Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Vaaiii deea ce scumpa este!!! Felicitari mami si refacere usoara!!! Bine ai venit pe lume Maria Andreea, esti o frumoasa!!.sa va umple inimile de bucurii!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Felicitari Deea. Si refacere rapida. Sper sa te refaci la fel de rapid ca si mine. Mie mi-a fost mult mai usor acum la 40 de ani decat la 28, la prima cezariana. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Felicitari Deea si refacere rapida. E o frumoasa galusca Sa va traiasca sanatoasa |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Felicitari si mult laptic! Sa fiti sanatoase!: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Felicitariiiiiii Deea si refacere rapida ! Ai o frumusete de gogosica, cum ii spui tu ! Sa va traiasca, multa sanatate si sa va aduca numai bucurii !
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
|
Felicitari Deea pentru printesa ta frumoasa!!! Sa creasca mare, sa pape titi si sa nu aiba colici!!!Recuperare cat mai usoara, abia astept sa ne povestesti mai in detaliu cum a decurs totul, ma asteapta si pe mine in curand tot o cezariana
|
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Multumim fetelor Am supt acum de dimi o ora Apoi am bagat niste somnic de mai mare frumusetea Va mai pun o poza doua deearox attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari, Deea! Bine ai venit pe lume Maria Andreea! Ce bine de tine ca ai laptic si a pus-o asa repede la san. Pe mine m-a tinut reanimare 2 nopti. Apoi marti pe salon si au adus bebelina pe salon indopata cu lp cu biberonul. Am pus-o la san si nimic. Am zis sa iau galaflor si ceai lactatie, nu m-au lasat ca vai poate fac furia laptelui si m-am trezit fara lapte. Vineri ne-a externat si seara am bagat pompa electrica care a scos o lingura doar din sanul stang. Am luat gallaflor forte de joi cate 2 pastilute de la mine putere. Chiar m-am intristat ca nu alaptez. O pun la san, trage si see enerveaza ca normal nu curge la la biberon. Asta este papa si lp, nu e primul copil crescut asa. Va pupam tare de tot! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Asa fac mai nou in spital, poate era mai bine daca te mulgeai tu si-i puneai lapticul in biberon, si se obisnuia cu gustul si nu pierdeai nici laptele.... |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mon îmi pare rauvsa aud asta Poate am avut noroc... Nici nu stiu ce sa zic...
Acum m au mutat la rezerva si.mi a?tept bebica Abia astept sa vad cum ne vom descurca
|
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Deea felicitari!!! Ai o fetita minunata!! Multa sanatate si refacere rapida, mult laptic sa ai pentru fetita ta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dragele mele Bine ai venit pe lume Maria Andreea,felicitari Deea este o minune micuta si dragalasa va pupam si ma bucur ca sunteti bn si ai laptic. Sa fiti sanatoase si fara colici Pupici tuturor burticutelor |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Felicitari Deea!!!!! Refacere rapida si bobita mancacioasa!!!! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Deea! Multa sanatate tie si bebelinei. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Deea felicitari. Recuperare rapida Si mult laptic. Mon nu renunta. Stimuleaza sanii cat de mult poti, ia galafor si ceai pt lactatie si pune bebelina cat de des la san si o sa apara si laptele.Totul e sa insisti:) Bafta! |
|
|