Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alina
Scris: Thursday, April 30, 2015 6:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/24/2015
Fetelor ce parere aveti de policlinica Regina Maria? E de incredere ? Eu acolo am facut morfologia de trim 1! Crissy84 tu ai aflat sexul bebelusului? computerlove
christinuca
Scris: Thursday, April 30, 2015 6:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/6/2009
Anesia bine ai venit si sarcina usoara!
Cryss84 tare sexy esti sic se vede burtica Love apropo...ai chiuveta ca a mea hohot
Deearox m-am amuzat cu povestioara ta. Astazi mama m-a suparat si pe mine..mi-a spus ca am burtica prea mica pt 5 luni si ca sa stau in pat daca vreau copil pale oricum stau numai in pat la recomandarea dr. A certat-o sotul ca m-a panicat si mai tare de am bocit vreo jumatate de ora plans
Fetelor voi pe la 22 sapt cam unde simteati ca loveste bebe? Cat de sus?
christinuca
Scris: Thursday, April 30, 2015 6:32 PM
Nivel

Scuzee a aparut msj de 2 ori.
Criss2014 bine ca poti vb cu fetele pe forum...altfel trece timpul. Inca putin si vei fi mamicaaaa majoreta
LauraMihaella
Scris: Thursday, April 30, 2015 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2015
christinuca wrote:
Anesia bine ai venit si sarcina usoara!
Cryss84 tare sexy esti sic se vede burtica Love apropo...ai chiuveta ca a mea hohot
Deearox m-am amuzat cu povestioara ta. Astazi mama m-a suparat si pe mine..mi-a spus ca am burtica prea mica pt 5 luni si ca sa stau in pat daca vreau copil pale oricum stau numai in pat la recomandarea dr. A certat-o sotul ca m-a panicat si mai tare de am bocit vreo jumatate de ora plans
Fetelor voi pe la 22 sapt cam unde simteati ca loveste bebe? Cat de sus?

Christinuca sus capul si stai linistita , nu pune chiar tot la suflet.(stiu usor de zis, greu de facut)Mamele din prea multa grija o cam dau in bara cu modul lor de a sfatuiCheek Kiss
christinuca
Scris: Thursday, April 30, 2015 8:09 PM
Nivel

LauraMihaella wrote:

Christinuca sus capul si stai linistita , nu pune chiar tot la suflet.(stiu usor de zis, greu de facut)Mamele din prea multa grija o cam dau in bara cu modul lor de a sfatuiCheek Kiss

Multumesc pt incurajari pupici
Oare asa mame vom fi si noi? alcool
LauraMihaella
Scris: Thursday, April 30, 2015 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2015
christinuca wrote:

Multumesc pt incurajari pupici
Oare asa mame vom fi si noi? alcool

De cand ma stiu imi zic ca eu nu o sa fiu asa, dar tare imi e ca ma insel.uff Nu zi hop pana nu sari gardul NuImiPasa
crissy84
Scris: Thursday, April 30, 2015 9:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Andreea-Alina wrote:
Fetelor ce parere aveti de policlinica Regina Maria? E de incredere ? Eu acolo am facut morfologia de trim 1! Crissy84 tu ai aflat sexul bebelusului? computerlove

Nu l am aflat inca.pe 1 iunie mg la control si poate atunci o sa mi spuna.Daca nu pe 25 iunie la eco morfo de trim 2 o sa aflu cu siguranta.Dupa toate alea babesti fac fata.Dupa evolutia bebelui,dr spune ca e cu 1 sapt mai mare si 70% e baiat. Lol

Christinuca Big Laugh in nici un caz sexy.toate cele 5 kg s au depus pe burta si solduri.De la abdomen plat uite ce am.toti imi zic ca eu cresc mai mult in latime decat in burtica. Lol de la masura 36 deja am un 40 frumos la pantaloni.Dar pt bebe nu comentez.el sa fie sanatos.

Anesia bine ai venit si sarcina usoara DistanceKiss
Andreea-Alina
Scris: Thursday, April 30, 2015 9:16 PM
Nivel

crissy84 ai incercat metoda cu calendarul chinezesc sa vezi ce-ti iese? :-)) Unde o sa faci morfologia la ce clinica?
crissy84
Scris: Thursday, April 30, 2015 9:30 PM
Nivel

Andreea-Alina wrote:
crissy84 ai incercat metoda cu calendarul chinezesc sa vezi ce-ti iese? :-)) Unde o sa faci morfologia la ce clinica?

Am incercat la primul si imi iese fata iar eu am un baietel in toata regula :)))).o sa o fac la filantropia.tu la ce spital/clinica mergi?
RalukM
Scris: Thursday, April 30, 2015 10:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Andreea-Alina wrote:

Eu am mascut la regina maria, medicul meu e acolo, automat la ei am.facut toate investigatiile. Eu recomand clinica cu caldura si incredere. Bineinteles conteaza si la ce medic mergi ca nu s toti asa minunati. Pe parte de aparatura, investigatii etc sunt cei mai buni de pe piata din sistemul privat.
Andreea-Alina
Scris: Friday, May 1, 2015 8:10 AM
Nivel

Buna dim fetelor! Crissy84 eu la regina maria am facut morfologia de trim 1 si bitestul. In trim 2 cred k o sa fac tot aici. RalukM tu cu ce dr de la RM ai facut ecografiile?
christinuca
Scris: Friday, May 1, 2015 8:24 AM
Nivel

Neata fetelor!
In fiecare dimineata ma trezesc si imi pipai burtica sa vad unde e bebelina mea...daca a mai urcat...dar vad ca tot jos este. Offff sper sa urce uff
Va spun eu un calcul ciudat dar care s-a potrivit la toate pers insarcinate pt care am calculat. Adunati luna in care ati ramas insarcinate (sigur ca pt ovulatia de pe la sf lunii nu poti sti sigur) cu varsta la care ati ramas gravidute.
De ex la mine am avut ovulatia pe 8.12 si aveam 28 de ani. 12+28=40 pt nr par = fetita , nr impar = baiat.
Sa-mi spuneti daca la voi se potriveste. computerlove
crissy84
Scris: Friday, May 1, 2015 8:49 AM
Nivel

christinuca wrote:
Neata fetelor!
In fiecare dimineata ma trezesc si imi pipai burtica sa vad unde e bebelina mea...daca a mai urcat...dar vad ca tot jos este. Offff sper sa urce uff
Va spun eu un calcul ciudat dar care s-a potrivit la toate pers insarcinate pt care am calculat. Adunati luna in care ati ramas insarcinate (sigur ca pt ovulatia de pe la sf lunii nu poti sti sigur) cu varsta la care ati ramas gravidute.
De ex la mine am avut ovulatia pe 8.12 si aveam 28 de ani. 12+28=40 pt nr par = fetita , nr impar = baiat.
Sa-mi spuneti daca la voi se potriveste. computerlove

La baietel se potriveste.Acum am avut ovulatia pe 31 ianuarie,1 sau 2 februarie.Nu stiu sigur :)))a picat intr un weekend in care a trebuit sa plec de acasa la o imormantare.Vineri 31 ian test pozitiv.sambata nu am avut posibilitatea sa fac testul de ovulatie si duminica cand m am intors si l am facut era negativ.Deci probabil ca a fost pe 1 februarie :)))
Alta formula??? :)))
crissy84
Scris: Friday, May 1, 2015 8:57 AM
Nivel

Andreea-Alina wrote:
Buna dim fetelor! Crissy84 eu la regina maria am facut morfologia de trim 1 si bitestul. In trim 2 cred k o sa fac tot aici. RalukM tu cu ce dr de la RM ai facut ecografiile?

Cum a spus si RalukM depinde de cine dai.Eu una de la seviciu sunt asigurata la RM.exact cand am ramas insarcinata a trebuit sa fac controlul periodic si am pus o intrebare pt un pachet complet de la urmarirea sarcinii de catre un doctor si nasterea.Mi au spus ca toate analizele uzuale si eco uzuale vor fi gratuite deoarece sunt asigurata acolo,o sa trebuiasca sa platesc decat morfo si bitestul si nasterea.Au spus ca in ziua aia sau in urmatoarea zi ma vor contacta pt a mi da detalile necesare si voi vorbi cu doctorul care imi va supraveghea sarcina.Am asteptat o saptamana si nimeni nu m a contactat.De nervi despre neseriozitatea lor mi am cautat un dr in alta parte.intradevar ma duc la consultatii la cabinetul lui privat pt ca urasc cozile interminabile de la spital dar o sa nasc la Filantropia.Si ce crezi...ma suna acum 2 saptamani sa mi ofere pachetul Lol to late
Andreea-Alina
Scris: Friday, May 1, 2015 9:00 AM
Nivel

La calendarul chinezesc mie imi iese baiat.. adica pui varsta la momentul conceperii si luna :)) crissy tu cand ai dpn? Eu 27 octombrie. Noi doua avem acelasi termen (cred)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.