Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| nko wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine, sa te recuperezi repede si bebe sa fie santaos! Fetelor inca o problemuta. Eu cu rh negativ, sotul pozitiv mi s-a dat sa fac o analiza pentru anticorpi anti RH.La mine in oras se efectueaza doar la centrul de transfuzii de sange si costa 180 de lei. Mi se pare cam mult. E cineva din Constanta care ma poate indruma catre un laborator de analize acolo avand in vedere ca luni voi ajunge acolo pt bi-test.
Nko incearca bioclinica (64 de lei ) http://www.bioclinica.ro/index.php?section=puncte_lucru sau synevo http://www.synevo.ro/laboratoare/ dar aici nu am gasit cat costa. Alte laboratoare nu mai stiu, poate la spital la regina maria dar nu stiu exact. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| vai ce bucalata dragalasa avem noi aici! Se vede ca e grasunica, ai ce tine in brate.Sanatate multa intregii familii! Fratiorul ce parere are? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Criss2014 wrote:Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa buburuza bucalata |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mon1 wrote:Noi suntem bine, maine la control si luni cezariana. Doamne ajuta sa fie totul bine! ptiuuu ce putin mai este....Doamne ajuta!stau cu sufletul la gura |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Criss2014 ai o minune tare scumpa! Doamne ce frumoasa e grasulina Te pup si multa sanatate !
Carmen cu Dzeu inainte, draga mea ! Mama lui de nodul ... dar vei vedea ca bebicul tau e un luptator ca tine, si va fi bine
Pupici pentru toate gravidutele mele dragi
|
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Criss2014 wrote:Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.
Vaaaii cris cat de scumpa esteeeee ...m-ai facut sa imi fie dor tare de un bebe mic |
|
| Criss...acum am vazut si eu pozele....ce bucalataaaa!!! Yuuhuuu Pana si sotul meu a studiat pozele si ranjea cu gura pana la urechi! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa...Laptic muuult si bun! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumim mult. Criss2014 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Criss ce scumpa este Daria Nanny inca putin Nko e prima data cand aud asa ceva. Cum sa te trimita Synevo la un alt centru. In fine...hmm Ema la cat timp te reinscrii in cursa dupa cezariana? |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Mon nu stiu ca abia am reinceput serviciul full time, cred ca peste 2 ani |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Mon1 wrote:Criss ce scumpa este Daria Nanny inca putin Nko e prima data cand aud asa ceva. Cum sa te trimita Synevo la un alt centru. In fine...hmm Ema la cat timp te reinscrii in cursa dupa cezariana?
Pai chiar asa au facut.. O sa merg probabil la centrul de transfuzii.Pana la urma cand e vb de bebe nu ma mai uit la bani.Asta e..Va pupacesc si va multumesc pentru sfaturi si indrumari. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Christinuca va fii bine, stai acolo pt bebe si ai grija de voi. Eu cat am stat in spital m.am gandur doar ca o fac pt bebe, altfel ma urcam pe pereti doamne doamne are grija de voi, pastreaza.ti optimismul
Criss awwww ce bucalata micuta Abia astept sa iasa si a mea E superba, frumusica foc Felicitari inca o data
Noi azi mergem la spital pt a discuta ultimele detalii, poate o mai vede pe bebica o data la eco...vedem ce zice doctorul
Pupi fetelor |
|
| deearox wrote:Noi azi mergem la spital pt a discuta ultimele detalii, poate o mai vede pe bebica o data la eco...vedem ce zice doctorul Succes! Te astepam cu vesti proaspete... sa ne spui care mai e treaba! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata!!! O zi usoara pentru toate! Noi am avut o zi mai buna ieri, fara probleme, sper sa ne tina tot asa.... M-am trezit de dimineata cu un junghi, care se lasa pe piciorul drept, indiferent in ce pozitie as sta, sper sa-mi treaca.... Succes Deea!!! Cristinuca, relaxare, numai bine pentru voi! Pupici la toata lumea!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Multumesc pt gandurile bune si pt incurajari. Am vesti...mi-a facut cerclaj. Sa speram ca ajung la 36 sapt. Mai stau o zi internata. Sa ma vada si maine dr. Mi-a dat sa-mi p un ovule cervugid.pt a nu face infectie ca am un corp strain. Tot la pat, tot cu perna sub fund...dar sper sa fie bine. Imi pare rau ca nu prea pot sa. Citesc in detaliu ce ati scris fiecare pt ca am perfuzia asta care ma deranjeaza. Va pup! |
|
|