Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ynnea
Scris: Friday, March 6, 2015 10:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Nici eu nu am intrebat de ce trebuie sa vin mancata,dar oricum eu le-am spus de la fata locului ca,clisma e pe primul lochohot mai ales ca sotul va asista la nastere...am putine emotii....bine ca el o sa stea acolo sa ma tina de mana nu o sa stea in vizorras sic VA ATASEZ SI O POZA CU BURTICA,VOUA VI SE PARE CA ESTE LASATA?

ynnea attached the following image(s):
befunky_20150306_095239asa.jpg.jpg

emanicole
Scris: Friday, March 6, 2015 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
ynnea wrote:
Nici eu nu am intrebat de ce trebuie sa vin mancata,dar oricum eu le-am spus de la fata locului ca,clisma e pe primul lochohot mai ales ca sotul va asista la nastere...am putine emotii....bine ca el o sa stea acolo sa ma tina de mana nu o sa stea in vizorras sic VA ATASEZ SI O POZA CU BURTICA,VOUA VI SE PARE CA ESTE LASATA?

s-a mai lasat daaaa...vine bebe yes yes yes yes alcool alcool alcool iloveyou
deearox
Scris: Friday, March 6, 2015 12:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Elala hai ca ai fost amuzantaLol Banuiesc ca in momentele alea chiar nu m.as putea abtine nici daca as vrea.
Eu ma consolez cu gândul ca sigur au fost altele mai rau ca mine Lol Blushing

Ynea se vede mai lasata newclap
majoreta
Mon1
Scris: Friday, March 6, 2015 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Fetelor colegei mele de serviciu nu i s-a facut clisma si s-a rahatit pe acolo. Asta este pana la urma.
Ynnea, da burtica e lasata!
ynnea
Scris: Friday, March 6, 2015 3:50 PM
Nivel

eu sper sa nu am accidente ma refer ca si cu clisma poti avea accidenteBlushing sper sa fie totul bine....
Sunt foarte curioasa cand o sa soseasca momentul mult asteptat
RalukM
Scris: Friday, March 6, 2015 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Accidente despre care vorbeati se pot intampla si cum zicea Ynea si cu clisma facuta:) Eu din cate persoane stiu care au nascut natural nu au facut clisma si nici ep ele:))) e dupa noroc. Daca doctorul imi da unda verde pt naturala o sa fac si eu clisma acasa ca sa stau eu calma, dar cum ziceam se poate intampla "minunea"
Am facut azi testul de toleranta...pff cred ca a fost cea mai neplacuta analiza dupa HSG, mi-a luat sange si din vene de care nu stiam ca le amLol ca sa nu mai zic ca mi s a facut si rau de la solutia aia dulce si nemancata si nebauta apa...mi-au iesit rezultatele partiale momentan, astept din moment in moment buletinul de analize complet. Tind sa cred ca nu e nimic in neregula pt ca prima glicemie a jeun era 78 destul de mica...acu sa vedem

EDIT:

gata si rezultatul..totul ok:)

TEST DE TOLERANTA LA GLUCOZA CU 4 GLICEMII
Glucoza serica a jeun = 78.8 mg/dL [60 - 99]
Glucoza serica la 1 h = 127.4 mg/dL [120 - 170]
Glucoza serica la 2 h = 86.1 mg/dL [70 - 140)
crissy84
Scris: Friday, March 6, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Fetelor eu raaman uimita cate analize si eco se fac in timpul sarcinii.Mi se par exagerat de multe Cray
aurishta
Scris: Friday, March 6, 2015 9:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ras Nu te obliga nimeni sa le faci pe toate...eu, de pilda, am facut foarte putine.....depinde de cat de mult este o femeie dispusa sa intre in "industria" asta! Bineinteles, nu vorbesc despre sarcinile cu mare risc...acolo e de inteles, ci de cele obisnuite!
RalukM
Scris: Friday, March 6, 2015 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Crissy nu sunt deloc multe, asta daca e sarcina normala si decurge ok. Sunt morfologiile fetale si analizele uzuale de sange ca si ecografii daca vrei sa reduci nr drastic sunt 3 morfologii iar la analize de sange si gineco sunt cele de bun simt, hemoleucograma sumar urina etc care sunt recomandate sa fie facute anual si de esti gravi sau nu. Analizele in fctie de medic faci cate un set pe trimestru,recoltari gineco din trim 2 si inca odata in 3 si cam astea sunt redus la maxim nr de eco, intr o sarcina normala si fara prb.
Andreea.A
Scris: Friday, March 6, 2015 11:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Gravidute dulci, mi-a fost dor sa mai vad cate o burtica, doua, asa ca am intrat sa va salut. Si am vazut niste burtici delicioase. Ynnea, Mon, nu pot sa cred ce repede a trecut timpul!! Zau ca intru in arhiva la aspirante sa recitesc mesajele noastre.
Vorbeati de clisma si accidente? Eu sunt unul din cazurile cu accidente. De la atata scremut, a mai iesit si ceva pe langa. Nu mult, dar a iesit. Moasa, finuta, a avut grija sa nu calc si mi-a zis sa stau linistita, ca e normal. Si asa nu m-am mai simtit stanjenita.
Ynnea, orice ai face sau ai zice, sotul oricum va fi profund impresionat. Tu ai sa uiti repede pe moment, dar lui ii va trebui putin timp sa-si revina. Asa ca sa nu fii surprinsa de reactiile lui, mai ales daca incepe sa planga, ei sunt mai sensibili ca noi Lol Lol Lol .
crissy84
Scris: Saturday, March 7, 2015 1:36 PM
Nivel

Multumesc de lamuriri fetelor.Eu una cand am fost insarcinata cu baietelul am facut 4 eco toata sarcina ,analize trimestrial si control gineco lunar.Pt mn e cv foarte greu sa aud in jurul meu cum decid multi doctori sa arunci cu banii fara nici o problema.Pe vremea primei sarcini eram in italia si acolo nu am platit uqn sfant,in schimb aici te usucaaaaaa ras
ioana_29
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
DistanceKiss Buna gravidtelor.... Va urmaresc zilnic numai ca de postat nu apuc....greata asta ma termina....of abia suntem in 10 saptamani sper ca pe la 12-13 sa ma lase.
Vreau sa va trimit un brat mare de lalele La multi ani si un 8 martie superb sa aveti maine si va pup de la A la Zcomputerlove

ioana_29 attached the following image(s):
20150307_134028.jpg

crissy84
Scris: Saturday, March 7, 2015 5:29 PM
Nivel

ioana_29 wrote:
DistanceKiss
Vreau sa va trimit un brat mare de lalele La multi ani si un 8 martie superb sa aveti maine si va pup de la A la Zcomputerlove

Si tie la fel Cheek Kiss
russiantonik
Scris: Saturday, March 7, 2015 6:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Fetele..nustiu daca maine o sa intru sa va urez La multi ani pt maine!! In cativa anisori o sa primim martisori si flori de la puii nostriHilar ! Va pup,va imbratisez si va urmaresc pe toate .ynnea,mon,ralul,nanny,si toate burticile va doresc numai bine!grup
ynnea
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:53 PM
Nivel

buna dragelor
va urez la multi ani de 8 martie si sa fim sanatoaseLol
Eu sunt bine am dureri de spate mereu iar contractii neregulate asa ca sigur puiul meu o sa iasa afara scos cu forta......bine ca pana vineri mai sunt cateva zile poate imi face vreo surpriza
va pupam pe toate
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.