Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Deea ce burtica frumoasa ai!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Deea esti superba Yneea mai e asa putin si vi la mamici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna ziua fetele! Va scriu din spital .. am nascut pe Davidutul nostru pe data de 12 la ora 9 si 10 cezariana cu anestezie generala. Am avut 2 hemoragii pe masa de operatie si lohii prea puternice... bebe a avut 3 kg 300 la na?tere si 52 cm. Din pacate pt mn recuperarea este greoaie. .ma confrunt cu o deprrsiepost natala..iieri am plans toata ziua ca nu ma simt bn si bebe refuza titi.si papa formula..sper sa fie bn..maine sa venim acasa apoi sa ne întoarcem la scos de fire.. am auzit ca dupa scoaterea lor lucrurile devin mai simple. Va pup |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Russiantonik ma bucur ca ai adus pe lume puiutul,trebuie sa fi puternica si sa te ajute dumnezeu sa treci peste toate.......va pupam si sper sa auzim de bine. Dana asa este mai am foarte putin si imi vine si mie timpul Vai fetelor dar unde sunteti toate??? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| ynnea wrote:Russiantonik ma bucur ca ai adus pe lume puiutul,trebuie sa fi puternica si sa te ajute dumnezeu sa treci peste toate.......va pupam si sper sa auzim de bine. Dana asa este mai am foarte putin si imi vine si mie timpul Vai fetelor dar unde sunteti toate???
aspiricile sunt la jumulit barzica , iar burticile mici probabil profita de un masaj mamicile sarbatoresc la o plimbarica Dragostea asta ne tine usor ocupate
Russiantonik sa aveti parte de multa sanatate si sa treceti repede si cu bine peste momentele astea mai inconfortabile sa ajungeti sa va bucurati de momente binecuvantate cu liniste si voie buna.
Deearox |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! Russiantonika, recuperare rapida si usoara iti doresc. Bucura-te de printisorul tau frumos, bine ca a trecut totul chiar daca a fost ceva mai greu, important e ca acum esti bine. Acasa cu siguranta va fi mai bine si mai usor totul. Bebe o sa te solicite maxim asa ca n-o sa mai ai timp sa te gandesti la depresia postnatala. Noi suntem in plin santier cu baia, abia astept sa fie gata. Ieri am fost pe la Dedeman sa vedem ce mai trebuie sa cumparam, acum ma bate gandul sa schimb totul si in bucatarie. Pasarele de gravida. Bebita mea are momente cand e foarte activa si se misca tare de tot, apoi are momente de pauza cand probabil doarme si atunci ma panichez eu ca e prea multa liniste in burtica. Incet, incet incep sa-mi pregatesc si eu gentuta pentru spital, mai am doua saptamani si intru in trimesttrul III si vreau sa am totul pregatit, sa nu fiu cumva surprinsa pe nepregatite. Inca mai purtam negocieri pe tema numelui , sotul meu a fost cel care a cedat primul si a zis ca lui ii e indiferent, sa aleg ce nume imi place mie. Dar Alex e de neinduplecat si nu vrea nicicum sa accepte numele alese de mine. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
Felicitari Russian, recuperare rapida draga mea, cum zicea si Criss cand ajungi acasa cu bebe o sa fi atata de ocupata ca nu o sa mai ai timp sa te gandesti la depresie...toate astea rele vor trece, sa te bucuri de cel mic si sa fiti amandoi sanatosi tun. Noi am fost la eco sapt trecuta, buburuza mea are 1100 gr si e bine:) pe 5 martie am morfo trim 3 sper sa iasa si aia bine. Eu am dileme mari cu ce sa cumpar de imbracat pt bebe, ce marimi, daca sa iau new born sau nu etc..sunt cu atat mai mult in ceata ca vine pe lume in mai si nu e nici vara nici primavara:))) na ce prb am eu. Pt bagajul meu nici nu ma strofoc, niste prosoape, trusa de igiena personala, lenjerie intima, papuci si cam atat ca in rest primesc totul in maternitate, dar la bebe pt cand o veni acasa chiar nush ce sa iau. nu ma asteptam sa ma bage in dilema totala tocmai aspectul asta asa ca daca sunteti dragute sa ma ajutati si pe mine cu idei, poate aveti mai multa experienta ca mine cu hainele de bebei |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Gravidutzele noastre dragi!
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 16.02.2015 |
|

| Multumim Kali pentru actualizare |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Raluka, felicitari pentru rezultatele de la eco. In primul rand cred ca foarte bune si practice sunt bodyurile din bumbac 100% pentru bebe. Alex s-a nascut in mai, era deja aproape vara si in casa il tineam de cele mai multe ori doar in body. Dar iarasi salopetele intregi sunt practice si bune, ca nu are piciorusele dezgolite. Se gasesc si mai groase si mai subtirele. Cred totusi ca nu are rost sa cumperi foarte multe, oricum vei primi si bebe creste repede. Pentru inceput cate 2-3 din fiecare, apoi mai cumperi. Iarasi un saculet de dormit cu care il "imbraci pe bebe, in sensul ca se prinde cu capse sau cu nasturi in zona umerilor, si astfel mainile sunt libere dar bebe nu se dezveleste noaptea. Sosetute/botosei nu foarte grosi ca oricum se naste primavara. 1-2 caciulite mai subtirele pentru zilele mai racoroase. O paturica, lenjerie pentru patut si cam atat imi vine in minte acum. Eu in casa niciodata nu i-am pus caciula pe cap si nici nu l-am infasat niciodata. Si nici manusi nu i-am pus pentru ca mi se par atat de incomode si de suparatoare pentru bebe. Eu am primit sambata de la nepoata-mea niste hainute de la fetita ei. Si m-am uitat cat sunt de mici, ca niste hainute de papusa. Nu cred ca o sa-i fie bune printesei mele Am vazut ca pe multe scrie 50 cm. Pai Alex al meu avea 53 cm la nastere si 3800 g. Daca si fetita va fi tot cam atat de mare, e clar ca nu am ce sa fac cu ele. Bebelusa ei a fost mult mai micuta, la 2 luni inca nu avea 4 kg. Acum vad ca am ajuns la jumatatea listei E drept ca lista gravidutelor s-a subtiat considerabil si suntem tot mai putine. Pe la noi e epidemie de gripa. Sunt inconjurata de oameni bolnavi si la serviciu dar si acasa. Alex e atat de racit, nici nu l-am lasat azi la scoala. Il duc azi la medicul de familie sa-l asculte ca tuseste tare urat. Eu simt ca ma sacaie ceva in gat. Sper sa nu ma doboare raceala taman acum. Mai am 3 saptamani de lucru si foarte multe de facut/terminat/predat. |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| va pup burtici yneea dar ce puitin mai ai
P.S. va atasez si voua 4 poze de la botezul si cununia religioasa din 7 feb...sa va poarte noroc emanicole attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ynnea wrote:Multumim Kali pentru actualizare
Esti cap de lista! Sarcina usoara cat a mai ramas! |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Ynea Gazela Dana Juwy Multumim de aprecieri ne simtim super este atatde frumoasa perioada asta ca parca n-as vrea sa se termine
russian imi pare rau sa aud de neplaceri, insa priveste partea buna a lucrurilor :) bebe este bine,sanatos, bucura-te de aceste clipe si dedica-te intru totul puiului tau sigur te vei simti mai bine odata ce vei ajunge acasa la tine. Multa sanatate
Raluk felicitari pt eco si eu sunt in dilema din acelasi motiv de asta am sa incep bagajul cu lucrurile mele apoi voi vedea ce voi lua pt bebe...nu vreau nici sa fac risipa si sa iau lucruri pe care nu le voi folosi sau de care sa nu am nevoie.
Kali multumim de update mama mama sunt pe 4
ema frumoasa familie sunteti si ce bebe superb ai tu felicitari sa fiti sanatosi si...hai cu bebe2
ynea esti cap de lista hai ca acum vine si galeria
Criss si eu ma bat cu un inceput de raceala,o tin in frau cu ceai si lamaie..vad ca da inapoi usor usor...
Am fost azi la manichiura si pedichiura, si chiar m-am relaxat..avand in vedere ca de obiceimi le fac singura, n am ami fost din liceu la salon pt asa ceva dar la picioare nu mai aung si la maini mi-a fost lene acum crosetez o broscuta testoasa (cerere de la un prieten) si ma mai uitla burtica cum face valuri pur si simplu ma fascineaza bebita e dragoste mare, mai ales cu tati, zici ca mai are putin si iese prin buric cand pune tati mana
Va pupam fetelor |
|

| Kali,Ema,Deea asa este sunt cap de lista,deja m-au luat emotiile........mult nu mai este ca am inceput sa simt dureri mai puternice de spate si de burta si ma intorc foarte greu zici ca am 100 de kg dar mai e putin si scap |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici! Ema...ai fost o mireasa taaaare draguta si simpatica !! Casa de piatra! Nici nu te-as fi vazut cu altfel de rochie...Suuuper! Sa va fie de bine, iar baiatul vostru e ditamai flacaul! Deea...draguta burtica ta, rotunjoara si bineee conturata! Ynea...nu trebuie sa te sperii..toate vom ajunge acolo...This is it...mai ai putinel si gataaaa. O sa ne pui si tu poze cu bebe..! Criss...sper sa nu te ia raceala si pe tine... |
|
|