Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Kali multumesc pentru ca m ai adaugat pe listuta :) sunt toata un zambet chiar daca sunt cea mai mica burtica..plina de speranta hihihi Deea - poate ca esti in pretravaliu...eu habar nu am avut la prima sarcina ca exista si pretravaliu si m am ingramadit repede la spital..eu aveam contractii regulate dar nedureroase si dupa 12 ore asa, cand am aj la spital aveam dilatatie 1 :) succes si abia astept sa aud povestea ta..nasti natural nu? |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Dia prina data când aud de pretravaliu
Da nasc natural, asta mi.e intentia
Creste mare si bovita ta si uite cum ajungi cap de lista când nici nu ti dai seama Multa sanatate |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu placere, fetele! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Si eu de abia astept Gazela Christinuca pupicei,doamne ajuta speranta moare ultima :-* :-* inna pupici scuzatima ca nu v.am metionat pe toate dar de cand nu am intrat am si uitat numele la toate va pupacesc Kali mesk pt listuta deja snt pe 9? Nu imi vine sa cred ce am crescut |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Buna dragi burtici si bun venit noilor gravidute! Chiar va asteptam Noi suntem bine, pe 3 iunie am urmatorul eco ai ard de nerabdare sa-l vad pe bebe. Pana una alta am trecut cu bine de analizele de trim 1, mai ramane interpretarea bitestului kryptor dupa ce vom face si eco. Vabpupacesc pe toate si va doresc ssnatate multa si voua si ingerasilor. |
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| christinuca wrote: Am 24 de saptamani. Fata e cu capul in jos si ma atinge cred eu la ovarul drept...ma doare uneori dar nuf tare si nu pt mult timp. De sapt trecuta cand am iesit din spital numai in pat stau si nu a urcat deloc. Oare mai urca? Tu de cand stai in pat? In ce pozitie?
Stai asa cumnitica si va urca si bebica ta :) Si sarcina mea e destul de joasa....adica asa vad eu...nu simt ca ma apasa...nu am dureri, decat atunci cand bebe are program de box/gimnastica...zumba, nu stiu exact ce face el pe acolo Eu stau de la 28 de saptamani, imediat am o luna de cand stau in pat, bine cu mici exceptii, prin casa ma mai plimb, am voie plimbari usoare...dar sa nu exagerez, si bineinteles la dr. cand merg la control...Si bebica al meu e intors, asa era la ultima ecografie.. Mi-a recomandat doctorita sa stau cat mai mult pe partea stanga, oricum pe parti, nu pe spate...ca nu se mai realizeaza bine circulatia la bebe prin cordon... |
|

| nko wrote:Buna dragi burtici si bun venit noilor gravidute! Chiar va asteptam Noi suntem bine, pe 3 iunie am urmatorul eco ai ard de nerabdare sa-l vad pe bebe. Pana una alta am trecut cu bine de analizele de trim 1, mai ramane interpretarea bitestului kryptor dupa ce vom face si eco. Vabpupacesc pe toate si va doresc ssnatate multa si voua si ingerasilor.
Felicitari pentru vestile bune, hai ca va fi bine si cu interpretarea testului si bobita creste mare mare |
|

Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Gazela wrote:Stai asa cumnitica si va urca si bebica ta :) Si sarcina mea e destul de joasa....adica asa vad eu...nu simt ca ma apasa...nu am dureri, decat atunci cand bebe are program de box/gimnastica...zumba, nu stiu exact ce face el pe acolo Eu stau de la 28 de saptamani, imediat am o luna de cand stau in pat, bine cu mici exceptii, prin casa ma mai plimb, am voie plimbari usoare...dar sa nu exagerez, si bineinteles la dr. cand merg la control...Si bebica al meu e intors, asa era la ultima ecografie.. Mi-a recomandat doctorita sa stau cat mai mult pe partea stanga, oricum pe parti, nu pe spate...ca nu se mai realizeaza bine circulatia la bebe prin cordon... Abia astept sa ma vad si eu la 28 apoi 32 sapt si tot asa. La mine este vizibil ca sarcina este jos...parca nu a mai crescut burtica. Mie dr mi-a spus ca ideal ar fi sa stau pe spate ca deocamdata sarcina este mica si nu apasa pe vena aia. Stau toata ziua pe spate si doar cand mananc stau pe o parte si cand dorm. De disperare i-am scris dr mele un email sa o intreb daca se mai poate lungi colul inapoi si alte chestii si sper sa-mi raspunda. Eu de la 16 sapt sunt in concediu medical, am stat la pat cu dureri si cand au trecut durerile ce bucuroasa eram...cand colo mai rau era ca imi coborase sarcina. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la termen. Va multumesc pt incurajari si cuvintele frumoase. |
|

| Kali multumim pentru reinnoirea listutei ...nu-mi vine sa cred cat de repede avansam...bine macar ca vin din urma burtici noi, sa speram sa se mareasca tot mai mult casuta |
|

| Ne pregatim de cezariana. Vine gogosica Va fac update ul când voi putea dupa
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Facem galerie!!!!!! Tinem pumnii!!!!! |
|

|
yuuuppyyyyyyyyyyyy hai Deea, curaj ca vine gogosica ta scumpa!!!!!!!!!!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
|
Ieeeeiiiii.....vine puiuuuu de om |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Super Deea, refacere rapida si sanatate tie si bebelusului!! Sa te bucuri de moment! |
|

| Buna fetelor Am trecut cu bine de opera?ie, eu sunt in post operator iar bebelina e cu ceilalti bebei, mi.o aduce sa i dau papica si invatam sa sugem, desi mami n are suficient lapte acum, ajungem noi si acolo.
Aseara la 8:45 a venit Maria Andreea in niste urlete de îmi era mai mare dragul Avem 50 de cm si suntem grasute :x punem o poza desi nu e cea mai buna pozica hihi
Azi ne muta la rezerva :) totul a fost superb, n am fost mai fericita in toata viata mea. Am o bebica mancacioasa si sanatoasa tun :x
Eu ma refac usor usor, ma adteptam sa fie mai rau dar e f bine de fapt. Va spun toata povestea când vom merge acasa asica luni sau marti :*
deearox attached the following image(s):

|
|
|