Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Wednesday, February 11, 2015 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Anelise e superb flacaul tau! Topitor de inimi de pe acum.
Vad ca se elibereaza tot mai multe berze. Ma rog sa vina si la mine una.
Ynnea felicitari pentru vestile bune! Parca mai ieri ne anuntati de testul pozitiv ,iar acum te apropii cu pasi mari de intalnirea cu puiul tau.
ioana_29
Scris: Wednesday, February 11, 2015 5:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
Buna fetele, ma scuzati ca scriu asa rar, va citesc zilnic din umbra si ma bucur pentru toate vestile frumoase...
Anelise Cheek Kiss felicitari, dumnezeu sa va dee sanatate si crestere frumoasa,armonioasa plina de bucurii!
Russian nastere usoara si bebe sanatos si binevuvantat,ne rugam sa fie bine pt tine si pentru toate gravidutele de aici Cheek Kiss
Va pup pe toate fara exceptie,computerlove computerlove eu am trecut in saptamana 6, maine am intalnirea cu cel mic prin intermediul ecografiei,stari de grata si mirosuri insuportabile avem tot inainte,o sa treaca si astea, va doresc numai bine si sarvina usoara la toate gravidutelemajoreta iloveyou
Mon1
Scris: Wednesday, February 11, 2015 7:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Russian abia asteptam sa-l vedem pe David! majoreta majoreta
Simo iloveyou
ynnea
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Multumesc mult fetelor pentru incurajariras Blushing
Maryella asa este,nici mie nu-mi vine a crede
RalukM
Scris: Thursday, February 12, 2015 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata fetele,

Eu bantui de cu noaptea-n cap...nu prea mai pot dormi bine, cand imi schimb pozitia ba nu i convine printesei si ma ia la suturi, daca ma intorc de pe o parte pe alta o fac de zici ca am.100kg:)))desi foarte mult nu am luat in greutae pana acum..dar ma simt cat un hipopotam:).Mai nou am vazut ca s a invinetit zona buricului...l am pus si pe al meu sa se uite ca are alt unghi de a privi el ni vede:)))eu zic ca e ceva sau poate se vad vasele de sange si de asta pare asa,o sa aflu azi la doc, bine ca nu ma doare si nu e iesit in afara mult.
Mon am mai auzit med de fam care nu dau co prenatal ma devreme de 32 de sapt desi mi se pare o prostie mare, legea e clara si nu lasa loc de nici o interpretare. Eu am o colega care va naste prin cezariana stie exact sapt cand se va intampla si totusi medicul de fam nu vrea sub nici o forma sa i dea co la 30s...ceea ce e aberant.Eu am vb cu ginecologul prima data l am intrebat ce termen de nastere sa iau in calcul(cel mai indepartat) mi a zis clar ca nu ma lasa sa sar de 40s plus minus cateva zile si mi am calculat zilele in fctie de cel mai indepartat dpn si pot lejer la 30s sa intru in prenatal, cum se va si intampla de altfel:)
Abia astept sa mi vad mandra azi, sa fie totul ok ca si pana acum computerlove
Roxanine
Scris: Thursday, February 12, 2015 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Anelise, iarta-mi intarzierea!!

Felicitari scumpo! Ai un baietel foarte foarte fumosss!! Sa iti traisca! Ce a fost greu a trecut, uitam tot raul! Important e ca esti bine, ca sunteti bine.. computerlove

Te pup!iloveyou
Criss2014
Scris: Thursday, February 12, 2015 2:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Fetelor, l-am vazut pe bebe David (Rusiantonika). E un scump si un grasunel, s-a nascut cu 3.300 g si a luat un 10 mare la nastere. Deci e clar ca doctorita care i-a facut ultima ecografie, a gresit masuratorile.
ynnea
Scris: Thursday, February 12, 2015 4:04 PM
Nivel

Da asa este Criss,Russiantonik a nascut,l-am vazut si eu pe bebe ras
ioana_29
Scris: Friday, February 13, 2015 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2014
pupici buna seara fetele!
am o intrebare....am fost ieri la eco si e ok din perspectiva dictorului...bebe are 6 saptamani si 1 zi iar crl 3.50mm cordul a inceput activitatea, intrebarea e nu e cam mic embrionul pt saptamana 6?
Va multumesc pentru raspunsuri,va doresc sarcina usoara si va pupCheek Kiss grup
ynnea
Scris: Friday, February 13, 2015 8:39 PM
Nivel

Ioana stai linistita daca doctorul ti-a spus ca totul este bine......fiecare sarcina este diferita si fiecare fat se dezvolta in felul lui,nu mai te preocupa ca totul este binehainoroc
Gazela
Scris: Friday, February 13, 2015 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Ioana acum ma uitam peste ecografia de la 6 sapt si la mine a fost de 3.9 mm, deci tot pe acolo, asa ca stai linistita, e f bine! Felicitari pentru bulinuta ta!!!Bravoo
computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
ynnea
Scris: Saturday, February 14, 2015 9:05 AM
Nivel

Buna dimineata dragele mele
Va doresc de ziua indragostitilor sa fiti iubite si sa aveti sarcini usoare in continuare......iar timpul asta sa treaca mai repede ca sa ne tinem in brate puiutiiiloveyou
deearox
Scris: Saturday, February 14, 2015 7:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Salut gagici computerlove computerlove computerlove

am intrat asa rapid sa facem prezenta si sa va uram weekend placut majoreta majoreta majoreta

uite si poza de 25 de saptamani coeur coeur coeur

deearox attached the following image(s):
img_1993.jpg

ynnea
Scris: Saturday, February 14, 2015 8:05 PM
Nivel

Frumoasa burtica Deea iloveyou
ynnea
Scris: Saturday, February 14, 2015 8:06 PM
Nivel

Este foarte pusttiu pe aici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.