Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LauraMihaella
Scris: Tuesday, June 23, 2015 9:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
cookie wrote:
Mamici noi, Laura, Nanny, cum e viata de proaspete mamici? DistanceKiss

Pana acum bine multumim, asteptam sa scapam de tot de icter sa nu fie necesara lampa UV. Suntem linistite deocamdata, dar sa nu o deochi ca nu se stie Big Laugh
Papam, dormim si tot asa. Abia asteptam sa ne dea ok-ul neonatologul sa iesim la plimbare, la aer.
Cel mai frumos lucru care putea sa ni se intample, mogaldeata mica.

Sarcina usoara burticilorcomputerlove
misha
Scris: Wednesday, June 24, 2015 12:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Dia, daca ai cezariana inainte sigur vor avea alt protocol pentru tine. Probabil asteapta sa treci de pragul critic si mai aproape de nastere iti vor propune o varianta. Nu stiu cum e sistemul medical din Norvegia, dar nici in Marea Britanie nu-ti fac mai mult de 2 ecografii pe sarcina daca nu te incadrezi la risc crescut.
Pana la urma mila lui Dumnezeu face ca totul sa fie bine!
Sarcina usoara in continuare!
ingerash
Scris: Wednesday, June 24, 2015 11:52 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multumesc misha computerlove
misha
Scris: Wednesday, June 24, 2015 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
computerlove ingeras!
crystynam
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Fetelor, sunt în stare de ?oc, efectiv plâng încontinuu ?i nu-mi pot reveni...Am fost diminea?a la medic ?i mi-a dat o veste pe care nu m-as fi dorit-o. Sunt însarcinata cu gemeni,sunt în saci diferi?i,unul pu?in mai mare ca celalalt. Sim? ca înnebunesc, exact ce nu îmi doream,nu ?tiu cum ma voi descurca.Peste 2 saptamâni ar trebui sa le aud inima,jur ca sunt darâmata ?i confuza.
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
crystynam wrote:
Fetelor, sunt în stare de ?oc, efectiv plâng încontinuu ?i nu-mi pot reveni...Am fost diminea?a la medic ?i mi-a dat o veste pe care nu m-as fi dorit-o. Sunt însarcinata cu gemeni,sunt în saci diferi?i,unul pu?in mai mare ca celalalt. Sim? ca înnebunesc, exact ce nu îmi doream,nu ?tiu cum ma voi descurca.Peste 2 saptamâni ar trebui sa le aud inima,jur ca sunt darâmata ?i confuza.

Hei,revino-ti!!! Daca puiutii tai sunt sanatosi si sunt bine de ce esti in starea asta.Sunt atatea mamici de gemeni care s-au descurcat f. bine cu doi,tu de ce nu ai face-o?Repet,daca ei sunt sanatosi capu' sus!
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
crystynam wrote:

Ce frumos!!!!! Capul sus!!!! Asa a vrut Doamne Doamne>>>. Gandeste-te ca esti binecvantata!!! Sunt atatea femei care isi doresc macar unul si la tine vin 2 odata plus cel pe care il ai.... Esti o mamica f norocoasa!!!! gandeste pozitiv!!!Buddy1 Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

inna19
Scris: Wednesday, June 24, 2015 5:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
crystynam wrote:

Draga mea, eu tin sa te felicit !!! Nu multe au aceasta binecuvantare pe care ai primit-o tu . Daca sunt ok si sanatosi, e tot ce conteaza. Celelalte lucruri cu ce vom face cand va fi, cum va fi, se vor rezolva la momentul respectiv fara atata stres si atatea ganduri ! Daca Dzeu ti-a dat gemeni, iti va da si puterea sa-i cresti. Nu uita, copii sunt o binecuvantare !
biancaanamaria
Scris: Wednesday, June 24, 2015 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
crystynam wrote:

Wow! Te felicit din tot sufletul Cheek Kiss eu zic sa te linistesti si sa incerci sa realizezi ca ai fost binecuvantata cu 2 bebelusi minunati si ca acest lucru este foarte frumos, sunt sigura ca te vei descurca cu gemeni computerlove

dia27
Scris: Wednesday, June 24, 2015 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Misha - nici nu m au intrebat cum am nascut prima oara :))) dar probabil mai tarziu cand ma voi intalni si cu moasa vom discuta ce si cum vom face..
Crystynam - wow, eu imi doresc f mult gemeni si sunt singura si eu, nu vine nimeni sa ma ajute dupa nastere..dar noi mamele avem asa o putere nu stiu de unde ca putem face fata la orice pentru puii nostri..multumeste i lui Dumnezeu ca te a binecuvantat cu doua minuni si ai incredere ca te vei descurca de minune..eu sunt 100% sigura..si felicitari!!!!
aurishta
Scris: Wednesday, June 24, 2015 7:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
crystynam wrote:
Mai bine sarbatoreste dance dance coeur coeur nu este chiar asa de greu cum pare...eu cunosc mame de tripleti care s-au descurcat, asa ca fii "barbata"!majoreta majoreta majoreta Chiar si mamele care au copii mici unul dupa altul, la diferenta mica, sunt la fel de solicitate asa ca fruntea sus!majoreta majoreta Cum zicea si Dya, ne pune armele jos inainte de lupta...vei primi o putere asa cum numai mamele au! Si, daca va fi cineva care iti ofera ajutorul, nu refuza, va fi un respiro pentru tine!computerlove iloveyou
Aaaaaa...si am uitat sa spun...am avut si eu un astfel de soc la prima sarcina...mi-a spus la ecografie ca voi avea o fataHilar ...am plans nopti in sir ca proasta, bineinteles, fiindca pe langa faptul ca fost baiat, asa cum imi doream, cand am avut si fata am vazut ce dar nepretuit este o fiica pentru mama ei!
Iar tu ai sansa sa ai si fata si baiat dintr-o lovitura, daca sunt in saculeti diferiti!majoreta majoreta boy
Eileen
Scris: Wednesday, June 24, 2015 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
dia27
Scris: Wednesday, June 24, 2015 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Roxy - iti easpund aici pentru ca asa cred ca e bine..eu am greturi inca, uneori mai nasoale alteori mai usoare..azi am icnit nasol pentru prima oara :)))) dar nu am vomitat pana acum...eu zic ca nu m am ingrasat pentru ca nu am putut manca, dar mi s a latit putin mijlocul si burtica nu se vede.._adica am burta pentru ca s balonata, asa sunt de la natura :))), nu ca s ar vedea bebe. La prima sarcina pe la 16 sapt a inceput sa se vada burtica..si la 38 de sapt ma rostogoleam daca imi dadeai branci. Te tin la curent cu ce voi face la echografie...tre sa vad cum ii zic aluia ca Vreau sa masoare translucenta nucala... Sistemul de aici ma depaseste total cateodata :))))
crystynam
Scris: Wednesday, June 24, 2015 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Dragelor,problema mea e mai grava decât pare.Am trombofilie asociata cu trombocitopenie. La primul copil,am luptat 2 sapt în spital cu transfuzii ?i donatori de sânge sa crească trombocitele de la 40 mii macar la 70 mii,sa pot na?te fara sa risc 100? sa nu mai ies vie din sala de opera?ii. ?i ?in minte de atunci ca mi-a spus doctorul ca daca aveam 2, nu aveam nici o ?ansa:( Aici e durerea mare,e imposibil sa nasc gemeni,nu sunt cazuri de gravide cu gemeni ?i trombofilie,asa cum e asociata la mine. Din cauza ?ocului avut la aflarea ve?tii nu am mai pus-o la curent pe doctori?a,ea nu ?tie complicatiile din ultima luna. Luni,culmea,chiar de ziua mea,voi lua o decizie cruciala în func?ie de ce va spune ?i doctori?a. Nu îmi pot risca via?a, nu pot fi atat de egoista fa?a de copilul meu.
biancaanamaria
Scris: Wednesday, June 24, 2015 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
crystynam wrote:
Dragelor,problema mea e mai grava decât pare.Am trombofilie asociata cu trombocitopenie. La primul copil,am luptat 2 sapt în spital cu transfuzii ?i donatori de sânge sa creasca trombocitele de la 40 mii macar la 70 mii,sa pot na?te fara sa risc 100? sa nu mai ies vie din sala de opera?ii. ?i ?in minte de atunci ca mi-a spus doctorul ca daca aveam 2, nu aveam nici o ?ansa:( Aici e durerea mare,e imposibil sa nasc gemeni,nu sunt cazuri de gravide cu gemeni ?i trombofilie,asa cum e asociata la mine. Din cauza ?ocului avut la aflarea ve?tii nu am mai pus-o la curent pe doctori?a,ea nu ?tie complicatiile din ultima luna. Luni,culmea,chiar de ziua mea,voi lua o decizie cruciala în func?ie de ce va spune ?i doctori?a. Nu îmi pot risca via?a, nu pot fi atat de egoista fa?a de copilul meu.

Off ce necaz plans sa dea Dumnezeu sa se gaseasca o solutie si sa poti naste gemenii daca nu asculta ce zice medicul ca e mai bine pentru tine sa poti sa iti cresti micutul in continuare Cheek Kiss .
Ai gemeni in familie sau asa fost sa fie sa ramai cu gemeni??
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.