Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| O sa repet analizele luni, sper sa iasa mai bine de aceasta data. La sumarul de urina mi-a iesti totul ok, deci infectie urinara nu cred ca e. Mereu trebuie sa apara cate ceva care sa-mi strice linistea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ralu, casa de piatra! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de printesa voastra |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Criss2014..intr-adevar VSH cam maaare... sigur e corecta analiza.?? Poate ar fi bine s-o repeti, asa pt linistea ta. Azi am dat si eu o fuga la analize...dar m-am lasat pagubasa...erau vreo 20 de pers la receptie..si inca vreo 20 de pers la recoltare...Am vazut ca nu-i chip, am fugit ai am facut testul de toleranta la glucoza pt diabet gestational..nu cred ca am nimic, intrucat prima glicemie era 55.. uimitor de mica, maine primesc si rezultatul pt testul cu glucoza! Maine sper sa am mai mult noroc..la analize , sa nu mai gasesc coada... Raluka...Casa de piatra inca de pe acum...Sa aveti o casnicie frumoasa! |
|

| Buna dimineata gagici!..Cam pustiu pe aici...o cafeluta, un ceiut..ceva?? Ce atata liniste? Ynea...pe unde mai esti, cum mai esti? Asteptam... M-am trezit dis -de- dimineata si in sfarsit am apucat sa imi fac celelalte analize de sange..Yuuuhuu...dar cu tre` sa fac si o uruocultura si nu fac decat 2 ml de pisu, maine tre sa dau o fuga din nou cu pisul...
|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Neata burtici Raluk casa de piatra si sa fiti fericiti Nanny sunt aici in asteptarea puiului meu dar nu vrea sa iasa pe 13 martie am programare la spital mi-au spus ca daca nu nasc pana atunci sa vin dimineata mancata si cu toate actele dupa mine oare de ce?????Dpn ul meu este 13 martie......tot sper ca poate vine mai devreme puiul meu acum sa vedem......sunt curioasa sa vad cum o sa nasc ce o sa simt(normal durere) |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Nanny te asteptam cu rezultate bune
ynea poate vine puiul tau pana atunci se lasa asteptat
raluk casa de piatra acela estemorfo de trim 3 a spus ca nu e necesar pt ca se dezvolta foarte bine ala va fii ultimul eco siapoi asteptam sa vina bebe
Pupici burtici |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Am terminat si eu cu morfo trim 3 totul e bine, are bebe 1580gr, creste bine si e sanatoasa. Mie mi a dat sa fac testul dr toleranta la glucoza mi a zis ca e destul de neplacut.... Ma mai duc peste 3 sapt sa mi recolteze pt streptococ grup b si restul ce se mai recolteaza plus o eco transvaginala sa vada exact pozitia placentei si sa stabilim daca ramanem pe naturala sau cezariana. Sa mi tineti pumnii sa fie placenta aia unde tre si cat tre de sus sa nasc natural:))) |
|

| Raluka, testul acela e intr-adevar neplacut, eu l-am facut deja. Trebuie cumparata glucoza din farmacie, e sub forma de pulbere si la clinica unde iti faci testul ti-o prepara ei. Dureaza cam 3 ore toata treaba asta. Mai intai iti recolteaza sange pe stomacul gol, apoi bei glucoza preparata dupa care astepti o ora, iti recolteaza sange din nou. Mai stai o ora si iarasi iti recolteaza sange, dupa care poti pleca si te intorci a doua zi dupa rezultat. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Da criss mi au zis asistentele de la clinica in ce consta, nu cumpar eu nimic au ei tot ce le trebuie..naspa e ca nu am voie sa beau nici macar apa...mi a zis ceva de genul poti sa bei o gura:))) si eu is setila de fel, sper sa nu mi se faca rau atata tot. Rezultatul mi a zis ca mi l da in aceeasi zi. Cred ca preferam ctrl gineco decat sa stau atata fara apa si papa:))))) |
|

| Si mie mi-au dat doar foarte putina apa, cat sa nu mi se faca rau. Oricum pregateste-te sufleteste, e oribila glucoza aia. Atat de dulce ca simti ca ti se lipeste limba de cerul gurii. Eu am mai facut o data acest test, cu 12 ani in urma la prima sarcina dar nu-mi mai aminteam exact ce si cum. |
|

| RalukM wrote:Hello, Mie mi a dat sa fac testul dr toleranta la glucoza  mi a zis ca e destul de neplacut.. Tocmai ce spuneam ca l-am facut deja ieri. Ti-a descris Criss2014 cum decurge, trebuie sa te duci dimineata, nemancata si sa stai acolo vreo 3 ore. Asta e procedura. Nu e de speriat...tre sa bei un pahar cu apa ff duuuulce atata tot! Se dizolva 75 g glucoza intr-un pahar cu apa...atat! Mie mi-a dat voie sa mai diluez cu apa, cu ce am luat vreo 2 guri...apoi am baut apa vreo 500 ml, in timp, nu deodata. Si eu am cumparat glucoza din farmacie, iar analiza a fost facuta la Synevo (costa 53 lei) iar glucoza 3 lei. Chiar azi au venit rezultatele la Testul pt diabet gestational: 89 : P1 -160 ( <180) P2 157 (< 153) Ultima proba asta..dupa 2 ore e putin mai mare cu 4 mg/dL..dar nu cred ca este o problema! Ynea..nu inteleg de ce te-a chemat mancata??? probabil iti va face oricum clisma |
|

Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Nanny wrote:Ynea..nu inteleg de ce te-a chemat mancata??? probabil iti va face oricum clisma
Cat eram in sala de nasteri ( am stat 20 ore acolo ) mi-au adus sa mananca ceva si nu mi-au facut clisma! Si nu am avut nici un accident neplacut cu toate ca exact in momentul cand mi s-a rupt apa mancam cam 1kg de cirese . |
|

| elala wrote:Si nu am avut nici un accident neplacut cu toate ca exact in momentul cand mi s-a rupt apa mancam cam 1kg de cirese  . Poate ai fost mai norocoasa... Mi-e o jena numai cand ma gandesc ca as putea sa ma balig pe acolo...La momentul "potrivit" bag eu ceva sa "curat" instalatia...pt ca voi sta crispata si canalizata numai la ideea ca as putea sa ma *** pe mine!! Pe cine am intrebat de nastere naturala, au avut "grija" cu alimentatia sau si-au facut clisma acasa...la cezariana nu mai zic ca tre sa mergi nemancata! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu sant una care a facut ”ceva” pt ca nu-ti facea nimeni clisma, eventual la cerere.Dar cum eu eram la prima nastere, n-am stiut ce sa cer. Iar in durerile nasterii nu prea mai stii de atata rusine, abia astepti sa nasti. Eram pe pat si doctorul cu moasa ma invatau sa imping, si eu am ascultat Mi-am cerut scuze intre dureri, nu m-a injurat nimeni, nu m-a certat ca am mancat, ca de ce nu mi-am facut clisma, etc. Pana la urma astea sant intre oameni.... Mi s-ar parea mai jenant sa stau cu piciorele sus si rezidentii sa stea sa se uite la mine, gravida sau nu. Sarcini usoare si la termen ve doresc! |
|

Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Tuturor mamicilor din sala de travaliu li se recomanda de catre moase sa "faca" daca le vine, ca nu se supara nimeni.. |
|
|