Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Felicitari Mony!!!!!!!!! Sa-ti traiasca bebelina, sa fiti sanatoase, sa ai laptic sa pape cretulina titi sa se faca mare, si sa nu aiba colici, recuperare usoara tie!!!! Asteptam pozeeeeee |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Mon1, Felicitari! Sa fiti sanatoase si sa Te recuperezi rapid. Carmen, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Noi azi plecam acasa, la mine tensiunea nu vrea sa scada, am picioarele ca niste butuci, Dar cred ca e si oboseala si stresul de vina. Bebelina mea a facut icter, a stat 16 ore sub lampa si e mai molesita. Dar papa bine, e dulcica tare si abia asteptam sa ajungem acasa. Azi e si ziua de nastere a lui Alex, asa ca vine surioara drept cadou. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Carmen imi pare nespus de rau pt tine , ai pierdut o batalie dar nu si razboiul !
Mon felicitari pt bebica Suntem nerabdatoare sa o vedem si noi
Va tzuc pe toate, si va urez o saptamana usoara ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Multumesc mult fetelor. Sunt bine astept rezultatul comisiei, mai sunt mici resturi care se pot elimina prin medicatie. Felicitari Mon si mult laptic! |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Carmen curaj si capul sus. Mon Felicitari si bobica mancacioasa!!! deea. Mai ai un pic si urmeziiiii.
Fetelor sunt racita cobza de 3 zile,nu mai pot Va doresc o saptamana frumoasa si cu multa vreme frumoasa |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/24/2015 Mesaje: 49
| Buna fetelor, Mon1 felicitari pt bebelina, sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase aman2
Carmen, imi pare rau pt pierderea ta, sper sa gasesti putere sa mergi mai departe
Crissy84, la fel asa sunt si eu racita si tusesc si nu prea avem ce sa luam :(
Va pup fetelor, sa aveti o zi minunata!!! |
|
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Neata
Pentru fetele racite, multa lamaie cu miere, catina cu miere, ceai de ceapa pt tuse, ridiche neagra cu miere si luat cate o lingurita de 3 ori pe zi din sirop si multa rabdare, insanatosire grabnica! |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Gazela wrote:Neata Pentru fetele racite, multa lamaie cu miere, catina cu miere, ceai de ceapa pt tuse, ridiche neagra cu miere si luat cate o lingurita de 3 ori pe zi din sirop si multa rabdare, insanatosire grabnica! Multumim de sfat.Eu am luat de toate si se agraveaza,cred ca incep sa fac si febra.L am sunat pe seful meu de 2 ore sa mi aduca inlocuitor si pana acum nu m a anuntat nimic |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| Carmen, sincer imi pare rau
Mon, felicitari si sanatate multa! |
|
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Buna fetelor! Carmenalina imi pare ffff rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, insa bine ca poti ramane insarcinata...noi femeile suntem puternice Mon1 felicitari!!! Sa-ti traiasca copilasul Deea ai o burtica f frumoasa...vreau si eu o burtica mare Eu tot la pat, de 2 zile simt iar sarcina f jos insa sper sa se mareasca uterul si sa urce mai sus. Tot ce pot face e sa stau intinsa in pat si sa astept. Bine ca fata este ok dezvoltata si ma rog sa duc sarcina pana la capat. Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Carmnen imi pare tare rau sincer! Te imbratisez si cu Dumnezeu inainte! Mon felicitari,sa va traiasca ,sa fie santoasa,sa va bucurati de ea!Asteptam pozici cu cretulina. Criss La multi ani frunmosi cu santate si bucurii baietelului tau!Sunteti o familie frumoasa si binecuvantata!
|
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mona...draga mea...te pooop! recuperare rapida..Doamne ajuta sa cresteti mari!!! Ce ciudata si ce intorsaturi poate lua viata asta...transmit felicitari unei prietene, iar alteia ganduri bune de sustinere pt Carmencita!! Draga mea...te imbratisez cu multa caldura, numai Dzeu cunoaste motivele adevarate. Tu ai fost si esti puternica, ai luptat si sunt sigura ca ca nu te vei lasa. Doctorul doar banuieste anomalii cromozomiale ( asta din cauza varstei), n-are de unde sa stie cu adevarat!! Eu zic totusi ca acel fibrom, care suge ca o capusa sangele care trebuia sa ajunga la embrion, este cauza principala. Daca scapi de el nu vei mai avea nicio problema! Cel de Sus sa te intareasca, sa nu deznadajduiesti...hai capul sus si merge mai departe, da?
|
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Multmesc mult. Deja mi-am facut programare la medicul, imediat ce plec de aici. Mai stau 2 zile cu antibiotic ca sa se curete tot. Voi avea grija întâi de fibrom ca si asa avem pauza de bebe. Va pup si va imbratisez cu mare drag. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nanny wrote: Eu zic totusi ca acel fibrom, care suge ca o capusa sangele care trebuia sa ajunga la embrion, este cauza principala. Daca scapi de el nu vei mai avea nicio problema!
Si cu fibromul este discutabil! Si eu am avut unul cand eram gravida cu Angelica (si cred ca il mai am, ca doar n-a disparut singur ), acesta fiind unul dintre motivele pentru care dr mi-a zis sa nu-mi fac mari sperante...era si plasat in spatele sarcinii, "impingand-o" spre col! Totusi, nu s-a intamplat nimic rau si am nascut dupa termen chiar! Oricum este bine sa fie eliminata si aceasta problema...de ce sa existe cand poate sa nu existe? Pana atunci, Carmen, iti tinem pumnii sa se rezolve totul cu bine si la anul sa te vedem cu un prunc mic si dragalas in brate! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| aurishta wrote:Si cu fibromul este discutabil! Si eu am avut unul cand eram gravida cu Angelica (si cred ca il mai am, ca doar n-a disparut singur ), acesta fiind unul dintre motivele pentru care dr mi-a zis sa nu-mi fac mari sperante...era si plasat in spatele sarcinii, Da este ff adevarat! Am si eu o prietena cu 2 sarcini duse la bun sfarsit, cu tot cu fibrom, insa era amplasat cumva mai spre spatele uterului si nu afecta sarcina atat de mult. La prima fetita, a facut cezariana si atunci medicul a vrut sa il scoata, insa a renuntat pt ca sangera prea mult. Acum are cea de a 2 a fetita, insa nu mai stiu ce a facut...Carmen spunea intr-o postare anteriora, ca era amplasat ff aproape de sarcina... Cum zici si tu, mai bine sa nu fie! Oricum sunt pacatoase.. |
|
|