Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LauraMihaella
Scris: Tuesday, June 16, 2015 10:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
crystynam wrote:
Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitivHilar .

Bine ai venitBravoo , sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 16, 2015 10:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
LauraMihaella wrote:

Bine ai venitBravoo , sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos Cheek Kiss

sarcina usoara!!!Bravoo
Gazela
Scris: Tuesday, June 16, 2015 3:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Nanny wrote:
Buna fetelor...inca pe aici!Hilar
Joi sunt programata la cezariana intrucat bebelusul este maaare! Sambata avea deja 4 kg..pana joi mai pune si este riscant cu un copil asa mare, mai ales ca nu a coborat deloc, iar colul este lung si inchis, ceea ce ar face nasterea dificila. Decat sa risc si sa ma caiesc toata viata, mai bine varianta cea mai buna. As fi vrut natural, dar...asta e!
Mariuka testul de care spui tu, se face doar daca doctorul banuieste ca ai dezvoltat diabet de sarcina.CU alte cuvinte, glucoza aceea dizolvata intr-un pahar cu apa, provoaca voit cresterea rapida a nivelului glucozei. Aceasta se masoara de 3 ori: prima data pe nemancata, a 2 si a 3 a oara la cate o ora diferenta dupa ce ai banut paharul respectiv. Nu toti doctorii recomanda! Eu de exemplu l-am facut in trim 2 pt ca asa a dorit doctorul. Ba chiar azi am fost sa repet hemoglobina glicozilata si glucoza serica pt ca doctorul se minuna ca bebe ca e maaare...si a masurat de 3 ori sa fie sigur ca nu gresesteCrazy si ca metoda de siguranta repetarea analizelor mai inainte mentionate. Chiar acum am intrat sa vad rezultatele si bineinteles ca sunt in limite normale!ras Asa cum au fost si in trim 2, doar bebe e mai durdu...ce sa facem!firstprize
Laura Mihaela... joi de tinem de manutza???dance N-am emotii deloc, mai de graba stau cu gandul sa am lapte si sa ma recuperez rapid! majoreta majoreta majoreta Tu cum stai??? Vezi ca am trimis PM!
Andreiutza...l-ai sunat pe doctor? Care e treaba!

dance dance dance dance dance dance dance dance dance
Nanny facem galerie joi!!! vine bebe, yeeeeyyyyy, ai emotii?

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Gazela
Scris: Tuesday, June 16, 2015 4:00 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!

Am fost ieri la eco!

L-a vazut si pe "neghinita" de data asta Haha

Are 7.6 mm....coeur coeur coeur coeur SimplyLove

.....i-am auzit si inimioara....coeur coeur coeur coeur

....si ne vedem din nou peste 3 satamani dupa ce fac si analizele...

Iau in continuare acid folic si a zis sa iau si magne b6 .... cica ar atenua putin greata...

Deabia astept sa il revad pe bebe.... data viitoare vine si sotul ca acum nu a putut.... sa il vada si sa-i auda inimioaradance dance dance

Nastere usoara Nanny!!!! si tuturor care urmati acum in curand!

Felicitari pentru bobita si inimioara computerlove pentru greata ai incercat ceaiul de ghimbir?
Sarcina usoara in continuare Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Gazela
Scris: Tuesday, June 16, 2015 4:02 PM
Nivel

crystynam wrote:
Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitivHilar
Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere.
Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Crazy
Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiatHilar Hilar
Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire.

Felicitari!!!! bine ai venit, sarcinca usoara si la termen!!!Bravoo Bravoo Bravoo

Fii optimista in continuare si va fi bine! cu siguranta te vei descurca SimplyLove computerlove

pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 16, 2015 4:13 PM
Nivel

Gazela wrote:

Felicitari pentru bobita si inimioara computerlove pentru greata ai incercat ceaiul de ghimbir?
Sarcina usoara in continuare Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

O sa incerc merci Cheek Kiss
inna19
Scris: Tuesday, June 16, 2015 5:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Crystynam bine ai venit ! Sarcina usora si la termen! Tu te gandesti cum o sa te descurci cu doi, eu ma gandesc daca o sa stiu sa ma descurc cu unul ... deocamdata NuStiu !

Andreiutza ma bucur ca ti-ai vazut bobita, si ca e bine. Se dezvolta ea usor, si in curand o sa se vada si mai frumos ! SimplyLove

campfire
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 16, 2015 8:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!

Am fost ieri la eco!

L-a vazut si pe "neghinita" de data asta Haha

Are 7.6 mm....coeur coeur coeur coeur SimplyLove

.....i-am auzit si inimioara....coeur coeur coeur coeur

....si ne vedem din nou peste 3 satamani dupa ce fac si analizele...

Iau in continuare acid folic si a zis sa iau si magne b6 .... cica ar atenua putin greata...

Deabia astept sa il revad pe bebe.... data viitoare vine si sotul ca acum nu a putut.... sa il vada si sa-i auda inimioaradance dance dance

Nastere usoara Nanny!!!! si tuturor care urmati acum in curand!

Ce frumos Andreiutza,ma bucur ca bobita e bineLove sa creasca mare sanatoasa si cu o putica micaBlushing daca asa vrea tatiCheek Kiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 16, 2015 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
crystynam wrote:
Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitivHilar
Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere.
Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Crazy
Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiatHilar Hilar
Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire.

Felicitari si bine ai venit la burtici si stai linistita eu sunt panicata si nu stiu cum o sa ma descurc cu unu' ras ras ras
Ha...ha ...ha acum am vazut ca si inna are aceeasi "problema" deci nu sunt singuraCrazy Crazy
inna19
Scris: Tuesday, June 16, 2015 9:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Immm da Roxyfoxi eu ma tot gandesc cum va fi ... ma voi descurca tinand cont ca voi fi numai eu cu sotul, sau mai bine zis mai mult eu singurica ca el va fi la servici mai toata ziua ... dar bine macar ca voi naste pe la sfarsitul lunii noiembrie, si vremea o sa ma imbie sa stau in casa la caldurica cu bebicul meu love ! Sunt multe lucruri pe care nu le stim pt ca nu avem de unde sa stim cum se naste, cum se creste un bebic ... dar cum toate mamicile au invatat si s-au descurcat, la fel va fi si cu noi Clap DistanceKiss !

Cheek Kiss
dia27
Scris: Tuesday, June 16, 2015 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Inna19 si Roxy - dupa prima saptamana cu bebe veti fi as la tot ce tine de spalat, schimbat, alaptat, culcat bebe :))))) o sa vina de la sine niste lucruri..si eu am fost speriata la prima, acu is si mai speriata la al doilea, ca is singura aici si nu cred ca va veni nimeni sa ma ajute...:D
crystynam
Scris: Wednesday, June 17, 2015 8:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Multumesc fetelor pentru primirea calduroasacomputerlove
Asa am fost si eu la primul,speriata ca habar nu aveam ce trebuie facut,dar dupa o saptamana eram as.Cu doi nu stiu cum va fi,mai ales ca am un mic Duracell acasa,nu sta locului cat e ziua de lunga dar din toamna intra la gradi asa ca ma consolez ca voi avea timp sa ma invat si cu bebe 2.
De abia astept sa creasca burtica si sa aflu ce va fi,mai am de asteptatHilar
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 17, 2015 9:04 AM
Nivel

Roxyfoxy wrote:

Ce frumos Andreiutza,ma bucur ca bobita e bineLove sa creasca mare sanatoasa si cu o putica micaBlushing daca asa vrea tatiCheek Kiss Cheek Kiss

Haha Haha Haha hohot hohot hohot El asa spera
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 17, 2015 3:11 PM
Nivel

Fetelor la cate sapt iti poate spune cu aproximatie ce este?
aurishta
Scris: Wednesday, June 17, 2015 4:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Pe la inceputul trimestrului II, dar depinde si de pozitia copilului!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.