Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Am fost la control, pe moment suntem bine, problema e cu sangerarile care se repeta la 2-3 zile, se pare ca nodulul imi face probleme, am recoltat pt HCG sa vedem cum stam cu evolutia, doctorita n-a prea fost incantata de situatia asta, dar asteptam, nu prea avem ce face, e care pe care acolo, va spun mai multe dupa ce primesc dupa amiaza rezultatul si vb cu medicul.... Multumim Eileen, noi speram sa fim bine, ca altfel tb sa ne asteptam la vremuri grele..... Criss mult curaj si facem galerie pt tine ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| carmenalina wrote:Am fost la control, pe moment suntem bine, problema e cu sangerarile care se repeta la 2-3 zile, se pare ca nodulul imi face probleme, am recoltat pt HCG sa vedem cum stam cu evolutia, doctorita n-a prea fost incantata de situatia asta, dar asteptam, nu prea avem ce face, e care pe care acolo, va spun mai multe dupa ce primesc dupa amiaza rezultatul si vb cu medicul.... Multumim Eileen, noi speram sa fim bine, ca altfel tb sa ne asteptam la vremuri grele..... Criss mult curaj si facem galerie pt tine !
o sa fiti bine pana la sfarsit Carmen! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze. |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze.
Sa ti traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!!recuperare rapida sa aveti |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Bine ai venit pe lume, Daria Alexandra! Refacere usoara, Criss! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze.
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
Sa fiti sanatoase si mult laptic! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
sa fiti sanatoase, mancacioase si tie recuperare usoara!sa ai mult laptic sa pape titi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
Felicitari!! Sa fiti sanatoase! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze. Daca mai statea o luna , unde ajungea? |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felicitari criss2014! Sa fiti sanatoase! |
|
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze. sa va traiasca,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumim mult pentru urari. Aurishta, nu trebuia sa mai ste a o luna, termenul éra 24 mai. Dar din cauza diabetului gestational e mai marisoara. Dar aseara s-a nascut un baietel de 4600 g, deci se poate si mai mare. |
|
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Criss2014 wrote:Multumim mult pentru urari. Aurishta, nu trebuia sa mai ste a o luna, termenul éra 24 mai. Dar din cauza diabetului gestational e mai marisoara. Dar aseara s-a nascut un baietel de 4600 g, deci se poate si mai mare. important e sa fie sanatoasa. Asteptam poze |
|
|