Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am plecat de aici!
Gravidutzele noastre dragi!
11. Crissy84
12.Mariuka
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Ultima actualizare: 31.03.2015 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Kali, multumim! Criss chiar Maltofer iau 1/zi + calciu lactic 3/zi Ralu ce frumoasa e suparica..dulceata mica Mariuka mergi sa vezi ce-ti mai zice medicul |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Kali multumim pt casuta cea noua De abia astept sa ajung si eu printre primele pe lista
Ralu e asa emotinant sa vad bebelina ta.e foarte dulce
Mariuka nu poti astepta pana la 3 luni.Pana ajungi la 3 luni ai de facut niste analize,bi-testul si poate niste indicatii de primit din partea doctorului ca sa mearga bine sarcina. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Criss termenul ar fi intre 23 si 30 aprilie, inca nu am stabilit data exacta... Mon incearca sa iei fierul 1 zi da una nu,poate asa nu iti mai face prb. Am avut si eu o perioada cand imi dadea batai de cap fierul...am zis pas 2 zile ca sa ma reglez cu scaunul si apoi a fost ok.Incearca sa consumi multe lichide supe ciorba ceai apa si fructe. Mariuka e bine sa mergi la ctrl , nu astepta pana la 3 luni..cum zicea si crissy sunt niste analize de facut, o sa primesti niste indicatii etc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Kali as vrea si eu pe listuta daca se poate Raluk ce gogosica frumoasa ai Mariuk cum au zis si fetele ai destule de aflat in primul trimestru asa ca indicat ar fi sa mergi la doctor. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu placere, fetele!
Laura, rezolvat! |
|
| Ralu am sa intreb daca pot lua altrifer ( imi zice pr. mea ca nu s-a constipat de la el). Am bagat 2 kiwi si o para..acum sa vedem. Apa si ceai chiar consum. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Criss2014 eu nu ma aflu in Romania am fost odata eram in saptamana a 6 mi.a dat o trimitere pentru analize le.am facut mi.au venit rezultatele si nu am mai mers pt ca nu gasesc ginecologi romani decat la privat iar cu germana nu ma descurc excelent am vrut sa merg sa vorbesc cu doctorita de familie despre rezulatele analizelor da nu am timp ajung seara la 6 aks Multumesc pentru sfaturi fetelor |
|
| Mariuka pana ajungi poate atasezi aici analizele sa ne dam cu parerea. Nu fi tristutza |
|
| Multumesc draga Mon dar nu cred ca o sa intelegeti ceva ca e in germana ,si nici nu stiu cum sa adaug pozele aici o sa incerc putin mai tarziu se intelege ceva dar in mare doar MARIUKA attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| neata,
Mariuka din ce am inteles eu din analizele tale par ok denumirile vad ca s cam standard fie ca s in germana sau in ro :) de ce nu incerci sa mergi in spitalul AKH e spitalul universitar din viena si sa incerci sa gasesti acolo un medic, nu musai roman dar cu care sa te intelegi in engleza macar, asta daca vorbesti engleza. Iti zic sigur ca mai toti medicii de acolo vb engleza.Nu stiu cum e la ei sistemul de sanatate daca platesti si la stat sau nu daca iti trebuie asigurare medicala sau nu.Eu zic totusi sa incerci si acolo....plus ca s sanse mari sa dai peste romani acolo.Iar cu medicul de familie vb poate poti sa i trimiti analizele pe mail daca nu ai timp sa ajungi...nu sta asa ca trece timpul. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Ralukace frumoasa e gargarita ta Mai aveti putin pana la marea intanlire
Mariuksper sa gasesti o solu?ie. Sarcina usoara si la termen
Kali multumim pt noua casuta
Fetelor va multumesc pt urarile de bine Tot la spital suntem Astazi ar fi ultima zi de antibiotic, mâine facem eco iar si vedem ce se întâmpla în continuare. Marti as avea si eu morfo de trim 3. As vrea sa ma lase sa plec ca sa pot merge sa mi vad buburuzica
Pupi fetelor |
|
| Raluk multumesc pentru sfat dar din pacate la AkH nu sunt interesati de nasteri normale ma refer doar un bebe sunt interesati doar gemeni tripleti si asa mai departe,cu engleza ma descurc cat de cat si germana ma descurc dar cand vine vorba de sarcina si termeni medicali nu stiu ca pana acuma am fost doar la doc.mea de familie de aici care e romanca, medici de aici germani lucreaza cu e.card dar romani din pakate putini, o sa incerc sa merg azi pt ca e programu pana la 7 la doc mea d fam. Si o sa va mai spun ce se intampla daca nu am gasit o ginecoloaga sarboaica care se descurca cu romana si lucreaza cu statul dar am inteles ca nu e prea buna nu stiu ce sa fac. . Deea va pupam sa auzim vesti bune si sa fiti sanatoase pup pe toate burticutele |
|
| Deea sper ca maine sa mergeti acasa Mariuka prima foaie cu analize par ok...pt ca sunt intre limite. Restul nu stiu. Sper sa rezzilvi ceva la med de fam. |
|
| Multumesc Mon |
|
|