Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Tuesday, March 3, 2015 10:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici!
O primavara frumoasa tuturor!Angel Angel Angel
Trebuie sa merg si eu la analize, maine cred...sper sa ma trezesc in timp util! Pt ca am vz ca vorbiti despre analize, cam acestea sunt cele de trim II cerute de doctorul meu:
HLG, HMG GLICOZILATA, SIDEREMIE, GLUCOZA SERICA, CALCIU IONIC, MG SERIC, TGO, TGP, UROCULTURA, EX SUMAR URINA, CREATINITA SERICA, VDRL,APTT, TIMP QUICK ...si Test de toleranta la glucoza- diabet gestational + culturi de col si secretie vaginala! Pe cele de secretie le-am facut deja, urmeaza cele din sange!
RalukM
Scris: Tuesday, March 3, 2015 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Ynnea mai ai asa putinHilar acus faci 39s...te tot urmaresc, a venit nu a venit:))
Noi mergem joi la morfo trim 3 si de joi incep vizitele mai dese cica, inca o tura de analize sange +gineco, intalnirea cu anestezistul etc...sambata acus facem cununia civila si noi, zicea tipa de la primarie care ne a luat actele ca sambata vor fi numai gravidute la starea civilaLol una chiar sarcina avansata ca zicea sa nu o apuce pe acolo din cauza emotiilor:))
Am fost la cursuri de puericultura wk trecut, au fost si lucruri noi si unele mai putin noi, a fost foarte interesanta partea cu nasterile naturala vs cezariana.Concluzia medicilor sa ne ascultam instinctul matern si ca multe lucruri oricat am citi despre ele,tot impreuna cu bebe le vom invata:)
O zi cu soare va doresc..
ynnea
Scris: Tuesday, March 3, 2015 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
RalukM wrote:
Neata,

Ynnea mai ai asa putinHilar acus faci 39s...te tot urmaresc, a venit nu a venit:))
Noi mergem joi la morfo trim 3 si de joi incep vizitele mai dese cica, inca o tura de analize sange +gineco, intalnirea cu anestezistul etc...sambata acus facem cununia civila si noi, zicea tipa de la primarie care ne a luat actele ca sambata vor fi numai gravidute la starea civilaLol una chiar sarcina avansata ca zicea sa nu o apuce pe acolo din cauza emotiilor:))
Am fost la cursuri de puericultura wk trecut, au fost si lucruri noi si unele mai putin noi, a fost foarte interesanta partea cu nasterile naturala vs cezariana.Concluzia medicilor sa ne ascultam instinctul matern si ca multe lucruri oricat am citi despre ele,tot impreuna cu bebe le vom invata:)
O zi cu soare va doresc..

Da Raluk si eu una sunt nerabdatoare cand o sosi marele momentNuStiu,si tu mai ai putin si faci 31 de saptamani wow acusica vi si tu dupa mineyes dance
Criss2014
Scris: Tuesday, March 3, 2015 3:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Mi-am luat azi rezultatele ....catastrofale. Sunt varza aproape toate. Abia astept sa vad ce zice medicul saptamana viitoare. Glicemia 138, dar nici nu e asta cea mai grava problema. Va scriu valorile, in stanga ce mi-a iesit mie iar in paranteza limitele normale aparute pe buletinul de analiza, poate cineva ma ajuta sa inteleg ce se intampla. Din cate imi dau eu seama sunt foarte proaste. uff

hemoglobina 11,4 ( 12,4 - 16,1)
hematocrit 34,7 (35,4 - 46,3)
RDW 15,5 (11,5 - 14,7)
Trombocite 139000 (203000-445000)
Neutrofilie 77,40 (42,00 - 77,00)
Limfocite 16,60 (20,00 - 44,00)
VSH 58 !!! (2 - 15)

restul analizelor sunt in limite normale.
RalukM
Scris: Tuesday, March 3, 2015 4:50 PM
Nivel

Criss, primele indica anemie, vsh ul atat de mare paote avea multe semnificatii clinice de la o infectie pana la anemie acuta. Trebuie interpretat de medic in context clinic.
Criss2014
Scris: Tuesday, March 3, 2015 5:07 PM
Nivel

Raluka, saptamana trecuta am fost racita. Poate fi asta o cauza? La analizele din trim I VSH-ul a fost tot peste limita, dar mult mai mic decat acum. Atunci era 20.
russiantonik
Scris: Tuesday, March 3, 2015 6:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna burticute... si eu inca sunt o burticuta [dar fara bb,doar cu surplusLol ] dar astept sa treaca ceva timp si sa dau jos...

ynnea,abia astept sa vad vesti de la tine,sa ne povestesti cum a decurs!

mon,Criss,RaluK,Nanny,pupici multi si va astept la mamici!!iloveyou
deearox
Scris: Tuesday, March 3, 2015 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
ynea te urmaresc zilnic computerlove hai ca mai e putintel sigurmajoreta

criss mie nu mi se par atat de catasrofale...oricum, medicul va putea spune exact. Si eu am avut valori mai mici/mai mari, dar nu sunt probleme,pur si simplu astea sunt valorile de sarcina. eu zic sa nu te panichezi DistanceKiss

russianBuddy1 Buddy1 Cheek Kiss

eu pana la 30-31 de saptmanai nu mai merg la doctor Crazy ca sa nu mai spun ca pana la35 nu mai vad bebica Cray asta eeee
o simt, si compenseaza SimplyLove

garvidutelor va DistanceKiss computerlove

Criss2014
Scris: Tuesday, March 3, 2015 7:07 PM
Nivel

M-am speriat cand am vazut VSH atat de mare. Dar am citit ca poate creste si de la carii dentare (am una mare si lata ras , de la candidoza (am si asa ceva) si de la spondiloza (si pe asta o am) si am si doua fibroame, Nu stiu daca si fibroamele pot cauza cresterea VSH. In fine, am sa iau vitaminele prescrise de ginecolog, chiar daca medicul de familie mi-a zi categoric sa nu le iau. Am sa incerc sa tin o cura cu suc de sfecla, mar, morcov si sper ca urmatorul set de analize sa iasa mai bine. Ce mi se pare ciudat e ca am facut analizele la acelasi laborator (Bioclinica) unde le-am facut si in trim I si atunci la trombocite limita minima pe buletin era 170000 iar acum este 203000.
Criss2014
Scris: Wednesday, March 4, 2015 9:21 AM
Nivel

Acum am comparat analizele din trim I pe care le-am facut in 23 octombrie cu cele facute acum, la aceeasi clinica si vad ca pe buletinul de analize toate valorile (limitele) sunt modificate fata de analizele anterioare. E normal asa ceva?
Criss2014
Scris: Wednesday, March 4, 2015 9:31 AM
Nivel

Raluka, acum am observat ca sambata aveti cununia civila. Casa de piatra va doresc si fericire maxima. Noi cam pe cand vine vine bebe (in mai) implinim 21 ani de la cununia civila. Moama cum a trecut timpul, eu aveam doar 19 ani si sotul meu 24.
RalukM
Scris: Wednesday, March 4, 2015 9:47 AM
Nivel

Criss multumesc, noua ne era bine asa cum eram fara acte fara nimic...dar deh statul ro e asa cum e si am vrut sa evitam toate neplacerile legate de declaratii etc. Legat de analize vsh ul ala e destul de mare, in sarcina oricum este modificat dar parca totusi nu asa, legat de carie esti sigura ca nu e vreo infetie ceva acolo? Totusi zic sa ti le interpreteze doc.
Deea dc as tarziu urmatoarea eco? La 35s...nu faci morfo trim 3?...
Criss2014
Scris: Wednesday, March 4, 2015 10:01 AM
Nivel

Caria o aveam inainte de sarcina si chiar ma pregateam sa merg la stomatolog cand am aflat ca sunt insarcinata. Pe atunci caria era mica dar in scurt timp maseaua mi s-a rupt . Acum intr-o parte s-a rupt de la radacina, deci caria s-a marit considerabil. Totusi nu ma doare deci nu stiu daca e vreo infectie. Stiu de o candidoza pe care o tot tratez de ceva vreme cu iaurt si cu spalaturi cu apa cu bicarbonat, dar se pare ca nu vrea sa treaca. Ma gandesc sa repet luni analizele (doar hemoleucograma si VSH) la un alt laborator. Daca ies la fel de proaste e clar ca ceva nu e in regula. Dar n-ar trebui totusi sa ma simt si eu rau? Nu ametesc, nu fac febra, nu ma doare nimic in afara de spate in zona lombara si mai am dureri in zona cervicala, dar stiu de problemele cu spondiloza.
VSH-ul era mai mare si la primul set de analize, era 20 dar acum e mult peste limita.
RalukM
Scris: Wednesday, March 4, 2015 10:10 AM
Nivel

Si mie mi a iesit prost hemoleucograma, am anemie si fara simptome...nu e asa mare anemia sa lesin..dar totusi mi a dat sa iau fier si mai consum si suc de sfecla cu mar morcov etc. La vsh depinde mult cauza pt care e marit...poti avea simptome sau nu, nu e obligatoriu, ti am zis e o paleta f larga de motive din care ar putea sa creasca. Daca ai cum repeta analizele si du le sa vada un medic. Paza buna trece primejdia rea,oricum nu ai nimic de pierdut daca ceri parerea unui medic pe baza analizelor,macar stii ce e de facut.
crissy84
Scris: Wednesday, March 4, 2015 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
RalukM casa de piatra si petrecere frumoasa Cheek Kiss
Aseara am fost si eu sa mi vad bobita pt prima oara si am si auzit inimioara...awww ce dragut este sentimentul....din punct de vedere eco are 6 sapt si 5 zile.totul e ok momentan.saptamana viitoare m a chemat iar pt un alt control si trimitere la analize.
Va doresc o zi minunata computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.