Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
biancaanamaria
Scris: Thursday, June 25, 2015 6:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
Dya eu la prima sarcina am avut probleme cu constipatia supozitoarele nu aveau nici un efect doar mierea de albine dimineata pe stomacul gol luam 2 lingurite mai stateam 5 minute si se rezolva problema hohot . Grija mare cu constipatia sa nu faci hemoroizi eu am facut dupa nastere dar din cauza constipatiei din timpul sarcinii.Cheek Kiss
dia27
Scris: Thursday, June 25, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Multumesc fetelor, mierea e pe drum :)))) maine dimineata bag miere pe stomacul gol..abia astept ca nu mai rezist Hilar Crazy
misha
Scris: Friday, June 26, 2015 12:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!

Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi!
Josefina
Scris: Friday, June 26, 2015 12:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
Misha,bun venit micutei tale Nectaria!!! Gossip
aurishta
Scris: Friday, June 26, 2015 6:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Bravo, Misha, un bun-venit calduros micii tale minuni!coeur coeur
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 26, 2015 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
misha wrote:
Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!

Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi!

Felicitari!!!! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Bravoo Bravoo Bravoo Lol

Bebe sanatos si mancacios
BiancaR
Scris: Friday, June 26, 2015 8:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
Dia, eu am scapat de constipatie cu kiwi :) m-au ajutat si la greata (cautam unii mai putin copti si mai acrisori) si m-au ajutat sa scap si de constipatie. Mancam cam 3 pe zi si a doua zi era totul bine :)
Ma gandesc ca poti incerca..nu are ce sa iti faca rau.
biancaanamaria
Scris: Friday, June 26, 2015 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Felicitari Misha sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa coeur
inna19
Scris: Friday, June 26, 2015 9:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Felicitariiiiiii Misha ! Sa va traiasca, multa sanatate si recuperare rapida newclap Asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea Cheek Kiss !
miriam
Scris: Friday, June 26, 2015 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Felicitari misha, Dumnezeu sa va binecuvintezecomputerlove
corinaalexandra
Scris: Friday, June 26, 2015 10:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
misha wrote:

Felicitari misha,sa fi fericita alaturi de bebic si sa ai laptic. pupici
LauraMihaella
Scris: Friday, June 26, 2015 10:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
misha wrote:

Felicitari misha, sa va traiasca, sa fiti sanatoase, sa pape bine si sa fie linistitaCheek Kiss
crissy84
Scris: Friday, June 26, 2015 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Felicitari Misha si bebeica sanatoasa si mancacioasa!!!
dia27
Scris: Friday, June 26, 2015 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Misha - felicitari!!! Sa fiti sanatoase amandoua, laptic mult si bun si fetita cuminte..foarte frumos numele ales. Te pup si refacere rapida!
Bianca - multumesc, o sa iau si kiwi hihi. Aseara de frica mierii,cred, am iesit si de dimineata iar hahahahaaha asa ca nu am mai luat..sa vedem cum va fi in continuare. Acum am oricum mierea la frigider si stiu ce tre sa fac multumita voua. computerlove va pup si va imbratisez pe toate!

Ps: Roxy - ce e cu tine?..nu ai mai intrat si iti raspunsesem pe aici la ce m ai intrebat la aspirante..sper ca esti ok :*
cookie
Scris: Friday, June 26, 2015 1:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Anesia wrote:

Cookie, maine se fac 13 saptamani, iar in weekend ma duc la ecografie si bitest...abia astept hearts

Eu implinesc 13 saptamani Duminica, iar de luni intru in sapt. 14.. suntem foarte apropiate :)

Misha, felicitari si multa sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.