Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LauraMihaella
Scris: Tuesday, May 5, 2015 5:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
nko wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine, sa te recuperezi repede si bebe sa fie santaos!Cheek Kiss

Fetelor inca o problemuta. Eu cu rh negativ, sotul pozitiv mi s-a dat sa fac o analiza pentru anticorpi anti RH.La mine in oras se efectueaza doar la centrul de transfuzii de sange NuStiu si costa 180 de lei. Mi se pare cam mult. E cineva din Constanta care ma poate indruma catre un laborator de analize acolo avand in vedere ca luni voi ajunge acolo pt bi-test.

Nko incearca bioclinica (64 de lei ) http://www.bioclinica.ro/index.php?section=puncte_lucru sau synevo http://www.synevo.ro/laboratoare/ dar aici nu am gasit cat costa. Alte laboratoare nu mai stiu, poate la spital la regina maria dar nu stiu exact.
maryella77
Scris: Tuesday, May 5, 2015 5:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
vai ce bucalata dragalasa avem noi aici! Se vede ca e grasunica, ai ce tine in brate.Sanatate multa intregii familii! Fratiorul ce parere are?
LauraMihaella
Scris: Tuesday, May 5, 2015 5:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Criss2014 wrote:
Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa buburuza bucalataCheek Kiss computerlove
Nanny
Scris: Tuesday, May 5, 2015 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Mon1 wrote:
Noi suntem bine, maine la control si luni cezariana. Doamne ajuta sa fie totul bine!

ptiuuu ce putin mai este....Doamne ajuta!stau cu sufletul la guraBuddy1 Hands
inna19
Scris: Tuesday, May 5, 2015 6:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Criss2014 ai o minune tare scumpa! Doamne ce frumoasa e grasulina coeur Te pup si multa sanatate Cheek Kiss !

Carmen cu Dzeu inainte, draga mea ! Mama lui de nodul ... dar vei vedea ca bebicul tau e un luptator ca tine, si va fi bine Cheek Kiss

Pupici pentru toate gravidutele mele dragi coeur coeur coeur

computerlove computerlove computerlove computerlove
emanicole
Scris: Tuesday, May 5, 2015 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Criss2014 wrote:
Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.

Vaaaii cris cat de scumpa esteeeeecomputerlove ...m-ai facut sa imi fie dor tare de un bebe micCrazy
Nanny
Scris: Tuesday, May 5, 2015 9:49 PM
Nivel

Criss...acum am vazut si eu pozele....ce bucalataaaa!!! Yuuhuuuyes yes yes yes
Pana si sotul meu a studiat pozele si ranjea cu gura pana la urechi! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa...Laptic muuult si bun!hainoroc
Criss2014
Scris: Tuesday, May 5, 2015 9:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Multumim mult.

Criss2014 attached the following image(s):
img_20150505_205400.jpg

Mon1
Scris: Tuesday, May 5, 2015 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Criss ce scumpa este DariaBravoo coeur
Nanny inca putincomputerlove
Nko e prima data cand aud asa ceva. Cum sa te trimita Synevo la un alt centru. In fine...hmm
Ema la cat timp te reinscrii in cursa dupa cezariana?
emanicole
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Mon nu stiu ca abia am reinceput serviciul full time, cred ca peste 2 aniras
nko
Scris: Wednesday, May 6, 2015 8:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Mon1 wrote:
Criss ce scumpa este DariaBravoo coeur
Nanny inca putincomputerlove
Nko e prima data cand aud asa ceva. Cum sa te trimita Synevo la un alt centru. In fine...hmm
Ema la cat timp te reinscrii in cursa dupa cezariana?

Pai chiar asa au facut..NuStiu
O sa merg probabil la centrul de transfuzii.Pana la urma cand e vb de bebe nu ma mai uit la bani.Asta e..Va pupacesc si va multumesc pentru sfaturi si indrumari.Cheek Kiss Cheek Kiss
deearox
Scris: Wednesday, May 6, 2015 9:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Christinuca va fii bine, stai acolo pt bebe si ai grija de voi. Eu cat am stat in spital m.am gandur doar ca o fac pt bebe, altfel ma urcam pe pereti Crazy doamne doamne are grija de voi, pastreaza.ti optimismul Cheek Kiss

Criss awwww ce bucalata micuta Hilar Abia astept sa iasa si a mea ras E superba, frumusica foc Clap Felicitari inca o data Love

Noi azi mergem la spital pt a discuta ultimele detalii, poate o mai vede pe bebica o data la eco...vedem ce zice doctorul NuStiu

Pupi fetelor computerlove
Nanny
Scris: Wednesday, May 6, 2015 9:37 AM
Nivel

deearox wrote:

Noi azi mergem la spital pt a discuta ultimele detalii, poate o mai vede pe bebica o data la eco...vedem ce zice doctorul NuStiu

Succes! Te astepam cu vesti proaspete... sa ne spui care mai e treaba!dance
carmenalina
Scris: Wednesday, May 6, 2015 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Neata!!! O zi usoara pentru toate! Noi am avut o zi mai buna ieri, fara probleme, sper sa ne tina tot asa.... M-am trezit de dimineata cu un junghi, care se lasa pe piciorul drept, indiferent in ce pozitie as sta, sper sa-mi treaca....
Succes Deea!!!computerlove computerlove
Cristinuca, relaxare, numai bine pentru voi!
Pupici la toata lumea!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
christinuca
Scris: Wednesday, May 6, 2015 11:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/6/2009
Multumesc pt gandurile bune si pt incurajari. Am vesti...mi-a facut cerclaj. Sa speram ca ajung la 36 sapt. Mai stau o zi internata. Sa ma vada si maine dr. Mi-a dat sa-mi p un ovule cervugid.pt a nu face infectie ca am un corp strain. Tot la pat, tot cu perna sub fund...dar sper sa fie bine.
Imi pare rau ca nu prea pot sa. Citesc in detaliu ce ati scris fiecare pt ca am perfuzia asta care ma deranjeaza. Va pup! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.