Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Nanny, nastere usoara. Ai ajuns si tu pe ultima suta de metri. Doamne, cand ma gandesc cat de repede a trecut timpul....Parca mai ieri descopeream ca am niste teste pozitive si uite, deja printesa mea are doua saptamani si doua zile. Atat de repede a trecut perioada de sarcina, parca mi-e dor sa mai fiu gravida, desi la mine s-a inchis cu totul "poarta". Am cerut ca odata cu cezariana sa-mi faca si sterilizare chirurgicala. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Nanny wrote: Cookie ai grija de tine...stai calma!
Multumesc Nanny, m-am linistit 
Deea, cum e viata de proaspata mamica? Asteptam un preview |
|

Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Si o pozica cu printesa noastra. Sa cam lasat asteptata ioana laura attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Sa fiti sanatoase!!! Si mult laptic!!!!! |
|

Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Felicitari Ioana Laura sa fiti sanatoase mult laptic si pupicei |
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Felicitari Ioana Laura, sa fiti sanatoase, sa pape tzitzi sa se faca mare mare!!! |
|

Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Multumim fetelor |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Buna fetelor nu am mai scris pt cavsunt înca in spital. Maine nevda drumul. Iubita mea a avut obinfectie ceva. Ii tot iesea proteina c reactiva mare. Asa ca am stat la tratament. Si nici nu a luat in greutate pana azi. Am lapte de trebuie sa ma mulg, am facut ragade...azi am luat sfârcuri de silicon si vreau sa spun ca sunt cea mai fericita ca pot sa i dau titi fara durere :x cum ajung mâine seara acasa va scriu tot. Pupici |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Deea - multa sanatate tie si bebelinei, ma bucur ca ai laptic si o poti alapta pe fetita. Te pup! Pe mine ma doare burtica de ieri dimineata cam tare...as fi dat orice pentru un no spa..maine am sa merg la o prietena romanca ce are de acasa..Doamne ajuta sa fie totul bine :( aici nu te baga in seama la sarcina asa mica..azi am injurat toti medicii de aici :))) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| ioana laura felicitari! E minunata! deearox sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine acasa! dia27 o sa fie bine sunt sigura! Am si eu prietene care imi povesteau ca in primele 2 saptamani de la intarziere au avut dureri mari de burta. Cauta niste no-spa si linisteste-te ca o sa fie bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Felicitari Ioana
Sa fie sanatoasa |
|

| Nko - multumesc pentru sustinere |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Gravidutzele noastre dragi!
1. Nanny

2. Alina Diana

3. Catinca44

4. LauraMihaella

5. Gazela

6. Elenya

7. Crissy84

8.Mariuka

9. BiancaR

10. Inna19

11. Nko

12. Cookie

13. Dia27

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 21.05.2015 |
|

| Nko - tu cum erai pe la 5-6 sapt?!.. Pe mine ma apuca si greturile vad..ma tin de dimineata pana seara, inca nu am varsat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Felicitari Laura Recuperare rapida, multa sanatate si mult laptic ! Pupici |
|
|