Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Anesia wrote: Fetelor, am o dilema, la 6 saptamani este normal sa nu am deloc greturi, stari de voma sau somnolenta? Doar sanii ii simt ceva mai sensibili, dar nu foarte sensibili, si acele dureri de burta din cand in cand?
Ai rabdare...la mine pe la 7 sapt au inceput usor-usor...pana am dat la boboci 2 luni ..si mancam..nimic! Iar greta s-a diminunat usor-usor dupa...abia de la 7 luni jumate...pot sa spun sa a fost in regula! Nici acum nu mananc orice. Copilul meu ma tine la dieta. Stai putin...mai ai rabdare.. Christinuca...este un gest foarte frumos! Sincer, uneori astfel de multumiri ( pt cei care stiu sa aprecieze)fac mai mult decat banii. Acum, depinde de doctor! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| Nanny, merci
Totusi nu sunt nerabadatoare de greturi Poate am noroc , dar daca nu, trecem noi peste toate, sanatoase sa fim |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Buna Ma bucur sa aud ca sunteti bine toate pe aici Tot asa
Am fost ieri la doctor am facut analizele de sange iar, monitor si m.a vazut la masa, toate bune, colul scurt...ce nu mi.a placut a fost ca mi.a zis sa ne vedem pe 18 mai ca poate imi provoaca nasterea... Clar asta nu se va intampla, nu scot eu copilul atunci ca vrea el Nu am probleme, nu e nimic in neregula, de ce sa.mi provoace nasterea? Oricum nu cred ca bebica mea mai sta pana atunci, am asa un feeling Uite si o poza cu burtica Maicamea zicea ca e lasata si in 3-4 zile nasc deearox attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| deearox wrote:Buna Ma bucur sa aud ca sunteti bine toate pe aici  Tot asa Am fost ieri la doctor am facut analizele de sange iar, monitor si m.a vazut la masa, toate bune, colul scurt...ce nu mi.a placut a fost ca mi.a zis sa ne vedem pe 18 mai ca poate imi provoaca nasterea... Clar asta nu se va intampla, nu scot eu copilul atunci ca vrea el Nu am probleme, nu e nimic in neregula, de ce sa.mi provoace nasterea? Oricum nu cred ca bebica mea mai sta pana atunci, am asa un feeling Uite si o poza cu burtica Maicamea zicea ca e lasata si in 3-4 zile nasc
Tic tac tic tac din clipa in clipa apare buburuza. Nastere usoara si bebelina sanatoasa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Deea ce burtica frumoasa, mare si rotunda ai...inca putin si vine bebe....si eu zic ca nu mai ai mult...vai ce de emotii... Mony tinem pumnii...inca o zi...si vine cretulinaaaa
Pupam burticile si mamicile |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Multumim, fete! Inca putin si imi vad scumpetea
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| deearox wrote:Buna Ma bucur sa aud ca sunteti bine toate pe aici  Tot asa Am fost ieri la doctor am facut analizele de sange iar, monitor si m.a vazut la masa, toate bune, colul scurt...ce nu mi.a placut a fost ca mi.a zis sa ne vedem pe 18 mai ca poate imi provoaca nasterea... Clar asta nu se va intampla, nu scot eu copilul atunci ca vrea el Nu am probleme, nu e nimic in neregula, de ce sa.mi provoace nasterea? Oricum nu cred ca bebica mea mai sta pana atunci, am asa un feeling Uite si o poza cu burtica Maicamea zicea ca e lasata si in 3-4 zile nasc
Pfuiiii ce burtica mandra ai Inca putin pana la momentul cel mare |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Laura, gazela, inna multumim de aprecieri si complimente Înca un pic si va iesi buburuza
Mon asteptam pozica Tinem pumnii si ne rugam pt voi
Pupici |
|

| Deea, multumim! AMR 1 zi |
|
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Mon1 wrote:Deea, multumim! AMR 1 zi
Succes si recuperare usoara. Bebelina sanatoasa si muult laptic |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata. Vascriu din spital, ce am prevazut acum o sapt s-a intamplat aseara. Am ajuns la urgenta pt ca am pierdut sarcina. Acum sunt sub supraveghere si sper sa ajung acasa mai repede. Medicul de garda banuie a anomalie cromozomiala, cu sarcina oprita din evolutie sapt asta. Cum nu avem ce face, ne revenim si ne pregatim de alta lupta. O zi buna sa aveti si nastere usoara fetelor care asteapta big day. |
|

| Off.... Carmen sa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe. Imi pare tare rau. Va imbratisam. Laura, multumim frumos! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| carmenalina wrote:Neata. Vascriu din spital, ce am prevazut acum o sapt s-a intamplat aseara. Am ajuns la urgenta pt ca am pierdut sarcina. Acum sunt sub supraveghere si sper sa ajung acasa mai repede. Medicul de garda banuie a anomalie cromozomiala, cu sarcina oprita din evolutie sapt asta. Cum nu avem ce face, ne revenim si ne pregatim de alta lupta. O zi buna sa aveti si nastere usoara fetelor care asteapta big day. Imi pare tare rau Carmen... Stiu prin ce treci ... Te pup si ai grija de tine. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Multumesc, nu-mi doresc decat sa fiu acasa si sa-mi regasesc linistea si echilibrul ca sa reluam lupta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi pare rau... |
|
|