Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Monday, May 4, 2015 7:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Criss felicitari pentru grasulina!! Crestere usoara si recuperare tie mami!!!computerlove
inna19
Scris: Monday, May 4, 2015 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Criss2014 wrote:
Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze.

Iuuuuuuu majoreta majoreta majoreta majoreta sa va traiasca, mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! Recuperare rapida si tie, si multa sanatate si putere sa o cresteti cu multa dragoste coeur
Pupici cu lipici Cheek Kiss
deearox
Scris: Monday, May 4, 2015 8:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Criss felicitari mami Bravoo Sa va traiasca DistanceKiss Multa sanatate si refacere rapida yes
Carmen sigur va fi bine Bravoo computerlove Trece si asta Buddy1

Pupi fetelorcomputerlove
Criss2014
Scris: Monday, May 4, 2015 9:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Multumim. O sa Incerc maine sa va pun si Poze. Deocamdata am postat pe facebook o poza nu foarte reusita, facuta de asistenta.
christinuca
Scris: Tuesday, May 5, 2015 7:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/6/2009
Criss2014 wrote:
Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze.

Felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa fiti fericite impreuna! computerlove
carmenalina
Scris: Tuesday, May 5, 2015 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Neata!!! In sfarsit a iesit si soarele, poate ca trecem cu bine de sapt asta si noi, tb sa stam la pat cat putem de mult, rezultatul la beta a fpst de 9267,0 mUI/mL, medicul a spus ca e bine, mie mi se pare cam mic, de pe eco am vazut ca sacul gestational era de 2,23 cm...Atat doar ca inimioara nu-i batea cam cum trebuie, ori e prea mic ca varsta embrionul, ori e ceva in neregula el....Nu stim inca...Trebuie sa mai analizam situatia si apoi vom sti ce sa facem, nodulul care-l am e aproape de saculet si il cam incomodeaza, de aici si sangerarea....
O zi superba sa aveti!!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, May 5, 2015 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Carmen , sincer , iti citesc postarile cu inima purice , si ma rog sa fie bine pana la capat coeur coeur
aurishta
Scris: Tuesday, May 5, 2015 9:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eileen wrote:
Carmen , sincer , iti citesc postarile cu inima purice , si ma rog sa fie bine pana la capat coeur coeur
Si eu tot asa!coeur coeur
Nanny
Scris: Tuesday, May 5, 2015 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Criss...sa va fie de bine! Sa creasca mare si frumoasa Daria Alexandra...cand stiu prin cate temeri si emotii ai trecut cel putin in primul trimestru...Doamneee..Uite ca Cel de Sus a fost alaturi de voi! Sa ai laptic mult si bun...Doamne ajuta...vrem si poze cu grasulina!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Carmencita..stau cu ochii pe tine ca pe butelie...Doamne am niste emotii cand postezi!!! Mama lui de nodul!!.. e ca un parazit pt sarcina! Doamneee ...offf...Poti doar sa speri si sa te rogi ca bobita ta sa fie mai puternica decat inamicul!!!
Eileen..ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat...Hai ca se elibereaza berze...multe! Acu e momentulBuddy1 Love
Aurishta..cam rarut pe la noi ;)
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Neata dragele mele! Am obtinut si eu rezultatele pentru o parte din analize.Sunt bunicele doar ca ALT-TGP una din analizele pentru ficat e aproape dubla.(78 din maximul de 40). D-na doctor mi-a recomandat sa iau LIV 52 cate 3 tablete pe zi. Am citit pe net ca ar fi alcatuit 100% din plante. Medicul de familie imi zice sa nu iau medicamente in primul trimestru. Nu stiu ce sa fac. Ati mai luat vreuna dintre voi?Ma puteti ajuta cu un sfat?
Nanny
Scris: Tuesday, May 5, 2015 10:29 AM
Nivel

nko wrote:
Neata dragele mele! Nu stiu ce sa fac. Ati mai luat vreuna dintre voi?Ma puteti ajuta cu un sfat?

Eu am luat Liv, dar nu in sarcina si mi-a fost rau de la el... Analizele pt hepatita le-ai facut?? Desi sunt din plante, pot avea efecte diferite de la om la om. Cauta si cere sfatul unui doctor internist, gastro-enerolog si cerceteaza problema! Speram sa nu fie nimic!Hands
nko
Scris: Tuesday, May 5, 2015 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Nanny wrote:

Eu am luat Liv, dar nu in sarcina si mi-a fost rau de la el... Analizele pt hepatita le-ai facut?? Desi sunt din plante, pot avea efecte diferite de la om la om. Cauta si cere sfatul unui doctor internist, gastro-enerolog si cerceteaza problema! Speram sa nu fie nimic!Hands

Buna Nanny! Da am fcaut si analizele pentru hepatita si sunt negative. Ca mi-ar fi rau mie nu-i bai ma gandesc sa nu-i fac rau lui bebe. Ma gandesc sa tin putin regim si sa repet analiza inainte sa iau alte medicamente, chiar daca sunt din plante vorba ta.
Of..ma gandesc ca medicul ginecolog nu mi-ar fi recomandat daca nu era indicat.Sunt in dilema..pana refac analizele sa vad ce se intampla..sa iau sau sa nu iau? Eu ma simt bine, nu ma doare nimic, nici nu ma gandeam ca as avea probleme la ficat. Grasimi nu prea mananc, prajeli destul de rar. NuStiu
Nanny
Scris: Tuesday, May 5, 2015 10:48 AM
Nivel

nko wrote:

Eu ma simt bine, nu ma doare nimic, nici nu ma gandeam ca as avea probleme la ficat. Grasimi nu prea mananc, prajeli destul de rar. NuStiu

Analizele ies modificate si din cauza sarcinii, nu te panica!...Ti-am zis...eu as cauta si un internist! Cere-i sfatul..
dana_h
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Burtici sarcina usoara :*:*:*.... abia astept sa revin din iarna :x :x:x
carmenalina
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Multumesc pentru sustinere, si noi stam cu sufletul la gura, pana la urmatorul control ne rugam si speram sa fie bine. Daca s-ar opri si sangerarea asta as sti macar cum stam...computerlove computerlove Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.