|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Andreea-Alina wrote:M-am uitat p morfologia de la 22 de sapt si scrie asa la Col: lungime 36,1 mm iar greutatea bebelinei era de 398 g. La stickerul tau apare 14 sapt. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/24/2015 Mesaje: 49
| La prima sarcina ma refeream christinuca. Acum sunt la a doua |
|

Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Andreea-Alina wrote:La prima sarcina ma refeream christinuca. Acum sunt la a doua Ce frumos Esti experta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici cu burtici! Cum ati petrecut de 1 Mai?? Eu...minunat! NU am fost la niciun gratar ( de care apropo, sunt satula) Mi-am dorit liniste..si asta am avut : cocktail pe sezlog, sa ma bata briza ( desi putin cam rece) dar a meritat! Urechile mele nu au fost stresate de aceleasi glume rasuflate, aceleasi discutii si manele de prin vecinii grataragii! Cee bineee a fost! Joi seara am fost la doctor...asa...ca sa ma asigur ca stiu ceea ce simt si ca sunt in regula, dar si ca sa nu am vreo surpriza neplacuta de 1 Mai. Bebe inca sus, dar apasa cu capul pe vezica si de aceea dureri in stanga si pisul pe mine! Are 33-34 sapt 2,300g este foarte bine. Mariuka...stai linistita, la fiecare control, doctorul vede si masoara toti acei parametrii pe care oricum ii masoara la morfologie : AC- cirfumferinta abdominala, BPD- diamtrul bibarietal, FL- lungimea femurului, lung. colulului, puls, cantitatea de lichid, gradul placentei, numara degete, vede inima cu 4 camere, diafragmul, ricnichii...etc. Insa in Trim I neaparat trebuie sa masoare si sa vada NT- translucenta nuchala ( lichidul care se gaseste la ceafa) si prezenta si masurarea osului nazal! Restul organelor se masoara odata cu evulutia sarcinii. Aceste masuratori de trim I corelate cu proba de sange din aceeasi zi reprezinta Dublu test- adica o corelare a masuratorilor cu probele de sange+ varsta mamei. De aici pot sa determine daca cumva fatul are anumite anomalii. Mona...ce mai zici?? Cum te mai simti? Criss2014... tot in Spital> CUm stai cu tensiunea? Cand te-a programat la nastere? |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna, fetelor! Nanny stiam eu ca sunteti bine. Criss cum e tensiunea? Toate bune? Deea cum mai esti dupa indigestia aia urata? Mariuka hai ca ti-au explicat fetele foarte bine cum sta treaba cu morfologia. Bine ati venit, burtici proaspete!
Eu sunt acasa, continui tratamentul pt. tensiune, mananc nesarat, legume si fructe si repaus. Suntem bine si avem emotii pt. ca pe 11 mai e avem cezariana. Doamne ajuta!
Un week placut! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata!!! Si noi la padure cu pasarelele cantatoare deasupra, cu liniste si ceva ploaie azi...Suntem bine si noi, luni ne ducem la control, si asteptam masuratorile si noi......Week-end placut si voua si multa relaxare!!! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Mon mai ai asa putin si tu:) fii curajoasa o sa fie totul bine si te vei recupera repede o sa vezi. Totul e sa faci miscare cat mai rpd dupa operatie ma refer dat jos din pat si plimbat in jurul lui:)) Criss unde esti?cum mai e cu tensiunea cu bebita? Sarcina usoara in continuare gravidutelor si bucurati va cat mai mult de burtica ca tare dor o sa va fie de ea dupa:) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mon suntem bine, multumim. Stam in pat si avem grija ce mancam Ma bucur ca sunteti bine si voi Mai aveti putin si va vedeti Nanny Super vesti Nici tu nu esti departe de marea intanlire Carmen asteptam vesti
Noi am stat in pat de 1mai, m.am uitat la seriale si am crosetat...cam asta fac zilnic Micuta se tot baga in coasta mea Ma gandesc la tatuajul de il voi face dupa ce nasc si alaptez cred ca il pun sub coasta unde a tot stat ea pe parcursul sarcinii, pare sa.i placa acolo
Pup |
|

Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dragele mele multumesc tare mult pentru explicatii asta este acum poate daca stiam din timp mergeam,acum doamne doamne ne va ajuta si va fi totu bine si vom face acum in timestrul 2 .noi am iesit prin Prater cel mai mare parc de dirtractii din Viena unde bine inteles am avt o gramada d pofte pe care taty ni le.a indeplinit pt ca era deschid erea erau multe tarabe,lume,etc si azi am fost cam stresata eu nu i.am dat inca hartia aia ca sunt gravida la sefa mea si azi a sunat pe altkineva sa ma sune pe mn si sa ma trimita sa lucrez pana la 4 la hotel si acolo trebuie sa ridic greutati si nu stiam odata ce sa fac ca daca ii spuneam ma putea da afara ca nu i.am dat dovada aia si nici nu am avut cand ca nu m.am intalinit cu ea si am izbucnit in plans ca nu stiam ce sa fac nimeni nu imi spunea nimic, iar pana la urma i.am zis la persoana care ma sunat ca nu merg pana nu ma suna sefa personal ca eu normal am doar 2 ore jumate d lucru la un H&M si dupa libera si nah . .apoi nu stiu ce sa intamplat dar am scapat. . .si lunea o sun sa ne intalnim ii trantesc aia in fata si ii spun tot ce am pe suflet pt ca mereu unde mi.a zis sa merg am mers nu am comentat niciodata nu am avut o zi libera si nici in concediu medical nu am mers am lucrat nonstop asa cum am putut si mi.a fost asa ciuda azi pff. . .dar bine ca a trecut pup dragele mele |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna seara! Eu sunt tot in spital, trece ingrozitor de greu Timpul aici. Operatia e programata pe luni, tensiunea e cat de cat buna si glicemia a scazut la 96, ceea ce e foarte bine. Tensiunea e 140/90. Vä pup si revin cu noutati sper luni. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Criss, suntem cu tine sa |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumesc pentru sustinere. Bebe are 37 saptamani si 2 zile, deci tickerul nu e bun. E mare, are 3800 g conform masuratorilor. Speram sa fie totul bine. |
|

| Criss Curaj pt marea intanlire
Bebe are 37 si 2 zile conform varstei ecografice? Si mai putin varstei gestationale? Ca pe mine m.a derutat mereu diferenta asta... |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Fetelor va pupam pe toate !!!! Abia astept sa vad bebeii cris, deea, mon Nanny si tu urmezi imd |
|

| Ema multumim Pupici si voua |
|
|