Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Sunday, May 17, 2015 7:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Vaaiii deea ce scumpa este!!!
Felicitari mami si refacere usoara!!!computerlove
Bine ai venit pe lume Maria Andreea, esti o frumoasa!!.sa va umple inimile de bucurii!!!hearts
Criss2014
Scris: Sunday, May 17, 2015 8:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Felicitari Deea. Si refacere rapida. Sper sa te refaci la fel de rapid ca si mine. Mie mi-a fost mult mai usor acum la 40 de ani decat la 28, la prima cezariana.
LauraMihaella
Scris: Sunday, May 17, 2015 9:20 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Felicitari Deea si refacere rapida. E o frumoasa galuscalove Sa va traiasca sanatoasa computerlove
carmenalina
Scris: Sunday, May 17, 2015 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Felicitari si mult laptic! Sa fiti sanatoase!:computerlove computerlove computerlove Cheek Kiss
inna19
Scris: Sunday, May 17, 2015 11:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Felicitariiiiiii Deea si refacere rapida DistanceKiss ! Ai o frumusete de gogosica, cum ii spui tu ! Sa va traiasca, multa sanatate si sa va aduca numai bucurii !

coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
Gazela
Scris: Sunday, May 17, 2015 12:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

Felicitari Deea pentru printesa ta frumoasa!!! Sa creasca mare, sa pape titi si sa nu aiba colici!!!Recuperare cat mai usoara, abia astept sa ne povestesti mai in detaliu cum a decurs totul, ma asteapta si pe mine in curand tot o cezariana Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai
newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
deearox
Scris: Sunday, May 17, 2015 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Multumim fetelor Hilar Am supt acum de dimi o ora yes Apoi am bagat niste somnic de mai mare frumusetea
Va mai pun o poza douacomputerlove

deearox attached the following image(s):
wp_20150517_009.jpg

Mon1
Scris: Sunday, May 17, 2015 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Felicitari, Deea! Bine ai venit pe lume Maria Andreea!
Ce bine de tine ca ai laptic si a pus-o asa repede la san. Pe mine m-a tinut reanimare 2 nopti. Apoi marti pe salon si au adus bebelina pe salon indopata cu lp cu biberonul. Am pus-o la san si nimic. Am zis sa iau galaflor si ceai lactatie, nu m-au lasat ca vai poate fac furia laptelui si m-am trezit fara lapte. Vineri ne-a externat si seara am bagat pompa electrica care a scos o lingura doar din sanul stang. Am luat gallaflor forte de joi cate 2 pastilute de la mine putere. Chiar m-am intristat ca nu alaptez. O pun la san, trage si see enerveaza ca normal nu curge la la biberon. Asta este papa si lp, nu e primul copil crescut asa.
Va pupam tare de tot! computerlove
carmenalina
Scris: Sunday, May 17, 2015 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Asa fac mai nou in spital, poate era mai bine daca te mulgeai tu si-i puneai lapticul in biberon, si se obisnuia cu gustul si nu pierdeai nici laptele....Cheek Kiss Cheek Kiss
deearox
Scris: Sunday, May 17, 2015 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Mon îmi pare rauvsa aud asta Cray Poate am avut noroc... Nici nu stiu ce sa zic...

Acum m au mutat la rezerva si.mi a?tept bebica computerlove dance Abia astept sa vad cum ne vom descurca

computerlove
dia27
Scris: Sunday, May 17, 2015 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
majoreta Deea felicitari!!! Ai o fetita minunata!! Multa sanatate si refacere rapida, mult laptic sa ai pentru fetita ta!
MARIUKA
Scris: Monday, May 18, 2015 7:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dragele mele dance
Bine ai venit pe lume Maria Andreea,felicitari Deea este o minune micuta si dragalasa va pupam si ma bucur ca sunteti bn si ai laptic. Sa fiti sanatoase si fara colici computerlove computerlove
Pupici tuturor burticutelor hearts computerlove computerlove
crissy84
Scris: Monday, May 18, 2015 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Felicitari Deea!!!!!Bravoo Refacere rapida si bobita mancacioasa!!!! Cheek Kiss
andreina
Scris: Monday, May 18, 2015 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Felicitari, Deea! Multa sanatate tie si bebelinei.
RalukM
Scris: Monday, May 18, 2015 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Deea felicitari. Recuperare rapida Si mult laptic.
Mon nu renunta. Stimuleaza sanii cat de mult poti, ia galafor si ceai pt lactatie si pune bebelina cat de des la san si o sa apara si laptele.Totul e sa insisti:) Bafta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.