|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Bine ati venit fetelor Dia si Roxysi Doamne ajuta fara probleme pana la final. Sarcina usoara va doresc |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Bun venit noilor burtici Dia si Roxy, sarcina usoara si la termen!!!! Ave?i niste bobite luptatoare si eu sunt sigura ca va fi bine, fi?i optimiste si bebeii vor creste mari si voio?i!!! Pupici
Deea cred ca se apropie momentul mult a?teptat, zic ca e timpul sa scoatem mo?atele....ce zice?i? Pupam toate burticile si mamicile |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Dia, Roxy bine ati venit la burtici Sa aveti o sarcina usoara si la termen ! Va pupacesc !
Deea, galeria e pregatita
In rest eu ma simt foarte bine, nu ma do are mimic, greturile au trecut cu totul, dorm foarte bine! Ieri am fost la control, bebele e si el foarte bine, e in parametri normali, am crescut si ne-am dezvoltat mult, acum avem picioruse si manutele cu degetele cu care am tot aplaudat ieri la eco, am ascultat bataile inimioarei, iar mami si tati nu se mai saturau sa ma priveasca 
Va pupacesc pe toate de la A la Z si va doresc un weekend frumos ! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Multumesc fetelor de primire, sunteti foarte dragute! Inna - ce frumos suna ce povestesti tu, sa fie sanatos bebele vostru si voi pe langa el! Sarcina usoara in continuare! Laura si Gazela - |

Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dragele mele am revenit si eu dupa o lunga pauza. . Am citit tot ce ati scris pana acuma in primu rand Carmen imi pare nespus de rau pentru tine dar dumnezeu are pus deoparte pentru tine si va veni bebe atunci cand va fi totul bine oricum am vazut ce ai scris si esti o luptatoare ma bucur ca gandesti pozitiv si lupti incontinuare esti un model pentru mine credema pt ca eu sunt f sensibila si nu as fi putut trece peste asa ca tine te pup mii de imbratisar Mon felicitari draga mea sa cresteti mari voinici si sanatosi va pupam dulce dulce Nanny,Criss84,Criss2014,Deea,Gazela,Nko toate toate gravidutele va pupacesc pe toate si scuze daca am omis pe cineva Roxy si Dia bun venit Noi suntem bine sanatosi inca nu am miscat,burtica se vede putintel pe 28 mai avem control si sper sa si aflam ce este, sunt foarte nerabdatoare, in rest suntem bn putine greturi,oboseala se simte putin mai tare dar e ok pupici tuturor burticutelor o zi frumoasa |

Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Ce de vesti bune...acusica o parte din voi isi intalnesc bebelusii, fete noi pline de veselie si speranta asa cum si trebuie sa fim Numai eu sunt pesimista no 1...stau ca o leguma in pat si ma rog la Dumnezeu sa urce fetita mai sus macar 1 cm..apoi ma duc la baie si iar coboara si ma apasa de mi-e frica sa nu o pierd. Sper pesarul acesta pt cerclaj/ inel pe care mi l-a pus sapt trecuta sa-si faca treaba. Voi stiti cat de eficiente sunt? Am amortit in pat cu pernele sub fund...fac orice sa ajung macar la 36 sapt. Astept vesti bune in continuare...poate asa imi mai revin din panica din care nu mai ies. Va pup pe toate! |

| christinuca wrote:Ce de vesti bune...acusica o parte din voi isi intalnesc bebelusii, fete noi pline de veselie si speranta asa cum si trebuie sa fim Numai eu sunt pesimista no 1...stau ca o leguma in pat si ma rog la Dumnezeu sa urce fetita mai sus macar 1 cm..apoi ma duc la baie si iar coboara si ma apasa de mi-e frica sa nu o pierd. Sper pesarul acesta pt cerclaj/ inel pe care mi l-a pus sapt trecuta sa-si faca treaba. Voi stiti cat de eficiente sunt? Am amortit in pat cu pernele sub fund...fac orice sa ajung macar la 36 sapt. Astept vesti bune in continuare...poate asa imi mai revin din panica din care nu mai ies. Va pup pe toate!  u
Daca stai cumintica in pat eu zic ca ai toate sansele sa duci sarcina la termen, nu te panica, trebuie doar sa fii linistita si optimista pentru bebe Tu cate saptamani ai acum? Si eu stau cuminte in pat si sper sa stea bebe cat mai mult in burtica, Doamne ajuta pana la 39 de sapt |

|
Bravo, tine-o tot asa, abia asteptam sa ne spui si noua ce ascunde burtica!!! |

| inna19 wrote:Dia, Roxy bine ati venit la burtici  Sa aveti o sarcina usoara si la termen ! Va pupacesc  ! Deea, galeria e pregatita In rest eu ma simt foarte bine, nu ma do are mimic, greturile au trecut cu totul, dorm foarte bine! Ieri am fost la control, bebele e si el foarte bine, e in parametri normali, am crescut si ne-am dezvoltat mult, acum avem picioruse si manutele cu degetele cu care am tot aplaudat ieri la eco, am ascultat bataile inimioarei, iar mami si tati nu se mai saturau sa ma priveasca  Va pupacesc pe toate de la A la Z  si va doresc un weekend frumos !
Felicitari pentru vestile bune, bebe mic a crescut maaaare....si va creste si mai mare!!! Sarcina usoara in continuare |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nanny wrote:Carmen stai linistita...nu superi pe nimeni. Si eu am eliminat natural, dar si cu interventie. Natural corpul si endometrul s-au refacut rapid, cu chiuretaj a durat cel putin 4-5 luni. Si eu sunt de parere ca intai trebuie incercat medicamentos, sub atenta supravegherea a medicului, exact cum s-a procedat si la tine: Ergomed, antibiotic si antiinflamator. Acum sa dea Dzeu sa rezolvi cu fibromul ala nenorocit, sa scapi odata de el si apoi cred ca vei ramane mult mai usor! Nu m-a, suparat, nici vorba, am vrut sa povestesc experienta mea ca poate ajuta si pe alte persoane. Azi am facut eco, si doctorita era f bucuroasa ca s-a cam dus din chestiute, doar 20% din ce a fost a mai ramas si sunt la jumatatea tratamentului, uterul e OK, s-a eliminat cam tot ce s-a putut si e curat, ma mai vede peste o sapt si apoi asteptam sa se mai retraga nebunul si il operam, nici nu ma mai gandesc sa incerc ceva fara a-l scoate pe el mai intai. |

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Dia si Roxy bine ati venit!!!Sarcini usoare si la termen,sa aveti Deea nastere usoara!!!! Pup toate burticile si weekend frumos si linistit |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Gravidutzele noastre dragi!
1. Deearox

2. Nanny

3. Alina Diana

4. Catinca44

5. LauraMihaella

6. Gazela

7. Elenya

8. Crissy84

9.Mariuka

10. BiancaR

11. Inna19

12. Nko

13. Cookie

14. Dia27

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 15.05.2015 |

Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Roxyfoxy wrote:Ma bag si eu  ,dar de spatamana viitoare cand ma asigur ca e bobita in locul care trebuie,ne face Nanny cunostinta cu burticile de aici
Si eu vreau sa ma alatur grupului de gravidute va rog! Am fost doar spectator pana acum...pt. ca am avut mici emotii la inceput, dar luni mergem si noi sa vedem bebele din nou si sper sa fie bine
Later edit: Multumesc kali |

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Bun venit noilor burtici Ce.mi place când vad ca se inmultesc rândurile aici
Noi tot cu contractii...neregulate, dureri de ivare...ma ia, ma lasa,am vb cu doctorul si daca se agraveaza sa merg la spital... Momentan nu consider necesar, durerea e suportabila, contrac?iile haotice... Vom vedea
Pupiiii |
|

Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Gazela wrote:Daca stai cumintica in pat eu zic ca ai toate sansele sa duci sarcina la termen, nu te panica, trebuie doar sa fii linistita si optimista pentru bebe Tu cate saptamani ai acum? Si eu stau cuminte in pat si sper sa stea bebe cat mai mult in burtica, Doamne ajuta pana la 39 de sapt Am 24 de saptamani. Fata e cu capul in jos si ma atinge cred eu la ovarul drept...ma doare uneori dar nuf tare si nu pt mult timp. De sapt trecuta cand am iesit din spital numai in pat stau si nu a urcat deloc. Oare mai urca? Tu de cand stai in pat? In ce pozitie? |
|
|