|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Roxyfoxy wrote:Ce frumos!! Felicitari sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa si sa intri sa ne spui mai multe despre nastere si anestezia epidurala.Sunt foarte curioasa mai ales ca am citit pe net o groaza de povesti despre nasterea naturala(cum as vrea si eu). Fetelor, nu mai confundati nasterea naturala cu cea facuta cu anestezie epidurala. Nasterea naturala este fara nici o medicamentatie. Din moment ce e cu epidurala, ea nu mai este naturala, doar vaginala. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Lori wrote: Fetelor, nu mai confundati nasterea naturala cu cea facuta cu anestezie epidurala. Nasterea naturala este fara nici o medicamentatie. Din moment ce e cu epidurala, ea nu mai este naturala, doar vaginala.
Lori mie doctorul mi-a explicat cand l-am intrebat despre nastere, ca pot sa nasc natural(normal) sau natural cu epidurala (normal cu epidurala), sau dupa caz cezariana ! Acuma fiecare cu parerea ei ... dar cum o numesti tu, nastere vaginala, eu una nu am auzit ! In fine ... nu conteaza asa mult denumirea, cat siguranta noastra si a bebelusului ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Lori wrote: Fetelor, nu mai confundati nasterea naturala cu cea facuta cu anestezie epidurala. Nasterea naturala este fara nici o medicamentatie. Din moment ce e cu epidurala, ea nu mai este naturala, doar vaginala.
Eu zic ca atata timp cat are loc pe cale vaginala este nastere naturala cu diminuarea durerii contractiilor,din cate am citit nu se intervine cu nimic altceva, iar expulzia are loc in mod natural |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Nanny cum esti? Ce face bebe? Fetita sau baietel? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este baietel! http://forum.7p.ro/nastere-usoara-nanny.aspx?g=posts&t=17212&p=6 |
|
|
| Fetelor ce se poate lua de durere de cap? Simt ca imi plesneste |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| AndreiutzaEu wrote:Fetelor ce se poate lua de durere de cap? Simt ca imi plesneste No spa , mie asta mi-a zis sa iau pentru dureri . |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| LauraMihaella wrote:Neata burticilor, Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acolo Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator. Nanny succeeeeees Burticilor sarcina usoara
Felicitari Laura!!!!
Sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa sa pape titi, sa ai laptic si sa te refaci usor! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Felicitari LauraMihaela.felicitari Nanny! Sa va traiasca ,sa va bucurati de ei si ei de voi! Recuperare rapida si laptic mult! V-am zis eu ca Nanny are baietel! |
|
| biancaanamaria wrote:No spa , mie asta mi-a zis sa iau pentru dureri .
Multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Fetelor, sunt saptamana 32 de sarcina si de vreo 2 zile am niste intepaturi vaginale... Mai ales cand stau in picioare... Intepaturile nu sunt in vagin, ci le simt in labii.. Nu stiu altfel cum sa explic... Vii ce stiti despre asta?.. E ceva normal? |
|
| Iar n-am buton pt poze acolo in dreapta langa edit :( |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Va multumesc frumos fetelor E un sentiment unic, care nu poate fi descris. Noi am ajuns deja acasa, ne-au lasat azi sa plecem chiar daca nu au trecut nici 2 nopti.
Cat despre nastere, ce pot sa va zic , epidurala pt mine a fost ca o mana cereasca atunci cand aveam contractiile de intensitate maxima. La 18:40 am plecat spre maternitate ca se rupsesera membranele, aveam dilatatie 2, pana la 21:00 cand a ajuns doctorul meu aveam contractii regulate si aproape dilatatie completa, doar ca bebelina fiind mica dilatase colul doar dinspre interior sau cel putin asa am inteles in momentele alea. Mi-a facut o injectie ca sa grabeasca procesul. In momentul expulziei nu am avut anestezie pentru a putea impinge cum trebuie, nu a durut pentru ca s-a intamplat destul de repede dupa trei impingeri era deja cu capul afara. Mai rau a fost inainte de asta, nu am apucat acasa sa mi fac clisma si doctorul mi a spus ca pana nu elimin ce trebuie, bebelina nu iese, m-am conformat spre jena, rusinea mea, dar partea asta a durut mai tare ca nasterea in sine. . Dar toate durerile au fost de moment, la 2 ore dupa eu eram flower power ca si cand nici nu nascusem cu cateva ore in urma. Toate durerile au fost de moment. Ma bucur ca am putut sa nasc natural. Sper sa intelegeti ceva din ce am scris pt ca nu este punctul meu forte povestitul
Burticilor sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc in continuare LauraMihaella attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| AndreiutzaEu wrote:Fetelor ce se poate lua de durere de cap? Simt ca imi plesneste Si eu am o durere urata de cap inca de ieri.Eu am luat si no spa si degeaba.:( o las asa ca trebuie sa treaca ea. |
|
|