Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Saturday, April 4, 2015 12:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Pai cum ai facut morfo de trim2? Nu ti-a explicat medicul tot?
Eu nu inteleg....
hope-215
Scris: Saturday, April 4, 2015 2:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2014
Mon1 wrote:
Pai cum ai facut morfo de trim2? Nu ti-a explicat medicul tot?
Eu nu inteleg....

Eu sunt din Onesti iar morfologia am facut-o la Iasi pentru ca in oras nu aveam unde sa o fac. La dr mea ajung abia saptamana viitoare
Mon1
Scris: Saturday, April 4, 2015 2:35 PM
Nivel

Da iubita, dar eu am mers pt. morfo tot in alt oras. M-am asezat la eco si medicul a inceput sa o ia pe bebelina si sa-mi explice tot. Deci nu mai tb sa ajung la medicul meu sa intreb, pt. ca mi se explicase tot.
La tine cum a fost?
hope-215
Scris: Saturday, April 4, 2015 3:57 PM
Nivel

Medicul meu "si-a vazut de treaba", i-a dictat asistentei toate cele si daca indrazneam sa intreb ceva era vizibil iritat... La sfarsitul ecografiei mi-a spus ca toate organele bebelului sunt in parametrii normali si cam atat. Acand am ajuns acasa m-am uitat pe fisa si am vazut ce si cum...
Mon1
Scris: Saturday, April 4, 2015 6:05 PM
Nivel

Ce neserosi....numai sa ia banii sunt buni. Ce sa zic....daca nu s-au alarmat si a zis ca este bine asa o fi.
Mon1
Scris: Sunday, April 5, 2015 9:31 AM
Nivel

Neata!!!Doresc un Paste Fericit fetelor care azi il sarbatoresc!!!Si La multi ani tuturor cu numele de Florii.Va servesc cu cafeluta, o limonada, o cacao cu lapte.
Sa aveti o duminica binecuvantata!!!computerlove
crissy84
Scris: Sunday, April 5, 2015 3:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Multumim la fel si tie Mon desi eu sarbatoresc la munca Cheek Kiss
Gazela
Scris: Sunday, April 5, 2015 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Fetelor, dragelor, La multi ani celor care azi isi sarbatoresc ziua onomastica si Paste fericit celor care sarbatoresc azi de asemenea Cheek Kiss

Nu am mai intrat de ceva timp dar sa stiti ca va urmaresc zilnic....am observat ca se tot micsoreaza listuta noastra, trebuie sa incurajam barzucile sa ne aduca noi burtici...Gossip

Noi suntem bune, crestem, bebe e foarte activ mai mereu, cred ca va fi sportiv Hilar

Va pupam si vom incerca sa postam si noi mai des computerlove

iloveyou burticute!!!!!!

HOPE
Scris: Sunday, April 5, 2015 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Mon1 wrote:
Neata!!!Doresc un Paste Fericit fetelor care azi il sarbatoresc!!!Si La multi ani tuturor cu numele de Florii.Va servesc cu cafeluta, o limonada, o cacao cu lapte.
Sa aveti o duminica binecuvantata!!!computerlove

Mon, imi scrii te rog cum ai luat mierea cu scortisoara?
Mon1
Scris: Sunday, April 5, 2015 10:27 PM
Nivel

Asta am luat eu:
BU - 3 lingurite/zi dizolvate in 100-150 apa, inainte cu o jumatate de ora de masa.
Scortisoara cu mierea - 3 lingurite/zi amestec ( iti recomand sa le iei dupa lingurita de BU, astfel se duce gustul ala mai nasol). Amestecul : 1 lingura mare de miere si un varf lingurita de scortisoara.
Nanny
Scris: Monday, April 6, 2015 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici cu burtici!
Hop si eu dupa o scurta absenta. Am fost plecat o sapt, cu copiii...repetitiii de dimineata pana seara, 3 spectacole grandioase...in fie mai avem unul maine si gataaaa!yes In picioare sau pe scaun...a fost cam nasol, dar bebe dansa si topaia de zor...logic, la cata muzica a auzit!ras
Cat despre mine...intr-o sapt mi-a cam explodat burticaras semn ca s-a marit, mai mult ca sigur are undeva la 1,500-1,700g...pe 20 aprilie am urmatorul consult. Deocamdata nu am recomandare de cezariana, nu are circulara, e cu capul in jos...Nu vreau sa hotarasc nimic, doar momentul "zero" ca spune cum va decurge! De vreo 2 sapt preaiubitul meu sot imi face masaj cu ulei de migdale in zona perineului, ca sa fiu pregatita si pt varianta naturala, dupa Paste incep si masajul sanilor pt formarea sfarcurilor, ca sa nu avem probleme!
Mona...Intr-adevar fierul da constipatie si eu am patit-o!Nu a facut altceva decat sa-mi "agite" si mai tare hemoroizii, de parca as fi avut nevoieCrazy Am schimbat marca...Maltofer iau si eu acum si e cel mai acceptabil!Il mestec dupa masa. Iti recomand sa iei 2 pastile /zi de Cyclo3forte pe stomacul gol..sunt din plante, mi le-a dat doctorul...si funtioneaza...Cand vad ca am o zi cu "dop"( ma scuzati) nu mai iau fier in ziua aceea si beau o cafea cu lapte! Si eu iau Osteocare ( Ca, Mg, Zn)!
Deea ma bucur sa aud ca sunteti bine..DOamne ajuta pana la capat!
Hope 215...cam nesimtit doctorul, scuza-ma! Pai al meu imi sufla si in fund daca trebuie ( dar nu sunt genulsic ) si imi explica ca la prostiCrazy Ma intreaba daca nu am inteles...etc! Sunt satula de sictiriti din astia!!
hope-215
Scris: Monday, April 6, 2015 10:43 AM
Nivel

Buna fetelor. Ceva remedii pentru durerea in gat/raceala? Se pare ca de data asta nu mai scap asa usor.. Iau oscillo si paracetamol la 12h. Dar fara rezultat.. Plus ceaiuri cu miere..
LauraMihaella
Scris: Monday, April 6, 2015 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2015
Buna dimi,

Nanny succes si la ultimul spectacol, sa iasa cel putin la fel de bine.Clap

Noi suntem la capitolul liste si listute pt ce trebuie cumparat, m-am pierdut printre atatea foi. Am fost si noi la un control de rutina, bebelina are 1,200, mai mergem pe 29 aprilie pt morfologie si pt doppler. In ce consta ecografia doppler?Cheek Kiss

deea sa ne aduci marti iar vesti bune DistanceKiss
Gazela asa este, aspiricile de abia asteapta barzatopai

Va pupam si aveti grija de voicomputerlove
MARIUKA
Scris: Monday, April 6, 2015 12:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dimineata burtici computerlove noi am fost foarte bine week.endu asta am lenevit ieri toata ziua sh azi la fel ca nu se lucreza aici pentru ca toti sunt catolici si sarbatorim si noi ras
Maine avem si noi 10 saptamani mai putintel si scapam. . Am incercat sa.mi fac programare la ginecolog si din pacate e in concediu saptamana asta doar saptamana viitoare din 13 reia activitateCray
Asa ca o sa mergem la control doar cand vom implini 3 luni,ieri am fost la o prietena care e insarcinata in luna a 8 si cum vorbeam auzea galagie a miscat sh am vazut eram asa d emotionata si am avut un sentiment asa de frumoshearts abia astept sa miste si bebelinu meu computerlove
Va pup pe toate o zi frumoasa si linistita DEEA ce mai faceti voi? Cum sunteti?DistanceKiss
RalukM
Scris: Monday, April 6, 2015 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Am avut azi consultul cu neonatologul si anestezistul, am platit si a doua rata la pt nastere acum astept sa treaca timpul sa merg la doc sapt viit. Cred ca sapt viit o sa si aflu macar aprox data nasterii...
Hope pt gat mie doc imi recomandase stodal cat am fost racita...ceaiuri multe lamaie cu miere pe post de sirop:) si multa rabdare ca nu prea ai ce sa iei sa treaca asa peste noapte:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.