Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gazela
Scris: Sunday, February 15, 2015 10:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Deea ce burtica frumoasa ai!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo computerlove computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss
dana_h
Scris: Sunday, February 15, 2015 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Deea esti superba computerlove
Yneea mai e asa putin si vi la mamici Cheek Kiss
russiantonik
Scris: Sunday, February 15, 2015 3:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna ziua fetele! Va scriu din spital .. am nascut pe Davidutul nostru pe data de 12 la ora 9 si 10 cezariana cu anestezie generala. Am avut 2 hemoragii pe masa de operatie si lohii prea puternice... bebe a avut 3 kg 300 la na?tere si 52 cm. Din pacate pt mn recuperarea este greoaie. .ma confrunt cu o deprrsiepost natala..iieri am plans toata ziua ca nu ma simt bn si bebe refuza titi.si papa formula..sper sa fie bn..maine sa venim acasa apoi sa ne întoarcem la scos de fire.. am auzit ca dupa scoaterea lor lucrurile devin mai simple. Va pup
ynnea
Scris: Sunday, February 15, 2015 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Russiantonik ma bucur ca ai adus pe lume puiutul,trebuie sa fi puternica si sa te ajute dumnezeu sa treci peste toate.......va pupam si sper sa auzim de bine.iloveyou
Dana asa este mai am foarte putin si imi vine si mie timpulmajoreta
Vai fetelor dar unde sunteti toate???
juwy.l
Scris: Sunday, February 15, 2015 10:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
ynnea wrote:
Russiantonik ma bucur ca ai adus pe lume puiutul,trebuie sa fi puternica si sa te ajute dumnezeu sa treci peste toate.......va pupam si sper sa auzim de bine.iloveyou
Dana asa este mai am foarte putin si imi vine si mie timpulmajoreta
Vai fetelor dar unde sunteti toate???

Cheek Kiss aspiricile sunt la jumulit barzica Lol , iar burticile mici probabil profita de un masaj Lol mamicile sarbatoresc la o plimbarica DistanceKiss Dragostea asta ne tine usor ocupate DistanceKiss DistanceKiss

iloveyou iloveyou iloveyou

Russiantonik sa aveti parte de multa sanatate si sa treceti repede si cu bine peste momentele astea mai inconfortabile sa ajungeti sa va bucurati de momente binecuvantate cu liniste si voie buna. computerlove

Deearox coeur coeur
Criss2014
Scris: Monday, February 16, 2015 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata!
Russiantonika, recuperare rapida si usoara iti doresc. Bucura-te de printisorul tau frumos, bine ca a trecut totul chiar daca a fost ceva mai greu, important e ca acum esti bine. Acasa cu siguranta va fi mai bine si mai usor totul. Bebe o sa te solicite maxim asa ca n-o sa mai ai timp sa te gandesti la depresia postnatala.
Noi suntem in plin santier cu baia, abia astept sa fie gata. Ieri am fost pe la Dedeman sa vedem ce mai trebuie sa cumparam, acum ma bate gandul sa schimb totul si in bucatarie. Pasarele de gravida. Lol Bebita mea are momente cand e foarte activa si se misca tare de tot, apoi are momente de pauza cand probabil doarme si atunci ma panichez eu ca e prea multa liniste in burtica. ras
Incet, incet incep sa-mi pregatesc si eu gentuta pentru spital, mai am doua saptamani si intru in trimesttrul III si vreau sa am totul pregatit, sa nu fiu cumva surprinsa pe nepregatite.
Inca mai purtam negocieri pe tema numelui ras , sotul meu a fost cel care a cedat primul si a zis ca lui ii e indiferent, sa aleg ce nume imi place mie. Dar Alex e de neinduplecat si nu vrea nicicum sa accepte numele alese de mine. Hilar
RalukM
Scris: Monday, February 16, 2015 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Felicitari Russian, recuperare rapida draga mea, cum zicea si Criss cand ajungi acasa cu bebe o sa fi atata de ocupata ca nu o sa mai ai timp sa te gandesti la depresie...toate astea rele vor trece, sa te bucuri de cel mic si sa fiti amandoi sanatosi tun.
Noi am fost la eco sapt trecuta, buburuza mea are 1100 gr si e bine:) pe 5 martie am morfo trim 3 sper sa iasa si aia bine. Eu am dileme mari cu ce sa cumpar de imbracat pt bebe, ce marimi, daca sa iau new born sau nu etc..sunt cu atat mai mult in ceata ca vine pe lume in mai si nu e nici vara nici primavara:))) na ce prb am eu. Pt bagajul meu nici nu ma strofoc, niste prosoape, trusa de igiena personala, lenjerie intima, papuci si cam atat ca in rest primesc totul in maternitate, dar la bebe pt cand o veni acasa chiar nush ce sa iau.Crazy nu ma asteptam sa ma bage in dilema totala tocmai aspectul astahohot asa ca daca sunteti dragute sa ma ajutati si pe mine cu idei, poate aveti mai multa experienta ca mine cu hainele de bebeiras
kali
Scris: Monday, February 16, 2015 10:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Ynnea

2. RalukM

3. Mon1

4. Deearox

5. Criss2014

6. Nanny

7. Alina Diana

8. Catinca44
">http://

9. Gazela

10. Elenya
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 16.02.2015
ynnea
Scris: Monday, February 16, 2015 11:47 AM
Nivel

Multumim Kali pentru actualizare computerlove
Criss2014
Scris: Monday, February 16, 2015 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Raluka, felicitari pentru rezultatele de la eco. In primul rand cred ca foarte bune si practice sunt bodyurile din bumbac 100% pentru bebe. Alex s-a nascut in mai, era deja aproape vara si in casa il tineam de cele mai multe ori doar in body. Dar iarasi salopetele intregi sunt practice si bune, ca nu are piciorusele dezgolite. Se gasesc si mai groase si mai subtirele. Cred totusi ca nu are rost sa cumperi foarte multe, oricum vei primi si bebe creste repede. Pentru inceput cate 2-3 din fiecare, apoi mai cumperi. Iarasi un saculet de dormit cu care il "imbraci pe bebe, in sensul ca se prinde cu capse sau cu nasturi in zona umerilor, si astfel mainile sunt libere dar bebe nu se dezveleste noaptea. Sosetute/botosei nu foarte grosi ca oricum se naste primavara. 1-2 caciulite mai subtirele pentru zilele mai racoroase. O paturica, lenjerie pentru patut si cam atat imi vine in minte acum. Eu in casa niciodata nu i-am pus caciula pe cap si nici nu l-am infasat niciodata. Si nici manusi nu i-am pus pentru ca mi se par atat de incomode si de suparatoare pentru bebe.
Eu am primit sambata de la nepoata-mea niste hainute de la fetita ei. Si m-am uitat cat sunt de mici, ca niste hainute de papusa. Lol Nu cred ca o sa-i fie bune printesei mele ras Am vazut ca pe multe scrie 50 cm. Pai Alex al meu avea 53 cm la nastere si 3800 g. Daca si fetita va fi tot cam atat de mare, e clar ca nu am ce sa fac cu ele. Bebelusa ei a fost mult mai micuta, la 2 luni inca nu avea 4 kg.
Acum vad ca am ajuns la jumatatea listei uff E drept ca lista gravidutelor s-a subtiat considerabil si suntem tot mai putine.
Pe la noi e epidemie de gripa. Sunt inconjurata de oameni bolnavi si la serviciu dar si acasa. Alex e atat de racit, nici nu l-am lasat azi la scoala. Il duc azi la medicul de familie sa-l asculte ca tuseste tare urat. Eu simt ca ma sacaie ceva in gat. Sper sa nu ma doboare raceala taman acum. Mai am 3 saptamani de lucru si foarte multe de facut/terminat/predat.
emanicole
Scris: Monday, February 16, 2015 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
va pup burticiiloveyou
yneea dar ce puitin mai ai newclap yes yes iloveyou

P.S. va atasez si voua 4 poze de la botezul si cununia religioasa din 7 feb...sa va poarte noroc hearts hearts iloveyou

emanicole attached the following image(s):
poza1.jpgpoza2.jpgpoza3.jpgpoza4.jpg

kali
Scris: Monday, February 16, 2015 12:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
ynnea wrote:
Multumim Kali pentru actualizare computerlove

Cheek Kiss Esti cap de lista!
Sarcina usoara cat a mai ramas!coeur
deearox
Scris: Monday, February 16, 2015 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Ynea Gazela Dana Juwy Multumim de aprecieri computerlove computerlove computerlove ne simtim super yes yes este atatde frumoasa perioada asta ca parca n-as vrea sa se termine Blushing

russian imi pare rau sa aud de neplaceri, insa priveste partea buna a lucrurilor :) bebe este bine,sanatos, bucura-te de aceste clipe si dedica-te intru totul puiului tau computerlove computerlove computerlove sigur te vei simti mai bine odata ce vei ajunge acasa la tine. Multa sanatate computerlove computerlove

Raluk felicitari pt eco majoreta majoreta majoreta si eu sunt in dilema din acelasi motiv Crazy de asta am sa incep bagajul cu lucrurile mele apoi voi vedea ce voi lua pt bebe...nu vreau nici sa fac risipa si sa iau lucruri pe care nu le voi folosi sau de care sa nu am nevoie.

Kali multumim de update love mama mama sunt pe 4 bounce bounce bounce

ema frumoasa familie sunteti computerlove computerlove computerlove si ce bebe superb ai tu coeur coeur coeur felicitari pupici Buddy1
sa fiti sanatosi si...hai cu bebe2 Crazy ras

ynea esti cap de lista yes yes yes hai ca acum vine si galeria Buddy1 DistanceKiss

Criss si eu ma bat cu un inceput de raceala,o tin in frau cu ceai si lamaie..vad ca da inapoi usor usor...

Am fost azi la manichiura si pedichiura, si chiar m-am relaxat..avand in vedere ca de obiceimi le fac singura, n am ami fost din liceu la salon pt asa ceva Crazy dar la picioare nu mai aung si la maini mi-a fost lene Crazy acum crosetez o broscuta testoasa (cerere de la un prieten) si ma mai uitla burtica cum face valuri dance pur si simplu ma fascineaza bebita yes e dragoste mare, mai ales cu tati, zici ca mai are putin si iese prin buric cand pune tati mana Crazy

Va pupam fetelor computerlove computerlove computerlove
ynnea
Scris: Monday, February 16, 2015 9:30 PM
Nivel

Kali,Ema,Deea asa este sunt cap de lista,deja m-au luat emotiile........mult nu mai este ca am inceput sa simt dureri mai puternice de spate si de burta si ma intorc foarte greu zici ca am 100 de kg dar mai e putin si scap
Nanny
Scris: Tuesday, February 17, 2015 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici!
Ema...ai fost o mireasa taaaare draguta si simpatica !! Casa de piatra! Nici nu te-as fi vazut cu altfel de rochie...Suuuper! Sa va fie de bine, iar baiatul vostru e ditamai flacaul!Cheek Kiss Cheek Kiss
Deea...draguta burtica ta, rotunjoara si bineee conturata!Cheek Kiss
Ynea...nu trebuie sa te sperii..toate vom ajunge acolo...This is it...mai ai putinel si gataaaa. O sa ne pui si tu poze cu bebe..!dance
Criss...sper sa nu te ia raceala si pe tine...alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.