Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lori
Scris: Thursday, June 18, 2015 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Roxyfoxy wrote:

Ce frumos!! Felicitari sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa si sa intri sa ne spui mai multe despre nastere si anestezia epidurala.Sunt foarte curioasa mai ales ca am citit pe net o groaza de povesti despre nasterea naturala(cum as vrea si eu).Cheek Kiss

Fetelor, nu mai confundati nasterea naturala cu cea facuta cu anestezie epidurala. Nasterea naturala este fara nici o medicamentatie. Din moment ce e cu epidurala, ea nu mai este naturala, doar vaginala.
inna19
Scris: Thursday, June 18, 2015 5:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Lori wrote:

Fetelor, nu mai confundati nasterea naturala cu cea facuta cu anestezie epidurala. Nasterea naturala este fara nici o medicamentatie. Din moment ce e cu epidurala, ea nu mai este naturala, doar vaginala.

Lori mie doctorul mi-a explicat cand l-am intrebat despre nastere, ca pot sa nasc natural(normal) sau natural cu epidurala (normal cu epidurala), sau dupa caz cezariana ! Acuma fiecare cu parerea ei ... dar cum o numesti tu, nastere vaginala, eu una nu am auzit oare ! In fine ... nu conteaza asa mult denumirea, cat siguranta noastra si a bebelusului !
Roxyfoxy
Scris: Thursday, June 18, 2015 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Lori wrote:

Eu zic ca atata timp cat are loc pe cale vaginala este nastere naturala cu diminuarea durerii contractiilor,din cate am citit nu se intervine cu nimic altceva, iar expulzia are loc in mod naturalNuStiu
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 9:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Nanny cum esti? Ce face bebe? Fetita sau baietel?majoreta majoreta majoreta majoreta
aurishta
Scris: Friday, June 19, 2015 10:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 10:35 AM
Nivel

AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 12:33 PM
Nivel

Fetelor ce se poate lua de durere de cap? Simt ca imi plesneste Cray
biancaanamaria
Scris: Friday, June 19, 2015 12:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
AndreiutzaEu wrote:

No spa , mie asta mi-a zis sa iau pentru dureri .Cheek Kiss
Gazela
Scris: Friday, June 19, 2015 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Love Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acoloBlushing Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator.

Nanny succeeeeeesCheek Kiss
Burticilor sarcina usoara Cheek Kiss

Felicitari Laura!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa sa pape titi, sa ai laptic si sa te refaci usor!
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
maryella77
Scris: Friday, June 19, 2015 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Felicitari LauraMihaela.felicitari Nanny! Sa va traiasca ,sa va bucurati de ei si ei de voi! Recuperare rapida si laptic mult!
V-am zis eu ca Nanny are baietel!Bravoo Bravoo Bravoo
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 2:02 PM
Nivel

biancaanamaria wrote:

No spa , mie asta mi-a zis sa iau pentru dureri .Cheek Kiss

MultumescCheek Kiss
hope-215
Scris: Friday, June 19, 2015 3:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2014
Fetelor, sunt saptamana 32 de sarcina si de vreo 2 zile am niste intepaturi vaginale... Mai ales cand stau in picioare... Intepaturile nu sunt in vagin, ci le simt in labii.. Nu stiu altfel cum sa explic... Vii ce stiti despre asta?.. E ceva normal?
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 3:08 PM
Nivel

Iar n-am buton pt poze acolo in dreapta langa edit :(
LauraMihaella
Scris: Saturday, June 20, 2015 12:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Va multumesc frumos fetelorCheek Kiss E un sentiment unic, care nu poate fi descris. Noi am ajuns deja acasa, ne-au lasat azi sa plecem chiar daca nu au trecut nici 2 nopti.

Cat despre nastere, ce pot sa va zic , epidurala pt mine a fost ca o mana cereasca atunci cand aveam contractiile de intensitate maxima. La 18:40 am plecat spre maternitate ca se rupsesera membranele, aveam dilatatie 2, pana la 21:00 cand a ajuns doctorul meu aveam contractii regulate si aproape dilatatie completa, doar ca bebelina fiind mica dilatase colul doar dinspre interior sau cel putin asa am inteles in momentele alea. Mi-a facut o injectie ca sa grabeasca procesul. In momentul expulziei nu am avut anestezie pentru a putea impinge cum trebuie, nu a durut pentru ca s-a intamplat destul de repede dupa trei impingeri era deja cu capul afara. Mai rau a fost inainte de asta, nu am apucat acasa sa mi fac clismabanghead si doctorul mi a spus ca pana nu elimin ce trebuie, bebelina nu iese, m-am conformat spre jena, rusinea mea, dar partea asta a durut mai tare ca nasterea in sine.pale . Dar toate durerile au fost de moment, la 2 ore dupa eu eram flower power ca si cand nici nu nascusem cu cateva ore in urma. Toate durerile au fost de moment. Ma bucur ca am putut sa nasc natural.
Sper sa intelegeti ceva din ce am scris pt ca nu este punctul meu forte povestitulras

Burticilor sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc in continuarecomputerlove

LauraMihaella attached the following image(s):
image.jpg

nko
Scris: Saturday, June 20, 2015 8:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
AndreiutzaEu wrote:

Si eu am o durere urata de cap inca de ieri.Eu am luat si no spa si degeaba.:( o las asa ca trebuie sa treaca ea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.