Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Bunaaaa
Multumim de aprecieri si complimente In fiecare zi ma trezesc cu aceeasi dilema "oi naste azi?"
Bebelina se misca mai incetisor, probabil nu mai are loc, insa reactioneaza la fiecare atingere acum Mult nu mai este, insa rabdarea mea se imputineaza pe zi ce trece
Pup fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna fetelor. Am ajuns acasa ca am cerut externarea la cerere, vroau sa-mi faca chiretaj si eu am refuzat. Un medic care mi-a facut ieri eco a zis ca am mici resturi dar care se pt elimina prin medicatie. Azi medicul care m-a preluat sa ma bage la chiureaj. Am plecat direct la doctorita mea la cabinet, mi-a dat medicatie si vineri la vede iar. Sarcina a fost influentata de nodul. In ultima sapt nodulul si-a facut de cap si a crescut rapid, a reactionat ciudat la evolitia sarcinii si a impiedicat-o sa evolueze. Dr. A zis ca un nodul poze reactiona diferit de la o femeie la alta si ca dupa ce trece o luna facem masuratori la uter si la la el ca sa vedem cum stam c refacerea si apoi îl punem in lista de prioritati si îl scoatem. Cu ce tb sa ramân din asta: Ca pot sa ramân însarcinata si ca uterul meu e si mai pregatit sa duca una noua când vom termina cu intervetiile asupra lui, sa se refaca întâi si apoi mai vb de bebe. Va multumesc mult pt toate gândurile bune si mult succes la cine tb sa nasca! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Foarte bine Carmen! Cel de Sus sa te intareasca, sunt cu ochii pe tine ca pe butelie Hai ca se poate! Ieri am fost la doctor... aprox 35 de sapt, adica masuratorile se apropie de 36 de sapt...are 2,500 g!! Codonul a ramas la fel, o data dupa gat, m-a consultat pe loc, e inca sus, nu a coborat. A spus ca am datele native pt a putea naste natural, ramane sa vedem la momentul oportun! |
|

| Nici nu pot sa spun cat de zen sunt. A început un nou capitol in viata mea, si mi-am facut tema bine zic eu. Stau linistita si relaxata la semafor pana se face verde. Apoi scoatem modulul,si asteptam pana sunt apta de o noua sarcina. Asta numai medicul meu decide. Pana atunci am ce face, titularizarea bate la usa si începe balul din luna iulie. Pupici la toate, înca nu ma înscriu la aspirante, este tot timpul. Tinem pumnii la bebeii vostri sa creasca frumos pana la termen. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Carmen foarte bine ca esti optimista. Sanatate multa si Doamne ajuta pe mai departe
Deea se lasa asteptata bebelina
Nanny felicitari pentru rezultate si urmatoarele sa fie la fel de bune
Noi am fost la control, si-a revenit bebelusa si ia in greutate. Are 2kg, cordonul de doua ori dupa gat, lnu mai sunt probleme cu lichidul, este suficient acum si asteptam urmatorul control la 36 de saptamani sa vedem cum nastem, daca ramane cu dubla circulara sau face bebelina vreo tumba si ma ajuta sa nasc natural.
Sarcina usoara in continuare tuturor si bebei sanatosi si fara probleme
|
|

| LauraMihaella wrote:Nanny felicitari pentru rezultate si urmatoarele sa fie la fel de bune Heei merci! Cam atat avea si al meu bebe la 33 sapt! Deci pe acolo ..vezi ca iti trimit mesaj in PM |
|

| Carmen ma bucur sa vad ca ai o atitudine pozitiva si esti increzatoare, foarte bine Asa trebuie Cu dumnezeu inainte si va fi bine
Nanny ce.mi plac vestile bune Bravo!
Laura acum deja numaram orele Mult nu mai este, dar da se lasa asteptata tareee
Va dau de veste daca se intampla minunea
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| carmenalina wrote:Buna fetelor. Am ajuns acasa ca am cerut externarea la cerere, vroau sa-mi faca chiretaj si eu am refuzat. Un medic care mi-a facut ieri eco a zis ca am mici resturi dar care se pt elimina prin medicatie. Azi medicul care m-a preluat sa ma bage la chiureaj. Am plecat direct la doctorita mea la cabinet, mi-a dat medicatie si vineri la vede iar. Sarcina a fost influentata de nodul. In ultima sapt nodulul si-a facut de cap si a crescut rapid, a reactionat ciudat la evolitia sarcinii si a impiedicat-o sa evolueze. Dr. A zis ca un nodul poze reactiona diferit de la o femeie la alta si ca dupa ce trece o luna facem masuratori la uter si la la el ca sa vedem cum stam c refacerea si apoi îl punem in lista de prioritati si îl scoatem. Cu ce tb sa ramân din asta: Ca pot sa ramân însarcinata si ca uterul meu e si mai pregatit sa duca una noua când vom termina cu intervetiile asupra lui, sa se refaca întâi si apoi mai vb de bebe. Va multumesc mult pt toate gândurile bune si mult succes la cine tb sa nasca! de ce ai refuzat chIuretajul? parerea mea e ca e mai bine, decat sa ramana ceva acolo sa mai ai probleme. Cel putin,din auzite,stiu ca se poate infecta daca ramane ceva acolo (mare experienta nu am nici eu??) Si eu am pierdut o sarcina de aproape 4 luni,acum o luna. am fost anesteziata si nu am simtit nimic, cand m-am trezit era totul gata deja.mi-a fost f frica,dar m-am lasat pe mana medicilor si nu imi pare rau |
|

| Pentru ca la mine a fost o situatie deosebita, am un nodul si el a fost vinovat de declansarea avortului, nu a fost vorba de sarcina oprita din evolutie, la consultul eco a iesit uterul curat si doar mici resturi care s-au prins intre nodul si peretele uterului, la recomandarea medicului care m-a consultat a zis ca se poate si medicamentos rezolva, alt medic a zis chiuretaj si am ales sa vorbesc si cu doctorita mea, care imi cunoaste situatia medicala f bine si ea a mers pe medicatie cu ergometril, indometacin si antibiotic f puternic, maine merg sa ma vada si daca totul e bine, am reusit sa ajutam uterul sa se refaca si fara traume invazive. Numai in Romania se face repede chiuretaj, fara a alege si optiuni pt fiecare caz medical, non invaziv si traumatizant, mai ales ca eu am fost in travaliu 5-6 ore, embrionul fiind expulzat ca la nastere. La o sarcina oprita din evolutie se elimina mai greu si de aceea tb intervenit. Si la varsta mea, si cu tehnica asta moderna chiar nu-mi permit sa mai las pe orice medic depasit de meserie si de tehnica sa-si dea cu presupusul in locul medicului personal. Imi cer scuze ca deja am iesit din topic, pupici la toate si aveti grija de voi ca a venit caldura si deja e insuportabil pe afara..... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Poate ca e si din cauza ca la tine a fost sarcina mai mica, poate si nodulul. era o curiozitate, chiar habar nu aveam pana acum ce si cum e. Cat despre romania, nu sunt in romania,asa ca e si in alta parte, dar. ..ma repet. ..e vb de o sarcina de 4 luni, copilul fiind destul de mare. si chiuretajul , nu a fost traumatizant deloc. au incercat pe viu, dar va zand ca nu suport durerea, m-au anesteziat. ..total
sper ca nu te-am suparat, vezi tu. ..abea dupa ce ti se intampla incerci sa aflii mai multe despre asta
|
|

| M.a terminat asta mica Ma love?te asa de tare ca zic ca.mi iese prin piele..cred ca isi face bagajul
Ma cam dor sanii si ii simt grei de aseara...vreo idee de ce?
Ma...eu zic ca vine gaza Maine-poimâine vine sigur..
Acum...sunt curioasa cum va fii- apa rupta sau contractii
|
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Buna dimineata fetelor, mai primiti o burtica mica printre voi?!.. Deea - nastere usoara! |
|

| Dia..Bineinteles ca primim "marfa noua" mai ales ca raman multe locuri vacante! Bine ai venit si sa dea Domul sa ramai aici inca vreo 7 luni , pe putin! Carmen stai linistita...nu superi pe nimeni. Si eu am eliminat natural, dar si cu interventie. Natural corpul si endometrul s-au refacut rapid, cu chiuretaj a durat cel putin 4-5 luni. Si eu sunt de parere ca intai trebuie incercat medicamentos, sub atenta supravegherea a medicului, exact cum s-a procedat si la tine: Ergomed, antibiotic si antiinflamator. Acum sa dea Dzeu sa rezolvi cu fibromul ala nenorocit, sa scapi odata de el si apoi cred ca vei ramane mult mai usor! |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| dia27 wrote:Buna dimineata fetelor, mai primiti o burtica mica printre voi?!.. Deea - nastere usoara! Ma bag si eu ,dar de spatamana viitoare cand ma asigur ca e bobita in locul care trebuie,ne face Nanny cunostinta cu burticile de aici |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Roxy - eu m am bagat pentru ca sper si cred ca totul e bine..eu nu am cum sa aflu deocamdata daca e bine sau nu...dar ma incred in Dumnezeu si cum va dori el asa sa fie.. O sa merg sa fac dublu test la un cabinet particular ca aici nu se face... Si pana atunci aia e... Ma cam doare burtica dar incerc sa trec peste si sa nu ma gandesc aiurea.. Nanny - te pup tare si multumesc!
|
|
|