Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ema ai fost superba! Casa de piatra! Felicitarii ..Stefanut Doamne sunt nr. 3 ...uhh
Sunteti minunate toate si abia astept sa mai apara burtici! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Ema felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Se citeste fericirea pe chipul tau.Sunteti toti 3 f frumosi. Russi felicitari! Sa va traiasca, sa va bucurati de el!Hai ca se inmultesc berzele libere, vesti bune pentru aspirante. Ralu felicitari pentru vestile bune de la eco! Tot asa s-o tineti! Cris sa aveti spor la renovat, sa iasa cum va doriti! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mai fetelor, de aseara burtica este tare, ieri am tot simtit.o pe asta mica facandu.se cocolos pe partea dreapta, peste noapte însa am tot simtit toata burtica tare, iar azi e la fel...nu ma doare, doar ca de obicei nu e asa tare... Si de dimi am dat la boboci ceaiul... Înca mi.e raut...
Ma gândeam daca si mâine e la fel sa il sun pe doctorul meu... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| deearox wrote:Mai fetelor, de aseara burtica este tare, ieri am tot simtit.o pe asta mica facandu.se cocolos pe partea dreapta, peste noapte însa am tot simtit toata burtica tare, iar azi e la fel...nu ma doare, doar ca de obicei nu e asa tare... Si de dimi am dat la boboci ceaiul... Înca mi.e raut...
Ma gândeam daca si mâine e la fel sa il sun pe doctorul meu...
Ia nospa si stai intinsa!!! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Deea e posibil sa fie contractii BH nu s periculoase. Si mie mi se intampla cateodata sa mi se intareasca burtica fara sa doara...trebuie sa te hidratezi f bine, cu apa de preferat, si sa stai la orizontala cat mai relaxata, daca persista ia no spa daca nu cedeaza nici asa suna doctorul si vezi ce ti zice. Oricum de acum incolo o sa tot experimentezi contractii BH mai ales seara cand te bagi la somn sau cand faci vreun efort nu musai mare... vezi sa nu confunzi pozitia bebelinei cu contractia. See y |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna!!! Suntem acasa!!
Multumesc din tot sufletul ptr urari. Am uitat sa va spun ca imi calculasem gresit DPN [ma luasem dupa eco] iar eu eram cu o saptamana si cateva zile in urma...in consecinta am nascut pe bebe prematur cu ..cateva zile. Mai exact 37 sapt si 4 zile,era full term la finalul celor 37 insa... e ok si asa. a fost tinut totusi la incubator 2 ore.
acum e totul ok... ma mir cum de a primit 10 la nastere,stiam ca la cezariene nu se da 10...dar... noi sa fim sanatosi!
Sunt obosita,putin bulversata,dar o sa fie bine!!
Va pun cateva poze cu David Constantin si va spun sincer ca nu ma las plecata de la voi,mie dor de burtica :)) Deja ma gandesc la urmatorul,insa in niciun caz numai nasc la stat...
Pupici!!!!Mai trec pe la voi sa vad cum va simtiti,daca ma mai primiti fara burtica
Ynnea,am sa te urmaresc din umbra,esti aproape !:)) russiantonik attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| roxinthya raluk am dormit cateva ore si am stat in pat, vad ca m-a mai lasat...am umblat cam mult ieri, plus ca am fost si la film si-am stat in scaun vreo 3 ore aproape- pt 50 shades of grey- care app este o porcarie...nu dati banii pe el ca nu merita sincer sor`mea si ideile ei
incerc sa nu confund contarctiile BH cu cea mica... mi se pare senzatia difrita cand mi se contracta toata burtica, banuiesc ca-i contractie, nu?iar cand e bebita se simte tare intr-o parte sau in alta... si atunci pt cateva secunde, sau sunt eu toanta..nush cateodata ma depaseste situatia multumesc de raspunsuri
russian superb puiutul tau multa sanatate si recuperare rapida
|
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Russiantonik sa va traiasca,ce pui mic si frumos.....da sunt si eu aproape......asteptcu nerabdare sa-mi vad si eu puiul Nanny asa este toate trecem prin asta.......bineinteles ca o sa va pun poze cu bebe al meu Ema am si uitat sa-ti spun ca ai fost superba la nunta,si ce mare a crescut Stefanut |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Russian...sa va traiasca bebelul...atat de simpatic si de bucalat! cu obrajorii lui rotunjori.. Aseara am fost la sala ...cam 45 de min...15 min banda, 15 bicicleta, 15 bicicleta eliptica...Sa nu va inchipuiti ca am bagat ca nebuna, nici pomeneala...asa lejer, sa ma misc...Daca nu fac miscare simt ca o iau razna... |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Russiantonika, e tare dragalas puiul tau. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el. Maryella, multumesc, deja sunt satula de praf si dezordine si suntem abia la inceput. Ema, sunteti frumosi toti trei. Casa de piatra si fericire maxima! Bebita mea e foarte activa mai ales noaptea. Daca va fi la fel si cand se naste, sa vezi distractie. De obicei la 24 ma trezesc sa merg la baie si atunci face tumbe intr-o veselie. Burta mea face valuri, la fel dimineata cat sunt la serviciu. Alex saracul tot ar vrea sa vada miscarile din burtica, dar cum pune mana pe burta mea, bebe se linisteste si nu mai misca deloc. Acum saracul e atat de racit cum n-a fost in cei aproape 12 ani ai lui. Nu stiu ce virus pacatos e asta ca nu-i mai trece deloc, nu poate respira, saptamana asta nu l-am lasat la scoala, l-am indopat cu medicamente, ceaiuri, dar degeaba. Pana acum din fericire eu am scapat, sper sa nu ma prinda de acum incolo. O zi frumoasa tuturor. |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi.Pana acum am stat in umbra si v-am urmarit.Acum a venit momentul sa ma alatur si eu din moment ce s-au eliberat locurile. E mumos rau si sa-ti traiasca russiantonika |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Anelise wrote:...Si o pozica cu al meu cavaler la 5 zile...
Liz, este un scump puiutul tau ! Sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii ! Iar tie mami, refacere rapida, mult laptic si nopti linistite iti doresc ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| russiantonik wrote:Buna!!! Suntem acasa!!
Sa iti traiasca flacaul ! E foarte frumusel, un adevarat cavaler ! Sa aveti parte de multe zile frumoase, cu zambete si impliniri ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Liiiz , bebe e perfect! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce minuni minunate aveti Anelise si russiantonik!
Sarcina usoara gravidutele
Pupici de la Elisa ingerash attached the following image(s):
|
|
|