Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Saturday, June 20, 2015 1:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
LauraMihaella wrote:
Va multumesc frumos fetelorCheek Kiss E un sentiment unic, care nu poate fi descris. Noi am ajuns deja acasa, ne-au lasat azi sa plecem chiar daca nu au trecut nici 2 nopti.

Cat despre nastere, ce pot sa va zic , epidurala pt mine a fost ca o mana cereasca atunci cand aveam contractiile de intensitate maxima. La 18:40 am plecat spre maternitate ca se rupsesera membranele, aveam dilatatie 2, pana la 21:00 cand a ajuns doctorul meu aveam contractii regulate si aproape dilatatie completa, doar ca bebelina fiind mica dilatase colul doar dinspre interior sau cel putin asa am inteles in momentele alea. Mi-a facut o injectie ca sa grabeasca procesul. In momentul expulziei nu am avut anestezie pentru a putea impinge cum trebuie, nu a durut pentru ca s-a intamplat destul de repede dupa trei impingeri era deja cu capul afara. Mai rau a fost inainte de asta, nu am apucat acasa sa mi fac clismabanghead si doctorul mi a spus ca pana nu elimin ce trebuie, bebelina nu iese, m-am conformat spre jena, rusinea mea, dar partea asta a durut mai tare ca nasterea in sine.pale . Dar toate durerile au fost de moment, la 2 ore dupa eu eram flower power ca si cand nici nu nascusem cu cateva ore in urma. Toate durerile au fost de moment. Ma bucur ca am putut sa nasc natural.
Sper sa intelegeti ceva din ce am scris pt ca nu este punctul meu forte povestitulras

Burticilor sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc in continuarecomputerlove

Felicitai inca o data Laura Mihaela! E superba bebelina!Sa va traiasca , sa va bucurati de ea!
S-au eliberat doua berze harnice, asa ca in curand vesti bune de la aspirante vor veni!
LauraMihaella
Scris: Saturday, June 20, 2015 2:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
maryella77 wrote:

Felicitai inca o data Laura Mihaela! E superba bebelina!Sa va traiasca , sa va bucurati de ea!
S-au eliberat doua berze harnice, asa ca in curand vesti bune de la aspirante vor veni!

Multumesc frumos si asteptam cu drag pe toata lumeaCheek Kiss
misha
Scris: Saturday, June 20, 2015 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Laura, felicitari pentru printesa si pentru nasterea naturala! Laptic mult, sanatate la amandoua si cat mai multe clipe frumoase in noua formula!
kali
Scris: Saturday, June 20, 2015 3:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Misha, tu cand nasti?
misha
Scris: Sunday, June 21, 2015 12:40 PM
Nivel

In curand! ras Promit sa va anunt! computerlove
inna19
Scris: Sunday, June 21, 2015 10:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Laura Felicitari inca odata Cheek Kiss !!! Ma bucur ca te recuperezi rapid . Nu am inteles chestia cu clisma ... se face clisma inainte de a naste ? ... oare
misha
Scris: Monday, June 22, 2015 1:10 AM
Nivel

Inna, la prima nastere (acum 10 ani, in Romania) si mie mi s-a facut clisma. Neplacut proces, dar necesar se pare!
La a doua nastere n-a fost nevoie caci a fost cezariana de urgenta datorita pozitiei copilului, iar acum la a treia nastere, desi sper sa fie una naturala, nu cred ca se practica aici unde locuiesc ( in afara tarii). Cel putin, eu n-am cunoscut pe nimeni pana acum care a nascut natural sa i se ofere/ceara asa ceva...
aurishta
Scris: Monday, June 22, 2015 9:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
inna19 wrote:
... Nu am inteles chestia cu clisma ... se face clisma inainte de a naste ? ... oare
Nu neaparat, depinde de obiceiul spitalului...la fel ca si in cazul epilarii inghinale!
bereea
Scris: Monday, June 22, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Misha, mie in Italia mi-au facut clisma inainte de nastere (11 ani in urma pero)
AndreiutzaEu
Scris: Monday, June 22, 2015 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Neata burtici

Maine ma duc si eu la analize

Voua ce va dat prima data de facut?

Buddy1 Cheek Kiss Pup burticile cu piticoti
corinaalexandra
Scris: Monday, June 22, 2015 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neata burtici

Maine ma duc si eu la analize

Voua ce va dat prima data de facut?

Buddy1 Cheek Kiss Pup burticile cu piticoti

Mie mi.am dat prima data analizele care sunt compensate si torch-ul care l.am platit si l.am facut la medicul meu ginecolog.pupici sic
AndreiutzaEu
Scris: Monday, June 22, 2015 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:

Mie mi.am dat prima data analizele care sunt compensate si torch-ul care l.am platit si l.am facut la medicul meu ginecolog.pupici sic

Asa mi-a dat si mie mi-a dat o serie compensate si pe langa astea listeria, rubeola toxoplasmoza si inca ceva parca...
corinaalexandra
Scris: Monday, June 22, 2015 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:

Asa mi-a dat si mie mi-a dat o serie compensate si pe langa astea listeria, rubeola toxoplasmoza si inca ceva parca...

Asa dau si mie mi.a iesit ca nu am avut rubeola si mi.a zis sa am mare grija mai ales la copii ca nu am imunitate la boala daca nu am facuto uff dar eu ma rog sa fim sanatosi si eu si bebe pana la sfarsit si sa fie totul bn computerlove
misha
Scris: Tuesday, June 23, 2015 8:58 AM
Nivel

Cam tarziu, dar pentru fetele cu dureri de cap: se considera sigur in sarcina 1-2 pastile de paracetamol 500mg de maxim 4 ori pe zi, la nevoie (eu am luat doar la mare nevoie 2, de maxim 2ori/zi atunci cand am fost foarte racita si am facut febra). No-spa are alta modalitate de actiune si nu cred sa functioneze la dureri de cap...Mai puteti folosi si o alifie chinezeasca aplicata pe tample, comprese speciale pentru migrene care vor aduce o senzatie de racorire la nivelul fruntii. Eu am ceva de genul alifiei chinezesti si cand am dureri de cap, uneori e de ajuns sa folosesc crema respectiva pe frunte plus multe lichide pentru hidratare si odihna. Sanatate multa!
dia27
Scris: Tuesday, June 23, 2015 11:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Buna fetelor, in primul rand Laura felicitari pt bebe!! Sa va traiasca si sa fie sanatos si necolicios!
In al doilea rand, paracetamol am primit si eu de la farmacie pentru dureri dar nu am luat, am suportat cu stoicism pana am primit no spa din tara pentru ca stiu ca in ptimul trimestru nu e recomandat..desigur pentru febra mare trebuie luat ceva dar in rest eu zic ca mai bine nu..de evitat pe cat posibil medicatia in primul trimestru.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.