Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| La CM ul meu era ca o stare de indispozitie la inceput, o durere surda, abia dupa ce au aparut nodulii audevenit insuportabile. Nu am simtit decat un junghi pe piciorul drept si asta destul de scurt. Am sta in pat si nu am facut nimic deosebit ca sa nu ma agit. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/24/2015 Mesaje: 49
| Sa iei un no spa Carmen, o sa fie bine! Nu strica nici sa-i dai un tel medicului care iti urmareste sarcina. O seara placuta! Te |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Carmen te pupam!! Sigur o sa fie bine |
|
| Multumim pentru gandurile bune. O colega a mea are 3 fete si mi-a zis ca la toatr cele 3 sarcini a avut sangerari si are fetele sanatoase acum. Ne rugam sa fie bine. |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| carmenalina wrote:Multumim pentru gandurile bune. Carmencita...tu ne cam tii pe jar, zau!! Asa cum zicea si Kali...dureri ca la Cm sunt contractii. Sa ai in permanenta No-spa langa tine. Mama lui de fibrom...sa moara odata...si cum ziceau babele la descantec de deochi : " Sa-i crape ochii, sa ii se umfle...nu stiu ce..." Sa vezi ce misto e cand ma sageteaza pe mine scurt si taios...pe vezica..acu` zic ca ma scap pe mine! Si totusi doctorul zicea acum o sapt ca este inca ff sus, ca nu-l simte la palpare, col luuung...Insa nu se lasa si baga street dance si piruete in cap pe vezica!Insa noaptea...e suuuper..copil cuminte nu simt nici burta, parca n-as fi gravida! Anesia...toata in viata sunt bune, la fel ca si in sarcina, dar cu moderatie! Nu faceti experimente in sarcina sa mancati ceva ce n-ati mancat niciodata...ci pur si simplu fiti normale, ce simtiti ca tolerati, aia e! Eu am mancat si icre ( dar naturale,de la sursa, facute acasa) am mancat si alege si scoici, fara insa a exagera! ( max de 2-3 ori) Mi-am facut damblaua si gata! Cum spunea si Kali daca produsele sunt proaspete, gatite termic corespunzator si pastrate in conditi optime...e ok! La fel ca si cu ceaiurile "nepermise" in sarcina. Iti fac rau numai daca le folosesti zilnic pe o perioada indelungata! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| carmenalina wrote:Multumim pentru gandurile bune. O colega a mea are 3 fete si mi-a zis ca la toatr cele 3 sarcini a avut sangerari si are fetele sanatoase acum. Ne rugam sa fie bine.
'Or fi si povesti happy, insa pot sa-ti spun din experienta mea cum am avut sangerari in sapt. 5, apoi in sapt. 12 si apoi in cea de-a 16-a cu contractii care mi-au deschis colul la 26 sapt. de m-au internat si nu am mai iesit din spital decat cu copilul in brate, dupa 3 luni. ...Insa panica si frica nu o doresc nimanui. Asta dupa 2 sarcini pierdute si inca una intre cele 2 cu happy end. |
|
| Poate m-am exprimat gresit, dar sunt bine. Eu ma gandeam ca poate uterul mai creste in dimensiuni putin... Oricum luni merg iar la medic si atunci mai vedem cum stam. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doame ajuta! |
|
| Neata!!!! Multumim, ne simtim super bine, n-am prea dormit noaptea trecuta, dar sunt fresh. Stam la pat si ne punem pe invatat, am examen in vara de titularizare, si profit sa-l introduc pe puiul meu in tainele invatarii, ca tot i se formeaza creierasul in perioada asta. Pe luni mergem la control din nou, si poate atunci avem si vesti superbune de la bobita!!!! O zi superba la toate!!! Si pupici multi! |
|
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| Nanny wrote:Anesia...toata in viata sunt bune, la fel ca si in sarcina, dar cu moderatie! Nu faceti experimente in sarcina sa mancati ceva ce n-ati mancat niciodata...ci pur si simplu fiti normale, ce simtiti ca tolerati, aia e! Eu am mancat si icre ( dar naturale,de la sursa, facute acasa) am mancat si alege si scoici, fara insa a exagera! ( max de 2-3 ori) Mi-am facut damblaua si gata! Cum spunea si Kali daca produsele sunt proaspete, gatite termic corespunzator si pastrate in conditi optime...e ok! La fel ca si cu ceaiurile "nepermise" in sarcina. Iti fac rau numai daca le folosesti zilnic pe o perioada indelungata!
Nanny, merci mult de sfaturi . Voi avea grija sa consum cu moderatie cam tot ce imi doresc Dureri surde de burta am si eu, numai din cand in cand, dar pana acum nu a fost nevoie sa iau nici un No-spa. Sper sa fie ok si sa nu fie probleme din cauza lor. Fetelor, am o dilema, la 6 saptamani este normal sa nu am deloc greturi, stari de voma sau somnolenta? Doar sanii ii simt ceva mai sensibili, dar nu foarte sensibili, si acele dureri de burta din cand in cand?
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dragele mele eu nu prea am intrat ca nu mai am net pe tel si lucrez pana seara iar cand ajung acasa sunt obosita, am citit totul ieri si azi felicitari draga Criss ai o printesa mica si frumoasa foc multa sanatate si sa fie cumintica Carmen toate cele bune pupice va pup pe toate si va doresc numai bn si multa sanatate |
|
| Anesia, poate e mic bebele tau, dar va veni si perioada cu greturi. La mine acum sunt mai prezente ca oricand, nu suport mirosul de usturoi sau de ceapa sub nicio forma, la unele parfumuri stramb din nas...Ai rabdare, nu e o regula la toate sa fie la fel...Ai fost la medic? Ce ti-a spus despre sarcina? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Buna fetelor! Ieri m-am externat. Astazi sper sa apuc da citesc ce ati scris fiecare. Vroiam sa va cer parerea...credeti ca ar fi deplasat sa ii scriu dr mele un email de multumire pt ca m-a ajutat pana acum? Stiu ca e ocupata si i-as manca 1 min din timp...si multumirile in bani sunt cele mai potrivite si bine venite dar nu imi permit. Sau sa renunt la idee? |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Christinuca eu cred ca e un gest frumos si o sa-l aprecieze. Carmen gandirea pozitiva atrage numai lucruri bune. Luni vedem ce mai face bobita, pana atunci tu la orizontala. Fetelor noi suntem bine si asteptam sa ne iubim luni.
O zi frumoasa! |
|
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| carmenalina wrote:Anesia, poate e mic bebele tau, dar va veni si perioada cu greturi. La mine acum sunt mai prezente ca oricand, nu suport mirosul de usturoi sau de ceapa sub nicio forma, la unele parfumuri stramb din nas...Ai rabdare, nu e o regula la toate sa fie la fel...Ai fost la medic? Ce ti-a spus despre sarcina?
Carmenalina, am fost la doctor, mi-a confirmat sarcina si mi-a spus ca este inca mic, dar sa ma duc iar peste 2 saptamani. M-a intrebat cum ma simt si mi-a zis ca am timp sa imi fie si greata, dar poate am noroc totusi. Mi-a mai zis sa iau doar acid folic si sa mananc cat mai echilibrat, multe fructe, legume, peste. Iar despre dureri, mi-a spus ca atat timp cat nu sunt severe si nu am scurgeri, sunt normale. Ma rog la Doamne Doamne sa ne fie bine. |
|
|