Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Carmen imi pare tare, tare rau! . Sper sa treceti repede peste aceasta grea incercare! Sanatate multa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Carmen imi pare rau Sper sa treci peste aceasta încercare si sa nu te dai batuta Ai grija de tine |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Carmen , cuvintele sunt de prisos , imi pare tare , tare rau Sa te refaci rapid sa treci peste |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Multumesc fetelor. Cred ca am trecut de pragul psihologic si îmi fac planul de atac pt perioada urmatoare. Va pup. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carmenalina wrote:Neata. Vascriu din spital, ce am prevazut acum o sapt s-a intamplat aseara. Am ajuns la urgenta pt ca am pierdut sarcina. Acum sunt sub supraveghere si sper sa ajung acasa mai repede. Medicul de garda banuie a anomalie cromozomiala, cu sarcina oprita din evolutie sapt asta. Cum nu avem ce face, ne revenim si ne pregatim de alta lupta. Carmen, |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
|
Off, imi pare rau . Sanatate multa si cu optimism inainte |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mon, maine e ziua cea mare! Nastere usoara si recuperare rapida!!! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ora 18.30-2700 kg si 48 cm -atat ca am avut tensiune si disgravidie- sanatoasa iubirea mea - sunt la reanimare....suntem sanatoase- cezariana- s- a rupt apa . |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
|
Mon felicitari!!! Recuperare usoara! Bebe necolicios si mancacios. Bine ai venit ana scumpa |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felicitari, Mon!! Sa fiti sanatoase |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Mon felicitari si recuperare rapida! Carmen imi pate sincer rau Fii tare si nu-ti pierde credinta si speranta.
Eu maine am programare pt bi-test(la sange) urmand ca peste 2 sapt sa-l fac si pe cel kryptor.Speram sa fie totul bine. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
|
Felicitari, Mon . Sa fiti sanatoase , recuperare usoara si bebelina cuminte si mancacioasa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Carmen, te imbratisez cu drag. Dar asta inseamna si ca nu e imposibil, ca s-a prins un out, deci se poate, nu e nimic pierdut. Asa ca succes si spor la treaba! Bravo, Mon!!!!!!! Sa fiti sanatosi! Deea, ce burtica frumoasaaaaaa!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mon Felicitari Recuperare rapida si mult laptic
Andreea multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Carmen imi pare sincer rau, stiu exact prin ce treci, am trecut prin aceeasi experienta, anomalii cromozomiale, dar cel mai bine e sa adopti atitudinea pe care ai si adoptat-o...cuvintele nu isi au niciun sens acum...dar cu siguranta bebe viitor va fi sanatos si va aduce multa multa bucurie in viata voastra!!! te imbratisez cu drag
|
|
|