Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Monday, June 15, 2015 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
LauraMihaella wrote:

Succes si sa vii cu vesti buneCheek Kiss

Fetelor am o nelamurire. Aseara am avut o scurgere maro/rozalie sa fi fost oare dopul? scratch Si azi dimineata a fost maronie dar mai apoasa.

NuStiu de ce nu suni pe dr tau.... poate e bebe pe drum spre tine
LauraMihaella
Scris: Monday, June 15, 2015 12:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
AndreiutzaEu wrote:

NuStiu de ce nu suni pe dr tau.... poate e bebe pe drum spre tine

Il sunam dar debea de la 1 jumate are programNuImiPasa
AndreiutzaEu
Scris: Monday, June 15, 2015 1:01 PM
Nivel

LauraMihaella wrote:

Il sunam dar debea de la 1 jumate are programNuImiPasa

Pai vb cu el cand ajunge la cabinet.... Poate sa grabeste bebe sa va cunoasca :)
MARIUKA
Scris: Monday, June 15, 2015 2:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dragele mele ce mai faceti voi? Bun venit burticilor noi, felicitari tuturor care au aflat ce se ascunde in burtica computerlove noi suntem bine dam f tare din picioruse si suntem tare jmechere doar cand primim mangaieri si giugiuleli dam din picioruse ca sa vada si taty hearts e frumoasa senzatia m.as uita toata ziua la burtica sa vad cum danseaza printesica mea sau ce o face ea pe acolo hohot
As avea o intrebare fetelor. Cand se face testu ala de sange cand bei un pahar cu glucoza.? As fi interesata, sa vad cum sa.mi iau concediu ca am o gramada pe cap si nu pot sa fac prea multe drumuri de Viena-Romania computerlove va pup pe toate o zi frumoasa computerlove computerlove computerlove
biancaanamaria
Scris: Monday, June 15, 2015 4:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
LauraMihaella wrote:

Succes si sa vii cu vesti buneCheek Kiss

Fetelor am o nelamurire. Aseara am avut o scurgere maro/rozalie sa fi fost oare dopul? scratch Si azi dimineata a fost maronie dar mai apoasa.

Laura mihaella eu la prima sarcina cand am eliminat dopul a fost ca o bucata de gelatina asa pe chilot era rosu maroniu era destul de consistent nu e ca o sangerare sau scurgere e un cheag gelatinos cel putin la mine asa a fost.
Nanny
Scris: Monday, June 15, 2015 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna fetelor...inca pe aici!Hilar
Joi sunt programata la cezariana intrucat bebelusul este maaare! Sambata avea deja 4 kg..pana joi mai pune si este riscant cu un copil asa mare, mai ales ca nu a coborat deloc, iar colul este lung si inchis, ceea ce ar face nasterea dificila. Decat sa risc si sa ma caiesc toata viata, mai bine varianta cea mai buna. As fi vrut natural, dar...asta e!
Mariuka testul de care spui tu, se face doar daca doctorul banuieste ca ai dezvoltat diabet de sarcina.CU alte cuvinte, glucoza aceea dizolvata intr-un pahar cu apa, provoaca voit cresterea rapida a nivelului glucozei. Aceasta se masoara de 3 ori: prima data pe nemancata, a 2 si a 3 a oara la cate o ora diferenta dupa ce ai banut paharul respectiv. Nu toti doctorii recomanda! Eu de exemplu l-am facut in trim 2 pt ca asa a dorit doctorul. Ba chiar azi am fost sa repet hemoglobina glicozilata si glucoza serica pt ca doctorul se minuna ca bebe ca e maaare...si a masurat de 3 ori sa fie sigur ca nu gresesteCrazy si ca metoda de siguranta repetarea analizelor mai inainte mentionate. Chiar acum am intrat sa vad rezultatele si bineinteles ca sunt in limite normale!ras Asa cum au fost si in trim 2, doar bebe e mai durdu...ce sa facem!firstprize
Laura Mihaela... joi de tinem de manutza???dance N-am emotii deloc, mai de graba stau cu gandul sa am lapte si sa ma recuperez rapid! majoreta majoreta majoreta Tu cum stai??? Vezi ca am trimis PM!
Andreiutza...l-ai sunat pe doctor? Care e treaba!
LauraMihaella
Scris: Monday, June 15, 2015 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2015
biancaanamaria wrote:

Laura mihaella eu la prima sarcina cand am eliminat dopul a fost ca o bucata de gelatina asa pe chilot era rosu maroniu era destul de consistent nu e ca o sangerare sau scurgere e un cheag gelatinos cel putin la mine asa a fost.

Merci frumos de raspuns. Mi-a spus doctorul ca daca nu sunt dureri sa nu imi fac probleme.
Felicitari pentru bobita am citit la postul de la aspirante ca a fost totul bine la doctor. Doamne ajuta si de acum inainte.

nko
Scris: Monday, June 15, 2015 5:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Buna burtici frumoase!
Nanny abia astept sa aud vesti bune dupa ziua de joi si o poza cu bebitza.
Fetelor eu sunt intr-o mica dilema legata de prelevarea de celule stem. Euromaterna, clinica unde voi naste are incheiat un parteneriat cu euromedic stem life si au o oferta foarte buna. Acum nu stiu..banca stocheaza celulele in Romania.Nu cred ca e neaparat un lucru rau, dar nu stiu...pareri?
Va pupacesc pe toate
Nanny
Scris: Monday, June 15, 2015 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
nko wrote:
Buna burtici frumoase!
Nanny abia astept sa aud vesti bune dupa ziua de joi si o poza cu bebitza.

Iti raspund eu in particular, daca vrei, ca sa nu facem reclama gratuita pe aici! Si eu am recoltare de celule stem+ gelatina Warton din cordonul ombilical!
nko
Scris: Tuesday, June 16, 2015 9:03 AM
Nivel

Nanny wrote:

Iti raspund eu in particular, daca vrei, ca sa nu facem reclama gratuita pe aici! Si eu am recoltare de celule stem+ gelatina Warton din cordonul ombilical!

Ok Nanny..daca poti sa-mi dai mai multe detalii astept p.m-ul tau.DistanceKiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 16, 2015 9:10 AM
Nivel

Nanny wrote:
Buna fetelor...inca pe aici!Hilar
Joi sunt programata la cezariana intrucat bebelusul este maaare! Sambata avea deja 4 kg..pana joi mai pune si este riscant cu un copil asa mare, mai ales ca nu a coborat deloc, iar colul este lung si inchis, ceea ce ar face nasterea dificila. Decat sa risc si sa ma caiesc toata viata, mai bine varianta cea mai buna. As fi vrut natural, dar...asta e!
Mariuka testul de care spui tu, se face doar daca doctorul banuieste ca ai dezvoltat diabet de sarcina.CU alte cuvinte, glucoza aceea dizolvata intr-un pahar cu apa, provoaca voit cresterea rapida a nivelului glucozei. Aceasta se masoara de 3 ori: prima data pe nemancata, a 2 si a 3 a oara la cate o ora diferenta dupa ce ai banut paharul respectiv. Nu toti doctorii recomanda! Eu de exemplu l-am facut in trim 2 pt ca asa a dorit doctorul. Ba chiar azi am fost sa repet hemoglobina glicozilata si glucoza serica pt ca doctorul se minuna ca bebe ca e maaare...si a masurat de 3 ori sa fie sigur ca nu gresesteCrazy si ca metoda de siguranta repetarea analizelor mai inainte mentionate. Chiar acum am intrat sa vad rezultatele si bineinteles ca sunt in limite normale!ras Asa cum au fost si in trim 2, doar bebe e mai durdu...ce sa facem!firstprize
Laura Mihaela... joi de tinem de manutza???dance N-am emotii deloc, mai de graba stau cu gandul sa am lapte si sa ma recuperez rapid! majoreta majoreta majoreta Tu cum stai??? Vezi ca am trimis PM!
Andreiutza...l-ai sunat pe doctor? Care e treaba!

Nu eu trebuia sa sun.... Laura Mihaela parca zicea ca vazuse 2 pete de sange si nu stia daca e dopul , iar eu ii zisesem sa vb cu dr sa intrebe
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 16, 2015 9:11 AM
Nivel

Neatza burtici!

Am fost ieri la eco!

L-a vazut si pe "neghinita" de data asta Haha

Are 7.6 mm....coeur coeur coeur coeur SimplyLove

.....i-am auzit si inimioara....coeur coeur coeur coeur

....si ne vedem din nou peste 3 satamani dupa ce fac si analizele...

Iau in continuare acid folic si a zis sa iau si magne b6 .... cica ar atenua putin greata...

Deabia astept sa il revad pe bebe.... data viitoare vine si sotul ca acum nu a putut.... sa il vada si sa-i auda inimioaradance dance dance

Nastere usoara Nanny!!!! si tuturor care urmati acum in curand!
nko
Scris: Tuesday, June 16, 2015 9:31 AM
Nivel

AndreiutzaEumajoreta majoreta sa fie sanatos/sanatoasa "neghinita" al tau.Cheek Kiss
kali
Scris: Tuesday, June 16, 2015 10:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AndreiutzaEu wrote:
L-a vazut si pe "neghinita" de data asta Haha

Vaaaai, ce nostalgie!coeur Si eu i-am spus Neghinita primului meu copil, pana sa aflu ca-i o preafrumoasa printesa!!
crystynam
Scris: Tuesday, June 16, 2015 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitivHilar
Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere.
Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Crazy
Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiatHilar Hilar
Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.