Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| hello,
Am vazut ca vb de somn:) de pe la jum trim 2 dorm pe bucati adorm la 21-22 si la 3 fix sunt cu ochii in tavan, nu ma mai ia somnul decat pe la 6 asa si mai dorm de pe la 6 pana la 8:30-9...acum in ultima perioada dorm destul de aiurea,ma trezesc mereu cand ma intorc de pe o parte pe alta pt ca asta mica are niste pozitii de te doare capul si cand ma intprc decide sa si schimbe pozitia si ea, sau cand in sfarsit zic ca i somnul mai dulce incepe sa faca balet si box in acelasi timp:))) mi e tare draga dar si tare dor de un somn profund macar 3 ore legate:))))) Marti merg la doc,fac analizele finale , imi spune cum nasc...o vad pe bebelina off deja nu mai am rabdare. Sper sa fi luat bine in greutate ultima data la 32s avea 1580gr |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Raluka, esti foarte aproape de momentul 0. Eu in 20 am ecografie si atunci stabilim data operatiei. La mine e 100% cezariana, doar ca inca nu stim data. Oricum doctorul a zis ca va fi cu 2-3 saptamani mai devreme, deci la 37 saptamani. Asta ar insemna 11 mai adica fix ziua de nastere a puiului cel mare. Abia astept. Am emotii dar macar stiu la ce sa ma astept. |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Multumesc Nanny ,alergam 7 km cat timp a fost cald.cum a venit frigul nu am mai facut.Peste 2 saptamani trebuie sa ma duc cu analizele la dr si o sa intreb. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dimineata burtici in sfarsit sambata ador ziua asta. . Lucrez doar 2 ore si dupa mai vin akasa si dorm va pup gagici o zi frumoasa |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Hello, burtici superbe! Un weekend frumos va dorim! |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Buna feteLor
Noi luni mergem acasica Nu mai avem contractii suntem cuminti Dar azi asa a fost o zi pt gimnastica in burtica de zic ca imi plesneste pielea Cat despre somn, eu am perioade cand dorm foarte bine dar si zile cand nu pot dormi doua ore legate
Un weekend placut sa aveti desi este o vreme de cacao
Pupici |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Deea, multa sanatate si aveti grija de voi. Fara efort, doar odihna si leneveala. Pe mine de vineri ma tot doare burta in zona ombilicala. Nu e o durere puternica, dar e o senzatie de disconfort. O fi din cauza ca s-a intins pielea prea tare sau ce altceva poate fi? Sper sa nu ma aleg si cu vreo hernie . V-am adus desertul, sa va indulciti si sa uitati de vremea mohorata de afara. Criss2014 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Criss2014 wrote:Deea, multa sanatate si aveti grija de voi. Fara efort, doar odihna si leneveala. Pe mine de vineri ma tot doare burta in zona ombilicala. Nu e o durere puternica, dar e o senzatie de disconfort. O fi din cauza ca s-a intins pielea prea tare sau ce altceva poate fi? Sper sa nu ma aleg si cu vreo hernie . V-am adus desertul, sa va indulciti si sa uitati de vremea mohorata de afara. Hmmm...daca mie-mi lasa gura apa cand vad prajitura asta si nu-s gravida..atunci nu stiu ce sa zic de gravidute |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Criss arata super prajiturica
Noi tot la spital, nu ne au lasat acasa din cauza unor contractii pe care le am avut ieri Azi m.a mai suparat un pic din nou...dar vedem ce zice doctorul mâine de dimi... Sa facem si cele 7zile de antibiotic si poate ne lada sa plecam miercuri... Sunt conformata oricum, nici nu ma astept si nici nu vreau sa plec pana nu mi spun ca sunt bine... Avem 31 de sapt, sper ca va mai sta la caldurica pana la 36-37 macar
Pupici fetelor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| deearox wrote:Criss arata super prajiturica Noi tot la spital, nu ne au lasat acasa din cauza unor contractii pe care le am avut ieri Azi m.a mai suparat un pic din nou...dar vedem ce zice doctorul mâine de dimi... Sa facem si cele 7zile de antibiotic si poate ne lada sa plecam miercuri... Sunt conformata oricum, nici nu ma astept si nici nu vreau sa plec pana nu mi spun ca sunt bine... Avem 31 de sapt, sper ca va mai sta la caldurica pana la 36-37 macar Pupici fetelor
Deea, sanatate multa si Doamne ajuta sa mai stea la caldurica, sa ajungeti la termen. Aveti grija de voi, succes |
|
| Neatza! Deea va sta pana la 37 sapt. Noi am avut o noapte nasoala. De la fier sunt constipata rau si m-a durut burtica. Nu mai iau pana joi la eco. Ii zi sa-l schimbe. |
|
| Neata,
Noi suntem in drum spre doc..lesin un metrou si nu alta abia astept sa vad ce mi zice doc desi pe de alta parte ma oripileaza ctrl pe masa dar aata e. Mon iei fier simplu sau in complex de vit?si cat iei?incearca sa bei un pahar de bors facut in casa face super bine:) sau supozitor cu glicerina sau vezi ca s la plafar microclisme si alea is f bune mie mi le a rec doc in caz de necesitate:) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dimineata burticute Nu am mai scris demult sunt tare obosita incepand de duminica, mai ales acum cum sa schimbat ora pff e cam greu dar mai avem putin si scapam Deea multa sanatate sa auzim doar de bine Mon despre ce fier e vorba nu e vorba de acidul folic ce se ia pe tot parcursul sarcini? Raluk asteptam vesti bune si filmuletu de la eco O zi frumosa fetelor pupici pe burtici |
|
| Ralu sa ne aduci vesti bune de la eco. Am folosit si supozitorul ...degeaba. Iau Maltofer -1 tableta pe zi. Calciu lactic 1/zi si vigantol 1/sapt 10 picaturi :*
Mariuka acidul folic e altceva si se ia pana in al doilea trim cam asa. Eu sunt in trim 3 si mi-a bagat ce am scris mai sus Ralucai. Merg sa cumpar prune si pere. Sa-mi revin :) |
|
| Gata am terminat la doc. O sa nasc prin cezariana pt ca placenta mea mai sus de 2cm nu s a dus..asta e sanatoase sa fim amandoua. Mi a dat sa fac si ultimele analize am recoltat secretie,totul e ok bebelina e bine,mi a facut niste poze cu fatza a stat in sf la poze:))) pare o botoasa si o grasuna:) va pun poza cand ajung home. Mi a explicat in mare ce presupune op de cezariana...momentan sunt ok cu ceza desi imi doream natural tare mult. Mai mult ca sigur ma apuca emotiile cu o sapt inainte :)) Edit: cum ma asteptam am.ajuns acasa si direct bocet,mare viteaza ce sunt off RalukM attached the following image(s):
|
|
|