Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| ynnea wrote:Fetelor va scriu din spital....am nascut pe 14 martie un baietel Denis-Jeremy de 2900 sanatos,papam titi,am nascut natural cu epidurala fiinca aveam contractiile prea mari si nu ma puteam relaxa ca sa ma dilat,nu mi a facut epiziotomie ce binee....va scriu cand ajung acasa si va pun si poze tot atunci ca sunt prea mari pkentru a le incarca
Felicitari Ynnea!!!!! Sa fiti sanatosi, bebe sa pape titi sa creasca mare mare si tie recuperare usoara!!! Bebe Denis bine ai venit pe lume!!
Bun venit noilor gravidute!!! Sarcina usoara si la termen!!!
Am fost si noi la morfologia de trim 2, suntem bine, avem 464 de g, si am ramas tot baietel Va pun si o pozica Gazela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari, scumpa Gazeluta! Sa creasca mare si sanatos puiutul tau! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Gazela felicitari, bebe frumusel ce ai
Ynea Felicitari pentru puiut, sa creasca mare si sanatos, fara colici si tu sa ai mult laptic
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Gazela felicitari si bebe sa creasca si sa stea cumintel acolo cat trebuie |
|

| Multumesc Mony, Deearox si Laura, sa creasca mari si puiutii vostrii si sa fie sanatosi!!!! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| hello,
Ynneaaaaa felicitari!!!!! refacere rapida si un bebe print sanatos si papacios Gazela felicitari pt rez bune Eu am dat o fuga pana la munte , ca apoi nu ma mai risc sa plec departe de bucuresti:) O saptamana cu soara aa aveti. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici cu burtici! Yneeeaaaa...suuuuper Felicitari...sa te refaci rapid, sa ai laptic si sa vii sa ne povestesti!
Gazela...Doamne ajuta sa creasca maaare si destept, sa stea cuminte acolo pana la termen! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ynnea , felicitari !!!!  Gazela , felicitari pentru mogaldeata Se cam goleste casuta ...trebuie intariri |
|

| Eileen te asteptam cu drag trebuie sa mai atragem burtici , acum primavara vin si berzele, clar se umple iar casuta
|
|

| Multumesc fetelor, sunteti niste scumpe Chiar asa, trebuie sa facem ceva ca se cam goleste casuta....trebuie sa facem galerie la aspirici sa vina din urma |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Deci fetelor va anunt ca oficial suntem acasa. Am nascut pe 14 martie la 3.18 min un baietel....... M-am dus vineri la spital la ora 8 cu contractii regulate dar cand am ajuns m-a trimis inapoi pentru ca aveamm colul sters 80% si am venit inapoi cu dureri de nu mai stiam nici ce este cu mine....noaptea nu am dormit deloc am rezistat toata noaptea contractii care veneau la fiecare 4 minute.....dimineata pe la 7 sotul meu vazandu-ma ca dabia mai rezistam a spus hai din nou la spital trebuie sa-ti faca ceva......cand am ajuns m-a pus la registru sa vada contractiile si dupa ce mi-a facut un control imi spune ai 3 cm dilatatie...wow si eu nici gand nu aveam ca o sa nasc.......m a dus in camera de dilatatie ditamai sala,conditii super si m-a lasat doar pe mine si pe sotul meu singuri ca sa avem intimitate iar ele monitoriza tot(bataile inimii ale copilului,contractiile) de pe alt calculator din alta sala......si cand vine imi rupe apa ca nu ma dilatam dupa 2 ore dilatatie 5 iar atunci au inceput sa vina contractii de mare intensitate de-mi luau respiratia....si m-am decis epidurala.Am facut epidurala si de aici va spun ca simteam contractiile dar un ma dureau,anestezia sa distribuit bine....ma refer ca amandoua picioarele le aveam amortite,si gata......vine iar peste cateva ore si imi spune ai 8 cm dilatatie ,mi-a pus oxitocina ca sa termin mai repede si dupa 1 ora dilatatie 10 cm...am inceput sa imping simteam contractiile puteam impinge foarte bine iar dupa vreo 5 minute de impinsaturi am nascut si fara epiziotomie si fara clisma(ca numai daia un mai imi ardea mie)si surpriza un am avut niciun incident.....ca atat imi trebuia ca sotul meu a asistat la nastere a vazut cand a iesit copilul SimplyLove si dupa aceea mi-a scos placenta si m-a lasat 2 ore sa stau linistita cu sotul meu si cu copilul si l-am pus la san sa pape.Aici mi-a lasat copilul non-stop langa mine si am avut camera noastra cu baia noastra si sotul a stat si a dormit cu mine in camera tot timpul cat am fost in spital.A fost minunat...frumoasa experienta Va pun poze cu puiutul meu si va multumesc pentru gandurile bune ynnea attached the following image(s):

|
|

| Felicitari ynea Mai rar asa cazuri când este totul super Ai un baietel superb, sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos
|
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitlari ynnea ...ai un bebe superb |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Felicitari ynnea, sa va traiasca si sa fie sanatos si voinic |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Yneea felicitari,sa va traiasca.E un dulce.
Dupa ce am citit povestioara ta a inceput sa mi para rau ca nasc in Ro.Baietelul l am nascut in Italia si am avut parte de conditiile de la noi de la privat la un spital de stat.Ma gandesc cu groaza cand o sa trebuiasca sa nasc aici.Eu nici nu am reusit sa gasesc un doctor la care sa merg.Am mers la unul recomandat de mai multe prietene dar nu mi place.M a chemat cand era de garda.Am stat 3 ore la usa sa intru 5 minute.Nici macar dpn ul nu mi a zis pffff halal doctor.Cat timp am asteptat am inteles ca te cheama saptamanal sau la maxim 2 saptamani.Nu ma vad stand pe holul unui spital in fiecare saptamana cate 3 ore pt 5 minute.Azi plec si eu la cateva spitale private poate reusesc sa gasesc un pachet mai permisibil pt buzunar |
|
|