Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
RalukM
Scris: Wednesday, May 6, 2015 12:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Hello burticute,

Criss felicitari, sa ti traiasca pufulinacomputerlove computerlove Recuperare rapida si mult laptic:)
Mon incepe numaratoarea inversanewclap
Deea inca putin si la tine.
Noi crestem, crestem, suntem bine papaciosi:)
Sarcina usoara in continuare gravidute dragi.
andreina
Scris: Wednesday, May 6, 2015 1:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Felicitari, Criss! Multa sanatate tie si bebelinei!DistanceKiss
nko
Scris: Wednesday, May 6, 2015 1:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
christinuca wrote:
Multumesc pt gandurile bune si pt incurajari. Am vesti...mi-a facut cerclaj. Sa speram ca ajung la 36 sapt. Mai stau o zi internata. Sa ma vada si maine dr. Mi-a dat sa-mi p un ovule cervugid.pt a nu face infectie ca am un corp strain. Tot la pat, tot cu perna sub fund...dar sper sa fie bine.
Imi pare rau ca nu prea pot sa. Citesc in detaliu ce ati scris fiecare pt ca am perfuzia asta care ma deranjeaza. Va pup! pupici

Cu incredere in Dumnezeu o sa fie bine o sa vezi!Cheek Kiss
deearox
Scris: Wednesday, May 6, 2015 8:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Fetelor noi am fost reprogramate vineri la doctor hainoroc

Azi am dat o raita pe la mallCrazy
Mi am luat vreo 3 tricouri ca nu mai ma încape nimic Crazy

Venim cu vesti la sfarsit de saptamâna computerlove dance
nko
Scris: Thursday, May 7, 2015 9:05 AM
Nivel

Buna dimineata burtici!
Am si eu o dilema: stiu ca nu am voie sa mananc branzeturi moi gen feta, dar mi-e cam pofta de branza topita si nu stiu ce sa fac.NuStiu
kali
Scris: Thursday, May 7, 2015 9:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Branza topita poti manca desi... nu e sanatoasa. Nu e din aceeasi categorie cu feta sau brie sau blue pentru ca este prelucrata - si rasprelucrata - si e facuta din lapte pasteurizat - daca chiar exista lapte in alea...
nko
Scris: Thursday, May 7, 2015 9:26 AM
Nivel

kali wrote:
Branza topita poti manca desi... nu e sanatoasa. Nu e din aceeasi categorie cu feta sau brie sau blue pentru ca este prelucrata - si rasprelucrata - si e facuta din lapte pasteurizat - daca chiar exista lapte in alea...

Stiu kali ca nu e sanatoasa si chiar nu mananc de obicei.Nu mai tin minte cand am mancat ultima data. Dar acum chiar mi-e pofta.de dimineata ma gandesc numai la ea si abia astept pauza de masa.ras
kali
Scris: Thursday, May 7, 2015 9:29 AM
Nivel

Atunci papa linistita.
Anesia
Scris: Thursday, May 7, 2015 9:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/10/2015
kali wrote:

Buna fetelor, dar branza blue facuta cu smantana de gatit pe foc si paste se poate?
kali
Scris: Thursday, May 7, 2015 10:08 AM
Nivel

Blue cheese e una dintre preferatele mele iar eu am mancat cam de toate in timpul sarcinii, fara sa fac excese, asigurandu-ma de calitatea produselor si a depozitarii corespunzatoare. Alegerea iti apartine; eu nu vad nimic de speriat daca mananci controlat din toate, cu respectarea conditiilor de mai sus. Nu-mi dau seama daca expunerea la caldura ar fi suficient de indelungata incat sa distruga o eventuala contaminare, insa sa spunem ca-ti da un plus de siguranta.
Anesia
Scris: Thursday, May 7, 2015 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 4/10/2015
kali wrote:
Blue cheese e una dintre preferatele mele iar eu am mancat cam de toate in timpul sarcinii, fara sa fac excese, asigurandu-ma de calitatea produselor si a depozitarii corespunzatoare. Alegerea iti apartine; eu nu vad nimic de speriat daca mananci controlat din toate, cu respectarea conditiilor de mai sus. Nu-mi dau seama daca expunerea la caldura ar fi suficient de indelungata incat sa distruga o eventuala contaminare, insa sa spunem ca-ti da un plus de siguranta.

Merci mult Cheek Kiss
Andreea-Alina
Scris: Thursday, May 7, 2015 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2015
Salutare gravidute dragi ce mai faceti? Eu va urmaresc pe toate, dar n-am mai scris, cred k m-a luat o raceala...cam si tusesc umpic si nu ma simt prea ok. Nastere usoara celor care trebuie sa nasca! Va pupici app cred k am simtit si eu primele miscari ale bebelului meu Love o zi buna va doresc!
carmenalina
Scris: Thursday, May 7, 2015 5:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Salutare! Eu sunt la pat, consemnata.....M-a napadit accneea si durerile de cap, azi m-a durut burta putin , asa ca la menstruatie, o fi de bine?!NuStiu Greata a tinut pana pe la pranz, si n-am prea mancat cine stie ce....Acum e mai bine, si sangerarea a mai scazut, sper sa se stinga ca simt ca o iau razna.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Thursday, May 7, 2015 6:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Carmen multa sanatate!angel
Burticutze - sarcini usoare!Cheek Kiss
kali
Scris: Thursday, May 7, 2015 6:20 PM
Nivel

Durerea de burta ca la c.m. nu e buna... de regula sunt contractii, deci, Carmen, ai grija si fii cuminte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.