Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
russiantonik
Scris: Monday, February 2, 2015 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna!!

deea...ce burtica finuta avem!! SimplyLove

anelise... Iti doresc tot binele din lume si sunt asa de nerabdatoare sa ne povesteti!!!! Te asteptam cu drag si nerabdare! Sa ai o nastere usoara,bebe sanatos si frumos!!computerlove

Noi...oficial am ajuns la termen!!Dar,imi doresc sa stea pana pe 16,atunci am prog cezariana si mai ales,sper sa iain greutate asa cum trebuie!!

ynnea... acusi esti cap de lista!!!! Be ready mommy !!Here i come! topai iloveyou
Gazela
Scris: Monday, February 2, 2015 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna fetelor computerlove

Ce scumpe sunte?i voi, mai mare dragul sa citesc ce posta?i...
Eu nu postez prea des pt ca nu am vesti noi...sunt la tratament pentru infec?ia urinara dar cel mai important e ca de 2 zile seara, l-am sim?it pe puiu? cum mi?ca, m-a înghiontit a?a...computerlove începe sa prinda putere DistanceKiss

Deea ai o burtica superba Cheek Kiss

Rusianntonik mai e pu?in pu?in si pentru tine si vine bebe computerlove
?inem pumnii si Anelisei si tie!!!!majoreta majoreta majoreta

Pupam toate burticile si mamicile Cheek Kiss
dana_h
Scris: Monday, February 2, 2015 12:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Deea,Anelise multumim Cheek Kiss iloveyou si sa va dea Dumnezeu un bebe la fel de cuminte si fara colici cum e Daria mea.
ioana_29
Scris: Monday, February 2, 2015 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2014
Buna dimineata ,va doresc o saptamana frumoasa si cu burtici cuminticomputerlove
va citesc din umbra cu drag, nastere usoara viitoarelor mamici si sarcina usooooaragravidutelor.
Eu am intrat in 5 saptamani,peste 14 zile mergem la eco,vom vedea daca e oknewclap computerlove
Roxanine
Scris: Monday, February 2, 2015 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Russian, felicitari ca ai ajuns la termen!!!! Vine bebicuuuyes
Sa nu te superi ca intervin, am o prietena care a nascut la varsta de 37w un bebel de 2400. Avea ceva probleme, trombo cred, facea anticoagulant. Din luna a 7a, bebele punea foarte greu in greutate. Cu greu medicul a lasat-o sa stea pana la 37 de saptamani. Mergea din 2 in 2 zile la monitorizare. Trebuia sa vada circulatia prin cordonul ombilical, daca fatul nu primeste suficient, se pot intampla multe. Plus daca are circulara. Bebe s-a nascut absolut perfect normal, sanatos tun, a mai stat putin la caldurica la incubator dar foarte putin. Medicul a spus, si mie de exemplu, daca intr-o saptamana nu creste sau creste foarte putin, unde-va e o problema si nu trebuie lungita treaba. Nu spun ca tu ai avea vreo problema. Dar pentru niste lei in plus sau niste timp extra din partea medicului nu te incurca!

Eu cred ca ar trebui sa consulti un alt medic sau sa insisti la medicul tau, sa te supravegheze mai des acum pe ultima suta. Intr-adevar aparatul poate da erori mari.. Un centimetru masurat aiurea, suceste toate datele. Sa nu crezi ca sunt negativista, dar mai bine iei toate masurile de precautie.

Sa ma ierti daca am spus ceva care te-a deranjat! Te pup si sa fi increzatoare ca totul e bine!!!iloveyou
Criss2014
Scris: Monday, February 2, 2015 7:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Buna seara!
Am venit si eu de la doctor cu vesti bune. Bebita mea e bine, e dezvoltata normal, are 700 g si e 100% sigur fetita.coeur Alex a fost foarte incantat sa-si vada surioara. A fost foarte simpatic, a zis "e draguta, arata ca un mic extraterestru."
Poze nu am, dar mi-a facut dr. 6 filmulete. Doua dintre ele sunt pe facebook.
https://www.facebook.com/cristina.brejan
kali
Scris: Monday, February 2, 2015 8:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Russiantonik

2. Ynnea

3. RalukM

4. Mon1

5. Deearox

6. Criss2014

7. Nanny

8. Alina Diana

9. Catinca44
">http://

10. Gazela

11. Elenya
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 02.02.2015
RalukM
Scris: Tuesday, February 3, 2015 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Felicitari criss pt rezultatele bune la eco...bag de seama ca e o grasuna aia micacomputerlove ma bucur ca totul decurge cum trebuie. Am imcercat sa vad filmuletele nu apar...ti am dat add :)
Deea ce mult astepti pana la urmatoarea eco 7 sapt??mi se pare incredibil de mult...dar poate stie doc tau mai bine ce si cum.
Mon cum mai esti?totul ok?
Noi suntem bine crestem si eu si eahohot pe cantar evit sa ma mai urc :)) asta mica se misca de zor uneori mai cu forta alteori mai finut:) sapt viitoare mergem la doc pt ctrl de rutina de inceput de trim 3.
Nanny
Scris: Tuesday, February 3, 2015 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici!
Am venit si eu de la morfologia de T2.yes Totul ff bine si frumos, in paramatrii. Din pacate n-a avut o pozitie favorabila pt o foto de "buletinNuImiPasa N-a vrut si n-a vrut..am fost la baie, l-a zgaltait doctorul,am sarit in sus, poate se misca..nu a vrut sa ne arate fata..doar profil Are un nas de artist/a "in vant"ras Aprox 420g..a luat 20-30 g fata de vineriras asa repede?? Ca de obicei e mai maricel...Burta tot nu am, nu se vede nimic, dar nu-mi pasa...mai bine ca sa nu ma bazaie lumea cu intrebari!ras
Russian. .nu vreau nici eu sa te alarmez,dar kg sunt cam putine..ceva nu este bine.E adevarat ca echografele dau erori, dar nu atat de mari!! Uite si eu am facut echo vineri la clinica..pt ca ma ambalasem si astazi la cabinet. Diferenta intre aparatura...diferenta maare de calitate si totusi masuratorile sunt aprox aceleasi. Avand in .vedere probleme tale, doctorita trebuie sa te monitorizeze ff atenta si foarte des.Sa vada fluxul pe cordon ombilical, cerebral..etc Eu as face si alt echograf, daca bebe stagneaza, trebuie luate niste masuri .Una dintre pacientele .doctorului meu.,a fost ca in cazul tau. Nu mai lua in greutate bebe o monitoriza aproape zilnic, a fost la un pas sa-i faca cezariana...a zis totusi sa astepte.pana cand dupa cateva zile...de stagnare a incepput sa ia in greutate. Cu aj.utorul Bunului Dzeu, a dus sarcina cu bine pana la sfarsit. Mergi si mai fa un echo pt linistea ta! Doamne ajuta!
Criss2014
Scris: Tuesday, February 3, 2015 12:10 PM
Nivel

Multumesc Raluka. coeur Te-am adaugat, asa ca acum cred ca ai vazut filmuletele. Am sa incerc sa fac niste poze cu telefonul dupa filmulete si sa le postez pe forum.
Da, pare o grasunica, dr. a zis ca are 700 g deja si corespunde pentru 24 saptamani si 1 zi. Dar e si sportiva/balerina (nu e lenesa ca mamica ei Lol ), ca se misca tot timpul. Si eu trebuie sa astept 5 saptamani pana la urmatoarea ecografie. Mi-a zis sa merg intre saptamanile 28-30, asta inseamna 5-6 saptamani. M-am programat deja pe 12 martie. E mult pana atunci, dar trece repede. (cam prea repede, as zice, avand in vedere cate mai avem de facut pe acasa pana atunci.)
deearox
Scris: Tuesday, February 3, 2015 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
criss felicitari pentru rezultatele bun de la morfo Bravoo incearca sa faci print screen dupa ce pui filmuletul pe pauza cand are pozitie mai buna.

nanny felicitari si tie pt morfo Bravoo poate vrea data viitoare sa stea la poza Clap DistanceKiss

raluk banuiesc ca fiind totul in regula nu are motiv sa ma cheme mai devreme, la 30 de sapt voi face din nou sange si urina ca sa vada cum stam.

ioana te asteptam cu vesti bune de la eco computerlove

mon anelise russian ynea computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

multumim de aprecieri fetelor, burtica creste vazand cu ochii Blushing am si prins-o facand valuri pe burtica intr-un video si le-am aratat si parintilor, mamei mele nu-i venea sa creada ca are atata forta Lol
ieri m-a lovit toata ziua in vezica de nu mai stiam de capul meu, simteam ca ma scap pe mine Lol
azi e cumintica, nu mai loveste sa ma deranjeze sau sa ma doara insa este prezenta ori de cate ori stau jos sau intinsa, hiperactiva Crazy clar este ca mine si sotul, amandoi suntem asa agitati Crazy
mi-e asa de drag de ea ca toata ziua m-as uitala burtica sa vad cum misca coeur
clar va aveni si bebe2 Blushing
ma intreba tata acum cateva zile "un baiat cand faci?" si i-am zis sa ma lase sa o scot p-asta mica si om vedea Haha nici n-am nascut ca el viseaza la al doilea nepot deja Lol

cateva intrebari am si eu pt voi: colostrul cand ar trebui sa apara? este obligatoriu ? in caz ca nu voi avea scurgeri d-astea este vreo problema?

ce putintele am ramas Cray presimt ca va veni un val de noi gravidute de la aspirante cat de curand, acum in primavara asta newclap

va pupam computerlove computerlove computerlove computerlove

dana_h
Scris: Tuesday, February 3, 2015 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Deea colostrul e lapticul din primele zile si e foarte important.la o nastere naturala se instaleaza la cateva ore la cezariana poate fi la fel dupa cateva orea sau zile, depinde de organism.e un grup pe fb de unde poti afla informatii i.portante in ceea ce priveste alaltarea.appp ai o burtica yaammmyyyy computerlove
Criss2014
Scris: Tuesday, February 3, 2015 4:50 PM
Nivel

Multumesc Deea. Am reusit sa fac niste poze cu telefonul, dupa filmulete. Mai tarziu le incarc sa le vedeti si voi. Daca ai facebook, poti vedea acolo doua dintre filmulete.
russiantonik
Scris: Tuesday, February 3, 2015 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Buna!!

Deea...de acum incepe burticuta sa creasca! Ai sa vezi pe saptamana ce trece cum se rotunjeste,hihicomputerlove

Aseara am mancat nuci multe ca am auzit ca face bn la sarcina,ajuta bebe sa creasca si cred ca am papat prea multe ...[era si seara pe la 10] si m-am trezit cu greata,stare de rau. M-am deranjat la burtica..am vomitat..ma simt foarte rau. Cu toate astea,mananc ,iau vitaminele ptr ca saptamana viitoare merg sa vad ce face bebe si daca a mai luat in greutate pt ca m-am speriat cam degeaba cand a zis ca e mic ,dar a zis ca e ok totul,nu a vazut vreun cheag pe cordon ori alta minune....... Dr nici nu a putut face masuratorile cum trebuie bebe fiind prea jos si de aceea a iesit asa mai mult ca sigur...Dar,eu ma duc totusi sa vad...
Nanny
Scris: Tuesday, February 3, 2015 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Russiantonika..ee foarte bine daca vei merge sa faci si o alta echografie..pt linistea si siguranta ta! Tu esti mai sensibila, mai specialaBuddy1 si trebuie sa te monitorizeze indeaproape!
Criss..durdulina fetita ta!Angel Eu ma duc pe 25 feb la urmatorul control! Apropo..morfologia de astazi mi-a fost facuta in cabinetul doctorului meu, de un alt doctor, specializat de morfo, unul un pic mai tanar( nici al meu nu-i batran0) care arata traznet..ras Blushing inalt frumos, brunet, zambet larg...ptiuuu bun raau! Scuzati hormonii! Trageam cu un ochi la el si unul la monitor..hahahah!!! Daca ar fi toti doctorii asa...ce bine ar fi!ras ras Ar ramane femeile gravide...mai repede!
Deea Multumesc pt urarile de bine...asemenea si tie.Ai o burtica .rotunjoara si dragutaLove ...la mine nu se vede nimic...si ma bucur taaare..ca nu-mi pune lumea intrebari!Sunt asa relaxata si linistita...in curand se va vedea si incepe "chestionarul" ..cum cand si in ce fel!!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.