Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Crissy bine ai venit si sa ai o sarcina usoara Eu astazi m am simtit un pic c-am rau in sensul ca am inceput sa am intepaturi ca la menstruatie,cred ca sunt contractii vad ca m au lasat acum...oricum puiul meu poate sa vina ca este la termen maine fac 37 de saptamani asa ca nu mai ma stresez,cand vrea sa iasa e bine veniT |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
Vai ynea ce a trecut timpul....ma stai putin pe aici nu te grabi asa ca nu s pregatita inca sa ti iau locul Lasand gluma de o parte, sa ti ajute Dzeu sa ai o nastere usurica si un travaliu scurt si bebe sanatos cum altfel:) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! Ynea, nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si cuminte. Raluka, tu urmezi? Waw! Mai e putin. Ma gandesc ca mai am si eu 11 saptamani pana sa ajung la termen. Incerc sa ma bucur de perioada care a mai ramas, pentru ca la mine clar e ultima sarcina. |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Criss2014 wrote: Ma gandesc ca mai am si eu 11 saptamani pana sa ajung la termen. Incerc sa ma bucur de perioada care a mai ramas, pentru ca la mine clar e ultima sarcina.
nu se stieeeee Sarcina usoara burtici in continuare
Multumim mult fete de aprecieri ...abia astept poze de la voi, cu bebicii, cu botezul..va asteptam la mamici iar pe aspirici le asteptam la burtici sa ne " amuzam" de greturile lor |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Gravidutzele noastre dragi!
11. Crissy84
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Ultima actualizare: 20.02.2015 |
|
|
Ema, eu stiu sigur. Azi-maine intru la menopauza . (Glumesc, desigur, dar tocmai am implinit azi frumoasa varsta de 40 de ani, chiar daca eu nu ma simt nici de 30.... E drept ca nici aceasta sarcina n-a fost una planificata, dar cu siguranta alta nu va mai fi.) |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| RalukM wrote:Neata, Vai ynea ce a trecut timpul....ma stai putin pe aici nu te grabi asa ca nu s pregatita inca sa ti iau locul Lasand gluma de o parte, sa ti ajute Dzeu sa ai o nastere usurica si un travaliu scurt si bebe sanatos cum altfel:) Raluk asa este a trecut timpul......hai ca nici voi un mai aveti mult si veniti la mamici
Criss2014 wrote: Ynea, nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si cuminte.
Criss multumesc la multi ani sa fi sanatoasa si iubita |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Criss2014 wrote:Ema, eu stiu sigur. Azi-maine intru la menopauza . (Glumesc, desigur, dar tocmai am implinit azi frumoasa varsta de 40 de ani, chiar daca eu nu ma simt nici de 30.... E drept ca nici aceasta sarcina n-a fost una planificata, dar cu siguranta alta nu va mai fi.)
La multi ani frumosi si tineri scumpa, multa sanatate |
|
| Multumesc Ema, Ynea. |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Ynea multumesc si nastere usoara cu o recuperare rapida Kali multumesc pt ca m -ai adaugat in lista |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
|
|
| Buna dimineata gagici!!! Am si eu cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta. Eu am de gand sa astept cu eco pana la inceputul lui martie deoarece teoretic am doar 4 sapt si ceva.E gresit? Si a doua chestie ar fi,cum se anunta la locul de munca si cand? |
|
| Crissy, inca la ecograf nu se vede nimic, sau poate doar saculetul gestational. Eu am fost la prima ecografie la 5-6 saptamani, cand doctorul a confirmat sarcina dar m-a chemat dupa doua saptamani sa vada daca-i bate inimioara . La serviciu am anuntat la 10 saptamani cand am depus cerere pentru reducerea programului de lucru cu 2 ore. Orice gravida beneficiaza de acest drept, e nevoie doar de o recomandare din partea medicului de familie sau a medicului ginecolog si vei putea lucra 6 ore/zi dar vei fi platita 8 ore. Eu asa lucrez de la sfarsitul lunii octombrie si e foarte bine, nu ma simt obosita/epuizata. |
|
| Criss2014 wrote:Crissy, inca la ecograf nu se vede nimic, sau poate doar saculetul gestational. Eu am fost la prima ecografie la 5-6 saptamani, cand doctorul a confirmat sarcina dar m-a chemat dupa doua saptamani sa vada daca-i bate inimioara . La serviciu am anuntat la 10 saptamani cand am depus cerere pentru reducerea programului de lucru cu 2 ore. Orice gravida beneficiaza de acest drept, e nevoie doar de o recomandare din partea medicului de familie sau a medicului ginecolog si vei putea lucra 6 ore/zi dar vei fi platita 8 ore. Eu asa lucrez de la sfarsitul lunii octombrie si e foarte bine, nu ma simt obosita/epuizata. Multumesc.Faza cu programul la mine nu stiu daca v a functiona pt ca lucrez la o casa de pariuri unde tura este de 12 ore jum |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| crissy esti singura pe tura? Nu sunteti cate 2? Daca nu esti sg pe tura se poate face un artificiu dar depinde mult de angajator. La programul in ture stiu ca e mai dificil sa aplici regula asta cu 6 ore. De ex amgajatele mele nu pot beneficia de astfel de prog pt ca se lucreaza in ture zi/noapte si chiar nu exista nici un artificiu posibil...dar la tine daca e intelegator managerul iti poate taia macar 2 ore din prog asta doar daca nu esti solo pe tura. |
|
|