Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Crys bebe al tau e asa de frumos si de scump Doamne doamne
Russian o sa fie bine nu te panica Are doctorul motivele lui de ti a dat acele injectii.
Am fost ieri la doctor pt a mi citi analizele, se pare ca au in "enterococ"? Nu mai stiu exact cum se numeste deci nush daca am scris corect Mi a dat augumentin 7zile si sa revin dupa noul an la eco si analize din nou. Bebita mea se prezinta super, misca de zor,azi chiar am simtit o de câteva ori in cursul diminetii
Va pup si weekend placut |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
|
Draga mea, te panichezi degeaba... Doctorul nu e prost deloc. Ti-a recomandat sau iti va recomanda doza mai mare de Clexane pt ca acesta este un anticoagulant, adica nu permite formarea de trombi!! Avand in vedere istoricul tau medical ( Dupa cum spui un accident vascular cerebral) se impune sa ia masuri de precautie suplimentare, iar Dexametazona nu este neaparat pt maturarea plamanilor bebelusului!!!! Tot din aceeasi cauza recomanda...Aceasta solutie injectabila este un corticosteroid, adica trateaza diferite boli care implica inflamatii ale corpului : soc (de exemplu datorita unei sângerari severe care duce la o scadere a cantitatii de sânge din tesuturile corpului);în acumulare de lichid la nivelul creierului datorita unei tumori cerebrale sau in alte alergii severe! Aici se recomanda tinerea evidentei Tensiunii arteriale. Nu sunt doctor, dar cu antecedentele tale, nu cred ca se va risca sa nasti normal...dar mai vedem pana acolo! Doamne ajuta! Deearox... Augmetin??? MMMM...eu n-am luat nici cand nu eram gravida, darmite acum! Mare grija..sa mananci bine, ca nu e prea prietenos cu ficatul tau! Mama lui de virus.. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, burticutze!
Noi am fost intr-o vizita la o bebelina si mi s-a mai schimbat starea de spirit.
Ingerash, pup!
Russian, iti inteleg panica si stresul... As fi fix la fel in locul tau. Din pacate, eu una nu te pot ajuta cu vreun sfat pentru ca habar n-am ce-i cu toate cele care ti-au fost prescrise si mai ales de ce. Intreaba totusi medicul ca sa te poti linisti cat de cat. Sa-ti explice ce si cum. Eu nu pot decat sa-ti urez sanatate multa, multa tie si lui bebe!!! Si neaparat sa ne tii la curent! Hai, fruntea sus!
Deea, sanatate multa si tie! Probabil ai vreo infectie ceva de ti-a prescris antibiotic. Sa stii ca si eu am luat Ampicilina in T2 din cauza unei infectii la o masea. Cate 2 la 6 ore chiar... Pup!
Va pup si aveti grija de voi si de bebicii din burtici! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| nanny ..multumesc ptr raspunsul tau! M-am mai linistit :D Din cate am urmarit eu pe la aspirante,si tu faci Clexane,isn't?
Va pup@
anne..ce greutate are bb tau? |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| russiantonik wrote:nanny ..multumesc ptr raspunsul tau! M-am mai linistit :D Din cate am urmarit eu pe la aspirante,si tu faci Clexane,isn't?
Da, fac Fraxiparina de 0,4 dar le care le voi termina in 8-9 zile> mie mi-a dat preventiv pt ca eu am o singura gena cu mutatie si aceea este cu getotip heterozigot. Hematologul nu mi-a reccomandat injectabil, ci Aspeter. Eu sunt alergica la AINS..deci nu pot sa iau! Ma bucur nespus ca voi termina cu gauritul burtii Ti-am dat cu ceva timp in urma link-ul deschis de mine cu Trombofilia in sarcina, ca sa nu ocupam loc pe aici! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Noi si bebei sa fim sanatoase...hihi ! Trecem cu bine peste! |
|
| russiantonik wrote:anne..ce greutate are bb tau? Russian, abia marti am eco si aflu atunci cum mai stam! Nu am mai fost de 6 saptamani asa ca abia astept! Pup!
Ideea iubitei mele - sa ii cumparam caciulitza de Craciun si lui bebe! Tot ea mi-a facut si poza!
|
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Nanny m.am ferit mereu sa i-au antibiotice însa acum nu am încotro Sper sa treaca repede si sa nu mai am probleme pana la nastere.
Anelise ce frumos Minunata idee a avut pitica ta
Sor mea ieri isi facea selfie cu burtica A simtit si sotul o tresarire de la bebe si era asa fericit ca m.a facut sa plâng Va pup burtici si weekend frumos |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata burtici hop si eu cu o intrebare :) ieri buburuza mea a fost super activa imi facea burta de ziceai ca s 10 in ea nu una singura...e normal sa aiba perioade din astea de hiperactivitate? Poate e mult spus hiperactivitate dar comparativ cu alte zile m a bombaradat...azi m a bagat in seama putin de dim si acum e pe silent vad...ieri ma speriasem putin nu stiam daca sa ma duc la doc sau sa o las sa si faca de cap. Anelise ce burtica frumoasa ai abia astept sa creasca si a mea... |
|
| Deea, da, si mie mi-a placut mult! Raluk, nu ai de ce sa-ti faci griji! Bine, parerea mea... Si bebele meu are zile cand e fooooarte lenes si zile cand e suuuuper activ! |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Eu nu l-am mai simtit pe bebe. O fi vreo problema oare? Sunt foarte atenta, dar nu simt nicio miscare. Abia astept sa merg la ecograf in 22. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| ce fac gravidutele mele scumpe? imi e asa de dor de burtica abia astept sa vina toamna anului viitor sa ne apucam de urmatorul Criss daca nu simti bebe de mai mult de 12 ore trebuie sa mergi la dr pt orice eventualitate.oricum se intampla ca bebe sa aiba zile in care sa fie super zburdalnic si zile in care sa fie mai lenes. sarcina usoara burticute |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Noi am fost la eco si asa cum mi-a zis si la 15 sapt, asa mi-a xis si acum la 17 sapt ca am ceva lacune la placenta (asa s-a format), dar bebe e bine. Continui cu arefam, farasex(nici nu faceam), fara efort. Sper sa fie totul bn si cu Dumnezeu inainte. O zi frumoasa! |
|
| Mon1 wrote: Continui cu arefam, farasex(nici nu faceam), fara efort. Am citit repede si pe moment am crezut ca "farasex" e vreun medicament. Abia apoi am realizat si rad singura de mine! Una peste alta, iubita, ma bucur ca bebe e bine! Pup cu drag!
Dana, ce bine ca mai treceti si pe la noi!
Criss, pateam si eu asa. Eu zic ca bebele tau inca e micut si daca in vreo zi e mai lenes, clar nu ai cum sa-l simti. |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Anelise, asa ma gandeam si eu, dar miercuri am fost la medicul de familie si i-am zis ca am simtit miscarile bebelusului. Si ea mi-a zis ca daca nu l-am simtit in fiecare zi, in acelasi loc, inseamna ca nu era bebe ci doar peristaltism intestinal. Eu cred totusi ca vibratiile acelea pe care le-am simtit au fost miscarile bebelusului. |
|
|