Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carmenalina
Scris: Wednesday, January 14, 2015 9:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Din cate stiu de candida nu prea te vindeci, o ai in corp si se mai activeaza din cand in cand...Iar la gravidute e frecvent intalnita, vorbeste cu medicul, sigur exista ceva si pt a o linisti....
Gazela
Scris: Wednesday, January 14, 2015 11:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Mon1 wrote:
Gazeluta ma bucur mult pt tine si bebe ca sunteti bine. Poti face triplu test daca doresti. Legat de morfo trim 2 , eu o sa o fac chiar la Sibiu la Polisano la dr. Ispasoiu - 200 lei ma costa.DistanceKiss

Mul?umesc Mony Cheek Kiss dar întrebare, la cat faci morfo? Tu ai deja 22 de sapt nu? Pana la cate sapt se poate face? Pupici iloveyou

Criss asa e, important e sa fie bebe sanatos, nu ce e, e timp pt asta Cheek Kiss

Anelise multumesc Cheek Kiss e?ti o scumpa, bafta la spital Buddy1

Criss2014
Scris: Wednesday, January 14, 2015 12:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Gazela, eu am citit ca morfologia fetala se face intre saptamanile 21-25. Pe mine dr. m-a programat in 2 februarie cand voi avea fix 23 saptamani.
deearox
Scris: Wednesday, January 14, 2015 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Anelisemultumesc pt link DistanceKiss
mon Buddy1 stiu ca va fi bine, sunt sigura DistanceKiss

scuze ca nu va iau pe fiecare in parte, dar deja am uitat ce am cititCrazy mi-e somnic Blushing

si m-am pierdut ca am vazut ca sunt pe locul 6love O, Doamne! Ma ia cu calduri Blushing
Mon1
Scris: Wednesday, January 14, 2015 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Deea sunt cu morcovul undeva ...Doamne ajuta sa aveti dreptate si sa fie bineDistanceKiss
Gazela ti-a zis bn Criss, se facr pana la 25 sapt. Eu o fac vineri, deci ma incadrez
Sa va rugati si pt. noi vineri...avem nevoiecomputerlove
Anelise sa dea Domnul sa fie totul ok la spital. DistanceKiss
Carmen, Eileen, Maryella, Juwy, Doina, Dedee si Leila va asteptam in casuta gravidutelorcomputerlove
Mon1
Scris: Wednesday, January 14, 2015 2:24 PM
Nivel

Deea si eu cand m-am vazut pe locul 5 am avut aceeasi reactieLol
RalukM
Scris: Wednesday, January 14, 2015 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Mon de ce esti cu morcovul undeva? O sa fie bine, emotii am avut si eu is normale...dar nu le lasa sa te copleseasca. Ai avut prb ceva?
Candida se vindeca,eu am sacapt de ea de ceva ani buni, cu un leac babaesc combinat cu niste ovule pe baza de lactobacili fermenti din lapte ceva,se gaseau la farmacie si erau de destul de piperate pe vremea aceea, dar nu am mai avut prb deloc de atunci. Oricum in sarcina e bine sa nu iei nimic fara acordul medicului.
Eu in continuare fonfaita si horhai precum un purcelhohot hohot
Mon1
Scris: Wednesday, January 14, 2015 4:51 PM
Nivel

Raluk am o lacuna pe placenta...asa s-a format de la inceput. Medicul zzice ca e ok bebe. Bebe e in grafic, misca...dar pana nu-mi zice ca e sanatos si nu-l va afecta cu nimic nu pot sta linistita. Asa ca vineri ajung la Sibiu pt. Morfo la Polisano alcool
deearox
Scris: Wednesday, January 14, 2015 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Mon va fi bine ai sa vezi computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, January 14, 2015 8:42 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Seara buna, fetele! grup

Vestile sunt bune in ceea ce-l priveste pe bebe! innori Avem deja aproape 3.200 gr. coeur E un grasunel! Asta daca chiar bate eco cu realitatea...

Eu intepata in vreo 3 locuri pentru sange. Ma cam luase cu rau... Si in continuare imi este foarte rau de la fier... L-am schimbat si vad ca tot greata crunta... pale Plus, slabesc in fiecare zi mai nou... Banuiesc ca ia bebe tot-tot. coeur

Mon, o sa fie bine! Cheek Kiss Sunt convinsa! coeur
Deea, cu multa placere! DistanceKiss
Gazela, pup! pupici Aaa, si acum am vazut ca intrebai de teste... Eu la prima sarcina am facut triplu test. Acum la a doua am facut dublu test. Nu sunt obligatorii!
Criss, si al meu doctor e ok la controale, dar cand mi s-a facut controlul la 35 de saptamani, pentru ca nu am mai facut de la inceputul sarcinii si probabil si pentru ca sarcina e avansata si trebuia sa verifice colul cum trebuie, mi s-a parut putin dureros. Chiar a fost dragut si m-a avertizat inainte. pupici

Va pup! DistanceKiss Abia astept sa dorm! Inca o zi extrem de obositoare... Boredom
juwy.l
Scris: Wednesday, January 14, 2015 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
buna burticute!!

Scuzati intrarea asa in tromba peste voi, dar am o mare nedumerire... Am o prietenuta care e cu un puisor super mic in burtica si a fost la spital ca e super stresulici ca ceva nu e bine iar dr de acolo iau dat claxane desi la analizele ia iesit ca nu ar avea trombo. Stiti daca iar putea face rau la bee, daca ea nu are astfel de probleme. Si inca o rugaminte imi dati linku de la topic... ca numa nu dau de el.

Saru'mana de raspuns si multa sanatate tuturor. Pupicei de la A la Z.

P.s. Anelise nastere usoara si bebelin sanatosCheek Kiss
Mon1
Scris: Thursday, January 15, 2015 8:56 AM
Nivel

Juwi cate sapt are prietena ta? Ce a vazut medicul la evo de i-a prescris clexane? Din ce aanalize a reiesit ca nu are trombofilie?
maryella77
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Buna fetelor!
Ingerash, elenush felicitari! Sa va traiasca minunile, sa va bucurati de ele, sa fie sanatoase!
Ingerash voi sunteti cu adevarat o familie binecuvantata cu 4 copii.Ma rog la Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne dea macar 2, desi recunosc ca eu 3 mi-as fi dorit sa am.
Mon stiu ca va fi totul bine la controlul de azi.
Anelise mai e putin si iti vei tine minunea in brate.Parca ieri ne anuntai timid ca esti insarcinata.
Raluka felicitari pentru vestile bune! Scrie te rog care e leacul babesc pentru candida ca poate foloseste si altora.Si despre ce ovule e vorba?Sa stii ca intentionez sa ma apuc si eu de tratamentul naturist tinut de tine inainte de sarcina. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al tratamentelor naturiste si al doctorei sigur vine bebe si la mine.
Acum ca vad ca s-au eliberat deja 2 berze si ca mai urmeaza am mare incredere ca una sigur gaseste si adresa mea.
Mon1
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:11 AM
Nivel

Maryella maine e controlul. Sa dea Domnul la toata lumea vesti frumoase!computerlove
Anelise
Scris: Thursday, January 15, 2015 11:20 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, fetele! grup

Mon, sa vii numai cu vesti bune maine si sa te linistesti!!! Cheek Kiss
Mary, daaa, noi mai avem foarte putin, dar stii cum e - ultimile zile parca trec cel mai greu! sic Nerabdarea e tare mare!!! coeur Hai, hai, te asteptam si pe tine! DistanceKiss
Juwy, multumesc mult si te pup! pupici Uite aici un link http://forum.7p.ro/trombofilia-si-sarcina.aspx?g=posts&t=16356 .

Pupici si o zi frumoasa! Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.