Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Criss felicitari pentru grasulina!! Crestere usoara si recuperare tie mami!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze.
Iuuuuuuu sa va traiasca, mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! Recuperare rapida si tie, si multa sanatate si putere sa o cresteti cu multa dragoste Pupici cu lipici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Criss felicitari mami Sa va traiasca Multa sanatate si refacere rapida Carmen sigur va fi bine Trece si asta
Pupi fetelor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumim. O sa Incerc maine sa va pun si Poze. Deocamdata am postat pe facebook o poza nu foarte reusita, facuta de asistenta. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze. Felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa fiti fericite impreuna! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata!!! In sfarsit a iesit si soarele, poate ca trecem cu bine de sapt asta si noi, tb sa stam la pat cat putem de mult, rezultatul la beta a fpst de 9267,0 mUI/mL, medicul a spus ca e bine, mie mi se pare cam mic, de pe eco am vazut ca sacul gestational era de 2,23 cm...Atat doar ca inimioara nu-i batea cam cum trebuie, ori e prea mic ca varsta embrionul, ori e ceva in neregula el....Nu stim inca...Trebuie sa mai analizam situatia si apoi vom sti ce sa facem, nodulul care-l am e aproape de saculet si il cam incomodeaza, de aici si sangerarea.... O zi superba sa aveti!!!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Carmen , sincer , iti citesc postarile cu inima purice , si ma rog sa fie bine pana la capat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eileen wrote:Carmen , sincer , iti citesc postarile cu inima purice , si ma rog sa fie bine pana la capat Si eu tot asa! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Criss...sa va fie de bine! Sa creasca mare si frumoasa Daria Alexandra...cand stiu prin cate temeri si emotii ai trecut cel putin in primul trimestru...Doamneee..Uite ca Cel de Sus a fost alaturi de voi! Sa ai laptic mult si bun...Doamne ajuta...vrem si poze cu grasulina! Carmencita..stau cu ochii pe tine ca pe butelie...Doamne am niste emotii cand postezi!!! Mama lui de nodul!!.. e ca un parazit pt sarcina! Doamneee ...offf...Poti doar sa speri si sa te rogi ca bobita ta sa fie mai puternica decat inamicul!!! Eileen..ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat...Hai ca se elibereaza berze...multe! Acu e momentul Aurishta..cam rarut pe la noi ;) |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neata dragele mele! Am obtinut si eu rezultatele pentru o parte din analize.Sunt bunicele doar ca ALT-TGP una din analizele pentru ficat e aproape dubla.(78 din maximul de 40). D-na doctor mi-a recomandat sa iau LIV 52 cate 3 tablete pe zi. Am citit pe net ca ar fi alcatuit 100% din plante. Medicul de familie imi zice sa nu iau medicamente in primul trimestru. Nu stiu ce sa fac. Ati mai luat vreuna dintre voi?Ma puteti ajuta cu un sfat? |
|

| nko wrote:Neata dragele mele! Nu stiu ce sa fac. Ati mai luat vreuna dintre voi?Ma puteti ajuta cu un sfat? Eu am luat Liv, dar nu in sarcina si mi-a fost rau de la el... Analizele pt hepatita le-ai facut?? Desi sunt din plante, pot avea efecte diferite de la om la om. Cauta si cere sfatul unui doctor internist, gastro-enerolog si cerceteaza problema! Speram sa nu fie nimic! |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Nanny wrote:Eu am luat Liv, dar nu in sarcina si mi-a fost rau de la el... Analizele pt hepatita le-ai facut?? Desi sunt din plante, pot avea efecte diferite de la om la om. Cauta si cere sfatul unui doctor internist, gastro-enerolog si cerceteaza problema! Speram sa nu fie nimic!
Buna Nanny! Da am fcaut si analizele pentru hepatita si sunt negative. Ca mi-ar fi rau mie nu-i bai ma gandesc sa nu-i fac rau lui bebe. Ma gandesc sa tin putin regim si sa repet analiza inainte sa iau alte medicamente, chiar daca sunt din plante vorba ta. Of..ma gandesc ca medicul ginecolog nu mi-ar fi recomandat daca nu era indicat.Sunt in dilema..pana refac analizele sa vad ce se intampla..sa iau sau sa nu iau? Eu ma simt bine, nu ma doare nimic, nici nu ma gandeam ca as avea probleme la ficat. Grasimi nu prea mananc, prajeli destul de rar. |
|

| nko wrote: Eu ma simt bine, nu ma doare nimic, nici nu ma gandeam ca as avea probleme la ficat. Grasimi nu prea mananc, prajeli destul de rar. Analizele ies modificate si din cauza sarcinii, nu te panica!...Ti-am zis...eu as cauta si un internist! Cere-i sfatul.. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Burtici sarcina usoara :*:*:*.... abia astept sa revin din iarna :x :x:x |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Multumesc pentru sustinere, si noi stam cu sufletul la gura, pana la urmatorul control ne rugam si speram sa fie bine. Daca s-ar opri si sangerarea asta as sti macar cum stam... |
|
|