|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Dya eu la prima sarcina am avut probleme cu constipatia supozitoarele nu aveau nici un efect doar mierea de albine dimineata pe stomacul gol luam 2 lingurite mai stateam 5 minute si se rezolva problema . Grija mare cu constipatia sa nu faci hemoroizi eu am facut dupa nastere dar din cauza constipatiei din timpul sarcinii. |

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Multumesc fetelor, mierea e pe drum :)))) maine dimineata bag miere pe stomacul gol..abia astept ca nu mai rezist |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!
Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Misha,bun venit micutei tale Nectaria!!! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Bravo, Misha, un bun-venit calduros micii tale minuni! |

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| misha wrote:Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!
Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi!
Felicitari!!!!
Bebe sanatos si mancacios |

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
| Dia, eu am scapat de constipatie cu kiwi :) m-au ajutat si la greata (cautam unii mai putin copti si mai acrisori) si m-au ajutat sa scap si de constipatie. Mancam cam 3 pe zi si a doua zi era totul bine :) Ma gandesc ca poti incerca..nu are ce sa iti faca rau. |

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Felicitari Misha sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Felicitariiiiiii Misha ! Sa va traiasca, multa sanatate si recuperare rapida Asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea ! |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari misha, Dumnezeu sa va binecuvinteze |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| misha wrote:Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!
Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi!
Felicitari misha,sa fi fericita alaturi de bebic si sa ai laptic. pupici |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
Felicitari misha, sa va traiasca, sa fiti sanatoase, sa pape bine si sa fie linistita |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Felicitari Misha si bebeica sanatoasa si mancacioasa!!! |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Misha - felicitari!!! Sa fiti sanatoase amandoua, laptic mult si bun si fetita cuminte..foarte frumos numele ales. Te pup si refacere rapida! Bianca - multumesc, o sa iau si kiwi hihi. Aseara de frica mierii,cred, am iesit si de dimineata iar hahahahaaha asa ca nu am mai luat..sa vedem cum va fi in continuare. Acum am oricum mierea la frigider si stiu ce tre sa fac multumita voua. va pup si va imbratisez pe toate!
Ps: Roxy - ce e cu tine?..nu ai mai intrat si iti raspunsesem pe aici la ce m ai intrebat la aspirante..sper ca esti ok :* |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Anesia wrote:Cookie, maine se fac 13 saptamani, iar in weekend ma duc la ecografie si bitest...abia astept
Eu implinesc 13 saptamani Duminica, iar de luni intru in sapt. 14.. suntem foarte apropiate :)
Misha, felicitari si multa sanatate! |
|
|