Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata!!!! Noi tot la padure suntem, ca e tare liniste si pace aici. Varsta gestationala e legata de ultima menstruatie ca se face calculul strict calendaristic, varsta ecografica se refera la dimensiunile masurate la aparat si corelata cu celelalte investigatii facute, arata cat are de fapt fatul la momentul respectiv!Care se fixeaza in uter dupa ce are loc ovulatia si maitrece un nr de zile..... |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata! Carmencita ce bine de tine...a noi a plouat ieri torential, astazi, un soare care se ascunde cand si cand dupa nori! Nu poate fi vorba de padure, caci e noroi dar tot am sa merg la plimbare..sper sa nu ma intepe prea tare pe vezica, ca sa pot merge pe picioare, nu numai cu masina! Deea, Ema...asa este..nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin. Sper sa ma lase sa-mi termin treaba pe la scoala si apoi poate sa vina. De obicei m-a ascultat tot timpul...si acum sper sa faca la fel. Eu zic maxim 7-10 iunie...vedem! Oricum dupa 6 iunie..atunci am o ultima treaba importanta! Criss...sunt cu ochii pe tine..Tensiuna se mentine totusi mare...doctorul nu lucreaza in weekend?? Nu inteleg de ce te lasa atat de mult?? Doamne ajuta..oricum nu mai este muuult pana maine..asteptam cu sufletul la gura vesti bune! Am semnat contract cu o firma pt prelevare Celule stem- sange din cordon + prelucrare gelatina Warthon din cordonul ombilical( in total 5 recipiente cu sange cu celule poietice si mezenchimale), este pe cale sa se definitiveze si contractul cu clinica unde voi naste...deci cam toate sunt pregatite...mai putin bagajul Oricum nu am nevoie de absolut nimic, in caz ca se intampla ceva,dar...am cumparat in mare parte cam tot, trebuie doar sa le pun intr-o geata, valiza...ceva mai mic si sa mai calc cateceva! |
|

| Nanny wrote:Buna dimineata! Carmencita ce bine de tine...a noi a plouat ieri torential,  astazi, un soare care se ascunde cand si cand dupa nori! Nu poate fi vorba de padure, caci e noroi  dar tot am sa merg la plimbare..sper sa nu ma intepe prea tare pe vezica, ca sa pot merge pe picioare, nu numai cu masina!
Nanny, si aici a plouat inca de acum 2 nopti, si ieri pana pe la 16, noroiul cat vrei...dar am stat sub copertina, ca matusa are o rulota la marginea padurii, si a acoperit-o si a fost super de bine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Nanny, dr. A zis ca e mai bine pt. Bebe sa mai stea pána luni. In caz de urgenta ar fi intervenit mai repede. Sunt monitorizata zilnic mI se face de 2 ori pe ži NST, bataile inimii sunt bune, bebe se misca bine deci dr. A zis ca asteptam pána luni. |
|

| Varsta gestationala e 37 sapt. si 2 zile. Ecografic e chiar mai mare. |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Carmen mersi de lamurire M.au derutat mereu chestiile astea Bucurati.va de aerul curat
Nanny distractie placuta Nu face efort prea mult eu am stat aseara 30 de min in picioare prin bucatarie si am zacut 2 ore de durere de ovare
Criss uite ca a venit si ziua de duminica In 24 de ore faceti cunostinta App, v.ati hotarat la nume?
Urata vreme dar sincer pt mine care nu pot iesi, e perfect Nu ma atrage ideea deloc cand vad norii astia |
|

| Deea pána la urma ne-am decis sa fie Daria Alexandra, sa fie toata lumea multumita. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Buna fetelor
Nu scriu eu des, dar sa stiti ca va citesc zilnic, si ma bucur tare mult sa vad ca se inmultesc burticile, in curand se mai elibereaza berzele sa speram sa vina si mai multe burtici!!! Criss mai ai asa de putin pana la marea intalnire abia astept sa iti vad printesica Deea, Mony, Nanny si voi mai ave?i ffff pu?in...vai ce repede trece timpul...parca mai acum intrasem ca proaspete burticute...
Noi nu avem vesti noi, stam cumin?i in pat si a?teptam sa treaca timpul...
Pupici la toate burticile si mamicile |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Criss superb numele mult curaj astazi Asteptam pozica
Gazela ma bucur ca esti bine Asa e, mai am putin
Un inceput de saptamana superb fetelor |
|

| Neata si o saptamana usoara la burticutele cu bebelasii pe drum!!!!!Aveti grija de voi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neata burtici minunate! Sa aveti parte de o saptamana frumoasa! Eu am fost azi sa-mi fac o parte din analizele pentru sem 1. Maine urmeaza inca un rand..speram sa fie totul bine. Va |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Neata burtici Sa aveti o saptamana usoara
Criss mult curaj pe azi, galeria e cu tine
Noi suntem bine, cam obositi ca am reinceput lucrul, dar incercam sa ne descurcam !
Va pup pe toate de la A la Z !!!
|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Carmen , felicitari pentru sarcina !!!!
Sa ai o sarcina super usoara , sa va aduca Dumnezeu minunea mult dorita
Nanny ..si tu mai ai asa putin , cu Dumnezeu inainte a trecut timpul si acusi o sa vina si la voi bebe mic Mon Nastere usoara, mult laptic, si bebe fara colici Deearox la fel iti doresc si tie
Sarcina usoara burtici |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Neatza! Eileen, multumim pt. galerie! Inca o saptamana...pe 11 vine bubulina Criss, nastere usoara si bebe sanatos tun! Abia astept sa-mi povestesti.
O zi frumoasa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dimineata burtici Mult curaj si multa multa sanatate si o printesa de nota 10 Criss pup draga abia astept sa pui pozica nastere usoara . .pup toate burticile succes la analize Nko :-* :-* Inna spor la lucru si incet cum puteti ca nu va grabeste nimeni bebe conteaza apropo la mine si la ecograf si dupa calculele mele tot 14 saptamani am maine pt ca martea trecuta am fost la eco i.am spus la gine ca avem 13 saptamani ma intrebat cand am avut ultimul ciclu si asa ia iesit si ei 13 si pe ecograf scria la fel :-D si data nasteri ar fi in 3 noiembrie ar fi frumos pt ca si taty e tot din luna noiembrie pupici dragele mele o zi insorita va doresc macar voua ca pe aici ploua de sambata pupicei bebeilor |
|
|