Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Burticutze dragi, va pup! Ynnea, sunt cu ochii pe tine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Nanny multumesc de raspuns....greata inca e doc mi-a dat sa iau Nauzyl pana la 3 cp.pe zi sper sa treaca mai repede.... va pup sarcina usoara in continuare si un sfarsit de saptamana cu soare va pup |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Bine v-am gasit si multumesc de primire
Fetelor e normal sa se intareasca toata burtica dintr-o data pret de cateva secunde, un minut? Chiar si stand intinsa in pat, nefacand niciun efort.
Anelise cum e Davidutzu? Ti-ai mai revenit cu stomacul, esti mai bine? Insanatosire grabnica sa treci repede peste asta Ynnea, cum se prezinta starea? Se lasa asteptat bebicul?
O seara buna va doresc
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Laurabun venit Si burtica mea mai face asa, este normal, sunt contractii nedureroase, vorbeste cu medicul când mai ajungi la el, mie mi.a dat no spa cate 2pe zi pt contractii de genul :*
Noi am fost ieri la doctor, avem 1300gr Suntem in masuratori si toate.s bune, analizele mele au iesit bine deasemenea, ne ramâne doar sa a?teptam. Am început sa am carcei noaptea, nu prea mai dorm bine Plus ca bebe se agita daca nu-i place pozi?ia de somn si pâna nu ma întorc nu ma lasa Este asa de dragutaaaa As vrea sa o tin acolo in burtica unde stiu ca e in siguranta :p trece asa de repede timpul ca nu stiu unde s.au dus 7 luni
Pup fetelor si o duminica superba |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Deea, felicitari pentru rezultatele bune. Maine merg si eu la analize, apoi in 12 la control. Am emotii pentru glicemie care e tot peste 130 . Bebita mea se misca intr-o veselie noaptea, iar dimineata cand ma trezesc eu, adoarme ea. Sa vezi distractie daca o fi asa si dupa nastere... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Deea, multumesc pentru raspuns :* . La doctor de abia la inceputul lui aprilie mai am programare. Si nu imi vine sa sun asa pentru orice lucru mi se pare mie ciudat( fiind prima sarcina au fost multe pe care nu le stiam si sunt mai panicata asa ca inca nu stiu la tot ce sa ma astept ) Dupa mine ar fi insemnat sa il sunt cam in fiecare saptamana Hihihi, foarte bine , felicitari pentru rezultate, la fel de bune sa fie si urmatoarele
O primavara placuta si insorita va doresc |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi!!! Va doresc o primavara minunata tuturor Deearox felicitari pt analize si sarcina usoara cu mult somnic inainte si dupa pt bobica |
|

| Criss multumesc :* sigur va fii bine astept vestile bune
Laura multumesc :* si eu sunt tot asa panicoasa, dar il sun si il intreb daca ma macina tare ma gandesc ca sigur a avut paciente mai rau decat mine
crissy multumim frumos la fel si tie
La multi ani de 1 Martie Am uitat sa va urez :P pt mine este mai mult decat speciala ziua pt ca este ziua de nastere a surorii mele face 16ani astazi O primavara superba cu nasteri usoare si bebici fara colici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna ziua gravidute Nu ma simt bine deloc ma refer ca ma doare capul imgrozitor si mijlocul nici nu mai pot merge,ma misc cu dificultate |
|

| ynea poate se hotaraste bebe sa vina azi pe 1Martie |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Buna seara fetelor,
Nu v-am mai scris de mult pentru ca nu am mai avut noutati... Dar va citesc zi de zi....
Vroiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu intepaturi puternice de 2-3 secunde, dar nu intr-un singur loc, ca niste crampe f puternice, la interval de câteva minute, si bebe f agitat... Se poate sa se fi mi?cat bebe si sa apese pe vreun nerv ceva? Am luat un nospa si m-am linistit...dar toata noaptea bebe a fost agitat si n-am putut dormi mai deloc... De dimi iar am avut un episod de intepaturi (la toaleta...) apoi am luat un nospa si a fost ok toata ziua... Maine o anun? pe doctorita daca mai apar, sa nu fie alte complica?ii...
Va pup si sarcina usoara in continuare!
|
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Hello, fete! Am fost si noi la control. Totul bine se pare, dar e clar ca bebelinei nu-i mai place la eco si o inteleg ca nici mie Ma bucur ca sunteti bine toate. Gazeluta daca trece la no spa e ok. Si eu am tot avut si dureri si intepaturi. Am luat no spa si gata. Ynnea suntem alaturi de tine
Va dorim o sapt. usoara! |
|

| Buna dimineata Ieri am fost la doctora,copilul meu era de vineri intors cu capul in sus iar ieri cand ma pus la ecograf se intorsese cu capul in jos pozitia de nastere.......sper sa se grabeasca si el ca un mai pot deloc,ma misc ca o rata Mon,Deea si restul gravidutelor va multumesc si va tin la curent |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Ynea, nastere usoara. Eu saptamana viitoare am eco, abia astept. Mie imi place tare mult sa-mi vad bebelina la eco, nu stiu daca ei ii place sau nu, nu pare sa o deranjeze. Mai am o saptamana de munca, din 11 sunt in concediu. |
|

| Criss wow si voi aveti 27 de saptamani...ce repede trece timpul |
|
|