Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Nanny wrote:

Analizele ies modificate si din cauza sarcinii, nu te panica!...Ti-am zis...eu as cauta si un internist! Cere-i sfatul..

O sa le repet si saptamana viitoare sa vad cum stau si daca sunt tot asa o sa cer si parerea unui internist!
Mersi Nanny!Cheek Kiss
Mon1
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Carmen sa dea Domnul sa fie bine! Numai El ne poate ajuta.DistanceKiss

Noi suntem bine, maine la control si luni cezariana. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Va doresc o zi superba!computerlove
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:48 AM
Nivel

Mon1 wrote:
Carmen sa dea Domnul sa fie bine! Numai El ne poate ajuta.DistanceKiss

Noi suntem bine, maine la control si luni cezariana. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Va doresc o zi superba!computerlove

Doamne ajuta sa fie totul bine, sa te recuperezi repede si bebe sa fie santaos!Cheek Kiss

Fetelor inca o problemuta. Eu cu rh negativ, sotul pozitiv mi s-a dat sa fac o analiza pentru anticorpi anti RH.La mine in oras se efectueaza doar la centrul de transfuzii de sange NuStiu si costa 180 de lei. Mi se pare cam mult. E cineva din Constanta care ma poate indruma catre un laborator de analize acolo avand in vedere ca luni voi ajunge acolo pt bi-test.
Gazela
Scris: Tuesday, May 5, 2015 12:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
nko wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine, sa te recuperezi repede si bebe sa fie santaos!Cheek Kiss

Fetelor inca o problemuta. Eu cu rh negativ, sotul pozitiv mi s-a dat sa fac o analiza pentru anticorpi anti RH.La mine in oras se efectueaza doar la centrul de transfuzii de sange NuStiu si costa 180 de lei. Mi se pare cam mult. E cineva din Constanta care ma poate indruma catre un laborator de analize acolo avand in vedere ca luni voi ajunge acolo pmt bi-test.

Si eu sunt in situatia ta, dar mi se pare exagerat de mult 180 de lei, si eu tot la centrul de transfuzii din Sibiu fac analiza asta si dau 50 de lei...si tinand cont ca trebuie refacuta analiza periodic, e f mult...
Trebuie sa gasesti si in alta parte mai ieftin...bafta!Cheek Kiss
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 1:06 PM
Nivel

Gazela wrote:

Si eu sunt in situatia ta, dar mi se pare exagerat de mult 180 de lei, si eu tot la centrul de transfuzii din Sibiu fac analiza asta si dau 50 de lei...si tinand cont ca trebuie refacuta analiza periodic, e f mult...
Trebuie sa gasesti si in alta parte mai ieftin...bafta!Cheek Kiss

Off da..numai ca in oras nici un laborator nu face analiza. Doar la Constanta dar cu drum cu tot as ajunge tot acolo..O sa mai intreb in dreapta si in stanga. Diferenta este totusi destul de mare.Sunt curioasa cum justifica ei suma asta si diferenta de la oras la oras.uff
Mon1
Scris: Tuesday, May 5, 2015 1:49 PM
Nivel

Nko foarte mullt......eu am rh negativ si am facut analiza cu 30 lei la laborator priovat. Mama ce nasol!pale
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 1:54 PM
Nivel

Mon1 wrote:
Nko foarte mullt......eu am rh negativ si am facut analiza cu 30 lei la laborator priovat. Mama ce nasol!pale

Phh deci nu-mi vine sa cred. Inca o data vedem cat ajuta statul viitoarele mamici.Centru de transfuzii de stat si au asemenea tarife. Nu pot sa cred.Dar nu le dau banii astia nici sa ma bati.Mai bine o fac la Constanta la vreun laborator. Fetelor care sunteti de prin Constanta ma puteti ajuta cu un sfat?Eu luni merg sa fac bi-testul si as putea sa fac si analiza asta.
Nu mai zic ca trebuie sa refac citomegalovirus igg si igm si herpesul de tip 2 igg si igm si numai astea ma costa 300 lei. pale
christinuca
Scris: Tuesday, May 5, 2015 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2009
Buna gravidutelor. Eu sunt f necajita. Ieri m-am internat in spital pt prelungirea concediului medical. Cand sa ma consulte dr la ecograf nu putea sa-mi masoare bebelina pt ca era prea jos. Mi-a spus ca stau 2-3 zile in spital ca e sarcina prea jos. Astazi m-a consultat iar si a zis ca ar fi mai bine ca ieri insa tot jos. Nici maine nu stie daca imi da drumu..colul e de 2,2 cm si sapt trecuta era 3,5 cm. Are abia 23 sapt si 1 zi si 518 sau 508 g.
Nu stiu ce sa mai fac sa nu o pierd uff
maryella77
Scris: Tuesday, May 5, 2015 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Chriss felicitari! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea si ea de voi! Laptic mult si nopti linistite!
Mon mai e putin putin si vedem pe bebelina cretulina!Nastere usoara cu bine!
Carmen cu Dumnezeu inainte!Ai un bebe luptator acolo si veti fi bine!
Nanny mai ai doar o luna si aflam ce ascunde oul kinder/Eu pariez pe baietel.
Christinuca asculta medicul si o sa fie bine!Doamne ajuta in continuare!
Criss2014
Scris: Tuesday, May 5, 2015 2:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.

Criss2014 attached the following image(s):
img_20150505_135555.jpgimg_20150505_142502.jpgimg_20150505_142502.jpg

Mon1
Scris: Tuesday, May 5, 2015 2:56 PM
Nivel

Nko cand mergi la Constanta faci analiza la un laborator privat ( ex Synevo-40lei cred) si celelalte de care zici tot acolo se pot face ( fac parte din profilul Torch-350 lei am dat si eu). Apoi ai numarul medicului sau emailul si le trimiti. Succes!
Christinuca stai linistita si asculta de medic. Sunt multe femei cu sarcina joasa si o duc la capat cu succes.
Maryella sper sa tee gaseasca barza mea....as face-o bucati si as trimite-o la toate fetele mele dragi iloveyou
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 3:19 PM
Nivel

Am sunat la Synevo la Cta si ma trimit la centrul de transfuzii de acolo si ei. Celelalte analize stiu ca fac parte din profilul Torch.l-am facut undeva in noiembrie si acum mi-a sugerat d-na doctor sa le repet caci erau undeva la limita si facute independent de Torch sunt scumpicele.e avantajos sa faci tot profilul dar la mine nu mai e nevoie.
Ma costa putin mai mult pt ca am cerut in mod expres sa mi le trimita la Synevo.
carmenalina
Scris: Tuesday, May 5, 2015 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Criss2014 wrote:
Multumesc fetelor. Od facebook am postat mai multe Poze dar din pacate aici nu le pot incarca de pe telefón ca imi spune ca fisierul e prea mare.

E o scumpa!!! Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove
Criss2014
Scris: Tuesday, May 5, 2015 4:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Multumim Carmenalina.
ioana laura
Scris: Tuesday, May 5, 2015 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2015
Criss2014 wrote:
o frumusete. Sa iti traiasca si sa fie sanatoasacomputerlovehearts  
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.