|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| crystynam wrote:Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitiv .
Bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| LauraMihaella wrote:Bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
sarcina usoara!!! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Nanny wrote:Buna fetelor...inca pe aici! Joi sunt programata la cezariana intrucat bebelusul este maaare! Sambata avea deja 4 kg..pana joi mai pune si este riscant cu un copil asa mare, mai ales ca nu a coborat deloc, iar colul este lung si inchis, ceea ce ar face nasterea dificila. Decat sa risc si sa ma caiesc toata viata, mai bine varianta cea mai buna. As fi vrut natural, dar...asta e! Mariuka testul de care spui tu, se face doar daca doctorul banuieste ca ai dezvoltat diabet de sarcina.CU alte cuvinte, glucoza aceea dizolvata intr-un pahar cu apa, provoaca voit cresterea rapida a nivelului glucozei. Aceasta se masoara de 3 ori: prima data pe nemancata, a 2 si a 3 a oara la cate o ora diferenta dupa ce ai banut paharul respectiv. Nu toti doctorii recomanda! Eu de exemplu l-am facut in trim 2 pt ca asa a dorit doctorul. Ba chiar azi am fost sa repet hemoglobina glicozilata si glucoza serica pt ca doctorul se minuna ca bebe ca e maaare...si a masurat de 3 ori sa fie sigur ca nu greseste si ca metoda de siguranta repetarea analizelor mai inainte mentionate. Chiar acum am intrat sa vad rezultatele si bineinteles ca sunt in limite normale! Asa cum au fost si in trim 2, doar bebe e mai durdu...ce sa facem! Laura Mihaela... joi de tinem de manutza??? N-am emotii deloc, mai de graba stau cu gandul sa am lapte si sa ma recuperez rapid! Tu cum stai??? Vezi ca am trimis PM! Andreiutza...l-ai sunat pe doctor? Care e treaba!
Nanny facem galerie joi!!! vine bebe, yeeeeyyyyy, ai emotii?
|
|
Felicitari pentru bobita si inimioara pentru greata ai incercat ceaiul de ghimbir? Sarcina usoara in continuare |
|
| crystynam wrote:Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitiv Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere. Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiat Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire.
Felicitari!!!! bine ai venit, sarcinca usoara si la termen!!!
Fii optimista in continuare si va fi bine! cu siguranta te vei descurca
pupici |
|
|
O sa incerc merci |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Crystynam bine ai venit ! Sarcina usora si la termen! Tu te gandesti cum o sa te descurci cu doi, eu ma gandesc daca o sa stiu sa ma descurc cu unul ... deocamdata !
Andreiutza ma bucur ca ti-ai vazut bobita, si ca e bine. Se dezvolta ea usor, si in curand o sa se vada si mai frumos !
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Ce frumos Andreiutza,ma bucur ca bobita e bine sa creasca mare sanatoasa si cu o putica mica daca asa vrea tati |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| crystynam wrote:Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitiv Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere. Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiat Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire. Felicitari si bine ai venit la burtici si stai linistita eu sunt panicata si nu stiu cum o sa ma descurc cu unu' Ha...ha ...ha acum am vazut ca si inna are aceeasi "problema" deci nu sunt singura |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Immm da Roxyfoxi eu ma tot gandesc cum va fi ... ma voi descurca tinand cont ca voi fi numai eu cu sotul, sau mai bine zis mai mult eu singurica ca el va fi la servici mai toata ziua ... dar bine macar ca voi naste pe la sfarsitul lunii noiembrie, si vremea o sa ma imbie sa stau in casa la caldurica cu bebicul meu ! Sunt multe lucruri pe care nu le stim pt ca nu avem de unde sa stim cum se naste, cum se creste un bebic ... dar cum toate mamicile au invatat si s-au descurcat, la fel va fi si cu noi !
|
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Inna19 si Roxy - dupa prima saptamana cu bebe veti fi as la tot ce tine de spalat, schimbat, alaptat, culcat bebe :))))) o sa vina de la sine niste lucruri..si eu am fost speriata la prima, acu is si mai speriata la al doilea, ca is singura aici si nu cred ca va veni nimeni sa ma ajute...:D |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Multumesc fetelor pentru primirea calduroasa Asa am fost si eu la primul,speriata ca habar nu aveam ce trebuie facut,dar dupa o saptamana eram as.Cu doi nu stiu cum va fi,mai ales ca am un mic Duracell acasa,nu sta locului cat e ziua de lunga dar din toamna intra la gradi asa ca ma consolez ca voi avea timp sa ma invat si cu bebe 2. De abia astept sa creasca burtica si sa aflu ce va fi,mai am de asteptat |
|
| Roxyfoxy wrote:Ce frumos Andreiutza,ma bucur ca bobita e bine sa creasca mare sanatoasa si cu o putica mica daca asa vrea tati
El asa spera |
|
| Fetelor la cate sapt iti poate spune cu aproximatie ce este? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Pe la inceputul trimestrului II, dar depinde si de pozitia copilului! |
|
|