Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carmenalina
Scris: Sunday, May 3, 2015 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
deearox wrote:
Criss majoreta majoreta majoreta
Curaj pt marea intanlire
wav
Bebe are 37 si 2 zile conform varstei ecografice? Si mai putin varstei gestationale? Ca pe mine m.a derutat mereu diferenta asta...Crazy

Neata!!!! Noi tot la padure suntem, ca e tare liniste si pace aici.
Varsta gestationala e legata de ultima menstruatie ca se face calculul strict calendaristic, varsta ecografica se refera la dimensiunile masurate la aparat si corelata cu celelalte investigatii facute, arata cat are de fapt fatul la momentul respectiv!Care se fixeaza in uter dupa ce are loc ovulatia si maitrece un nr de zile.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Nanny
Scris: Sunday, May 3, 2015 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata!
Carmencita ce bine de tine...a noi a plouat ieri torential,ploua astazi, un soare care se ascunde cand si cand dupa nori! Nu poate fi vorba de padure, caci e noroiCrazy dar tot am sa merg la plimbare..sper sa nu ma intepe prea tare pe vezica, ca sa pot merge pe picioare, nu numai cu masina!
Deea, Ema...asa este..nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin. Sper sa ma lase sa-mi termin treaba pe la scoala si apoi poate sa vina. De obicei m-a ascultat tot timpul...si acum sper sa faca la fel. Eu zic maxim 7-10 iunie...vedem! Oricum dupa 6 iunie..atunci am o ultima treaba importanta!
Criss...sunt cu ochii pe tine..Tensiuna se mentine totusi mare...doctorul nu lucreaza in weekend?? Nu inteleg de ce te lasa atat de mult?? Doamne ajuta..oricum nu mai este muuult pana maine..asteptam cu sufletul la gura vesti bune!
Am semnat contract cu o firma pt prelevare Celule stem- sange din cordon + prelucrare gelatina Warthon din cordonul ombilical( in total 5 recipiente cu sange cu celule poietice si mezenchimale), este pe cale sa se definitiveze si contractul cu clinica unde voi naste...deci cam toate sunt pregatite...mai putin bagajulras Oricum nu am nevoie de absolut nimic, in caz ca se intampla ceva,dar...am cumparat in mare parte cam tot, trebuie doar sa le pun intr-o geata, valiza...ceva mai mic si sa mai calc cateceva!Victory
carmenalina
Scris: Sunday, May 3, 2015 11:30 AM
Nivel

Nanny wrote:
Buna dimineata!
Carmencita ce bine de tine...a noi a plouat ieri torential,ploua astazi, un soare care se ascunde cand si cand dupa nori! Nu poate fi vorba de padure, caci e noroiCrazy dar tot am sa merg la plimbare..sper sa nu ma intepe prea tare pe vezica, ca sa pot merge pe picioare, nu numai cu masina!

Nanny, si aici a plouat inca de acum 2 nopti, si ieri pana pe la 16, noroiul cat vrei...dar am stat sub copertina, ca matusa are o rulota la marginea padurii, si a acoperit-o si a fost super de bine!computerlove computerlove
Criss2014
Scris: Sunday, May 3, 2015 11:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Nanny, dr. A zis ca e mai bine pt. Bebe sa mai stea pána luni. In caz de urgenta ar fi intervenit mai repede. Sunt monitorizata zilnic mI se face de 2 ori pe ži NST, bataile inimii sunt bune, bebe se misca bine deci dr. A zis ca asteptam pána luni.
Criss2014
Scris: Sunday, May 3, 2015 11:41 AM
Nivel

Varsta gestationala e 37 sapt. si 2 zile. Ecografic e chiar mai mare.
deearox
Scris: Sunday, May 3, 2015 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Carmen mersi de lamurire Crazy M.au derutat mereu chestiile astea Lol Bucurati.va de aerul curat Love

Nanny distractie placuta yes Nu face efort prea mult Buddy1 eu am stat aseara 30 de min in picioare prin bucatarie si am zacut 2 ore de durere de ovare Crazy Blushing

Criss uite ca a venit si ziua de duminica Hilar In 24 de ore faceti cunostinta Hilar App, v.ati hotarat la nume?

Urata vreme dar sincer pt mine care nu pot iesi, e perfect ras Nu ma atrage ideea deloc cand vad norii astia Crazy
Criss2014
Scris: Sunday, May 3, 2015 2:18 PM
Nivel

Deea pána la urma ne-am decis sa fie Daria Alexandra, sa fie toata lumea multumita.
Gazela
Scris: Sunday, May 3, 2015 2:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Buna fetelor Cheek Kiss

Nu scriu eu des, dar sa stiti ca va citesc zilnic, si ma bucur tare mult sa vad ca se inmultesc burticile, in curand se mai elibereaza berzele sa speram sa vina si mai multe burtici!!!
Criss mai ai asa de putin pana la marea intalnire computerlove abia astept sa iti vad printesica majoreta majoreta
Deea, Mony, Nanny si voi mai ave?i ffff pu?in...vai ce repede trece timpul...parca mai acum intrasem ca proaspete burticute...computerlove

Noi nu avem vesti noi, stam cumin?i in pat si a?teptam sa treaca timpul...topai

Pupici la toate burticile si mamicile Cheek Kiss
deearox
Scris: Monday, May 4, 2015 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Criss superb numele Bravoo mult curaj astazi Hilar Asteptam pozica Clap

Gazela ma bucur ca esti bine yes DistanceKiss Asa e, mai am putin Hilar

Un inceput de saptamana superb fetelor computerlove
carmenalina
Scris: Monday, May 4, 2015 8:41 AM
Nivel

Neata si o saptamana usoara la burticutele cu bebelasii pe drum!!!!!Aveti grija de voi!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove
nko
Scris: Monday, May 4, 2015 8:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Neata burtici minunate! Sa aveti parte de o saptamana frumoasa!
Eu am fost azi sa-mi fac o parte din analizele pentru sem 1. Maine urmeaza inca un rand..speram sa fie totul bine.
Va Cheek Kiss
inna19
Scris: Monday, May 4, 2015 9:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Neata burtici DistanceKiss Sa aveti o saptamana usoara Cheek Kiss

Criss mult curaj pe azi, galeria e cu tine majoreta majoreta majoreta majoreta

Noi suntem bine, cam obositi ca am reinceput lucrul, dar incercam sa ne descurcam !

Va pup Cheek Kiss pe toate de la A la Z !!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Eileen
Scris: Monday, May 4, 2015 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Carmen , felicitari pentru sarcina !!!!
dance dance dance
Sa ai o sarcina super usoara , sa va aduca Dumnezeu minunea mult dorita coeur coeur

Nanny ..si tu mai ai asa putin , cu Dumnezeu inainte a trecut timpul si acusi o sa vina si la voi bebe mic Clap Clap
Mon DistanceKiss DistanceKiss Clap Clap Clap majoreta majoreta majoreta Nastere usoara, mult laptic, si bebe fara colici topai topai
Deearox la fel iti doresc si tie DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sarcina usoara burtici DistanceKiss DistanceKiss
Mon1
Scris: Monday, May 4, 2015 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Neatza!
Eileen, multumim pt. galerie! Inca o saptamana...pe 11 vine bubulinayes
Criss, nastere usoara si bebe sanatos tun! Abia astept sa-mi povestesti.

O zi frumoasa! computerlove
MARIUKA
Scris: Monday, May 4, 2015 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dimineata burticicomputerlove
Mult curaj si multa multa sanatate si o printesa de nota 10 Criss pup draga abia astept sa pui pozica nastere usoara . .pup toate burticile succes la analize Nko :-* :-*
Inna spor la lucru si incet cum puteti ca nu va grabeste nimeni bebe conteaza computerlove apropo la mine si la ecograf si dupa calculele mele tot 14 saptamani am maine pt ca martea trecuta am fost la eco i.am spus la gine ca avem 13 saptamani ma intrebat cand am avut ultimul ciclu si asa ia iesit si ei 13 si pe ecograf scria la fel :-D si data nasteri ar fi in 3 noiembriecomputerlove ar fi frumos pt ca si taty e tot din luna noiembrieras pupici dragele mele o zi insorita va doresc macar voua ca pe aici ploua de sambata Cray pupicei bebeilor computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.