Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ynnea parca eram acolo cu voi. Este superb bebe! Sa va dea Domnul sanatate multa! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Ynnea este minunat ingerasul tau Felicitari!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el iar tie recuperare rapida Si voua fetelor sarcini usoare in continuare va doresc si nasteri si mai usoare cu bebici sanatosi |
|

| Ralu urmezi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Gravidutzele noastre dragi!
10. Crissy84
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 17.03.2015 |
|

| Kali, multumim pt. actualizare ....Doamne sunt a doua a |
|

| Cu mare drag, Mon! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| top 3 ma ia deja cu calduri ma duc la doctor in seara asta, m-a sunat azi ca sa vin sa ma vada... nu mi-a spus de ce, dau un update cand ma intorc
multumim de listuta kali
pupici burtici
edit: avem 1750gr :D inca suntem cu capul in jos si foarte active totul este super, ma duc peste 2 saptamani sa fac teste la urina si sange din nou, apoi la 33 (s-a razgandit doctorul:)) mergem la morfo
pupi pupi |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Congrats Ynnea. Crestere usoara!! Ral...Mon... de acum trece parca mai greu timpul pana la marea intalnire,foarte curand o sa va tineti puii in brate! Criss,nanny si restul burticutelor... va pupacesc! |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Felicitari Ynnea!! Welcome bebe !! Multa sanatate sa aveti amandoi, amantrei cu tati si sa va bucurati de cat mai multe momente frumoase si binecuvantate
pupicei la toate burticutele sanatate multa |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| omg cap de lista  Am facut si noi in sf cumparatuti pt bebelina, i am luat hainute urmand ca vineri sa mergem la targ la baby expo sa luam patut carut etc Mai am putin si merg iar la doc, sunt curioasa sa mi zica cat a mai crescut:) |
|

| deearox wrote:multumim de listuta kali
|
|

| Deea ce grasunica ai tu acolo....top 3  Russian  Ralu...cap de lista...tic tac tic tac |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Vai fetelor, RalukM, Mon, Deea mai aveti asa putin . Abia astept si eu , dar parca trece asa greu timpul
Pupici si o zi insorita sa aveti, ca la mine ninge |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ynea..inca o data felicitari! Ma bucur tare mult ca toate au decurs in regula, fara "incidente" si mai ales fara epiziotomie! Sa creasca maaare frumos si sanatos! Eu sambata am experimentat niste emotii unice...respectiv am cumparat primele hainute!! Nu ff multe...adica vreo 2 bodyuri si un costumas "leut" caruia nu i-am putut rezista si vreo 2 caciulite! Atat...sotul meu credea ca le cumpar pt finutul meu si ma intreba daca nu cumva sunt prea mici...dar mie imi jucau lacrimile in ochi si i-am raspuns ca nu sunt pt el...apoi m-a vazut ca aveam nod in gat si nu puteam sa raspund si ca sa nu ma apuce plansul, sa ma vada vanzatoarea...a inteles! Apoi s-a bucurat si el...de fapt amandoi ca 2 copii care si-au luat jucarie noua |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Ynea, felicitari pentru bebe. E un scump. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Ups, se apropie termenul cu pasi repezi. Dupa spusele doctorului, mai am 7-8 saptamani pana la marea intalnire. Abia astept. Ma simt ca o balena, abia mai incap la volan, deja mi se atinge volanul de burta si nici nu-mi pot da scaunul mai in spate ca nu-mi mai ajung picioarele la pedale. De maine in sfarsit sunt in concediu. Si incep sa-mi pregatesc bagajul pentru spital. |
|
|