Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, March 31, 2015 1:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am plecat de aici! DistanceKiss

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. RalukM

2. Mon1

3. Deearox

4. Criss2014

5. Nanny

6. Alina Diana

7. Catinca44
">http://

8. LauraMihaella

9. Gazela

10. Elenya

11. Crissy84

12.Mariuka
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 31.03.2015
Mon1
Scris: Tuesday, March 31, 2015 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Kali, multumim! computerlove
Criss chiar Maltofer iau 1/zi + calciu lactic 3/zi NuImiPasa
Ralu ce frumoasa e suparica..dulceata micacoeur
Mariuka mergi sa vezi ce-ti mai zice medicul pupici
crissy84
Scris: Tuesday, March 31, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Kali multumim pt casuta cea noua Cheek Kiss De abia astept sa ajung si eu printre primele pe lista Hilar

Ralu e asa emotinant sa vad bebelina ta.e foarte dulce Love

Mariuka nu poti astepta pana la 3 luni.Pana ajungi la 3 luni ai de facut niste analize,bi-testul si poate niste indicatii de primit din partea doctorului ca sa mearga bine sarcina.
RalukM
Scris: Tuesday, March 31, 2015 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Criss termenul ar fi intre 23 si 30 aprilie, inca nu am stabilit data exacta...
Mon incearca sa iei fierul 1 zi da una nu,poate asa nu iti mai face prb. Am avut si eu o perioada cand imi dadea batai de cap fierul...am zis pas 2 zile ca sa ma reglez cu scaunul si apoi a fost ok.Incearca sa consumi multe lichide supe ciorba ceai apa si fructe.
Mariuka e bine sa mergi la ctrl , nu astepta pana la 3 luni..cum zicea si crissy sunt niste analize de facut, o sa primesti niste indicatii etc.
LauraMihaella
Scris: Tuesday, March 31, 2015 3:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Kali as vrea si eu pe listuta daca se poatepupici
Raluk ce gogosica frumoasa ai Love
Mariuk cum au zis si fetele ai destule de aflat in primul trimestru asa ca indicat ar fi sa mergi la doctor.
kali
Scris: Tuesday, March 31, 2015 3:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cu placere, fetele!Gossip

Laura, rezolvat!DistanceKiss
Mon1
Scris: Tuesday, March 31, 2015 4:13 PM
Nivel

Ralu am sa intreb daca pot lua altrifer ( imi zice pr. mea ca nu s-a constipat de la el). Am bagat 2 kiwi si o para..acum sa vedem. Lol
Apa si ceai chiar consum.
MARIUKA
Scris: Tuesday, March 31, 2015 6:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Criss2014 eu nu ma aflu in Romania am fost odata eram in saptamana a 6 mi.a dat o trimitere pentru analize le.am facut mi.au venit rezultatele si nu am mai mers pt ca nu gasesc ginecologi romani decat la privat iar cu germana nu ma descurc excelent am vrut sa merg sa vorbesc cu doctorita de familie despre rezulatele analizelor da nu am timp ajung seara la 6 aks Cray
Multumesc pentru sfaturi fetelor computerlove DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Mon1
Scris: Tuesday, March 31, 2015 8:38 PM
Nivel

Mariuka pana ajungi poate atasezi aici analizele sa ne dam cu parerea. Nu fi tristutza DistanceKiss
MARIUKA
Scris: Wednesday, April 1, 2015 6:24 AM
Nivel

Multumesc draga Mon dar nu cred ca o sa intelegeti ceva ca e in germana Big Surprise ,si nici nu stiu cum sa adaug pozele aici o sa incerc putin mai tarziu DistanceKiss se intelege ceva dar in mare doar computerlove

MARIUKA attached the following image(s):
2015-04-01 05.36.48.jpg2015-04-01 05.35.09.jpg2015-04-01 05.33.50.jpg2015-04-01 05.32.10.jpg

RalukM
Scris: Wednesday, April 1, 2015 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
neata,

Mariuka din ce am inteles eu din analizele tale par ok denumirile vad ca s cam standard fie ca s in germana sau in ro :) de ce nu incerci sa mergi in spitalul AKH e spitalul universitar din viena si sa incerci sa gasesti acolo un medic, nu musai roman dar cu care sa te intelegi in engleza macar, asta daca vorbesti engleza. Iti zic sigur ca mai toti medicii de acolo vb engleza.Nu stiu cum e la ei sistemul de sanatate daca platesti si la stat sau nu daca iti trebuie asigurare medicala sau nu.Eu zic totusi sa incerci si acolo....plus ca s sanse mari sa dai peste romani acolo.Iar cu medicul de familie vb poate poti sa i trimiti analizele pe mail daca nu ai timp sa ajungi...nu sta asa ca trece timpul.
deearox
Scris: Wednesday, April 1, 2015 9:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Ralukace frumoasa e gargarita ta SimplyLove Mai aveti putin pana la marea intanlireyes

Mariuksper sa gasesti o solu?ie. Sarcina usoara si la termen computerlove

Kali multumim pt noua casuta

Fetelor va multumesc pt urarile de bine computerlove Tot la spital suntem alcool Astazi ar fi ultima zi de antibiotic, mâine facem eco iar si vedem ce se întâmpla în continuare.
Marti as avea si eu morfo de trim 3. As vrea sa ma lase sa plec ca sa pot merge sa mi vad buburuzica coeur

Pupi fetelor computerlove computerlove computerlove
MARIUKA
Scris: Wednesday, April 1, 2015 9:44 AM
Nivel

Raluk multumesc pentru sfat dar din pacate la AkH nu sunt interesati de nasteri normale ma refer doar un bebe sunt interesati doar gemeni tripleti si asa mai departe,cu engleza ma descurc cat de cat si germana ma descurc dar cand vine vorba de sarcina si termeni medicali nu stiu ca pana acuma am fost doar la doc.mea de familie de aici care e romanca, medici de aici germani lucreaza cu e.card dar romani din pakate putini, o sa incerc sa merg azi pt ca e programu pana la 7 la doc mea d fam. Si o sa va mai spun ce se intampla daca nu am gasit o ginecoloaga sarboaica care se descurca cu romana si lucreaza cu statul dar am inteles ca nu e prea buna nu stiu ce sa fac. . Deea va pupam sa auzim vesti bune si sa fiti sanatoase DistanceKiss pup pe toate burticutelecomputerlove
Mon1
Scris: Wednesday, April 1, 2015 9:28 PM
Nivel

Deea sper ca maine sa mergeti acasaDistanceKiss
Mariuka prima foaie cu analize par ok...pt ca sunt intre limite. Restul nu stiu. Sper sa rezzilvi ceva la med de fam. DistanceKiss
MARIUKA
Scris: Thursday, April 2, 2015 6:40 AM
Nivel

Multumesc Mon DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.