Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| crys multumim pentru aprecieri si mie imi va fi dor de burtica asta e clar e asa de scumpic puiul tau ca-mi vine sa-l pap
ynea te asteptam cu vesti bune
ioana_laura este normal sa te mai simtit asa, eu cand ma simt asa deprimata mai citesc cate un pic din diverse chestii motivationale :) ma ajuta foarte mult sa imi ridic moralul
Fetelor noi suntem bine, alte persoane ne creaza probleme, dar incercam sa ignoram, insa va jur cateodata as dori sa traiesc in padure, singura
Eu am o durere in partea stanga chiar sub coaste, si zi si noapte, nu ma lasa deloc banuiesc ca e uterul care s-a ridicat..sau nush
Va pupam si va urma o saptamana grozava |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| BUNA FETELOR Am venit de la eco Avem 2 kilograme jumate DBP 87 mm Lungimea femurului este de 66 mm Lichidul amniotic este normal Pab 318 mm Iar bebe este pozitionat bine cu capul in jos Mi a spus ca toate rezultatele sunt foarte bune si analizele la fel iar eu am luat doar 13 kilograme pana acum Deea |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| ynnea wrote:BUNA FETELOR Am venit de la eco Avem 2 kilograme jumate Bravooo felicitari...Doamne ajuta, cu bine pana la capat! eu zic ca undeva la 3,400g va ajunge la nastere..! |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Felicitari Ynea bravo Super vestile
|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumesc Nanny,Deea Sper ca la nastere sa cantareasca macar 3 kilograme....... |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari,Ynnea! Nici nu avea cum sa fie altfel.
Noi crestem, ieri s-a miscat cretulina mea mai sus ca niciodata, incat am picat late de oboseala seara. O iubesc de mor O saptamana frumoasa! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mon1 wrote: Noi crestem, ieri s-a miscat cretulina mea mai sus ca niciodata, Mona...buna dimineata. Cam rarut pe aici! SI eu duminica am fost la opera. Protagonistul din rolul principal nu era stralucit, chiar deloc, iar bebelusul meu a ripostat vehement!! Ba chiar de 2 ori m-a lovit asa de puternic, incat am tresarit de pe scaun si m-a bufnit rasul. Are personalitate domle, nu gluma! Ii plac doar lucrurile de calitate! Ori m-a simtit ca nu-mi place felul odios in care canta, ori chiar ar preferinte..??!!! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
E buna greutatea ynea, felicitari pt rezultatele bune la eco. Eu de ieri am intrat in co de odihna urmat imediat de prenatal. Odata cu el am inceput si renovarile la o parte a locuintei, ce sa zic minunat bormasini, ciocane, demolari etc deja am creierii imprastiati:)))asta mica a mea reactioneaza instant la zgomot puternic. Ieri toata ziua s a foit ba s a pus de a latul ba invers aveam burta numa in colturi.Daca as ajunge sa mi pup burta as face o non stop joi o sa mergem la doc la ctrl de rutina de 28s. Sunt sigura ca a crescut binisor in greutate ca o simt din ce in ce mai sfortoasa:)) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Felicitari Ynnea, nici nu ne a?teptam la alte vesti
Am primit si eu rezultatul la triplu test si a iesit bine, low risc la toate, doar free beta hcg a iesit marit, nu stiu ce inseamna, maine merg la dr cu rezultatul, dar banuiesc ca nu e nicio prb daca riscul a iesit low la toate...
A inceput si puiutul meu sa miste tot mai mult, asa senza?ie minunata e...
Va pup si o zi minunata va doresc!!! |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Raluka, acceasi treaba e si la noi. Baia e bombardata (la propriu ). Nasol e ca abia vine jos faianta veche. S-a chinuit ieri sotul meu vreo doua ore cu dalta si ciocan si a reusit s-o scoata in bucatele. Asa ca sambata vine un mester mai priceput. Peretii sunt varza, sunt strambi deci cred ca trebuie si tencuiti si abia apoi pusa faianta noua. Mai trebuie sa cumparam vas WC cu rezervor si un dulapior de baie cu oglinda si nu stiu ce mai cere mesterul, colturi, cruciulite, maruntisuri. Mi-e groazaaaaa. Plus ca vremea nu pare sa se imbuneze, astfel ca si ne tragem si cu zugravitul. Pana nu se repara acoperisul nu ne putem apuca pentru ca se uda peretii in permanenta. Ma apuca depresia cand ajung acasa si vad cum arata toata casa si ma gandesc ca peste vreo 3 luni vine bebe... Eu mai am 3 saptamani de lucru in afara de saptamana asta, apoi intru in concediu de odihna. As fi putut pleca de la 1 martie, dar abia atunci imi vine noua colega si imi trebuie macar o saptamana pentru predare. Noi acum purtam negocieri pentru alegerea numelui . Eu vreau Daria Cezara, dar barbatii mei nu sunt de acord, nu le place niciunul. Sotul meu vrea Alexandra, Alex vrea Amalia. Sa vedem acum cum le combinam, sa fie toata lumea impacata. |
|

Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna fetele!!
Ynnea... bine ai revenit ! Ma bucur ptr noutati,dupa cum a zis si Nanny,sub 3.400sigur nu iese !! Te pup!!
Mon... bulina ta e in plina activitate,o sa fie o mica sportiva ,hihih
Nanny...Ai aflat ce ai? Roz sau bleu? :D bebeii au personalitate inca din burtica,si a meu cand aude melodia Costa Rica cantata de Amy se invarte de numa'... Mie nu-mi place in mod special,poate lui da si se pune pe dansat !
RalukM... si vecinii mei s-au pus pe renovat si nu e deloc placut pt mine! :)) spor la renovat si....sa vezi de acum lovituri!
Gazela... ma bucur pt rezultatul bun!! Eu am cazut in depresie dupa dublu test... aveam risc 1/60 trisomnia 21,am inebunit,a fost groaznic...daca mai fac bebe nu mai fac acest test...
Criss.. santier,nu gluma.. eu mai varuiesc la vara,ca in fiecare an...merge rapid in 2 [ajut si eu :D] Sotul tau are gusturi bune...Alexandra imi place!! [ :)) selfish,ma cheama Alexandra] Glumesc... Amalia e chiar frumos!
Eu ma trezesc noaptea cu arsuri la stomac,somnul e un lux pt mn...am fost sunata de dr si a zis sa vin maine la maternitate,cred ca ne grabim un pic cu cezariana fiindca era vorba sa merg pe 12 pt analize si pe 16 cezariana,probabil e plecata si vrea sa plece cu ,,lucrurile puse la punct,,.
Annelise..ce mai faci? Ne e dor de tine. Stie cineva cum se simte,a iesit din spital,e totul ok?
|
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Russiantonik inca pu?in si vine bebe :)
|
|

| Feteelooor..am vb mai in detaliu cu dr,maine ma internez,joi ma opereaza!
Trebuie sa-l trimit pe tati sa-mi mai cumpere una-alta sa completam bagajelul din seara asta!
Emotii,emotii |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| russiantonik wrote:Annelise..ce mai faci? Ne e dor de tine. Stie cineva cum se simte,a iesit din spital,e totul ok?
Inca incerc sa ma adun. Operatia a fost mult mai grea decat la piticutza. Au fost niste probleme... Ma rog, incerc sa le cam uit... Plus alte suparari prin spital care nici nu mai merita mentionate. O sa raman cu regretul ca nu am nascut la privat asa cum mi-am dorit initial. Medicul in schimb, a fost de nota 20 de la inceput pana la sfarsit! In rest, m-am recuperat destul de repede. Din a 3-a zi mergeam fara probleme, iar acum nu mai am dureri chiar deloc. Operatia ma cam supara putin... Maine imi scoate firele. Deja am -10 kg. Bebe e un dulce - cuminte foc! Plange doar cand ii este foame, in rest doarme si papa. Il mai tin eu treaz ziua ca sa doarma noaptea bine. Se trezeste pe la 23-24, apoi in jur de ora 3 si apoi dimineata pe la 7-8. Eu zic ca e super si sper asa sa fie in continuare. Piticutza e topita si ma ajuta la tot si toate. 
Eu am mai intrat pe forum sa arunc cate un ochi, dar nu aveam starea necesara sa scriu si eu macar cateva cuvintzele...
Sper ca esti ok si iti doresc nastere cat mai usoara si recuperare fulger ca a mea!
Pup toate burticile mari si mici!!!
Si o pozica cu al meu cavaler la 5 zile...
|
|

| Annelise ce pui grasun, si frumos!! Sa-ti traiasca sanatos si voinic!! Imi pare rau ca ai avut complicatii,ne vedem la mamicute cand se mai aseaza lucrurile!! |
|
|