Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
|
Hope, nu am uitat prin ce ai trecut. Imi pare atat de rau, dar hai sa nu ne mai gandim la lucruri negative. Va fi bine, hope!
Te pup Rox si pe baietelul tau frumos!
Prima fraza e citat de la Roxanine. Nu stiu ce tot am facut.. :)
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Eu le-am gasit in bucuresti in magazinul de la unirii. Am dat 90 pe 2 sutiene, la mothercare in Cta pe langa faptul ca sunt urate mai erau si 150 lei |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Buna feteLor, hai ca v am lasat sa asteptati. Eco a iesit bine, nu pierd lichid,Colul e inchis si scurt, bebe e bine dar contractiile continua, am infectie urinara si m au bagat pe antibiotic sa vad ce o mai zice doctorul ca vad ca nu s.a intors dupa eco...in principiu suntem bine dar vom vedea. Va pupi si aveti grija de voi |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| deearox wrote:Buna feteLor, hai ca v am lasat sa asteptati. Eco a iesit bine, nu pierd lichid,Colul e inchis si scurt, bebe e bine dar contractiile continua, am infectie urinara si m au bagat pe antibiotic sa vad ce o mai zice doctorul ca vad ca nu s.a intors dupa eco...in principiu suntem bine dar vom vedea. Va pupi si aveti grija de voi Ai grija de voi si fii optimista ! O sa fie bine |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Eu sper sa gasesc ceva ieftin. N-am de gand sa dau 150 lei pe un sutien. Fetelor, voua vi se intampla sa aveti insomnii? Mi se pare atat de ciudat sa nu pot dormi noaptea. Mereu compar cu prima sarcina si atunci dormeam neintoarsa pana dimineata. Acum insa ma trezesc pe la 24 si pana pe la 3 nu mai reusesc sa adorm. Aseara de exemplu am adormit pe la 21, dupa o pra si ceva m-am trezit, apoi am mai dormit vreo ora si din nou m-am trezit, apoi abia dupa ora 3 am reusit sa mai adorm. |
|
| Deea Insanatosire grabnica, sa scapi repede de infectie. Inchis sa stea pana la 37 de saptamani. Pup si aveti grija de voi
Criss si eu adorm pe la 1, 2 noaptea si ma trezesc prima data ba la 3, ba la 4 si am senzatia ca am dormit foarte mult si ca e dimineata |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Multumim feteLor suntem optimisti si increzatori ca vom pleca de acasa to 2in1 Va pupam si va tinem la curent |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Criss2014 wrote: Fetelor, voua vi se intampla sa aveti insomnii? Mi se pare atat de ciudat sa nu pot dormi noaptea. Mereu compar cu prima sarcina si atunci dormeam neintoarsa pana dimineata. Acum insa ma trezesc pe la 24 si pana pe la 3 nu mai reusesc sa adorm. Aseara de exemplu am adormit pe la 21, dupa o pra si ceva m-am trezit, apoi am mai dormit vreo ora si din nou m-am trezit, apoi abia dupa ora 3 am reusit sa mai adorm.
Eu la prima sarcina dormeam de la 1-2 maxim pana la 5.Ala era tot somnul.Acum as rupe patul ziua si seara de la 9-10 pana dimineata la 7-8,cand ma trezesc pt ca urla vezica. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Deea ma bucur ca mititica taa e bine. Aveti grija de voi. Fetelor atasez un cupon cu reducere la H&M. Poate ajungeti si vreti sa cumparati ceva. Mon1 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici cu burtici! Aseara m-am intors destul de tarziu de la medic si nu am mai deschis calculatorul! Totul este bine si in grafic: dupa UM 28 de sapt...la masuratori ( ca intotdeauna mai mare) 29 de sapt! bpm 143, aprox 1,300 g fluxurile pe cordon in regula, se alimenteaza cum trebuie, placenta gradul II,fara lacune sau alte chestii, fara circulara, pozitionat cu capul in jos, de fapt asa sta de la bun inceput Oare n-o fi ametit? Colul luuung si inchis 45 mm. Am voie la sala pe banda si bicicleta! Deea ..stai cuminte acolo, cat mai muuuult, da? Adica macar pana la 37 de sapt! Criss2014..la mine somnul inca nu s-a modificat. Ma culc la fel ca inainte, doar ca sunt destul de matinala..ora 7.30-8...ceea ce inainte nu se intampla! Mai am o trezire pe la 4 dimineata, ca sa merg la pisul! Ca pozitie, dorm aprox la fel ca inainte. Oricum nu dormeam pe burta din cauza sanilor... Apropo...nu-mi iau sutiene de alaptare..ca n-am ce face cu ele..si sigur pe marimea mea nu gasesc..Mai de graba unele sport.Am experienta de la Fina mea...cand i-am cautat ei! In Carrefour vazusem unele cu deschidere in fata, din bumbac, nu foarte scumpe cam 30-40 lei. Nu erau neaparat pt alaptat, ci sport, dar erau comode pt ca se desfaceau in fata! La Quisha mai are..vreo 80 lei/buc, dar repet nu pt mine..adica nu sunt marimi mari! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Deea asteptam doar vesti bune In legatura cu somnul eu dorm mult :)) probabil pentru ca lucrez am un program putin greu dar ma descurc mai putin si trece. . Dimineata la fel si eu nany am alarma care ma trezeste la 4 jumate ca sa mg la lucru si ma trezesc inainte pt a merge la pisu. . Si lucrez 9 ore jumate pe zi ajung akasa la 6 seara apuk sa mank ceva sa fac rapid un dus si pe la 7 si ceva maxim 8 iau somn nu mai aud nimic pana dimineata asa d profund dorm Pwp aveti grija de voi |
|
| Nanny wrote:Buna dimineata gagici cu burtici! Aseara m-am intors destul de tarziu de la medic si nu am mai deschis calculatorul! Totul este bine si in grafic: dupa UM 28 de sapt...la masuratori ( ca intotdeauna mai mare) 29 de sapt! bpm 143, aprox 1,300 g fluxurile pe cordon in regula, se alimenteaza cum trebuie, placenta gradul II,fara lacune sau alte chestii, fara circulara, pozitionat cu capul in jos, de fapt asa sta de la bun inceput  Oare n-o fi ametit?  Colul luuung si inchis 45 mm. Am voie la sala pe banda si bicicleta!
Neata fetelor Nanny Felicitari pentru rezultate si in continuare sa auzim de bine. Spor la miscare sa ai Mai am si eu o saptamana si merg la control, abia astept pentru ca ultima data am fost acum o luna
|
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi burtici!!!! Nanny felicitari si sarcina sanatoasa pana la capat.Am si eu o intrebare,mai ales ca esti singura pe care o aud cu sala.Eu am zis ca pana nu trec de 3 luni nu fac nimic,dar cum se apropie sfarsitul trim 1 vreau sa merg si eu la sala.Cat de mare poate fi efortul facut la sala in timpul sarcinii? Pupici la burtici. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari, Nanny! Ma bucur ca este bine bebele.
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| crissy84 wrote: Nanny felicitari si sarcina sanatoasa pana la capat.Am si eu o intrebare,mai ales ca esti singura pe care o aud cu sala.Eu am zis ca pana nu trec de 3 luni nu fac nimic
Ideea e in felul urmator: daca ai mai facut miscare, sport si inainte, poti sa-ti reiei activitatea dupa ce vei face morfofetala de trim I. Daca doctorul zice ca totul e in regula, ca ai colul inchis, ca e lung,daca te simti bine si in stare, atunci poti sa mergi la sala. Dar mai intai, intreaba-ti medicul. Eu, de exemplu merg pe banda NUUU alerg! Am grija sa nu sara pulsul de 120, mai fac stepper, fara inclinatie, bicicleta cu spatar si scaunel, nu cu sa si aparatul acela ( nu stiu cum se cheama) care apropie si departeaza picioarele, stand in sezut! Daca pot fac si cateva tractiuni pt muschii spatelui, dar tot sezand.Cam atat! Nu ridic greutati, nu imping greutati, nu exagerez..daca ma doare fac mai incet sau ma opresc! Mie sala imi da energie, ma face sa dorm bine! Mona multumesc..asteptam si de la tine vesti bune! |
|
|