Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Anelise e superb flacaul tau! Topitor de inimi de pe acum. Vad ca se elibereaza tot mai multe berze. Ma rog sa vina si la mine una. Ynnea felicitari pentru vestile bune! Parca mai ieri ne anuntati de testul pozitiv ,iar acum te apropii cu pasi mari de intalnirea cu puiul tau. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna fetele, ma scuzati ca scriu asa rar, va citesc zilnic din umbra si ma bucur pentru toate vestile frumoase... Anelise felicitari, dumnezeu sa va dee sanatate si crestere frumoasa,armonioasa plina de bucurii! Russian nastere usoara si bebe sanatos si binevuvantat,ne rugam sa fie bine pt tine si pentru toate gravidutele de aici Va pup pe toate fara exceptie, eu am trecut in saptamana 6, maine am intalnirea cu cel mic prin intermediul ecografiei,stari de grata si mirosuri insuportabile avem tot inainte,o sa treaca si astea, va doresc numai bine si sarvina usoara la toate gravidutele |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Russian abia asteptam sa-l vedem pe David! Simo |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumesc mult fetelor pentru incurajari Maryella asa este,nici mie nu-mi vine a crede
|
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata fetele,
Eu bantui de cu noaptea-n cap...nu prea mai pot dormi bine, cand imi schimb pozitia ba nu i convine printesei si ma ia la suturi, daca ma intorc de pe o parte pe alta o fac de zici ca am.100kg:)))desi foarte mult nu am luat in greutae pana acum..dar ma simt cat un hipopotam:).Mai nou am vazut ca s a invinetit zona buricului...l am pus si pe al meu sa se uite ca are alt unghi de a privi el ni vede:)))eu zic ca e ceva sau poate se vad vasele de sange si de asta pare asa,o sa aflu azi la doc, bine ca nu ma doare si nu e iesit in afara mult. Mon am mai auzit med de fam care nu dau co prenatal ma devreme de 32 de sapt desi mi se pare o prostie mare, legea e clara si nu lasa loc de nici o interpretare. Eu am o colega care va naste prin cezariana stie exact sapt cand se va intampla si totusi medicul de fam nu vrea sub nici o forma sa i dea co la 30s...ceea ce e aberant.Eu am vb cu ginecologul prima data l am intrebat ce termen de nastere sa iau in calcul(cel mai indepartat) mi a zis clar ca nu ma lasa sa sar de 40s plus minus cateva zile si mi am calculat zilele in fctie de cel mai indepartat dpn si pot lejer la 30s sa intru in prenatal, cum se va si intampla de altfel:) Abia astept sa mi vad mandra azi, sa fie totul ok ca si pana acum |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Anelise, iarta-mi intarzierea!!
Felicitari scumpo! Ai un baietel foarte foarte fumosss!! Sa iti traisca! Ce a fost greu a trecut, uitam tot raul! Important e ca esti bine, ca sunteti bine..
Te pup! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Fetelor, l-am vazut pe bebe David (Rusiantonika). E un scump si un grasunel, s-a nascut cu 3.300 g si a luat un 10 mare la nastere. Deci e clar ca doctorita care i-a facut ultima ecografie, a gresit masuratorile. |
|
| Da asa este Criss,Russiantonik a nascut,l-am vazut si eu pe bebe |
|
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| buna seara fetele! am o intrebare....am fost ieri la eco si e ok din perspectiva dictorului...bebe are 6 saptamani si 1 zi iar crl 3.50mm cordul a inceput activitatea, intrebarea e nu e cam mic embrionul pt saptamana 6? Va multumesc pentru raspunsuri,va doresc sarcina usoara si va pup |
|
| Ioana stai linistita daca doctorul ti-a spus ca totul este bine......fiecare sarcina este diferita si fiecare fat se dezvolta in felul lui,nu mai te preocupa ca totul este bine |
|
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Ioana acum ma uitam peste ecografia de la 6 sapt si la mine a fost de 3.9 mm, deci tot pe acolo, asa ca stai linistita, e f bine! Felicitari pentru bulinuta ta!!! |
|
| Buna dimineata dragele mele Va doresc de ziua indragostitilor sa fiti iubite si sa aveti sarcini usoare in continuare......iar timpul asta sa treaca mai repede ca sa ne tinem in brate puiutii |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Salut gagici
am intrat asa rapid sa facem prezenta si sa va uram weekend placut
uite si poza de 25 de saptamani deearox attached the following image(s):
|
|
| Frumoasa burtica Deea |
|