihaella wrote:Neata burticilor, Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator. Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara
Off..ce minunatie de copil! Sa fie sanatoasa si mancacioasa! Asteptam impresii despre nasterea cu epidurala.A fost ok?
Nanny asteptam cu sufleteul la gura vesti de la tine! |
|
| Nko ziceai zilele trecute ca te-ai ingrasat....
Tu macar esti mai avansata cu bebe ca mine....
Eu deja am pus 2kg-2 kg si un pic si intru luni in luna a 2 a ( 8 saptamani)
Aveam apr 52 kg acum am 54 si un pic
Am pantaloni care se inchid fortat si nu-i mai port evident sa nu-i fac ceva lui "Neghinita"
Deci o sa ma duc sa iau pantaloni scurti ca cei scurti erau toti mulati si cu siguranta nu mai vin o sa iau 2 perechi una cu un nr mai mare decat purtam si una cu 2 ca sa mearga si peste 1 luna
Bebe i-a proprtii |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| LauraMihaella wrote:Neata burticilor, Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator. Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara Ce frumos!! Felicitari sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa si sa intri sa ne spui mai multe despre nastere si anestezia epidurala.Sunt foarte curioasa mai ales ca am citit pe net o groaza de povesti despre nasterea naturala(cum as vrea si eu). |
|
| Laura felicitariiiiiii pt bebelina ta ! Doamne ce scumpicaaaa eeeeee Multa sanatate, recuperare rapida si mult laptic ! Asteptam sa ne spui mai multe cum a fost cu epidurala ! Multi pupici !
Nanny asteptam vesti de la tine !
Mi-am scos si eu rezultatul de la triplu test, si sunt ok, la toate e cu risc scazut !
Mi-am luat ieri unt de shea, unt de cacao si ulei de migdale toate organice, pt a preveni vergeturile care pot sa apara in sarcina. Eu incerc sa ma hidratez pe interior cat de mult, dar sper sa isi faca si ele treaba si sa faca pielea mai moale ca sa se poata intinde, pt ca incepe sa creasca incetisor Ati mai folosit careva aceste produse ? Am vrut sa imi iau bio oil ... dar numai bio nu este, ci are ditamai lista lunga de ingrediente nu stiu de care !!! |
|
|