Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 12, 2015 12:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
RalukM wrote:

Nu tre nici un motiv, esto gravida si e dreptul tau. Citeste legea pe net.

Oricum la 8 sapt duc documentele si dupa aia max de la 10 sapt o sa iau program scurt mai ales ca noi nu avem aer conditionat desi lucrez la birou ( nu-l suporta sefu) si e groaznic din iulie.... deci dupa ce ca imi e rau sa mai fie si caldura... plus miros de tigari ( la noi se fumeaza inauntru in celalalt birou si la bucatarie dar nu sunt usi sunt doar arcade si se simte) si o spun eu care am fost fumatoare pana sa raman gravida , iar acum nu mai suport nici macar mirosul de tigara ca dau la boboci ( sotul e exilat in balcon cand fumeaza) hohot Haha

Deci vrea nu vrea n-are ce face Lol
inna19
Scris: Friday, June 12, 2015 1:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Fetelor ieri am fost la medic sa ne vedem bebicul, si daaa este baietel asa cum banuiam yes coeur S-a lasat tare greu vazut, pt ca statea tocmai in fundic angel ! Am facut analizele pt triplu test(150 lei la ginecolog, 149 analizele de sange), rezultatul o sa vina cam pe luni, dar toate una peste alta tot ce conteaza e ca suntem sanatosi amandoi si in parametri normali coeur Hands !!!

Am cerut si eu reducerea programului de lucru de la 8 la 6 ore, ca tot vorbeati pe aici despre asta, mi-a dat ginecologul o adeverinta cu care am mers la hr la servici, unde mi-au atasat pe langa copia dupa acea adeverinta si copie dupa fisa postului, si inca ceva chestie cu care urmeaza sa merg la medicina muncii de care apartinem !

Dia in legatura cu magneziul, eu am luat pana ieri magneziu smart(B1, B5, B6, B9, C ) si acid folic, deci nu cred ca ti-ar face rau daca ai probleme cu carceii ! Acum mie mi le-a scos si mi-a prescris vitamine Elevit ... azi trebuie sa mi le cumpar !

Cat despre greata, atunci cand am avut probleme si vomitam, am cerut concediu medical, si am stat acasa o luna, pana mi-a trecut, pt ca nu eram in stare sa stau la servici 8 ore, cand eu abia daca mancam pana pe la 4 un fruct si un biscuite ! Pe mine m- a ajutat cat de cat iaurtul rece dimineata, si in rest banane ce am mancat, si dulciuri ras

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
crissy84
Scris: Friday, June 12, 2015 4:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
inna19 wrote:
Fetelor ieri am fost la medic sa ne vedem bebicul, si daaa este baietel asa cum banuiam yes coeur S-a lasat tare greu vazut, pt ca statea tocmai in fundic angel !

Felicitari!!!!!dance dance
Roxyfoxy
Scris: Friday, June 12, 2015 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
inna19 wrote:
Fetelor ieri am fost la medic sa ne vedem bebicul, si daaa este baietel asa cum banuiam yes coeur S-a lasat tare greu vazut, pt ca statea tocmai in fundic angel ! Am facut analizele pt triplu test(150 lei la ginecolog, 149 analizele de sange), rezultatul o sa vina cam pe luni, dar toate una peste alta tot ce conteaza e ca suntem sanatosi amandoi si in parametri normali coeur Hands !!!

Am cerut si eu reducerea programului de lucru de la 8 la 6 ore, ca tot vorbeati pe aici despre asta, mi-a dat ginecologul o adeverinta cu care am mers la hr la servici, unde mi-au atasat pe langa copia dupa acea adeverinta si copie dupa fisa postului, si inca ceva chestie cu care urmeaza sa merg la medicina muncii de care apartinem !

Dia in legatura cu magneziul, eu am luat pana ieri magneziu smart(B1, B5, B6, B9, C ) si acid folic, deci nu cred ca ti-ar face rau daca ai probleme cu carceii ! Acum mie mi le-a scos si mi-a prescris vitamine Elevit ... azi trebuie sa mi le cumpar !

Cat despre greata, atunci cand am avut probleme si vomitam, am cerut concediu medical, si am stat acasa o luna, pana mi-a trecut, pt ca nu eram in stare sa stau la servici 8 ore, cand eu abia daca mancam pana pe la 4 un fruct si un biscuite ! Pe mine m- a ajutat cat de cat iaurtul rece dimineata, si in rest banane ce am mancat, si dulciuri ras

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Felicitari pentru baietel sa fie sanatos si sa ne pui o poza cu eco!Cheek Kiss
dia27
Scris: Friday, June 12, 2015 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Inna - felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! Am luat magneziu si deja ma simt mai bine..
Raluka - mi au luat sange o gramada si mi au trimis prin posta niste rezultate..foarte putine analize comparativ cu ce am facut in Romania la prima sarcina..dar sincer nu am vazut pe nimeni sa planga, aici fac femeile copii si nu mai mor cu tot sistemul lor medical..nu am ce sa fac mai mult decat echoul la particular..asa ca merg inainte cu Dumnezeu si cu incredere ca va fi bine. La prima sarcina a decurs totul ok asa ca sper sa fie si acum la fel :)
LauraMihaella
Scris: Saturday, June 13, 2015 1:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
inna felicitari, sa fie sanatos si rezultate bune in continuareCheek Kiss

Eu am fost astazi la control, Bebelina are undeva la 2700gr si Joi la prima ora, asta daca intre timp nu da semne ca vrea sa vina , sa ma prezint la maternitate pt cezariana deoarece cordonul e imbatranit si nu mai poate sa o lase sa stea cat vrea ea.Hilar

Pupici burticute si sarcina usoara computerlove
cookie
Scris: Saturday, June 13, 2015 8:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Anesia wrote:
La mine termenul este 1 Ianuarie yes
Sper sa nu fie toti medicii fericiti! alcool yes Hilar Haha chitara ras
Nu stiu daca chiar se va respecta acest termen, dar cert este ca s-au amuzat putin pe seama mea sarbatoare

Tu cate saptamani ai acum ecografic? Ca si noi avem data pe 5 ianuarie, dar eu cred ca o sa vina mai devreme chitara
corinaalexandra
Scris: Saturday, June 13, 2015 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Fetelor am fost la morfologie ieri si a fost fffff emotionant dar am mai mult am 12 saptamani si 6 zile si mi.au zis ca am un bebe tare nazdravan la inceput a fost somnoros si dupa a inceput sa dea si cu mainile si cu picioarelenewclap.pupici la toate computerlove
cookie
Scris: Saturday, June 13, 2015 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:
Fetelor am fost la morfologie ieri si a fost fffff emotionant dar am mai mult am 12 saptamani si 6 zile si mi.au zis ca am un bebe tare nazdravan la inceput a fost somnoros si dupa a inceput sa dea si cu mainile si cu picioarelenewclap.pupici la toate computerlove

Ce draguut! S-a vazut ce e? ras
corinaalexandra
Scris: Saturday, June 13, 2015 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
cookie wrote:

Ce draguut! S-a vazut ce e? ras

A spus ca nu vrea sa dea cu presupusul si sa greseasca dar la urmatoarea vizita la dr meu o sa imi spuna siguryes
biancaanamaria
Scris: Saturday, June 13, 2015 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Inna felicitari pentru baietel Cheek Kiss
Laura nastere usoara si recuperare rapida Cheek Kiss
inna19
Scris: Saturday, June 13, 2015 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Multumesc fetelor Cheek Kiss Doamne ajuta sa fie la toate bine, si sa putem duce sarcina pana la termen Hands !

Laura esti asa aproape de marea intalnire ... pe mine cred ca o sa ma copleseasca niste emotii cand o sa fiu asa de aproape de a-mi tine in brate bebicul, of, of ... ! Sa ai nastere usoara draga mea si recuperare rapida ! Te asteptam apoi cu o pozica, si sa ne spui cum a decurs nasterea Cheek Kiss

Corina foarte emotionant momentul coeur Si eu stau acolo cu gura casca si nu ma satur de privit la monitorul acela Love Noroc ca vine sotul cu mine de fiecare data, si mai intreaba el una, alta SimplyLove !

LauraMihaella
Scris: Sunday, June 14, 2015 1:31 AM
Nivel

Biancaanamaria ma bucur ca e totul bine cu bobita si s-a dublat Hcg. Doamne ajuta si de acum incolo sa fie la fel de bine Cheek Kiss

Va multumesc fetelor. Si eu sunt emotionata, nerabdatoare numar zilele pana joi si cu cat se apropie cu atat ma agit mai tareHilar . Nu sunt eu o mare povestitoare, dar o sa va scriu despre cum a decurs totul Cheek Kiss

Nanny cum a fost azi la doctor? Ce ti-a spus?Hilar

Pupici si sarcina usoara si bebei sanatosi tuturorcomputerlove
AndreiutzaEu
Scris: Monday, June 15, 2015 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Buna burtici!!!

Mai am un pic si plec la eco! Am niste emotii!!!!pale uff bounce
LauraMihaella
Scris: Monday, June 15, 2015 12:18 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna burtici!!!

Mai am un pic si plec la eco! Am niste emotii!!!!pale uff bounce

Succes si sa vii cu vesti buneCheek Kiss

Fetelor am o nelamurire. Aseara am avut o scurgere maro/rozalie sa fi fost oare dopul? scratch Si azi dimineata a fost maronie dar mai apoasa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.