Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deearox
Scris: Friday, December 12, 2014 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Crys bebe al tau e asa de frumos si de scump SimplyLove Doamne doamnecomputerlove

Russian o sa fie bine nu te panica computerlove Are doctorul motivele lui de ti a dat acele injectii.

Am fost ieri la doctor pt a mi citi analizele, se pare ca au in "enterococ"? Nu mai stiu exact cum se numeste deci nush daca am scris corectuff
Mi a dat augumentin 7zile si sa revin dupa noul an la eco si analize din nou.
Bebita mea se prezinta super, misca de zor,azi chiar am simtit o de câteva ori in cursul diminetii hearts

Va pup si weekend placut computerlove
Nanny
Scris: Friday, December 12, 2014 7:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
russiantonik wrote:
Buna burtici!dance
Daca nu ies bn analizele la sange marim doza de clexane cu 2 injectii pe zi.plans plans plans plans plans Si din saptamana 31 fac cate o injectie de dexamethason in muschi pana nasc.. Nu inteleg de ce!!! Nu a zis ca am rrisc de nastere prematura ,atunci de ce sa fac injectiile astea ptr maturarea plamanului la bb si sa iau si utrogetsan..???uff nu mai inteleg nimic....

Draga mea, te panichezi degeaba... Doctorul nu e prost deloc. Ti-a recomandat sau iti va recomanda doza mai mare de Clexane pt ca acesta este un anticoagulant, adica nu permite formarea de trombi!! Avand in vedere istoricul tau medical ( Dupa cum spui un accident vascular cerebral) se impune sa ia masuri de precautie suplimentare, iar Dexametazona nu este neaparat pt maturarea plamanilor bebelusului!!!! Tot din aceeasi cauza recomanda...Aceasta solutie injectabila este un corticosteroid, adica trateaza diferite boli care implica inflamatii ale corpului : soc (de exemplu datorita unei sângerari severe care duce la o scadere a cantitatii de sânge din tesuturile corpului);în acumulare de lichid la nivelul creierului datorita unei tumori cerebrale sau in alte alergii severe! Aici se recomanda tinerea evidentei Tensiunii arteriale. Nu sunt doctor, dar cu antecedentele tale, nu cred ca se va risca sa nasti normal...dar mai vedem pana acolo! Doamne ajuta!
Deearox... Augmetin??? MMMM...eu n-am luat nici cand nu eram gravida, darmite acum! Mare grija..sa mananci bine, ca nu e prea prietenos cu ficatul tau! Mama lui de virus..bataus
Anelise
Scris: Friday, December 12, 2014 7:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, burticutze! grup

Noi am fost intr-o vizita la o bebelina si mi s-a mai schimbat starea de spirit. DistanceKiss

Ingerash, pup! pupici

Russian, iti inteleg panica si stresul... As fi fix la fel in locul tau. pale Din pacate, eu una nu te pot ajuta cu vreun sfat pentru ca habar n-am ce-i cu toate cele care ti-au fost prescrise si mai ales de ce. Intreaba totusi medicul ca sa te poti linisti cat de cat. Sa-ti explice ce si cum. Eu nu pot decat sa-ti urez sanatate multa, multa tie si lui bebe!!! coeur Si neaparat sa ne tii la curent! Hai, fruntea sus! Cheek Kiss

Deea, sanatate multa si tie! pupici Probabil ai vreo infectie ceva de ti-a prescris antibiotic. Sa stii ca si eu am luat Ampicilina in T2 din cauza unei infectii la o masea. Cate 2 la 6 ore chiar... Pup! DistanceKiss

Va pup si aveti grija de voi si de bebicii din burtici! coeur
russiantonik
Scris: Friday, December 12, 2014 8:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
nanny ..multumesc ptr raspunsul tau! M-am mai linistit :D Din cate am urmarit eu pe la aspirante,si tu faci Clexane,isn't?

Va pup@coeur

anne..ce greutate are bb tau?iloveyou coeur
Nanny
Scris: Friday, December 12, 2014 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
russiantonik wrote:
nanny ..multumesc ptr raspunsul tau! M-am mai linistit :D Din cate am urmarit eu pe la aspirante,si tu faci Clexane,isn't?

Da, fac Fraxiparina de 0,4 dar le care le voi termina in 8-9 zile> mie mi-a dat preventiv pt ca eu am o singura gena cu mutatie si aceea este cu getotip heterozigot. Hematologul nu mi-a reccomandat injectabil, ci Aspeter. Eu sunt alergica la AINS..deci nu pot sa iau! Ma bucur nespus ca voi termina cu gauritul burtii ras Ti-am dat cu ceva timp in urma link-ul deschis de mine cu Trombofilia in sarcina, ca sa nu ocupam loc pe aici!pupici
russiantonik
Scris: Friday, December 12, 2014 10:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
hearts Noi si bebei sa fim sanatoase...hihi !coeur Trecem cu bine peste!
Anelise
Scris: Saturday, December 13, 2014 9:26 AM
Nivel

russiantonik wrote:

anne..ce greutate are bb tau?iloveyou coeur

Russian, abia marti am eco si aflu atunci cum mai stam! coeur Nu am mai fost de 6 saptamani asa ca abia astept! bounce Pup! Cheek Kiss

Ideea iubitei mele - sa ii cumparam caciulitza de Craciun si lui bebe! coeur Tot ea mi-a facut si poza! innori

img
deearox
Scris: Saturday, December 13, 2014 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Nanny m.am ferit mereu sa i-au antibiotice însa acum nu am încotro Cray Sper sa treaca repede si sa nu mai am probleme pana la nastere.

Anelise ce frumos computerlove Minunata idee a avut pitica ta newclap

Sor mea ieri isi facea selfie cu burtica sic A simtit si sotul o tresarire de la bebe si era asa fericit ca m.a facut sa plâng ras
Va pup burtici si weekend frumos computerlove
RalukM
Scris: Saturday, December 13, 2014 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata burtici hop si eu cu o intrebare :) ieri buburuza mea a fost super activa imi facea burta de ziceai ca s 10 in ea nu una singura...e normal sa aiba perioade din astea de hiperactivitate? Poate e mult spus hiperactivitate dar comparativ cu alte zile m a bombaradat...azi m a bagat in seama putin de dim si acum e pe silent vad...ieri ma speriasem putin nu stiam daca sa ma duc la doc sau sa o las sa si faca de cap.
Anelise ce burtica frumoasa aicoeur abia astept sa creasca si a mea...
Anelise
Scris: Saturday, December 13, 2014 11:29 AM
Nivel

Deea, da, si mie mi-a placut mult! coeur
Raluk, nu ai de ce sa-ti faci griji! Bine, parerea mea... Cheek Kiss Si bebele meu are zile cand e fooooarte lenes si zile cand e suuuuper activ! coeur
Criss2014
Scris: Saturday, December 13, 2014 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Eu nu l-am mai simtit pe bebe. O fi vreo problema oare? Sunt foarte atenta, dar nu simt nicio miscare. Abia astept sa merg la ecograf in 22.
dana_h
Scris: Saturday, December 13, 2014 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
ce fac gravidutele mele scumpe? Cheek Kiss iloveyou imi e asa de dor de burtica Cray Cray Cray abia astept sa vina toamna anului viitor sa ne apucam de urmatorul computerlove
Criss daca nu simti bebe de mai mult de 12 ore trebuie sa mergi la dr pt orice eventualitate.oricum se intampla ca bebe sa aiba zile in care sa fie super zburdalnic si zile in care sa fie mai lenes.
sarcina usoara burticute Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Mon1
Scris: Saturday, December 13, 2014 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Noi am fost la eco si asa cum mi-a zis si la 15 sapt, asa mi-a xis si acum la 17 sapt ca am ceva lacune la placenta (asa s-a format), dar bebe e bine. Continui cu arefam, farasex(nici nu faceam), fara efort. Sper sa fie totul bn si cu Dumnezeu inainte.
O zi frumoasa!
Anelise
Scris: Saturday, December 13, 2014 6:04 PM
Nivel

Mon1 wrote:
Continui cu arefam, farasex(nici nu faceam), fara efort.

Am citit repede si pe moment am crezut ca "farasex" e vreun medicament. hohot Abia apoi am realizat si rad singura de mine! Crazy
Una peste alta, iubita, ma bucur ca bebe e bine! Pup cu drag!

Dana, ce bine ca mai treceti si pe la noi! Cheek Kiss

Criss, pateam si eu asa. Eu zic ca bebele tau inca e micut si daca in vreo zi e mai lenes, clar nu ai cum sa-l simti. DistanceKiss
Criss2014
Scris: Saturday, December 13, 2014 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Anelise, asa ma gandeam si eu, dar miercuri am fost la medicul de familie si i-am zis ca am simtit miscarile bebelusului. Si ea mi-a zis ca daca nu l-am simtit in fiecare zi, in acelasi loc, inseamna ca nu era bebe ci doar peristaltism intestinal. Eu cred totusi ca vibratiile acelea pe care le-am simtit au fost miscarile bebelusului.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.