Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Din cate stiu de candida nu prea te vindeci, o ai in corp si se mai activeaza din cand in cand...Iar la gravidute e frecvent intalnita, vorbeste cu medicul, sigur exista ceva si pt a o linisti.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Mon1 wrote:Gazeluta ma bucur mult pt tine si bebe ca sunteti bine. Poti face triplu test daca doresti. Legat de morfo trim 2 , eu o sa o fac chiar la Sibiu la Polisano la dr. Ispasoiu - 200 lei ma costa. 
Mul?umesc Mony dar întrebare, la cat faci morfo? Tu ai deja 22 de sapt nu? Pana la cate sapt se poate face? Pupici
Criss asa e, important e sa fie bebe sanatos, nu ce e, e timp pt asta
Anelise multumesc e?ti o scumpa, bafta la spital
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Gazela, eu am citit ca morfologia fetala se face intre saptamanile 21-25. Pe mine dr. m-a programat in 2 februarie cand voi avea fix 23 saptamani. |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Anelisemultumesc pt link mon stiu ca va fi bine, sunt sigura
scuze ca nu va iau pe fiecare in parte, dar deja am uitat ce am citit mi-e somnic
si m-am pierdut ca am vazut ca sunt pe locul 6 O, Doamne! Ma ia cu calduri |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Deea sunt cu morcovul undeva ...Doamne ajuta sa aveti dreptate si sa fie bine Gazela ti-a zis bn Criss, se facr pana la 25 sapt. Eu o fac vineri, deci ma incadrez Sa va rugati si pt. noi vineri...avem nevoie Anelise sa dea Domnul sa fie totul ok la spital. Carmen, Eileen, Maryella, Juwy, Doina, Dedee si Leila va asteptam in casuta gravidutelor |
|

| Deea si eu cand m-am vazut pe locul 5 am avut aceeasi reactie |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Mon de ce esti cu morcovul undeva? O sa fie bine, emotii am avut si eu is normale...dar nu le lasa sa te copleseasca. Ai avut prb ceva? Candida se vindeca,eu am sacapt de ea de ceva ani buni, cu un leac babaesc combinat cu niste ovule pe baza de lactobacili fermenti din lapte ceva,se gaseau la farmacie si erau de destul de piperate pe vremea aceea, dar nu am mai avut prb deloc de atunci. Oricum in sarcina e bine sa nu iei nimic fara acordul medicului. Eu in continuare fonfaita si horhai precum un purcel  |
|

| Raluk am o lacuna pe placenta...asa s-a format de la inceput. Medicul zzice ca e ok bebe. Bebe e in grafic, misca...dar pana nu-mi zice ca e sanatos si nu-l va afecta cu nimic nu pot sta linistita. Asa ca vineri ajung la Sibiu pt. Morfo la Polisano |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mon va fi bine ai sa vezi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Seara buna, fetele!
Vestile sunt bune in ceea ce-l priveste pe bebe! Avem deja aproape 3.200 gr. E un grasunel! Asta daca chiar bate eco cu realitatea...
Eu intepata in vreo 3 locuri pentru sange. Ma cam luase cu rau... Si in continuare imi este foarte rau de la fier... L-am schimbat si vad ca tot greata crunta... Plus, slabesc in fiecare zi mai nou... Banuiesc ca ia bebe tot-tot.
Mon, o sa fie bine! Sunt convinsa! Deea, cu multa placere! Gazela, pup! Aaa, si acum am vazut ca intrebai de teste... Eu la prima sarcina am facut triplu test. Acum la a doua am facut dublu test. Nu sunt obligatorii! Criss, si al meu doctor e ok la controale, dar cand mi s-a facut controlul la 35 de saptamani, pentru ca nu am mai facut de la inceputul sarcinii si probabil si pentru ca sarcina e avansata si trebuia sa verifice colul cum trebuie, mi s-a parut putin dureros. Chiar a fost dragut si m-a avertizat inainte.
Va pup! Abia astept sa dorm! Inca o zi extrem de obositoare... |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| buna burticute!!
Scuzati intrarea asa in tromba peste voi, dar am o mare nedumerire... Am o prietenuta care e cu un puisor super mic in burtica si a fost la spital ca e super stresulici ca ceva nu e bine iar dr de acolo iau dat claxane desi la analizele ia iesit ca nu ar avea trombo. Stiti daca iar putea face rau la bee, daca ea nu are astfel de probleme. Si inca o rugaminte imi dati linku de la topic... ca numa nu dau de el.
Saru'mana de raspuns si multa sanatate tuturor. Pupicei de la A la Z.
P.s. Anelise nastere usoara si bebelin sanatos |
|

| Juwi cate sapt are prietena ta? Ce a vazut medicul la evo de i-a prescris clexane? Din ce aanalize a reiesit ca nu are trombofilie? |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Buna fetelor! Ingerash, elenush felicitari! Sa va traiasca minunile, sa va bucurati de ele, sa fie sanatoase! Ingerash voi sunteti cu adevarat o familie binecuvantata cu 4 copii.Ma rog la Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne dea macar 2, desi recunosc ca eu 3 mi-as fi dorit sa am. Mon stiu ca va fi totul bine la controlul de azi. Anelise mai e putin si iti vei tine minunea in brate.Parca ieri ne anuntai timid ca esti insarcinata. Raluka felicitari pentru vestile bune! Scrie te rog care e leacul babesc pentru candida ca poate foloseste si altora.Si despre ce ovule e vorba?Sa stii ca intentionez sa ma apuc si eu de tratamentul naturist tinut de tine inainte de sarcina. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al tratamentelor naturiste si al doctorei sigur vine bebe si la mine. Acum ca vad ca s-au eliberat deja 2 berze si ca mai urmeaza am mare incredere ca una sigur gaseste si adresa mea. |
|

| Maryella maine e controlul. Sa dea Domnul la toata lumea vesti frumoase! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, fetele!
Mon, sa vii numai cu vesti bune maine si sa te linistesti!!! Mary, daaa, noi mai avem foarte putin, dar stii cum e - ultimile zile parca trec cel mai greu! Nerabdarea e tare mare!!! Hai, hai, te asteptam si pe tine! Juwy, multumesc mult si te pup! Uite aici un link http://forum.7p.ro/trombofilia-si-sarcina.aspx?g=posts&t=16356 .
Pupici si o zi frumoasa! |
|
|