Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cookie
Scris: Monday, May 18, 2015 10:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Felicitari Deea si toate cele bune tie si gogosicii tale! computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Monday, May 18, 2015 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
deearox wrote:
Multumim fetelor Hilar Am supt acum de dimi o ora yes Apoi am bagat niste somnic de mai mare frumusetea
Va mai pun o poza douacomputerlove

Felicitari DEEA..... Sa creasca mare sanatoasa, si sa va bucurati de ea....
nko
Scris: Monday, May 18, 2015 11:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Felicitari Deea pt minunatia de gogosica! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Si tie recuperare rapida!Cheek Kiss
MARIUKA
Scris: Tuesday, May 19, 2015 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dimineata dragele mele cum mai sunteti?
Noi binisor ieri am avt o stare f aiurea de oboseala,de tristete. . . A fost cam nasol. . . .ma enerva toata lumea nu suportam nimic. .. , snt tare stresata in ultimu timp . . ..va pup burtici o zi frumoasa tuturor computerlove DistanceKiss
carmenalina
Scris: Tuesday, May 19, 2015 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Mariuka hormonii sunt de vina, incearca niste plimbari seara cu sotul, activitati care sa te tina cumva departe de probleme, si-ai sa vezi ca va fi bine!Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove
MARIUKA
Scris: Tuesday, May 19, 2015 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 3/17/2015
Multumesc draga mea Carmen pt sfat dar din pacate nu ma inteleg nici cu el. . . .ma cert incontinuu cu el. . .da nah in fine. Pupici computerlove computerlove
dia27
Scris: Tuesday, May 19, 2015 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Cam multa liniste pe aici fetelor..ce faceti?
cookie
Scris: Tuesday, May 19, 2015 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
dia27 wrote:
Cam multa liniste pe aici fetelor..ce faceti?

Eu am fost ieri la doctor si am vazut iar bobita si m-am linistit. Totul pare ok, desi am avut o sangerare acum vreo 3 saptamani. Am decis sa iau in continuare utrogestan (cel putin inca o saptamana), pt. ca medicul a spus sa-l iau daca ma ajuta psihic chitara. Ca nu e dovedit ca ar ajuta la fixare, dar nici nu strica. Tu cum esti?
Fluturas
Scris: Tuesday, May 19, 2015 10:39 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Felicitari deea, multa sanatate si acomodare usoara impreuna
dia27
Scris: Tuesday, May 19, 2015 11:16 PM
Nivel

Cookie - sunt bine, multumesc.. Sunt mai sensibila la schimbatile de vreme, ma doare op d cezariana desi inainte de a ramane nu aveam nimic la schimbarile astea. Am primit si eu rezultatele la analize azi si sunt bune, am reusit sa gasesc si loc la o clinica privata pt eco de primul trim si merg pe 2 iulie (as fi mers si mai devreme dar nu aveau liber). Stau cumintica si optimista si astept pana atunci :D
Despre sangerarile tale, stiu ca si sora mea a avut la sarcinile ei dar ma gandesc ca si la tn daca s au oprit atunci e totul ok... computerlove Stai cumintica si tu ca si mine :)))) simptome care mi au aparut recent is ca mi au aparut cosulete f multe pe frunte zici ca is la pubertate :))
Pup toate mamicile!
nko
Scris: Wednesday, May 20, 2015 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Neata burtici frumoase! sa aveti parte de o zi minunata!

dia27 iti doresc sa treaca timpul mai repede pt tine sa ajungi sa-ti vezi bobita, care nu va mai fi chiar o bobita.ras Cheek Kiss
cookie ma bucur sa aud ca sunteti bine.Doamne ajuta sa fie tot asa!DistanceKiss

Eu am fost ieri la controlul cardiologic pentru problema mea cu hipertensiunea, totul este bine in mare parte, trebuie doar sa monitorizez tensiunea si daca cumva creste constant de 14 cu 9 sa incep un tratament, dar avand in vedere ca zilele astea a fost chiar ok, sper sa fie ok pana la capat.
PE bebe il voi vedea si eu iar pe 3 iunie si parca nu mai rabdare.
inna19
Scris: Wednesday, May 20, 2015 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Neata burticutele mele DistanceKiss

Nu prea am mai scriu nici eu in ultima vreme, pentru ca serviciul imi ocupa destul de mult timp, si daca ajung acasa sunt obosita, si nah mai am si treburi casnice, dar tot intru aproape zilnic sa vad ce mai faceti voi si minunatii bebei din burticute coeur

Dia cosuri mi-au aparut si mie, cum zici tu ca la pubertate, am pe frunte plin de bubureze, plus ca mai apare tot la cateva zile cate in Vulcan ... dar noah, vor trece si astea ras

Deea tu cum mai esti dupa nastere ? Cum e cu bebelina ta, va descurcati ? DistanceKiss

Mariuka si eu am avut vreo 2 zile saptamana trecuta in care m-am simtit tare agitata si stresata, de la mimic ... dar mi-au trecut . Poate o fi fost de la vreme, cine stie ... Crazy

Pupici Cheek Kiss la toate burticutele !
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Gazela
Scris: Wednesday, May 20, 2015 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna dimineata burticute dragi DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Nu va stresati ca trece repede perioada primului trimestru si trec si neplacerile...dar apar altele ras dar veti trece cu brio peste, bebeii sa fie bine, ca in rest nu va mai conta...computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Starile de nervozitate si irascibilitate si sensibilitate sunt de la hormoni...si asa va fi toata sarcina...aici nu avem ce face...cei din jurul nostru trebuie sa inteleaga ca hormonii isi fac de cap...dance dance dance dance

Acum cu caldurile astea...eu una nici nu mai pot iesi singura din casa...ieri am fost nevoita sa ies si nu am avut cu cine sa merg si de 3 ori mi s-a facut rau de credeam ca nu mai ajung acasa ci la spital...m-a luat cu lesin si nu mai vedeam nimic in fata ochilor...deci de acum nu mai ies singurica...

Dar toate astea trec topai topai topai

Va pup pe toate si va doresc o zi usoara computerlove
Nanny
Scris: Wednesday, May 20, 2015 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici!
Deea...cu intarziere...hop si eu! Recuperare rapida, laptic sufiecient si bun! Asteptam sa ne povestesti! Clap Clap Clap Clap
Hormonii fetelor...nu puteti sa ii stapaniti?? Mama lorras pupici Mie sincer nu mi-a pasat de absolut nimic..imi intra pe o ureche si imi iesea pe cealalta!hainoroc
In alta ordine de idei...am ajuns cap de lista??? Doamneeee cand a trecut vremea asta?? Ma simt de parca tre sa dau examen!Haha La masuratori are cam 37 de sapt, desi matematic sunt doar 36! Dar eu zic sa mai stea cuminte pe acolo vreo 2 sapt cel putin , ca mai am niste treburi nerezolvate!Ieri am avut examenul preanestezic...a fost in regula, in afara faptului ca sunt anemica ( de cand ma stiu) si putin cam deshidratata. Asa ca m-a pus pe baut...alcool ..mai multa apa! Si ce credeti?? cine facea pisul in continuu, aproape necontrolat????sic
Dia..ce sistem tembel au aia...cum sa astepti atata pt o echo?? Doamne fereste!Speram sa fie totul bine!
Cookie ai grija de tine...stai calma!
Gazela si pe mine ma luase ieri o stare de moleseala...imi amortisera mainile. Dar stiu ca asa reactionez eu, uneori cand iau fier...si sincer cred ca nu bausem nici suficienta apa!sic
dia27
Scris: Wednesday, May 20, 2015 11:40 AM
Nivel

Nanny - aici se face o singura ecografie la 18 sapt... Ei nu considera necesare mai multe eco decat daca ai peste 35 de ani. Sper si eu sa fie totul bine, ma cam doare in partea stanga, ca o jena, nimic intepator, totusi am ceva emotii. Abia astept sa ne povestesti tu nasterea hihi dar dupa cum ai zis iti tin si eu pumnii sa mai stea bebe inca 2 sapt in burtica
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.