|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| nko wrote:Buna fetelor! Sunt si eu o burticuta proaspata si nici nu stiti cat ma bucur ca am ajuns si eu printre voi. Bobita mea are undeva la 4 saptamani si ceva dupa Beta Hcg..asteptam sa mai crestem putin sa mergem la eco. O sa pun si eu un tiker dar nu stiu inca cum sa fac asta.
Felicitari si aici nko, sarcina usoara si fara probleme si bine ai venit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna burtici!! Mi-a fost dor de voi si WOW...burtici noi si burtici avansate!! Ce a mai trecut timpul!!Va doresc sarcina usoara!!!
Ps: abia astept pe bb 2 sa frecventez din nou pe la gravidutze.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Laura crissy multumim frumos
Mariuka am ajuns de ieri acasa Eu am avut un pic de burtica înca de la început pt ca am foarte slaba. Abia pe la 12 saptamâni a început sa arate a sarcina. Începând cu 16 sapt am sim?it primele semne de la buburuza, deja la 18 distingeam când misca însa foarte putin:) fiecare sarcina e diferita asa ca nu te impacienta :*
Nko bun venit Sarcina u?oara si te asteptam cu tickerul . Da click pe al meu si te va duce pe un site unde vei putea sa creezi propriul tau ticker. Apoi iei codul si l pui in semnatura de la profilul tau de aici. Sper ca am explicat ok
Oanamultumim frumos
Russian
Pupici burtici |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Deea, ce bebelina dragalasa ai! Nko, bun venit printre gravidute. Sarcina usoara iti doresc. Dupa 6 saptamani vezi si inimioara bebelusului la eco. Mariuka, burtica incepe sa se vada dupa 12-13 saptamani iar primele miscari abia pe la 17 saptamani la prima sarcina. Eu la prima sarcina l-am simtit pe bebe la 18 saptamani abia iar acum la cea de-a doua pe la 16-17.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Multumesc pentru primire fetelor Sanatate multa si bebei la fel de sanatosi si frumosi va doresc si eu voua. Daca aveti ceva sfaturi pentru mine acum "la inceput de drum" sunt binevenite.E prima sarcina..e un copil dorit si am foarte mari emotii. |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Buna dragelor ! Sunt tare fericita sa ma aflu printre voi ! Sunt proaspata viitoare mamica, avem 7-8 saptamani, am vazut inimioara bebicului batand si sunt cea mai fericita din lume. Deocamdata astept sa treaca perioada asta de greturi si varsaturi, sa ma pot bucura din plin de sarcina ! Va pe toate si va doresc o sarcina usoara si LA termen Nko ma bucur sa te intalnesc aici Iti doresc si tie o sarcina usoara si la termen |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Poate ma puteti ajuta cu niste raspunsuri si pe mine dragelor
Pentru ca se apropie din ce in ce mai repede vremea rochitelor, si pentru ca vreau sa fiu cea mai frumoasa graviduta , vreau si EU sa fiu bronzata, dar cum ? La solar nici gand, soarele degeaba il astept pt ca deasemenea este interzis, asa ca mi-a mai ramas lotiunile autobronzante, dar care ? Nu am folosit niciodata, deci sunt in pom si pomul in aer Am tot urmarit pe net si am gasit ca este ceva spray autobronzant de la vichy care e bun si pentru gravidute, dar oare o fi bun, nu lasa pete ? Hmmm ... greu !
Apoi, starile astea de greata ma omoara ! Am sansa sa se termine mai repede de 12 saptamani de sarcina ? Am stari de greata cu varsaturi cam de o saptamana jumate, si de 2 zile s-au mai redus din intensitate ... oare ma lasa ? Am slabit deja aproape 2 kg, si nu mai vreau pentru ca si asa eram mai slabuta ! Lucrez intr-un supermarket si am fost nevoita sa imi iau concediu medical :-( Voi ati avut greturi si varsaturi, si cat v a tinut ?
|
|
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Bun venit noilor gravidute Nko si Inna, sarcini usoare si la termen va doresc Mony, Deearox, ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii, inca putin si e marea intalnire, cred ca emotiile cresc din ce in ce mai mult....
Pupici la toate burticile si mamicile, si ma bucur tare mult ca ne inmultim |
|
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| inna19 wrote:Poate ma puteti ajuta cu niste raspunsuri si pe mine dragelor Pentru ca se apropie din ce in ce mai repede vremea rochitelor, si pentru ca vreau sa fiu cea mai frumoasa graviduta , vreau si EU sa fiu bronzata, dar cum ? La solar nici gand, soarele degeaba il astept pt ca deasemenea este interzis, asa ca mi-a mai ramas lotiunile autobronzante, dar care ? Nu am folosit niciodata, deci sunt in pom si pomul in aer Am tot urmarit pe net si am gasit ca este ceva spray autobronzant de la vichy care e bun si pentru gravidute, dar oare o fi bun, nu lasa pete ? Hmmm ... greu ! Apoi, starile astea de greata ma omoara ! Am sansa sa se termine mai repede de 12 saptamani de sarcina ? Am stari de greata cu varsaturi cam de o saptamana jumate, si de 2 zile s-au mai redus din intensitate ... oare ma lasa ? Am slabit deja aproape 2 kg, si nu mai vreau pentru ca si asa eram mai slabuta ! Lucrez intr-un supermarket si am fost nevoita sa imi iau concediu medical :-( Voi ati avut greturi si varsaturi, si cat v a tinut ? Inna in ceea ce priveste bronzul, eu zic ca mai bine anul acesta sa treci peste ca nu va zice nimeni ca nu esti sexy daca nu esti bronzata, sunt sigura ca e?ti si vei fi o graviduta superba si fara bronz....si eu eram innebunita sa fiu bronzata in fiecare an, dar acum bebe e mai important...trece anul si fara bronz, iar anul viitor mergem impreuna cu bebeii sa ne bronzam
Iar cat despre greturi, eu am avut pana prin sapt 16, deci nu e o regula, dar la fel de bine pot sa traca la 12 sapt... Pupici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| inna19 wrote:Poate ma puteti ajuta cu niste raspunsuri si pe mine dragelor Pentru ca se apropie din ce in ce mai repede vremea rochitelor, si pentru ca vreau sa fiu cea mai frumoasa graviduta , vreau si EU sa fiu bronzata, dar cum ? La solar nici gand, soarele degeaba il astept pt ca deasemenea este interzis, asa ca mi-a mai ramas lotiunile autobronzante, dar care ? Nu am folosit niciodata, deci sunt in pom si pomul in aer Am tot urmarit pe net si am gasit ca este ceva spray autobronzant de la vichy care e bun si pentru gravidute, dar oare o fi bun, nu lasa pete ? Hmmm ... greu ! Apoi, starile astea de greata ma omoara ! Am sansa sa se termine mai repede de 12 saptamani de sarcina ? Am stari de greata cu varsaturi cam de o saptamana jumate, si de 2 zile s-au mai redus din intensitate ... oare ma lasa ? Am slabit deja aproape 2 kg, si nu mai vreau pentru ca si asa eram mai slabuta ! Lucrez intr-un supermarket si am fost nevoita sa imi iau concediu medical :-( Voi ati avut greturi si varsaturi, si cat v a tinut ?
Bun venit si tie inna, sarcina usoara si la termen . Cum a spus si Gazela mai bine ai zice pas bronzului, ca si cremele autobronzante au tot felul de ingrediente nu tocmai ok. Eu am fost o norocoasa, nu am avut greturi decat foaaarte putine. Poate te ajuta apa cu lamaie, iti mai atenueaza starea de voma.
|
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Inna, bun venit in randurile gravidutelor. In privinta bronzatului, cred ca dintre toate variantele tot soarele e cel mai sanatos, atata timp cat respecti regula de a nu te expune in intervalul orar 11-17. Nu stiu cat de sigure sunt cremele de protectie si daca se pot folosi in timpul sarcinii, dar banuiesc ca daca stai o ora-doua la soare in perioada permisa nu e nicio problema. Intreaba-ti eventual ginecologul. Am vazut si la mare destul de multe gravidute. Din pacate anul acesta nu prea am sanse nici eu sa ma bronzez si nici sa vad marea, desi o ador si tare mi-as dori dar cu bebe de 2-3 luni e imposibil. Poate daca as fi mai aproape de mare, dar asa... |
|
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Multumesc ca mi-ati raspuns fetelor de abia astept sa se miste bebelinu meu Ma bucur pentru voi DEEA va pupam si sa fiti cuminti si sanatoase Bine ati venit burtici ,NKO si INNA pupici INNA eu sunt in saptamana. 10 si inca mai am greturi nu am vomitat dkt de 2 ori pana acuma dar am o gramada d greturi si ameteli +arsuri la stomac probabil pt ca nu prea pot manca imi e greata d la absolut orice mancare imi mai trece cat de cat cu apa cu lamaie. . Si pot manca mancaruri usoare piept de pui cu cartofi prajiti,hrenzele(din cartofi) multe fructe,supe nu pot :-( in general traiesc cu fructe si paine care o cumpar gata facuta cu branza deasupra. . .am slabit vreo 3 kg . . . sper sa imi treaca cand trec de 3 luni pup burtici sarcina usoara in continuare la toate si multa sanatate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Bun venit noilor burtici. Mariuka conteaza mult de constitutia ta fizica sarcina poate fi vizibila f repede daca esti extra slim:) oricum in prima faza o sa ai burtica de la balonare apoi de pe la 13-14 sapt o sa creasca usor precum un cozonacel:) miscarile lui bebe eu le am simtit pe la 14-16 sapt destul de rpd dar si pt faptul ca am palcenta inserata posterior...nici aici nu e o regula. Ina dintre toate variantele soarele e cel mai bun plus ca daca profiti de el in intervalul optim e chiar sanatos, ce stiu e ca trebuie sa ti feresti burtica sau o expui ff putin. O sa ti faca bine si aerosolii de la mare si soarele de dim dar e bine sa ceri parerea si doctorului. In august dau o fuga pana la mare aici la noi cu tot cu bebe...sa vedem cum ne descurcam si poate in sept facen un co adevarat:) |
|
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dimineata burticute Cum mai sunteti eu snt tare tare obosita. . .cum lucrez eu ,trebuie sa termin ce am de facut la ora 4 jumate dar pe zi ce trece termin tot mai tarziu nu pot sa fac repede si tot imi vine intruna sa stau jos iar dimineata ma trezesc cu dureri de spate ca si cand m.ar fi bat ut cineva De abia astept sa merg saptamana viitoare la ginecolog, si mai am inca o intrebare f etelor aproape in fiecare zi ma doare und este buricul parca vrea sa iasa afara ceva de genu e durerea aia voua vi sa intamplat? Pupici la toata lumea Mon voi ce mai faceti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Mariuka am aflat de placenta la prima sau a doua ecografie nu mai stiu exact:) Placenta poate fi inserata anterior sau posterior cel mai des intalnita e cea inserata anterior parca..:) |
|
|