Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dia27
Scris: Friday, May 15, 2015 5:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Kali multumesc pentru ca m ai adaugat pe listuta :) sunt toata un zambet chiar daca sunt cea mai mica burtica..plina de speranta hihihi Cheek Kiss
Deea - poate ca esti in pretravaliu...eu habar nu am avut la prima sarcina ca exista si pretravaliu si m am ingramadit repede la spital..eu aveam contractii regulate dar nedureroase si dupa 12 ore asa, cand am aj la spital aveam dilatatie 1 :) succes si abia astept sa aud povestea ta..nasti natural nu? SimplyLove
deearox
Scris: Friday, May 15, 2015 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Dia prina data când aud de pretravaliu Lol

Da nasc natural, asta mi.e intentia hainoroc

Creste mare si bovita ta si uite cum ajungi cap de lista când nici nu ti dai seama computerlove Multa sanatate
kali
Scris: Friday, May 15, 2015 7:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cu placere, fetele!computerlove
MARIUKA
Scris: Friday, May 15, 2015 8:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Si eu de abia astept Gazela DistanceKiss
Christinuca pupicei,doamne ajuta speranta moare ultima :-* :-* inna pupici scuzatima ca nu v.am metionat pe toate dar de cand nu am intrat am si uitat numele la toate va pupacesc
Kali mesk pt listuta deja snt pe 9? Nu imi vine sa cred ce am crescut dance computerlove
nko
Scris: Friday, May 15, 2015 9:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Buna dragi burtici si bun venit noilor gravidute! Chiar va asteptamras Cheek Kiss
Noi suntem bine, pe 3 iunie am urmatorul eco ai ard de nerabdare sa-l vad pe bebe.hearts
Pana una alta am trecut cu bine de analizele de trim 1, mai ramane interpretarea bitestului kryptor dupa ce vom face si eco.
Vabpupacesc pe toate si va doresc ssnatate multa si voua si ingerasilor.
Gazela
Scris: Friday, May 15, 2015 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
christinuca wrote:

Am 24 de saptamani. Fata e cu capul in jos si ma atinge cred eu la ovarul drept...ma doare uneori dar nuf tare si nu pt mult timp. De sapt trecuta cand am iesit din spital numai in pat stau si nu a urcat deloc. Oare mai urca? Tu de cand stai in pat? In ce pozitie?

Stai asa cumnitica si va urca si bebica ta :) Si sarcina mea e destul de joasa....adica asa vad eu...nu simt ca ma apasa...nu am dureri, decat atunci cand bebe are program de box/gimnastica...zumba, nu stiu exact ce face el pe acolo topai topai topai
Eu stau de la 28 de saptamani, imediat am o luna de cand stau in pat, bine cu mici exceptii, prin casa ma mai plimb, am voie plimbari usoare...dar sa nu exagerez, si bineinteles la dr. cand merg la control...Si bebica al meu e intors, asa era la ultima ecografie..
Mi-a recomandat doctorita sa stau cat mai mult pe partea stanga, oricum pe parti, nu pe spate...ca nu se mai realizeaza bine circulatia la bebe prin cordon...Cheek Kiss
Gazela
Scris: Friday, May 15, 2015 9:43 PM
Nivel

nko wrote:
Buna dragi burtici si bun venit noilor gravidute! Chiar va asteptamras Cheek Kiss
Noi suntem bine, pe 3 iunie am urmatorul eco ai ard de nerabdare sa-l vad pe bebe.hearts
Pana una alta am trecut cu bine de analizele de trim 1, mai ramane interpretarea bitestului kryptor dupa ce vom face si eco.
Vabpupacesc pe toate si va doresc ssnatate multa si voua si ingerasilor.

Felicitari pentru vestile bune, hai ca va fi bine si cu interpretarea testului si bobita creste mare mare computerlove
christinuca
Scris: Friday, May 15, 2015 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2009
Gazela wrote:

Stai asa cumnitica si va urca si bebica ta :) Si sarcina mea e destul de joasa....adica asa vad eu...nu simt ca ma apasa...nu am dureri, decat atunci cand bebe are program de box/gimnastica...zumba, nu stiu exact ce face el pe acolo topai topai topai
Eu stau de la 28 de saptamani, imediat am o luna de cand stau in pat, bine cu mici exceptii, prin casa ma mai plimb, am voie plimbari usoare...dar sa nu exagerez, si bineinteles la dr. cand merg la control...Si bebica al meu e intors, asa era la ultima ecografie..
Mi-a recomandat doctorita sa stau cat mai mult pe partea stanga, oricum pe parti, nu pe spate...ca nu se mai realizeaza bine circulatia la bebe prin cordon...Cheek Kiss

Abia astept sa ma vad si eu la 28 apoi 32 sapt si tot asa. La mine este vizibil ca sarcina este jos...parca nu a mai crescut burtica. Mie dr mi-a spus ca ideal ar fi sa stau pe spate ca deocamdata sarcina este mica si nu apasa pe vena aia. Stau toata ziua pe spate si doar cand mananc stau pe o parte si cand dorm. De disperare i-am scris dr mele un email sa o intreb daca se mai poate lungi colul inapoi si alte chestii si sper sa-mi raspunda.
Eu de la 16 sapt sunt in concediu medical, am stat la pat cu dureri si cand au trecut durerile ce bucuroasa eram...cand colo mai rau era ca imi coborase sarcina. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la termen.
Va multumesc pt incurajari si cuvintele frumoase. pupici
Gazela
Scris: Friday, May 15, 2015 9:44 PM
Nivel

Kali multumim pentru reinnoirea listutei Cheek Kiss ...nu-mi vine sa cred cat de repede avansam...bine macar ca vin din urma burtici noi, sa speram sa se mareasca tot mai mult casuta Hands
deearox
Scris: Saturday, May 16, 2015 6:14 PM
Nivel

Ne pregatim de cezariana. dance yes Vine gogosica yes Va fac update ul când voi putea dupa hainoroc

computerlove
carmenalina
Scris: Saturday, May 16, 2015 6:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Facem galerie!!!!!! Tinem pumnii!!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta Cheek Kiss
Gazela
Scris: Saturday, May 16, 2015 7:06 PM
Nivel

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

yuuuppyyyyyyyyyyyy hai Deea, curaj ca vine gogosica ta scumpa!!!!!!!!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
emanicole
Scris: Saturday, May 16, 2015 7:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
deearox wrote:
Ne pregatim de cezariana. dance yes Vine gogosica yes Va fac update ul când voi putea dupa hainoroc

computerlove

Ieeeeiiiii.....vine puiuuuu de omnewclap computerlove
dia27
Scris: Saturday, May 16, 2015 11:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
majoreta Super Deea, refacere rapida si sanatate tie si bebelusului!! Sa te bucuri de moment! majoreta
deearox
Scris: Sunday, May 17, 2015 7:01 AM
Nivel

Buna feteloryes Am trecut cu bine de opera?ie, eu sunt in post operator iar bebelina e cu ceilalti bebei, mi.o aduce sa i dau papica si invatam sa sugem, desi mami n are suficient lapte acum, ajungem noi si acolo.

Aseara la 8:45 a venit Maria Andreea in niste urlete de îmi era mai mare dragul newclap Avem 50 de cm si suntem grasute :x punem o poza desi nu e cea mai buna pozica hihi

Azi ne muta la rezerva :) totul a fost superb, n am fost mai fericita in toata viata mea.
Am o bebica mancacioasa si sanatoasa tun :x

Eu ma refac usor usor, ma adteptam sa fie mai rau dar e f bine de fapt. Va spun toata povestea când vom merge acasa asica luni sau marti :*

computerlove

deearox attached the following image(s):
img-20150517-wa0001.jpgwp_20150516_001.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.